Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
NFL.com-on a mockokban most Bradley Roby a név hozzánk. Az én szegénységi bizonyítványom, de nem igazán tudok róla sokat. Mit szólnátok hozzá?Eazzy
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
NFL.com-on a mockokban most Bradley Roby a név hozzánk. Az én szegénységi bizonyítványom, de nem igazán tudok róla sokat. Mit szólnátok hozzá?EazzyNekem Verett a kedvencem, de Roby is elég jó. Más stílus. Inkább playmaker. Verett meg emberfogásban jobb. első kör végére mindegyik reális lehet.
több mint 11 éve
NFL.com-on a mockokban most Bradley Roby a név hozzánk. Az én szegénységi bizonyítványom, de nem igazán tudok róla sokat. Mit szólnátok hozzá?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Én szeretem a játékát.www.bleedinggreennation.com/2014/3/10/5491100/nfl-free-agency-rumors-eagles-have-interest-in-antoine-bethea-none-inShawn84Bethea-nak nem igazán örülnék. 30 éves, legjobb napjai már mögötte vannak.
Nem örülnék, ha pont most indulna el a lejtőn, valamint nagy eséllyel meg is kérné az árát.Bébé
Csak ő drága lesz
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/3/10/5490682/nfl-free-agency-2014-eagles-interested-cornerback-nolan-carrollMeglepődnék, ha kezdő CB fizut adnánk neki.
érdekes lenne a CB helyzet ha esetleg itt kötne kizsojti
Max úgy lenne értelme, ha utána elküldenénk Cary-t. 3 millát spórolnánk az elküldésével és van rá 5 napunk, hogy vmilyen formában megszabaduljunk tőle. (The 2013 base salary is fully guaranteed, and the 2014 base salary becomes guaranteed on the 5th day of the league year. )
Mivel a szerződése egy kicsit magas (2014: 6,4 milla 2015: 8,2 milla) a trade értéke eléggé alacsony lehet.
De nem lennék ettől a lépéstől felhőtlenül boldog.
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/3/10/5491100/nfl-free-agency-rumors-eagles-have-interest-in-antoine-bethea-none-inShawn84Bethea-nak nem igazán örülnék. 30 éves, legjobb napjai már mögötte vannak.
Nem örülnék, ha pont most indulna el a lejtőn, valamint nagy eséllyel meg is kérné az árát.
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/3/10/5490682/nfl-free-agency-2014-eagles-interested-cornerback-nolan-carrollwww.bleedinggreennation.com/2014/3/10/5491100/nfl-free-agency-rumors-eagles-have-interest-in-antoine-bethea-none-in
érdekes lenne a CB helyzet ha esetleg itt kötne kizsojti
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/3/10/5490682/nfl-free-agency-2014-eagles-interested-cornerback-nolan-carrollérdekes lenne a CB helyzet ha esetleg itt kötne ki
több mint 11 éve
Egyetértek, hozzunk ellenfeleket, aztán lesz ami lesz, sajna ilyenkor nincs nyomás, nem derül ki ki a clutch.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
A kicker posztról pedig el is feledkeztünk a napokban. Nekem Henery még mindig cut, nem üti meg a színvonalat, nagyon bizonytalan. Hogyha az extra pont is felértékelődik, akkor végképp kéne egy kicker. Mai riportok szerint Adam Vinatieri teszteli a piacot, én elfogadnám.HulkeinsteinUtoljára 2008-ban rúgott kickoffot. Ez nem vmi biztató. Nekünk egy olyan kicker kell, aki az esetek nagy hányadában touchbackre rúgja.
FA-ról nem hoznék kickert. Meg nagy eséllyel amíg itt van Henery, egyikőjük se jönne ide.
Hoznék UDFA-kat, aztán lesz az ami lesz.
több mint 11 éve
Munerly kapitány?JanekMindössze 5-8 magas. Nem hiszem, hogy Ő beleillik Chip és Davis elképzeléseibe.
