Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem tudom en örülök neki!Az a szent védelem amiben ott volt elég jól levette az O-nkat a pályáról, nem mondom, h csak miatta de gondolom azért nem véletlenül esett rá a választásunk+ 26 éves
több mint 11 éve
Jó hát nem mertek se felé dobni, se felé futni. 😀De a játékáról tudsz vmit mondani vagy úgy összességében szar? 😀BébéSzezon elején még nálam volt fantasyban.... 😀 aztán cut. 😀Greengo
A jó fantasy CB-k is igazából full szarok. 😀
több mint 11 éve
De a játékáról tudsz vmit mondani vagy úgy összességében szar? 😀BébéSzezon elején még nálam volt fantasyban.... 😀 aztán cut. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Évi 5+ millió egy ilyen játékosért? Komolytalan. Chung kaliberű igazolás, vagy még annyira se jó.vassadiAzért tudd hol a határ. 😀
Chungnál nem igazán lehet szarabb. 😀
Évi lebontást azért megvárom azzal az 5 milla/év-vel kapcsolatban.
(Stacy Andrews szerződésénél is minden csak felületesen ismerem az Eagles fan odavolt hogy ilyen hülyék vagyunk meg minden aztán első évében olcsó volt utána meg cap-bünti nélkül simán kivágtuk)
De a játékáról tudsz vmit mondani vagy úgy összességében szar? 😀
több mint 11 éve
pontosan ugyanez a véleményemÉvi 5+ millió egy ilyen játékosért? Komolytalan. Chung kaliberű igazolás, vagy még annyira se jó.vassadiKifejtenéd?Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpRészvétem.vassadi
Former Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.Hulkeinstein
Pont pár napja írtam (amikor felmerült a neve), hogy eddig én csak rosszat hallottam róla a fórumon. 😀
Miért ennyire szar?Bébé
akkor meg aztán marha ideges leszek, ha Mitchell hasonló kaliberű szerződést kap
pénzkidobásnak tűnik ez jelenleg
több mint 11 éve
Akkor ez így rendben van szerintem. Hátha nálunk tud fejlődni, és a Chip science jó hatással lesz az egészségére is.
több mint 11 éve
Ezért gondolom azt, hogy jönni fog még vki a draftról...mert ez kevés. Nem lennék meglepve ha nem töltené ki itt ezt a 3 évet végig. 😊Évi 5+ millió egy ilyen játékosért? Komolytalan. Chung kaliberű igazolás, vagy még annyira se jó.vassadiKifejtenéd?Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpRészvétem.vassadi
Former Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.Hulkeinstein
Pont pár napja írtam (amikor felmerült a neve), hogy eddig én csak rosszat hallottam róla a fórumon. 😀
Miért ennyire szar?Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
a 8,5 millió eloszlik 3 évre a maradék meg teljesítménytől függ. ha jól játszik akkor többet kap. de 16 milliónál nem kereshet többet 3 év alatt akármilyen jól is játszik. Magyarul. Minimum 8,5 maximum 16 milliót kereshet 3 év alatt.Azaz a 8.5 oszlik el három évre vagy a 16? Azért az nem mindegy. A 8.5 valóban baráti lennedande8,5 a garantált. A többi bónusz.Shawn84Nem 16 az a 8.5?dandeEz rengeteg érte....Newman8,5 /3 évre azért nem olyan sok. Ennél kevesebbért nem kapsz nagyon már senit.Shawn84
több mint 11 éve
Az oké, de a 16-ot, vagy a 8-at osztják kb. 3-mal?Még nem tudjuk az éves lebontást. A héten majd azok is kiderülnek. Erre várni kell.Shawn84Most akkor a capből mennyit visz el?Hulkeinstein8,5 a garantált. A többi bónusz.Shawn84Nem 16 az a 8.5?dandeEz rengeteg érte....Newman8,5 /3 évre azért nem olyan sok. Ennél kevesebbért nem kapsz nagyon már senit.Shawn84
