Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Én úgy vagyok vele, hogy amit a FO csinál, azt hozzáértéssel csinálja, ezért ha jön Revis, akkor úgy gondolják, hogy megéri, én meg hiszek nekik. Magát a játékost meg bírom a játéktudása alapján.Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.HulkeinsteinOlyan poszton erősödni jó nagy lóvéért, ami közel sem a legnagyobb problémánk, szerinted megéri?
Egyébként Caplan szerint egyáltalán nem érdekel minket TJ Ward. Fel se vettük az ügynökével a kapcsolatot. Nem ilyen jellegű safety-t akarunk, túlságosan is box safety-nek tartják.Eazzy
De Byrd-del is simán kiegyezek, a lényeg hogy hozzunk egy playmakert a secondarybe, nekem személy szerint ez nagyon hiányzott tavaly.
több mint 11 éve
Woodley-t nem említik Sehol hozzánk? Nyilván a Safety kérdés a draftra maradna akkor
több mint 11 éve
Úgy tűnik Edelman teszteli a piacot. Hozzuk el és van mindjárt egy CB WR egyszerre, mikor melyik kell úgy használjuk 😛
több mint 11 éve
Új rezsim van, új rendszer. nem szabad hasonlítani.Gondókoggy pozityívon.Shawn84Nnamdi, DRC, Stacy Andrews (jó Ő előtte is szar volt 😀 ), Babin (bár volt egy jó szezonja 😀 ), Ronnie Brown, Vince Youg
Ha jól emlékszem talán Peters volt az utolsó nagynevű szerzeményünk, aki be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. (2009-ben jött még: Weaver és Vick is )Bébé
több mint 11 éve
Az este kérdése: melyik Republic számot lehet majd Byrd kapcsán belinkelni:"Szállj el kis madár...." vagy "Ezt a földet választottam..." 😛 😀?
több mint 11 éve
Gondókoggy pozityívon.Shawn84Nnamdi, DRC, Stacy Andrews (jó Ő előtte is szar volt 😀 ), Babin (bár volt egy jó szezonja 😀 ), Ronnie Brown, Vince Youg
Ha jól emlékszem talán Peters volt az utolsó nagynevű szerzeményünk, aki be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. (2009-ben jött még: Weaver és Vick is )
több mint 11 éve
kinyiffant a twitter. Másnál is?
több mint 11 éve
SIGN JAMARCUS RUSSEL FUCKERS SIGN HIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
Március 7-én ezt tweetelte Byrd:Gondókoggy pozityívon.
"#GoDucks... Just because" ^ ^
Hát sokkal inkább Byrd mint Revis, de annyira tudom, hogy nálunk rohadt szar lesz és nem fogja megérni az árát. 😀Bébé
több mint 11 éve
Március 7-én ezt tweetelte Byrd:"#GoDucks... Just because" ^ ^
Hát sokkal inkább Byrd mint Revis, de annyira tudom, hogy nálunk rohadt szar lesz és nem fogja megérni az árát. 😀
több mint 11 éve
Redskinsnél is van jetta most FA-kra, szóval érdekes lehet. Az én álom forgatókönyvem szerint Byrd és Pryor kezdőnk lesz jövőre, második körben egy OLB, 3-4. pedig WR és CB. Izgatott vagyok.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
hoppá. www.bleedinggreennation.com/2014/3/11/5496718/nfl-free-agency-2014-eagles-jairus-byrd-finalist-redskinsShawn84Hát akkor már inkább mi. Max utána eltradeljük az AFC-be. 😛
több mint 11 éve
Byrdre adok 20%-ot, de szerintem lesz pár meglepő húzásunk idén is.Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.HulkeinsteinOlyan poszton erősödni jó nagy lóvéért, ami közel sem a legnagyobb problémánk, szerinted megéri?
Egyébként Caplan szerint egyáltalán nem érdekel minket TJ Ward. Fel se vettük az ügynökével a kapcsolatot. Nem ilyen jellegű safety-t akarunk, túlságosan is box safety-nek tartják.Eazzy
több mint 11 éve
A CB posztot egyértelműen draftról mélyíteném, még 2.-3. körben is simán van jó, és ha Byrd nem ide jön akkor már S is inkább onnan érkezzen.
több mint 11 éve
Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.HulkeinsteinOlyan poszton erősödni jó nagy lóvéért, ami közel sem a legnagyobb problémánk, szerinted megéri?
Egyébként Caplan szerint egyáltalán nem érdekel minket TJ Ward. Fel se vettük az ügynökével a kapcsolatot. Nem ilyen jellegű safety-t akarunk, túlságosan is box safety-nek tartják.
több mint 11 éve
Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.
több mint 11 éve
Szinte tuti a revis cut mert a bucs megszerzi m j-t a cicáktol...A Brownsra nagyobb esélyt látok. Meg jobb szeretném inkább náluk tudni. Cb elég nekünk a drafton is. A kezdők meg vannak, egy fiatal Cb a 2.-3. körben meg ideális lehet későbbi kezdőnek.
De lesz aki ad neki 10et szerintemJanek
több mint 11 éve
Szinte tuti a revis cut mert a bucs megszerzi m j-t a cicáktol...De lesz aki ad neki 10et szerintem
több mint 11 éve
Terrence Cody-t is meglesném Eagles mezben.Talán 3-4-es 2 gap system az ami leginkább fekszik, feküdne neki.
És Chip sports-science programjával talán a súlyával se lennének nagy problémák.
Arról nem is beszélve, hogy sztem olcsón meg lehetne szerezni.
több mint 11 éve
Hát majd biztos túlfizetünk egy 30-ashoz közeli CB-t...akkor már inkább szeretném Aqib Talibot...de felesleges. Drafton az első 3 körben bármelyik pickkel hozhatunk.
több mint 11 éve
Jobban kell S mint CBArra ott a draft 1/22n lehet jó játékost húzni...
több mint 11 éve
FA kezdete előtt egy jó kis Foles highlights vidi:www.youtube.com/watch?v=I8wepk9pIxw