Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Egy tökjó komment Jenkins-szel kapcsolatban 😀
"Malcolm Jenkins was arguably the worst starter on the worst defense of all time. That should sum him up pretty well."
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bosszantásnak jó lenne Ware, másra nem tudom.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Louis Riddick - 2008-2013 között Eagles scout meg FO-ban dolgozott - ezt tweetelte:
"I would bet Philly is working hard to get Demarcus Ware. Very hard."Bébé
Nem örülnék neki.
több mint 11 éve
nem tudom, van-e esély, hogy Allent visszahozzuk, de én nem bánnám (nem hittem, hogy valaha ilyet fogok írni egyébként 😀 )mustaine
Ezzel ugyanígy vagyok én is.
Jah és R.Cooper esetében is ez fenn áll nálam. 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha úgy alakul ahogy eddig kinéz még a végén S vagy CB lesz első körben nem LB
több mint 11 éve
Louis Riddick - 2008-2013 között Eagles scout meg FO-ban dolgozott - ezt tweetelte:
"I would bet Philly is working hard to get Demarcus Ware. Very hard."
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
nem tudom, van-e esély, hogy Allent visszahozzuk, de én nem bánnám (nem hittem, hogy valaha ilyet fogok írni egyébként 😀 )

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 345 — zászló zászló szív
New Orleansban mióta van pénz Byrdre?Eazzy
Mióta kirúgtunk minden 30 feletti O játékost Breest meg a falat kivéve 😀😀 (Najó, Colston is maradt)

több mint 11 éve
Nem. Nincs, illetve sprintelni tud egyenesen, de igazából vakegér. Ahogy a Bears topikban írtam, a védelmi failjeink nagy része hozzá és Harperhez köthető, aki egyébként meg a maga stílusában jó játékos, Jenkins nem az. Ahogy ata is írta, nem hülyegyerek, de egyszerűen nem ment neki nálunk. Lehet most feltámad, de azért erős kétségeim vannak efelől.Gyurma Pappa
N.Allen idei feltámadása miatt (előtte Ő se tudott se szerelni, se rendesen játszani, aztán jöttek Chip-ék) kicsit optimista vagyok, hogy remélem Jenkinst is meg tudjuk nevelni.
Igaz a másik oldalon meg ott van Chung. 😀
Remélem be fog válni.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
New Orleansban mióta van pénz Byrdre?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Van egy rossz érzésem, hogy a két csapat párharcábaól (Byrd-Jenkins) megont a NO jön ki jobban ha valóban ott köt ki......
több mint 11 éve
Cornerként nem volt a leggyorsabb, de saftyként rendben van.
A mentalitása az profi. Nyári edzésen ingyen fagyit osztogattak játékosnak-nézőnek, az első kérdése az volt: mennyi kalória van benne?atapapa
Ezzel fogta meg Chip-et. Sports-science 😀
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 345 — zászló zászló szív
Passz ellen azért használható? Sebessége megvan?Bébé
Nem. Nincs, illetve sprintelni tud egyenesen, de igazából vakegér. Ahogy a Bears topikban írtam, a védelmi failjeink nagy része hozzá és Harperhez köthető, aki egyébként meg a maga stílusában jó játékos, Jenkins nem az. Ahogy ata is írta, nem hülyegyerek, de egyszerűen nem ment neki nálunk. Lehet most feltámad, de azért erős kétségeim vannak efelől.

több mint 11 éve
Ennyi erővel ha már elcsesszük a lóvét, akkor túlfizethettük volna Byrdet is. De persze várjuk meg a pontos cap számokat. Így viszont draftról méginkább akarom Pryort vagy HaHa-t.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Ott is van

Adam Schefter ‏@AdamSchefter 1 min

Bills free-agent S Jairus Byrd is on his way to New Orleans to visit the Saints, per source.dande
na most nagyon szomorú vagyok.

több mint 11 éve
Ott is van

Adam Schefter ‏@AdamSchefter 1 min

Bills free-agent S Jairus Byrd is on his way to New Orleans to visit the Saints, per source.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 272 — #neverpunt
Amíg nem kell szerelni és nem is dobnak felé, addig nincs gond....

Az elmúlt két évben szvsz nem volt olyan NFL-játékos, aki összesen több szerelést hagyott ki nála.

Egy jó éve volt nálunk (2010), akkor úgy tűnt, hogy korszakos játékos lehet belőle, de aztán a szaldó bustba váltott. 2009-ben még a draft legjobb DB-je volt elvileg.atapapa
Ezt a coaching-staff N.Allen esetében is ki tudta javítani, remélem, hogy Jenkins-nél is menni fog.
Passz ellen azért használható? Sebessége megvan?Bébé
Cornerként nem volt a leggyorsabb, de saftyként rendben van.
A mentalitása az profi. Nyári edzésen ingyen fagyit osztogattak játékosnak-nézőnek, az első kérdése az volt: mennyi kalória van benne?

több mint 11 éve
Szerintetek fogunk ez éjjel aludni 😀

Mondjuk Byrd eldönthetné, hogy mit akar, hova megy és akkor már annyira nem izgatna a dolog mára.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Na most valamit én nem tudok, vagy mi a hányás, de ez nagyon nem tetszik nekem. Ennyiért meg főleg nem.
Eazzy
Várjuk meg az éves lebontást.
Lehet, hogy 3. évében keresne 10 millát első 2ben meg összesen 6-ot. 😛 ... Jó most egy kicsit túloztam. 😀Bébé
Tippelek első évre 2,5 millát.
több mint 11 éve
Na most valamit én nem tudok, vagy mi a hányás, de ez nagyon nem tetszik nekem. Ennyiért meg főleg nem.
Eazzy
Várjuk meg az éves lebontást.
Lehet, hogy 3. évében keresne 10 millát első 2ben meg összesen 6-ot. 😛 ... Jó most egy kicsit túloztam. 😀
több mint 11 éve

Az elmúlt két évben szvsz nem volt olyan NFL-játékos, aki összesen több szerelést hagyott ki nála.

Egy jó éve volt nálunk (2010), akkor úgy tűnt, hogy korszakos játékos lehet belőle, de aztán a szaldó bustba váltott. 2009-ben még a draft legjobb DB-je volt elvileg.atapapa
Ezt a coaching-staff N.Allen esetében is ki tudta javítani, remélem, hogy Jenkins-nél is menni fog.
Passz ellen azért használható? Sebessége megvan?
több mint 11 éve

Ward nem érdekelt minket.

több mint 11 éve
De a játékáról tudsz vmit mondani vagy úgy összességében szar? 😀Bébé

Szerintem ezt hiányoltuk mi túlságosan idén a D-ből ezért kellett hozni 😀 😛
több mint 11 éve
Elméletileg Ward ugyanennyiért ment a Broncos-hoz.
Igaz ott benne van, hogy pár millát leadott a gyűrű reményében.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 272 — #neverpunt
De a játékáról tudsz vmit mondani vagy úgy összességében szar? 😀Bébé

Egy jó éve volt nálunk (2010), akkor úgy tűnt, hogy korszakos játékos lehet belőle, de aztán a szaldó bustba váltott. 2009-ben még a draft legjobb DB-je volt elvileg.