BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
NFL.com-on a mockokban most Bradley Roby a név hozzánk. Az én szegénységi bizonyítványom, de nem igazán tudok róla sokat. Mit szólnátok hozzá?Eazzy
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
2014-es prospect ismertetők - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
NFL.com-on a mockokban most Bradley Roby a név hozzánk. Az én szegénységi bizonyítványom, de nem igazán tudok róla sokat. Mit szólnátok hozzá?Eazzy
Nekem Verett a kedvencem, de Roby is elég jó. Más stílus. Inkább playmaker. Verett meg emberfogásban jobb. első kör végére mindegyik reális lehet.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
NFL.com-on a mockokban most Bradley Roby a név hozzánk. Az én szegénységi bizonyítványom, de nem igazán tudok róla sokat. Mit szólnátok hozzá?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/10/5491100/nfl-free-agency-rumors-eagles-have-interest-in-antoine-bethea-none-inShawn84
Bethea-nak nem igazán örülnék. 30 éves, legjobb napjai már mögötte vannak.
Nem örülnék, ha pont most indulna el a lejtőn, valamint nagy eséllyel meg is kérné az árát.Bébé
Én szeretem a játékát.
Csak ő drága lesz

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/10/5490682/nfl-free-agency-2014-eagles-interested-cornerback-nolan-carroll

érdekes lenne a CB helyzet ha esetleg itt kötne kizsojti
Meglepődnék, ha kezdő CB fizut adnánk neki.
Max úgy lenne értelme, ha utána elküldenénk Cary-t. 3 millát spórolnánk az elküldésével és van rá 5 napunk, hogy vmilyen formában megszabaduljunk tőle. (The 2013 base salary is fully guaranteed, and the 2014 base salary becomes guaranteed on the 5th day of the league year. )
Mivel a szerződése egy kicsit magas (2014: 6,4 milla 2015: 8,2 milla) a trade értéke eléggé alacsony lehet.

De nem lennék ettől a lépéstől felhőtlenül boldog.
több mint 11 éve
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/10/5491100/nfl-free-agency-rumors-eagles-have-interest-in-antoine-bethea-none-inShawn84
Bethea-nak nem igazán örülnék. 30 éves, legjobb napjai már mögötte vannak.
Nem örülnék, ha pont most indulna el a lejtőn, valamint nagy eséllyel meg is kérné az árát.
több mint 11 éve
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/10/5490682/nfl-free-agency-2014-eagles-interested-cornerback-nolan-carroll

érdekes lenne a CB helyzet ha esetleg itt kötne kizsojti
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/10/5491100/nfl-free-agency-rumors-eagles-have-interest-in-antoine-bethea-none-in
több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063

érdekes lenne a CB helyzet ha esetleg itt kötne ki
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Egyetértek, hozzunk ellenfeleket, aztán lesz ami lesz, sajna ilyenkor nincs nyomás, nem derül ki ki a clutch.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
A kicker posztról pedig el is feledkeztünk a napokban. Nekem Henery még mindig cut, nem üti meg a színvonalat, nagyon bizonytalan. Hogyha az extra pont is felértékelődik, akkor végképp kéne egy kicker. Mai riportok szerint Adam Vinatieri teszteli a piacot, én elfogadnám.Hulkeinstein
Utoljára 2008-ban rúgott kickoffot. Ez nem vmi biztató. Nekünk egy olyan kicker kell, aki az esetek nagy hányadában touchbackre rúgja.

FA-ról nem hoznék kickert. Meg nagy eséllyel amíg itt van Henery, egyikőjük se jönne ide.
Hoznék UDFA-kat, aztán lesz az ami lesz.
több mint 11 éve
Munerly kapitány?Janek
Mindössze 5-8 magas. Nem hiszem, hogy Ő beleillik Chip és Davis elképzeléseibe.
Plusz ha Sam Shields megkapta a 4 év, 39 milla, 12,5 milla garantáltat, akkor kb. Ő is ekörül fog kapni. A 12,5 milla garantált miatt nem mondanám, hogy olyan vaskos szerződés, de akkor is.Nem gondolom, hogy Davis Őt akarná.
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
A kicker posztról pedig el is feledkeztünk a napokban. Nekem Henery még mindig cut, nem üti meg a színvonalat, nagyon bizonytalan. Hogyha az extra pont is felértékelődik, akkor végképp kéne egy kicker. Mai riportok szerint Adam Vinatieri teszteli a piacot, én elfogadnám.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Munerly kapitány?