Plusz ha Sam Shields megkapta a 4 év, 39 milla, 12,5 milla garantáltat, akkor kb. Ő is ekörül fog kapni. A 12,5 milla garantált miatt nem mondanám, hogy olyan vaskos szerződés, de akkor is.Nem gondolom, hogy Davis Őt akarná.
több mint 11 éve
A kicker posztról pedig el is feledkeztünk a napokban. Nekem Henery még mindig cut, nem üti meg a színvonalat, nagyon bizonytalan. Hogyha az extra pont is felértékelődik, akkor végképp kéne egy kicker. Mai riportok szerint Adam Vinatieri teszteli a piacot, én elfogadnám.
több mint 11 éve
CB_k közül kit tartasz esélyesnek rá, hogy idejöjjön? Ahogy néztem nagyon mély a class, simán tudunk hozni valakit, és akkor drafton lehet koncentrálni az OLB és az S posztra.HulkeinsteinHoznék vmi átlagos CB-t (depthnek) és 1-3. körben egy CB-t, aki egy év tanulás után akár kezdő is lehetne plusz megküzdhetne a 3. CB posztért a FA-val vagy felőlem akár egyből a kezdő posztért is. 😀 (Boykin nickelből természetesen kiűzhetetlen.)
Idei CB szerződéseket elnézve nem fogunk TopCB-t idehozni (pl. Verner, Talib) és nem is lenne jó döntés szerintem.
FA-k akikre nagyobb esélye van:
- Corey Graham (Ravens) - Cary szólhatna pár szót az érdekünkben. 😀 29 éves, egész karrierje során csere CB-ként számoltak vele. 6-0, 198 valamint Chip a New Hampshire OC-ja, amikor Ő is odajárt. Az Ő érkezése pl. logikus, jó döntés lenne és sztem aránylag olcsón is meg tudnánk szerezni.
- Will Blackmon (Jax) is hasonló kategória. 6-0, 210, 29 éves, de soha nem tudott egészséges maradni. Depth-re Ő is jó lehet, bár a sérülékenysége miatt nem hoznám ide.
- Brandon Ghee (Bengals) is megfelelő lehetne erre a szerepre (6-0, 200, 27 éves), de nagyon sérülékeny.
- Nolan Carroll (Dolphins) - 6-1, 205, 27 éves. 4 szezon Miami-ben, utóbbi 2 évben 12 és 10 kezdő meccs. Mind2 szezonból van sack-je is. Lehet, hogy Ő egy kicsit drágább lenne, mivel lényegében a köv. szerződésével kell pénzt keresni, de hátha nálunk köt ki. Bár nem hiszem, hogy mi vagyunk számára a megfelelő csapat. (Sőt biztos, hogy nem.)
több mint 11 éve
3-4-es OLB-kről írtam tényleg csak pár sorban korábban:2007-ben a mi 1/26-os draft pickünkkel választotta ki a Cowboys, amiért egy 2. egy 3. és egy 5. körös jogot adtak azon a drafton. A 2. körösön jött Kolbász, a 3.-on Bradley, az 5.-en CJ Gaddis (a.k.a. az új Dawkins 😀). Remek pick felhasználás volt. Vicces lenne, ha most még Spencer is nálunk kötne ki.
- Anthony Spencer: már 30 éves, tavalyi szezont kihagyta, microfracture surgery is végrehajtottak rajta. Max olcsóért meg lehetne próbálni, de nem hiszem, hogy mi lennénk számára a megfelelő csapat. Arról nem is beszélve, hogy ki tudja képes-e ismét jó teljesítményre.
Bébé

több mint 11 éve
Cromartie nem lenne jó CB-nek?Haver reakciója: "Cromartie? Hátha Phillyben még nincs kölke!"
3-4-es OLB-k kik vannak még FA-n Mike Neal-en kívül?Hulkeinstein
több mint 11 éve
Köszi az átfogó válaszokat Bébé! 😊CB_k közül kit tartasz esélyesnek rá, hogy idejöjjön? Ahogy néztem nagyon mély a class, simán tudunk hozni valakit, és akkor drafton lehet koncentrálni az OLB és az S posztra.
több mint 11 éve
Bár még ki lehetne egészíteni, de nagyon nem látom, hogy bármelyik is megoldaná a ROLB posztot. - Shaun Phillips (Denver) - 33 éves
- Calvin Pace (Jets) - 33 éves
- Rob Jackson (Redskins) - 28 éves, tavaly végig csere, összesen 19 tackles, 2 sack. 2012-ben kezdett, de mindösszesen 37 szereléssel és 4,5 sack-el zárt. Igaz begyűjtött 4 intit és kiharcolt 2 fumble-t. Bár talán Ő depth-nek, TC bodynak jó lenne.
