BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.Hulkeinstein
Olyan poszton erősödni jó nagy lóvéért, ami közel sem a legnagyobb problémánk, szerinted megéri?

Egyébként Caplan szerint egyáltalán nem érdekel minket TJ Ward. Fel se vettük az ügynökével a kapcsolatot. Nem ilyen jellegű safety-t akarunk, túlságosan is box safety-nek tartják.Eazzy
Én úgy vagyok vele, hogy amit a FO csinál, azt hozzáértéssel csinálja, ezért ha jön Revis, akkor úgy gondolják, hogy megéri, én meg hiszek nekik. Magát a játékost meg bírom a játéktudása alapján.

De Byrd-del is simán kiegyezek, a lényeg hogy hozzunk egy playmakert a secondarybe, nekem személy szerint ez nagyon hiányzott tavaly.
több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Woodley-t nem említik Sehol hozzánk? Nyilván a Safety kérdés a draftra maradna akkor
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy tűnik Edelman teszteli a piacot. Hozzuk el és van mindjárt egy CB WR egyszerre, mikor melyik kell úgy használjuk 😛
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Azért Byrdnek eléggé tudnék örülni

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Gondókoggy pozityívon.Shawn84
Nnamdi, DRC, Stacy Andrews (jó Ő előtte is szar volt 😀 ), Babin (bár volt egy jó szezonja 😀 ), Ronnie Brown, Vince Youg

Ha jól emlékszem talán Peters volt az utolsó nagynevű szerzeményünk, aki be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. (2009-ben jött még: Weaver és Vick is )Bébé
Új rezsim van, új rendszer. nem szabad hasonlítani.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az este kérdése: melyik Republic számot lehet majd Byrd kapcsán belinkelni:

"Szállj el kis madár...." vagy "Ezt a földet választottam..." 😛 😀?
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Gondókoggy pozityívon.Shawn84
Nnamdi, DRC, Stacy Andrews (jó Ő előtte is szar volt 😀 ), Babin (bár volt egy jó szezonja 😀 ), Ronnie Brown, Vince Youg

Ha jól emlékszem talán Peters volt az utolsó nagynevű szerzeményünk, aki be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. (2009-ben jött még: Weaver és Vick is )
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
nekem jó

több mint 11 éve
kinyiffant a twitter. Másnál is?
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
SIGN JAMARCUS RUSSEL FUCKERS SIGN HIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

több mint 11 éve
Március 7-én ezt tweetelte Byrd:
"#GoDucks... Just because" ^ ^

Hát sokkal inkább Byrd mint Revis, de annyira tudom, hogy nálunk rohadt szar lesz és nem fogja megérni az árát. 😀Bébé
Gondókoggy pozityívon.
több mint 11 éve
Március 7-én ezt tweetelte Byrd:
"#GoDucks... Just because" ^ ^

Hát sokkal inkább Byrd mint Revis, de annyira tudom, hogy nálunk rohadt szar lesz és nem fogja megérni az árát. 😀
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Redskinsnél is van jetta most FA-kra, szóval érdekes lehet.

Az én álom forgatókönyvem szerint Byrd és Pryor kezdőnk lesz jövőre, második körben egy OLB, 3-4. pedig WR és CB. Izgatott vagyok.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
hoppá.  www.bleedinggreennation.com/2014/3/11/5496718/nfl-free-agency-2014-eagles-jairus-byrd-finalist-redskinsShawn84
Hát akkor már inkább mi. Max utána eltradeljük az AFC-be. 😛
több mint 11 éve
hoppá.  www.bleedinggreennation.com/2014/3/11/5496718/nfl-free-agency-2014-eagles-jairus-byrd-finalist-redskins
több mint 11 éve
Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.Hulkeinstein
Olyan poszton erősödni jó nagy lóvéért, ami közel sem a legnagyobb problémánk, szerinted megéri?

Egyébként Caplan szerint egyáltalán nem érdekel minket TJ Ward. Fel se vettük az ügynökével a kapcsolatot. Nem ilyen jellegű safety-t akarunk, túlságosan is box safety-nek tartják.Eazzy
Byrdre adok 20%-ot, de szerintem lesz pár meglepő húzásunk idén is.
több mint 11 éve
A CB posztot egyértelműen draftról mélyíteném, még 2.-3. körben is simán van jó, és ha Byrd nem ide jön akkor már S is inkább onnan érkezzen.
több mint 11 éve

Egyébként Caplan szerint egyáltalán nem érdekel minket TJ Ward. Fel se vettük az ügynökével a kapcsolatot. Nem ilyen jellegű safety-t akarunk, túlságosan is box safety-nek tartják.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.
több mint 11 éve
Szinte tuti a revis cut mert a bucs megszerzi m j-t a cicáktol...
De lesz aki ad neki 10et szerintemJanek
A Brownsra nagyobb esélyt látok. Meg jobb szeretném inkább náluk tudni. Cb elég nekünk a drafton is. A kezdők meg vannak, egy fiatal Cb a 2.-3. körben meg ideális lehet későbbi kezdőnek.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Szinte tuti a revis cut mert a bucs megszerzi m j-t a cicáktol...
De lesz aki ad neki 10et szerintem

több mint 11 éve
Terrence Cody-t is meglesném Eagles mezben.
Talán 3-4-es 2 gap system az ami leginkább fekszik, feküdne neki.
És Chip sports-science programjával talán a súlyával se lennének nagy problémák.
Arról nem is beszélve, hogy sztem olcsón meg lehetne szerezni.
több mint 11 éve
Hát majd biztos túlfizetünk egy 30-ashoz közeli CB-t...akkor már inkább szeretném Aqib Talibot...de felesleges. Drafton az első 3 körben bármelyik pickkel hozhatunk.

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Jobban kell S mint CB
Arra ott a draft 1/22n lehet jó játékost húzni...

több mint 11 éve
FA kezdete előtt egy jó kis Foles highlights vidi:
 www.youtube.com/watch?v=I8wepk9pIxw