több mint 11 éve
CB_k közül kit tartasz esélyesnek rá, hogy idejöjjön? Ahogy néztem nagyon mély a class, simán tudunk hozni valakit, és akkor drafton lehet koncentrálni az OLB és az S posztra.Hulkeinstein
Hoznék vmi átlagos CB-t (depthnek) és 1-3. körben egy CB-t, aki egy év tanulás után akár kezdő is lehetne plusz megküzdhetne a 3. CB posztért a FA-val vagy felőlem akár egyből a kezdő posztért is. 😀 (Boykin nickelből természetesen kiűzhetetlen.)
Idei CB szerződéseket elnézve nem fogunk TopCB-t idehozni (pl. Verner, Talib) és nem is lenne jó döntés szerintem.
FA-k akikre nagyobb esélye van:
- Corey Graham (Ravens) - Cary szólhatna pár szót az érdekünkben. 😀 29 éves, egész karrierje során csere CB-ként számoltak vele. 6-0, 198 valamint Chip a New Hampshire OC-ja, amikor Ő is odajárt. Az Ő érkezése pl. logikus, jó döntés lenne és sztem aránylag olcsón is meg tudnánk szerezni.
- Will Blackmon (Jax) is hasonló kategória. 6-0, 210, 29 éves, de soha nem tudott egészséges maradni. Depth-re Ő is jó lehet, bár a sérülékenysége miatt nem hoznám ide.
- Brandon Ghee (Bengals) is megfelelő lehetne erre a szerepre (6-0, 200, 27 éves), de nagyon sérülékeny.
- Nolan Carroll (Dolphins) - 6-1, 205, 27 éves. 4 szezon Miami-ben, utóbbi 2 évben 12 és 10 kezdő meccs. Mind2 szezonból van sack-je is. Lehet, hogy Ő egy kicsit drágább lenne, mivel lényegében a köv. szerződésével kell pénzt keresni, de hátha nálunk köt ki. Bár nem hiszem, hogy mi vagyunk számára a megfelelő csapat. (Sőt biztos, hogy nem.)
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
3-4-es OLB-kről írtam tényleg csak pár sorban korábban:
- Anthony Spencer: már 30 éves, tavalyi szezont kihagyta, microfracture surgery is végrehajtottak rajta. Max olcsóért meg lehetne próbálni, de nem hiszem, hogy mi lennénk számára a megfelelő csapat. Arról nem is beszélve, hogy ki tudja képes-e ismét jó teljesítményre.
Bébé
2007-ben a mi 1/26-os draft pickünkkel választotta ki a Cowboys, amiért egy 2. egy 3. és egy 5. körös jogot adtak azon a drafton. A 2. körösön jött Kolbász, a 3.-on Bradley, az 5.-en CJ Gaddis (a.k.a. az új Dawkins 😀). Remek pick felhasználás volt. Vicces lenne, ha most még Spencer is nálunk kötne ki.

több mint 11 éve
Cromartie nem lenne jó CB-nek?

3-4-es OLB-k kik vannak még FA-n Mike Neal-en kívül?Hulkeinstein
Haver reakciója: "Cromartie? Hátha Phillyben még nincs kölke!"
több mint 11 éve
Köszi az átfogó válaszokat Bébé! 😊

CB_k közül kit tartasz esélyesnek rá, hogy idejöjjön? Ahogy néztem nagyon mély a class, simán tudunk hozni valakit, és akkor drafton lehet koncentrálni az OLB és az S posztra.
több mint 11 éve
Bár még ki lehetne egészíteni, de nagyon nem látom, hogy bármelyik is megoldaná a ROLB posztot.
- Shaun Phillips (Denver) - 33 éves
- Calvin Pace (Jets) - 33 éves
- Rob Jackson (Redskins) - 28 éves, tavaly végig csere, összesen 19 tackles, 2 sack. 2012-ben kezdett, de mindösszesen 37 szereléssel és 4,5 sack-el zárt. Igaz begyűjtött 4 intit és kiharcolt 2 fumble-t. Bár talán Ő depth-nek, TC bodynak jó lenne.
- O'Brien Schofield (Seattle) - csere, 8 tackles, 1 sack. Ezt megelőzően 3 évet töltött a Cards-ban (2010-ben Davis volt a DC-je), de ott se nyújtott kiemelkedőt. 2012-ben 9 meccs alatt 34 tackles és 4 sack de aztán IR-re került (térdsérülés). 6-3 magas azonban mindössze 242 font, szóval Ő se az a prototípus alkat. Depthnek jó lehet.
több mint 11 éve

