BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Kolbász lapáton ki lepődött meg 😀dande
Ha jól csinálja az ügynöke akkor még kiszedhetnek pár millát valamelyik tulaj zsebéből.( a semmire) 😊Greengo
előbb vissza fog ő vonulni 😀

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Kolbász lapáton ki lepődött meg 😀dande
Ha jól csinálja az ügynöke akkor még kiszedhetnek pár millát valamelyik tulaj zsebéből.( a semmire) 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kolbász lapáton ki lepődött meg 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Rajinak nagyon nem örülnék.

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Revis nem kell szerintem. Jó játékos továbbra is, de már nem a Jets-es szinten játszik. Ha Fletcher tavalyi játékából indulunk ki, őt nem kell upgradelni, a 15 levédekezett passza ligaszinten is megsüvegelendő. Boykin ligaelit slot CB. Williamsnél vannak jobb cornerek, de az év során ő is egyre javult és fontos játékokra sokszor odaért. Lehet itt fejleszteni, de szerintem ezen a poszton inkább hosszútávú befektetés kellene, azaz egy fiatal cornert draftolni mögéjük. Ez nem olyan, mint a safety poszt, ahol Wolff mögött gyakorlatilag üresek vagyunk.
Szerintem pár szurkolónak megártott a 2011-es offseason. Nem kell minden nagy nevű játékost feltétlenül leigazolni. 😉

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
B.J. Raji ?? 😀Petikievak01
Fejtsd ki miért is lenne jó.Shawn84
URAMISTEN, MOST VOND MEG A NETEDET 10 PERCRE MAGADTÓL. BJ Raji, és ilyet kérdezel miért lenne jó. 32 nfl csapatból 34 behúzná ha tehetné.ano92
Erről a Packers fanoknak lehet más a véleménye s szerintem itt néhányunknak szintén 😀 Nyugodj meg mert még csak most kezdődik mi lesz később 😛
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Fejtsd ki miért is lenne jó.Shawn84
URAMISTEN, MOST VOND MEG A NETEDET 10 PERCRE MAGADTÓL. BJ Raji, és ilyet kérdezel miért lenne jó. 32 nfl csapatból 34 behúzná ha tehetné.

több mint 11 éve
Willie Youngot (DE Lions 28 éves) emlegetik a philly.com-n
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Fejtsd ki miért is lenne jó.
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
B.J. Raji ?? 😀

több mint 11 éve
Egyébként felmerült bennem egy ilyen őrült trade, hogy valamelyik QB needs csapat bejelentkezik érte (nem mi áruljuk!!!) mondjuk idei meg jövő évi első körrel, mi meg odaadjuk, az idei évet beáldozzuk és jöhet utána Mariota 😛dande
ez már sokunkban felmerült szerintem 😀mustaine
De most én mondtam ki itt először bibí ha bejön enyém a pont 😛 😀 (nem mintha ennyi játék után érne két ilyen első kört, vagy szeretném, hogy így legyen)
több mint 11 éve
Egyébként felmerült bennem egy ilyen őrült trade, hogy valamelyik QB needs csapat bejelentkezik érte (nem mi áruljuk!!!) mondjuk idei meg jövő évi első körrel, mi meg odaadjuk, az idei évet beáldozzuk és jöhet utána Mariota 😛dande
ez már sokunkban felmerült szerintem 😀

de az a forgatókönyv is tetszett, hogy Chip dob egy telefont neki, hogy játsszon már szarul, és akkor lecsúszik 1/32-re jövőre 😀

több mint 11 éve
Foles szerintem pont nem a srác akit majd minden idők legdrágább fizetésével kell megkínálni, ha jövőre is jó lesz. Ő az akiből kinézem, hogy a józanság keretein belül tud maradni.

Egyébként felmerült bennem egy ilyen őrült trade, hogy valamelyik QB needs csapat bejelentkezik érte (nem mi áruljuk!!!) mondjuk idei meg jövő évi első körrel, mi meg odaadjuk, az idei évet beáldozzuk és jöhet utána Mariota 😛
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Jah, mert egyébként nem szokott egyetlen egy csapat FO-ja sem hülye döntést hozni, és minden évben 32 csapat indul eséllyel a címért. 😀
Érzésem szerint rossz döntés lenne 10 millás évi fizetésért hozni egy kiöregedőben lévő sztárt. Öltözőnek se tenne jót.Eazzy
28 évesen meredek kiöregedőnek nevezni. Most kellene kb karrierje csúcspontján lennieano92
Júliusban lesz 29. Egy szóval nem mondtam, hogy rossz játékos, vagy hogy nincs benne még pár év, de ennyi pénzért nah....inkább hozok valaki draftról, aki ebben a környezetben tanul ki.Eazzy
Márpedig egy olyan húzónév lehetne akivel már jövőre is erősödne nagyon a sec. És ha van péz megéri erősíteni egy "hiány" poszton