- O'Brien Schofield (Seattle) - csere, 8 tackles, 1 sack. Ezt megelőzően 3 évet töltött a Cards-ban (2010-ben Davis volt a DC-je), de ott se nyújtott kiemelkedőt. 2012-ben 9 meccs alatt 34 tackles és 4 sack de aztán IR-re került (térdsérülés). 6-3 magas azonban mindössze 242 font, szóval Ő se az a prototípus alkat. Depthnek jó lehet.
több mint 11 éve
Cromartie nem lenne jó CB-nek?Én legfőképp azért nem támogatnám az ide hozatalát, mert szar üzenete lenne a többiek felé és lehet hogy ez csapategység szempontjából szar lenne.
Van két (egyelőre) teljesen jó kezdő CB-nk, akik kiérdemelték a játékukkal, hogy idén is kezdők legyenek. Erre idehoznánk egy 30 éves CB-t évi 7-8 milláért? Nem hiszem, hogy ez jó megoldás lenne jelenleg.
3-4-es OLB-kről írtam tényleg csak pár sorban korábban:
- Anthony Spencer: már 30 éves, tavalyi szezont kihagyta, microfracture surgery is végrehajtottak rajta. Max olcsóért meg lehetne próbálni, de nem hiszem, hogy mi lennénk számára a megfelelő csapat. Arról nem is beszélve, hogy ki tudja képes-e ismét jó teljesítményre.
-
- Willie Young: 29 éves, 7. körös pick volt 2010-ben. Tavaly végig kezdett a Lions-ben, mindössze 3 sack. 3-4-ben se biztos, hogy tudna játszani, hát még 10 sack-et elérni.
- Matt Shaughnessy: bizonyította már, hogy nem több egy átlagos cserejátékosnál.
- Mike Neal : érdekes név, de nagy eséllyel marad GB-ben. Amúgy benne van potenciál, nem bánnám, ha vhogy meg tudnánk szerezni, azonban Ő se életbiztosítás.
Rajtuk kívül nem hiszem, hogy van vki komolyabb. Nah nem mintha Ők annyira komolyak lennének. Vakok között félszeműek kb. 😀
több mint 11 éve
Cromartie nem lenne jó CB-nek?Nekem nem igazán. Egy nagypofájú (Cary) elég egy csapatba.
www.spotrac.com/free-agents/nfl/ufa/outside-linebacker/
több mint 11 éve
Cromartie nem lenne jó CB-nek?3-4-es OLB-k kik vannak még FA-n Mike Neal-en kívül?
több mint 11 éve
Már miért lenne az? A többi dolog rendben van, ezek meg bízom benne rendben lesznek 😀 de ettől függetlenül sem panaszkodhatok. Fő az optimizmus, meg a kukorica 😛dandeHát mert eddig se Jones, se Byrd, se draft és Avant-ot meg elküldtük. 😀
több mint 11 éve
Már miért lenne az? A többi dolog rendben van, ezek meg bízom benne rendben lesznek 😀 de ettől függetlenül sem panaszkodhatok. Fő az optimizmus, meg a kukorica 😛Donnie-t hozzuk vissza, esetleg még Byrd és akkor a draftot és Avant elengedését nem tekintve nekem ez egy tökéletes OFFS.dandeR-Go akkor ez eddig egy elég szar offseason a számodra. 😀
Remélem vmi értelmes returnert is fogunk tudni szerezni.
Tavaly tényleg elég olcsón szereztünk két normális CB-t.
"How lucky were the #Eagles to be shopping for two starting CBs last year, when the going rate was $5-$6M per year, compared to now?"Bébé
több mint 11 éve
Donnie-t hozzuk vissza, esetleg még Byrd és akkor a draftot és Avant elengedését nem tekintve nekem ez egy tökéletes OFFS.dandeR-Go akkor ez eddig egy elég szar offseason a számodra. 😀
Remélem vmi értelmes returnert is fogunk tudni szerezni.
Tavaly tényleg elég olcsón szereztünk két normális CB-t.
"How lucky were the #Eagles to be shopping for two starting CBs last year, when the going rate was $5-$6M per year, compared to now?"
több mint 11 éve
Donnie-t hozzuk vissza, esetleg még Byrd és akkor a draftot és Avant elengedését nem tekintve nekem ez egy tökéletes OFFS.