BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
És ha adunk neki 10-et, marad 14 amiből kb 8-10 kell draftra meg UDFA-ra. Nagyon ki lennénk segítve vele 😊Shawn84
Chung cut még benne lehet az 2,2 milla spórolás.
Plusz ha érkezne, akkor Cary vagy Fletcher nagy eséllyel menne (ez lenne a hátulütője a dolognak :S ) és akkor megint csak spórolnánk 3 millát.
Szal maradna kb. még 9 milla költeni.

De én is inkább úgy vagyok, hogy pl. egy M. Jenkins, Neal, N.Allen igazolásoknak jobban örülnék, mint egy Revisnek.Bébé
Meg ki tudja, a túlfizetett Caseyvel mi lesz. A második felével egyetértek egyébként

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
És ha adunk neki 10-et, marad 14 amiből kb 8-10 kell draftra meg UDFA-ra. Nagyon ki lennénk segítve vele 😊Shawn84
Chung cut még benne lehet az 2,2 milla spórolás.
Plusz ha érkezne, akkor Cary vagy Fletcher nagy eséllyel menne (ez lenne a hátulütője a dolognak :S ) és akkor megint csak spórolnánk 3 millát.
Szal maradna kb. még 9 milla költeni.

De én is inkább úgy vagyok, hogy pl. egy M. Jenkins, Neal, N.Allen igazolásoknak jobban örülnék, mint egy Revisnek.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Jöjjön, csak várjuk meg míg cutolják, aztán adjunk neki reális fizut 😀mustaine
És az mennyi is lenne szerinted?Shawn84
A mostani évi 16 milliós fizetése helyett mondjuk maximum 10 körül. De majd Rosemanék tudják, ezeket aránylag jól szokták kezelni.mustaine
És ha adunk neki 10-et, marad 14 amiből kb 8-10 kell draftra meg UDFA-ra. Nagyon ki lennénk segítve vele 😊
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Amúgy lényegtelen, mert nem fog idejönni. Meg akkor gondolom, Cary vagy B.Fletcher menne

több mint 11 éve
Jah és amúgy Jason Babin, Nnamdi, Vince Young és Steve Smith is FA. 😊
több mint 11 éve
És az mennyi is lenne szerinted?Shawn84
A mostani évi 16 milliós fizetése helyett mondjuk maximum 10 körül. De majd Rosemanék tudják, ezeket aránylag jól szokták kezelni.

több mint 11 éve
Nah Nnamdi 2.0 😛
Felőlem jöhetne FA-ként vagy adjunk érte egy 4.-5. körös picket és egyből strukturáljuk át a szerződését.

LOL 😀 2 szám 😀
53 carry - 220 yards - 4.2 átlag - 2 TD
57 carry - 221 yards - 3.9 átlag - 3 TD

A felső számsor Sproles statjai.
Az alsó pedig Nick Foles-é 😀 És 20+ yardos futásból is több volt Folesnak mint Sprolesnak. 😀
több mint 11 éve
És az mennyi is lenne szerinted?
több mint 11 éve
Jöjjön, csak várjuk meg míg cutolják, aztán adjunk neki reális fizut 😀

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
occsó, nem feltétlen cb posztra kell ilyen sokat költeni

több mint 11 éve
Sheil Kapadia ‏@SheilKapadia 11 p
"The Philadelphia Eagles make the most sense for Revis."
 espn.go.com/blog/philadelphia-eagles/post/_/id/4274/darrelle-revis-a-conundrum-for-eagles?utm_medium=referral&utm_source=t.co
több mint 11 éve
A hivatalos NFL twitter oldal szerint így néznek ki a jelenlegi cap számok:

Azt kérdezném én, hogy hova a búbánatba lett 4 millió dollár tőlünk a hétvégén?Shawn84
Szvsz ez vmi elcseszett adat lehet, miután a Jetsnek pl. majdnem 40M cap space van.Beki
Ezek után tutira veszem.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Azt kérdezném én, hogy hova a búbánatba lett 4 millió dollár tőlünk a hétvégén?Shawn84
Szvsz ez vmi elcseszett adat lehet, miután a Jetsnek pl. majdnem 40M cap space van.
több mint 11 éve

Azt kérdezném én, hogy hova a búbánatba lett 4 millió dollár tőlünk a hétvégén?
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 2 min
Two teams to watch on CB Darrelle Revis once Tampa releases him: Philadelphia and New England (Jets fans shudder).Beki
Én Nnamdi óta félek a nagynevű CB igazolásoktól.. 😊karmigran
Ja.. akkoriban Rodgers-Cromartienak is prímán ment Arizonábankarmigran
Meg azóta még prímábban Denverben...lehet nem a játékosokkal volt ott a legnagyobb gond....

Egyébként azért sok CB értékelése változik meg, amikor a párja nem nulla. Oaklandben nem dobált felé a fene sem, nálunk lehetett választani, hogy Asante felé, vagy Nnamdi felé ne dobjanak. Nyilván végül az erősebb kutya baszott.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem most egyébként ezt sikerült draft szimulálnom, de a szükségeket könnyen átírhatják pár óra múlva, főleg ami a hátsó alakzatot illeti:

22
ILB C.J. MOSLEY
ALABAMA
54
S TERRENCE BROOKS
FLORIDA STATE
86
CB KEITH MCGILL
UTAH
118
DE JAMES GAYLE
VIRGINIA TECH
150
WR BRUCE ELLINGTON
SOUTH CAROLINA
157
G MICHAEL SCHOFIELD
MICHIGAN
214
C JAMES STONE
TENNESSEE
több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Two teams to watch on CB Darrelle Revis once Tampa releases him: Philadelphia and New England (Jets fans shudder).Beki
Én Nnamdi óta félek a nagynevű CB igazolásoktól.. 😊karmigran
Ja.. akkoriban Rodgers-Cromartienak is prímán ment Arizonában
több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Én Nnamdi óta félek a nagynevű CB igazolásoktól.. 😊
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Darrelle Revis can't run with DeSean Jackson. 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha Trade akkor nem kell Reivs, ha kivágják (ha jól értem, hogy ez lenne), akkor egye fene jöhet, de túl fizetni nem kell. Akkor már inkább Graham. Valószínűleg kevesebbet kérne, és egy volt Baltimore játékos már beválni látszik 😛
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Two teams to watch on CB Darrelle Revis once Tampa releases him: Philadelphia and New England (Jets fans shudder).
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/11/5495096/eagles-free-agency-rumors-2014-corey-graham-interested

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Annyiért jó is lenne egy M.Michell

több mint 11 éve
Delmas Delfin lett:
"Safety Louis Delmas agrees to terms with Dolphins - $3.5 million for one year."
Ez egyáltalán nem tűnik soknak. Talán lent tartja a másodkategóriás safetyk árát.
több mint 11 éve
Byrd nem kér keveset:
"Word is that Jairus Byrd's asking price has scared some teams off. He's looking for more than $8 million per year, and may well get it."