NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 694
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Donnie-t hozzuk vissza, esetleg még Byrd és akkor a draftot és Avant elengedését nem tekintve nekem ez egy tökéletes OFFS.
több mint 11 éve
Geoff MosherPedig Ő se lenne rossz, de igen jelenleg nekünk nem ér meg sok casht.
#Eagles checked in on Raiders DE Lamarr Houston, I'm told, but don't get too excited. Houston likely out of their pay range.Shawn84
Plusz a nagynevű DL FA-kkal úgy vagyok, hogy van egy fiatal, reményteljes védőfalunk, akkor játszanak csak Ők és mutassák meg, hogy mit tudnak, szintet tudtak-e lépni vagy sem.
Inkább vmi kevésbé nagynevű veteránnak örülnék ezeken a posztokon.
több mint 11 éve
"DE Everson Griffen is re-signing with the Vikings on a huge 5-year deal, per source"Geoff Mosher
Akkor Ő is kiesett.
3-4-es OLB FA-k közül maradt kb. Mike Neal, akiből lehet vki.
The Charlotte Observer reports the Redskins and Eagles are showing the "most interest" in free agent FS Mike Mitchell.
"@GeoffMosherCSN: For those asking, #Eagles are working on bringing back Donnie Jones, per source. They've talked. Still early in the process for all FAs."
Remélem vissza tudjuk hozni.Bébé
#Eagles checked in on Raiders DE Lamarr Houston, I'm told, but don't get too excited. Houston likely out of their pay range.
több mint 11 éve
"DE Everson Griffen is re-signing with the Vikings on a huge 5-year deal, per source"Akkor Ő is kiesett.
3-4-es OLB FA-k közül maradt kb. Mike Neal, akiből lehet vki.
The Charlotte Observer reports the Redskins and Eagles are showing the "most interest" in free agent FS Mike Mitchell.
"@GeoffMosherCSN: For those asking, #Eagles are working on bringing back Donnie Jones, per source. They've talked. Still early in the process for all FAs."
Remélem vissza tudjuk hozni.
több mint 11 éve
Michael Johnson túl drága nekünk, szal kiszálltunk a versenyből:ezek eddig bazi szar pletykák. egyiknek sincs sok értelme. keddig jobb ha nem is nézek twittert mert ilyeneken még felhúzom magam 😊
"Michael Johnson to Philly isn't happening. A few teams in the mix as negotiations get heavy, Eagles not amongst them."
Mike Mitchell:
"A concern with Mitchell is his tackling ability, or lack of it. According to Pro Football Focus, Mitchell missed a total of 18 tackles last season."
- Then he will fit right in. 😀
Champ?
www.bleedinggreennation.com/2014/3/8/5486062/2014-nfl-free-agency-eagles-champ-bailey-broncos
őőő...kösz, nemBébé
több mint 11 éve
Michael Johnson túl drága nekünk, szal kiszálltunk a versenyből:"Michael Johnson to Philly isn't happening. A few teams in the mix as negotiations get heavy, Eagles not amongst them."
Mike Mitchell:
"A concern with Mitchell is his tackling ability, or lack of it. According to Pro Football Focus, Mitchell missed a total of 18 tackles last season."
- Then he will fit right in. 😀
Champ?
www.bleedinggreennation.com/2014/3/8/5486062/2014-nfl-free-agency-eagles-champ-bailey-broncos
őőő...kösz, nem
több mint 11 éve
Boykin megmutassa: up.nfl.com/workout/brandon-boykin-ready-up/20?campaign=Facebook_nflup_boykin
több mint 11 éve
Mondjuk a vikes nem huz kubit mikor bent van meg jf meg bortles?Fuller ?
Ugyanmà
több mint 11 éve
3 körös mock:Az első körös nem tetszik. Fuller, Verett és Roby előtt? Pryorról nem is beszélve? Na neee.
www.bleedinggreennation.com/2014/3/8/5478758/2014-nfl-mock-draft-eagles-shore-up-defense
KVN-nek örülnék 2. körben.
Amennyit láttam eddig Bucannon-ból (nem sok) az is tetszett.Bébé
több mint 11 éve
3 körös mock:www.bleedinggreennation.com/2014/3/8/5478758/2014-nfl-mock-draft-eagles-shore-up-defense
KVN-nek örülnék 2. körben.
Amennyit láttam eddig Bucannon-ból (nem sok) az is tetszett.
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/3/8/5484792/nfl-free-agency-2014-eagles-target-safety-mike-mitchellzsojtiTavaly kezdokent szép számokat hozott ( 4int 4 sack 10 leütött passz) 27 éves tavaly725000es szerződése volt
több mint 11 éve
www.phillymag.com/birds247/2014/03/06/mailbag-eagles/Shawn84Biztos rohadt nagy trade értéke van Curry-nek.