több mint 11 éve
Még nem tudjuk az éves lebontást. A héten majd azok is kiderülnek. Erre várni kell.Most akkor a capből mennyit visz el?Hulkeinstein8,5 a garantált. A többi bónusz.Shawn84Nem 16 az a 8.5?dandeEz rengeteg érte....Newman8,5 /3 évre azért nem olyan sok. Ennél kevesebbért nem kapsz nagyon már senit.Shawn84
több mint 11 éve
Azaz a 8.5 oszlik el három évre vagy a 16? Azért az nem mindegy. A 8.5 valóban baráti lenne8,5 a garantált. A többi bónusz.Shawn84Nem 16 az a 8.5?dandeEz rengeteg érte....Newman8,5 /3 évre azért nem olyan sok. Ennél kevesebbért nem kapsz nagyon már senit.Shawn84
több mint 11 éve
Évi 5+ millió egy ilyen játékosért? Komolytalan. Chung kaliberű igazolás, vagy még annyira se jó.Kifejtenéd?Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpRészvétem.vassadi
Miért ennyire szar?Bébé
több mint 11 éve
Most akkor a capből mennyit visz el?8,5 a garantált. A többi bónusz.Shawn84Nem 16 az a 8.5?dandeEz rengeteg érte....Newman8,5 /3 évre azért nem olyan sok. Ennél kevesebbért nem kapsz nagyon már senit.Shawn84
több mint 11 éve
Reuben Frank @RoobCSN 3 pItt megmagyarázza röviden:
Love the Malcolm Jenkins signing. Three years, $16.5 million. Solid addition. Big upgrade.
Én adok a faszi szavára de most kicsit nem értem a nagy örömét.Shawn84
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-free-agent-targets-malcolm-jenkins
több mint 11 éve
8,5 a garantált. A többi bónusz.Nem 16 az a 8.5?dandeEz rengeteg érte....Newman8,5 /3 évre azért nem olyan sok. Ennél kevesebbért nem kapsz nagyon már senit.Shawn84
több mint 11 éve
Reuben Frank @RoobCSN 3 pLove the Malcolm Jenkins signing. Three years, $16.5 million. Solid addition. Big upgrade.
Én adok a faszi szavára de most kicsit nem értem a nagy örömét.
több mint 11 éve
Nem 16 az a 8.5?Ez rengeteg érte....Newman8,5 /3 évre azért nem olyan sok. Ennél kevesebbért nem kapsz nagyon már senit.Shawn84
több mint 11 éve
Ez rengeteg érte....NewmanAzért az eaglescap.com-os számokat megvárom.
Minden bizonnyal jövőre márpár milla spórolással cut-olhatjuk is.
több mint 11 éve
Ez rengeteg érte....Newman8,5 /3 évre azért nem olyan sok. Ennél kevesebbért nem kapsz nagyon már senit.
több mint 11 éve
húzzuk be ware-t kéne egy passrusher 😀2 éves szerződéssel megdobnám simán
Jenkins meg annyira kellett mint meleg szar a zsebbe. ha cserének jött gecidrága, ha kezdőnek akkor meg gyenge lesz szerintem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
A Saints védelem kapitánya volt tavaly.Inkább a draftról....akár az első körben is. Ezzel a húzással nem vagyunk sokkal előbbre. Kicsit soknak is tartom a befektetett összeget. (Sérülékeny )
Az öltözőt biztos, hogy nem fogjuk szétbarmolni ezzel a húzással. 😀
És így már 3 safety van rosteren. Fuckyeah! 😀
Arra tökéletes húzás volt, hogy ne menjünk hatalmas nagy safety needdel a draftra, de persze még fog érkezni safety a FA-ról.Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kifejtenéd?Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpRészvétem.vassadi
Miért ennyire szar?
több mint 11 éve
A Saints védelem kapitánya volt tavaly.Az öltözőt biztos, hogy nem fogjuk szétbarmolni ezzel a húzással. 😀
És így már 3 safety van rosteren. Fuckyeah! 😀
Arra tökéletes húzás volt, hogy ne menjünk hatalmas nagy safety needdel a draftra, de persze még fog érkezni safety a FA-ról.