Példaképp, 30 éves Grimesal 4 éves $32,025,000 szerződést kötött a miami. 😀ano92
Nem tudom az én szemem előtt mindig az lebeg, hogy majd Foles-t meg kell kínálni minden idők legdrágább QB szerződésével, ezért csak okosan. 😀 😀 😀
Szóval az idei meg a jövő évi sapkának még a seggére lehet verni 😊picksix
Nem para, majd Barkley, majd meglátjátok majd Barkley.... 😀

több mint 11 éve
Jah, mert egyébként nem szokott egyetlen egy csapat FO-ja sem hülye döntést hozni, és minden évben 32 csapat indul eséllyel a címért. 😀
Érzésem szerint rossz döntés lenne 10 millás évi fizetésért hozni egy kiöregedőben lévő sztárt. Öltözőnek se tenne jót.Eazzy
28 évesen meredek kiöregedőnek nevezni. Most kellene kb karrierje csúcspontján lennieano92
Júliusban lesz 29. Egy szóval nem mondtam, hogy rossz játékos, vagy hogy nincs benne még pár év, de ennyi pénzért nah....inkább hozok valaki draftról, aki ebben a környezetben tanul ki.Eazzy
Márpedig egy olyan húzónév lehetne akivel már jövőre is erősödne nagyon a sec. És ha van péz megéri erősíteni egy "hiány" poszton

Példaképp, 30 éves Grimesal 4 éves $32,025,000 szerződést kötött a miami. 😀ano92
azért ő sem ér annyit.

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814

Nem tudom az én szemem előtt mindig az lebeg, hogy majd Foles-t meg kell kínálni minden idők legdrágább QB szerződésével, ezért csak okosan. 😀 😀 😀
Szóval az idei meg a jövő évi sapkának még a seggére lehet verni, de az ezen túlmutató szerződésekkel csak csínyján 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve

Példaképp, 30 éves Grimesal 4 éves $32,025,000 szerződést kötött a miami. 😀

több mint 11 éve
Egyetértek. Ide jó munkáseberek kellenek olcsón, mint pl. Barwin 😊picksix
Barwin nem drága, de azért nem egy zsák szotyiért játszik. Ráadásul jó hosszú szerződése vanmustaine
Ja de 2018-ban is kevesebbet keres, mint Cole jövőre...

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Egyetértek. Ide jó munkáseberek kellenek olcsón, mint pl. Barwin 😊picksix
Barwin nem drága, de azért nem egy zsák szotyiért játszik. Ráadásul jó hosszú szerződése van

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Júliusban lesz 29. Egy szóval nem mondtam, hogy rossz játékos, vagy hogy nincs benne még pár év, de ennyi pénzért nah....inkább hozok valaki draftról, aki ebben a környezetben tanul ki.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Egyetértek. Ide jó munkáseberek kellenek olcsón, mint pl. Barwin 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
28 évesen meredek kiöregedőnek nevezni. Most kellene kb karrierje csúcspontján lennie

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Érzésem szerint rossz döntés lenne 10 millás évi fizetésért hozni egy kiöregedőben lévő sztárt. Öltözőnek se tenne jót.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.Hulkeinstein
Olyan poszton erősödni jó nagy lóvéért, ami közel sem a legnagyobb problémánk, szerinted megéri?

Egyébként Caplan szerint egyáltalán nem érdekel minket TJ Ward. Fel se vettük az ügynökével a kapcsolatot. Nem ilyen jellegű safety-t akarunk, túlságosan is box safety-nek tartják.Eazzy
Én úgy vagyok vele, hogy amit a FO csinál, azt hozzáértéssel csinálja, ezért ha jön Revis, akkor úgy gondolják, hogy megéri, én meg hiszek nekik. Magát a játékost meg bírom a játéktudása alapján.

De Byrd-del is simán kiegyezek, a lényeg hogy hozzunk egy playmakert a secondarybe, nekem személy szerint ez nagyon hiányzott tavaly.Hulkeinstein
khmboykinkhm. amúgy minden szavaddal egyetértek.mustaine
Hoppá, Boykinról tényleg elfeledkeztem, igazad van. 😊
Viszont még egy playmaker akkor sem ártana.
több mint 11 éve
Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.Hulkeinstein
Olyan poszton erősödni jó nagy lóvéért, ami közel sem a legnagyobb problémánk, szerinted megéri?

Egyébként Caplan szerint egyáltalán nem érdekel minket TJ Ward. Fel se vettük az ügynökével a kapcsolatot. Nem ilyen jellegű safety-t akarunk, túlságosan is box safety-nek tartják.Eazzy
Én úgy vagyok vele, hogy amit a FO csinál, azt hozzáértéssel csinálja, ezért ha jön Revis, akkor úgy gondolják, hogy megéri, én meg hiszek nekik. Magát a játékost meg bírom a játéktudása alapján.

De Byrd-del is simán kiegyezek, a lényeg hogy hozzunk egy playmakert a secondarybe, nekem személy szerint ez nagyon hiányzott tavaly.Hulkeinstein
khmboykinkhm. amúgy minden szavaddal egyetértek.