4-3-as DE-ként se mutatott semmit. Majd új rendszer, be akart illeni 3-4-be ezért már simán 285 körül járhat szóval igazából nem is a 4-3-as DE prototípusa.
5. kör lehet kb az ára, de lehet, hogy ez is optimista érték. Főleg ilyen mély draft-class-nál.
Esélyesebb lehet a Roseman féle szart-szarért player trade (pl.: Charles Scott for Jorrick Calvin) az esetében.
több mint 11 éve
Azt pletykálják, érdeklődünk Michael Johnson iránt:www.phillymag.com/birds247/2014/03/07/eagles-showing-interest-johnson-neal/
Sproles-t kivágta a Saints.
Már 31 éves lesz és itt van DeSean, Cooper és Maclin is, szóval nem hiszem, hogy ez lenne a legmegfelelőbb hely a számára, de mindenesetre örülnék az érkezésének. Nagyon bírom a játékát.
Dexter McCluster-ről rövid elemzés és vélemény:
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-free-agent-targets-dexter-mccluster
több mint 11 éve
Na Byrd még nem írt alá hozzánk😛? Vagy máshová?
több mint 11 éve
Tetszik a Ward írásban, hogy Byrd x Ward = Dawk 😀 Kicsit azt érzem mindkét cikkben amúgy, hogy a csóka tényleg Dawkins kvalitásokra mondja rá, hogy na ez jó lenne nekünk, a többire kicsit húzza a száját. Persze perfekcionista legyél, de azért egy all-time best safety-vel hasonlítgatni kicsit naív. Persze én nem láttam őket eleget játszani ahhoz, hogy tudjak komoly véleményt mondani, de én mindkettőnek örülnék.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
www.phillymag.com/birds247/2014/03/06/mailbag-eagles/Shawn84Gyorsan legyen ősz mert mire elkezdik a szezon annyi őrültséget összehoznak, hogy győzzék hárítani. Tudom, hogy spekulációkért fizetik őket, de kezdem nagyon unni. Tessék Curry-t is békén hagyni jó helyen van ő itt 😀
több mint 11 éve
Arenas? Elég sok jó nevű Cb van most piacon, és Arenasnál talán lesznek jobbak is. Mondjuk nála a returner képeség is sokat számít. Felőlem jöhetne.Shawn84Arenas -t bírom, maddenben el is hoztam fa ról még tavaly vagy azelőtt.
Colt McCoy meg egy tökéletes backup 😀
Még cutolni kellene Barkleyt, és JaMarcus Russelt felszedni helyette.
több mint 11 éve
McCoyt én is bírom. szerintem backupnak jó lesz. Elharcolgatna Barkleyval.De ne vitázzunk már lényegtelen dolgokról. Legyen valami értelmes téma is. Kiket hoznátok FA-ról?Shawn84QB: Colt McCoy - alig-alig láttam játszani, de szimpi a csávó. Azonban kevés az esély rá, hogy idejön. Meg lehet, hogy értelme se sok lenne.
WR: Dexter McClustert is szimpi volt draftkor kijövet. (Azt pletykálták, hogy ha nem húzza ki közvetlenül előttünk a Chiefs, akkor Ő érkezett volna N.Allen helyett.) Olcsóért Ő is jöhetne.
OLB: Everson Griffen és Mike Neal: róluk a minap írtam pár sort
CB: Javier Arenast is meg lehetne környékezni. Tavaly alig játszott, lehet h 1-2 évre el tudnánk hozni olcsóért.
Az Ő érkezésüknek pl. örülnék megfelelő áron.Bébé
McClustert már olvastam máshol is, és tényleg hasznos lehet, ah ésszerű ára van. Mondjuk nem tudom nála mennyi lehet az.
Griffent nem ismerem, mint ahogy Nealt sem igazán. Viszont csak cserének szeretném bármelyiket is, mert a draftról akarok ide embert elsősorban.
Arenas? Elég sok jó nevű Cb van most piacon, és Arenasnál talán lesznek jobbak is. Mondjuk nála a returner képeség is sokat számít. Felőlem jöhetne.
több mint 11 éve
Ki lesz idén Howie Rosman? 😊Ha te mást viszel, akkor idén én bevállalom!
bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/mock_draft_game?oldal=0#1035051Rataxes
több mint 11 éve
Én pl írtam draftra a 3-4. Körre cb-t ha visszaolvasol.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ez a draft cucc okés de honnan lesz CB ha sem draft sem FA?