Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Nolan Carroll's deal with the Eagles: two years, $5.2m with more in incentives, per source.ezzel szerintem csúszni fog a CB draft a 3.-4. körig legalább.
Hibátlan 😊 Competition gyerekek, 3 közepes CB, nyerjen a legjobb 2. Melléjük ugyanúgy lehet még 1. körben is draftolni CB-t ha az a BPA, de ha nem lesz akkor se maradunk hoppon 😊Cooltiszo
több mint 12 éve
Nolan Carroll's deal with the Eagles: two years, $5.2m with more in incentives, per source.Hibátlan 😊 Competition gyerekek, 3 közepes CB, nyerjen a legjobb 2. Melléjük ugyanúgy lehet még 1. körben is draftolni CB-t ha az a BPA, de ha nem lesz akkor se maradunk hoppon 😊
több mint 12 éve
Nolan Carroll one of 4 CBs last year with at least 2 sacks & 2 INTs.Shawn84jó, ez most oylan mint CM fumble recoveryje, mázlija bárkinek lehet 😀
több mint 12 éve
Nolan Carroll one of 4 CBs last year with at least 2 sacks & 2 INTs.
több mint 12 éve
Az elmúlt két évben 22 meccsen kezdett is. Az már nem olyan rossz tapasztalat szempontjából. Szerintem a szerződése is jó lesz.Akkor tök jó lesz cserének.Shawn84Elméletileg jah.
Örülök is nagyon, hogy megérkezett a várva várt FA CB.
De nem tudom elképzelni, hogy reális áron meg tudtuk szerezni. Túl szép lenne. 😀Bébé
több mint 12 éve
Akkor tök jó lesz cserének.Shawn84Elméletileg jah.
Örülök is nagyon, hogy megérkezett a várva várt FA CB.
De nem tudom elképzelni, hogy reális áron meg tudtuk szerezni. Túl szép lenne. 😀
több mint 12 éve
Since 2011, only 2 NFL RBs have 150+ catches & 8+ rec TDs: Darren Sproles & LeSean McCoy.
több mint 12 éve
Akkor tök jó lesz cserének.Valaki valamit róla?Shawn846-1, 205. Beleillik a rendszerbe. 😀
PFF szerint átlagos volt. (+0,4)
27 éves. 2012-ben 10 meccsen kezdett, tavaly 12-n. Azt hittem, hogy kezdő CB akar lenni és ezért nem is gondoltam, hogy minket választana. Remélem, hogy nem fizettük túl. (Igaz ez nem ránk vall. 😀 )Bébé
több mint 12 éve
Valaki valamit róla?Shawn846-1, 205. Beleillik a rendszerbe. 😀
PFF szerint átlagos volt. (+0,4)
27 éves. 2012-ben 10 meccsen kezdett, tavaly 12-n. Azt hittem, hogy kezdő CB akar lenni és ezért nem is gondoltam, hogy minket választana. Remélem, hogy nem fizettük túl. (Igaz ez nem ránk vall. 😀 )
Jah és az elmúlt 2 évben is van sack-je, (Jenkins is azért gyűjtögetett) szóval Davis örülhet neki.
több mint 12 éve
Valaki valamit róla?Nolan Carroll is a mienkHulkeinsteinHűűű.
Nagyon kíváncsi leszek a fizujára.Bébé
több mint 12 éve
Nolan Carroll is a mienkHulkeinsteinHűűű.
Nagyon kíváncsi leszek a fizujára.
több mint 12 éve
Nolan Carroll is a mienk
több mint 12 éve
Annó 4 éves szerződést írt alá a Szentekkel, szal az idei szezon végén FA lesz. Elméletileg 3,5 millát visz el a cap-ből.
több mint 12 éve
Kérdéses, hogy Ő mennyire akar(t) idejönni. Mintha pár napja úgy olvastam volna, hogy sokkal jobban örült volna a cut-nak meg kérte is a Szentektől, mert ugye ebben az esetben Ő választhatott volna csapatot. De talán velünk nem lesz nagy baja.
Valamint remélem, hogy Chip is tud vele mit kezdeni meg Ő is akarta ezt a trade-t és nem Roseman. Ugye mi a 2011-es offseasonban is nagyon meg akartuk szerezni (kit nem akkor 😀 ), de végül a Szenteket választotta. Szóval az biztos, hogy Roseman imádja a csávót. 😀
több mint 12 éve
A ST-munkánk egyenlő a tavaly előtti védelmünkével kb.én továbbra sem értem, de mindegy, nem nekem kell. 6,7 PR átlag? annyit még d-jax is csinált, zsebre tett kézzel.jorgeNem tudom a ST munka minőségét NOban, így a blokkolasok minőségének nem ismerete miatt ebben nem foglalok állástEazzy
több mint 12 éve
én továbbra sem értem, de mindegy, nem nekem kell. 6,7 PR átlag? annyit még d-jax is csinált, zsebre tett kézzel.jorgeNem tudom a ST munka minőségét NOban, így a blokkolasok minőségének nem ismerete miatt ebben nem foglalok állást
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
600 elkapott yardés amúgy a 6. körünk NE-ben van a Sopoaga trade miatt, szóval ennél picit árnyaltabb a kép
több mint 12 éve
Elég ha ezt a topicot követem, pillanatszerűen nyomjatok ki a fontos.híreket 😀
több mint 12 éve
Sproles játékát nagyon bírom, szal örülök ennek. Remélem, hogy ki tudjuk használni, ha már Damaris megbukott Chipnél. 31 éves lesz a nyáron, 1-2 jó szezon talán van benne.Az utóbbi időben megkímélték, szóval még simán jó lehet pár évre.
Lényegében akkor Sopoaga for Sproles trade ez. 😀
Amúgy Foles több yardot futott tavaly mint Sproles. 😀Bébé
több mint 12 éve
én továbbra sem értem, de mindegy, nem nekem kell. 6,7 PR átlag? annyit még d-jax is csinált, zsebre tett kézzel.
több mint 12 éve
Twitteren én csak Caplant követem meg Spadarot. Ők nem nagyon szoktak spekulációkát dobalniEazzyLődd be még Geoff Moshert, Jeff McLane-t és Reuben Franket mindenképpen.
több mint 12 éve
Mondom én h jöjjön Holliday visszahordani 😀
több mint 12 éve
Sproles játékát nagyon bírom, szal örülök ennek. Remélem, hogy ki tudjuk használni, ha már Damaris megbukott Chipnél. 31 éves lesz a nyáron, 1-2 jó szezon talán van benne.Lényegében akkor Sopoaga for Sproles trade ez. 😀
Amúgy Foles több yardot futott tavaly mint Sproles. 😀
több mint 12 éve
Sproles ranked 24th of 27 punt returners last year [6.7 yards per return] and 29th of 31 kick returners [21.3 per return].
több mint 12 éve
Sproles ranked 24th of 27 punt returners last year [6.7 yards per return] and 29th of 31 kick returners [21.3 per return].