Én legfőképp azért nem támogatnám az ide hozatalát, mert szar üzenete lenne a többiek felé és lehet hogy ez csapategység szempontjából szar lenne.
Van két (egyelőre) teljesen jó kezdő CB-nk, akik kiérdemelték a játékukkal, hogy idén is kezdők legyenek. Erre idehoznánk egy 30 éves CB-t évi 7-8 milláért? Nem hiszem, hogy ez jó megoldás lenne jelenleg.

3-4-es OLB-kről írtam tényleg csak pár sorban korábban:
- Anthony Spencer: már 30 éves, tavalyi szezont kihagyta, microfracture surgery is végrehajtottak rajta. Max olcsóért meg lehetne próbálni, de nem hiszem, hogy mi lennénk számára a megfelelő csapat. Arról nem is beszélve, hogy ki tudja képes-e ismét jó teljesítményre.
- Everson Griffen:annó a combine-on 273 fonttal 4,66-ot repesztett. Őt is meg lehetne próbálni, hátha beválna 3-4-ben is. Összesen 1 meccsen kezdett az NFL-ben 4 év alatt, igaz tavaly aránylag sokat játszott. Adnék neki egy jó szerződést és akkor lehet, hogy minket választana. De Ő se az a biztos 8-10 sack-es játékos.
- Willie Young: 29 éves, 7. körös pick volt 2010-ben. Tavaly végig kezdett a Lions-ben, mindössze 3 sack. 3-4-ben se biztos, hogy tudna játszani, hát még 10 sack-et elérni.
- Matt Shaughnessy: bizonyította már, hogy nem több egy átlagos cserejátékosnál.
- Mike Neal : érdekes név, de nagy eséllyel marad GB-ben. Amúgy benne van potenciál, nem bánnám, ha vhogy meg tudnánk szerezni, azonban Ő se életbiztosítás.

Rajtuk kívül nem hiszem, hogy van vki komolyabb. Nah nem mintha Ők annyira komolyak lennének. Vakok között félszeműek kb. 😀
több mint 11 éve

Nekem nem igazán. Egy nagypofájú (Cary) elég egy csapatba.
 www.spotrac.com/free-agents/nfl/ufa/outside-linebacker/
több mint 11 éve

3-4-es OLB-k kik vannak még FA-n Mike Neal-en kívül?
több mint 11 éve
Már miért lenne az? A többi dolog rendben van, ezek meg bízom benne rendben lesznek 😀 de ettől függetlenül sem panaszkodhatok. Fő az optimizmus, meg a kukorica 😛dande
Hát mert eddig se Jones, se Byrd, se draft és Avant-ot meg elküldtük. 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Donnie-t hozzuk vissza, esetleg még Byrd és akkor a draftot és Avant elengedését nem tekintve nekem ez egy tökéletes OFFS.dande
R-Go akkor ez eddig egy elég szar offseason a számodra. 😀

Remélem vmi értelmes returnert is fogunk tudni szerezni.

Tavaly tényleg elég olcsón szereztünk két normális CB-t.
"How lucky were the #Eagles to be shopping for two starting CBs last year, when the going rate was $5-$6M per year, compared to now?"Bébé
Már miért lenne az? A többi dolog rendben van, ezek meg bízom benne rendben lesznek 😀 de ettől függetlenül sem panaszkodhatok. Fő az optimizmus, meg a kukorica 😛
több mint 11 éve
Donnie-t hozzuk vissza, esetleg még Byrd és akkor a draftot és Avant elengedését nem tekintve nekem ez egy tökéletes OFFS.dande
R-Go akkor ez eddig egy elég szar offseason a számodra. 😀

Remélem vmi értelmes returnert is fogunk tudni szerezni.

Tavaly tényleg elég olcsón szereztünk két normális CB-t.
"How lucky were the #Eagles to be shopping for two starting CBs last year, when the going rate was $5-$6M per year, compared to now?"
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Donnie-t hozzuk vissza, esetleg még Byrd és akkor a draftot és Avant elengedését nem tekintve nekem ez egy tökéletes OFFS.