Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Mike Garafolo @MikeGarafolo mostEagles might still be doing work on the safety front, even after signing Malcolm Jenkins. Stay tuned.
több mint 11 éve
Vártam, hogy valaki megcsinálja e 😛 Mondjuk Jenkins érkezése után tuti az is maradFake ! 😊GreengoShawn84
több mint 11 éve
8,5 milla a garantált.
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpEnnek örülök.
Former Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.Hulkeinstein
Illik a rendszerbe, akár nickel-ként is bevethető. (Boykin sérülés esetén)
Jó igazolás.
Nagyon remélem, hogy N.Allen-t is sikerül megtartani. (Ha nem jön Byrd.)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ha Chung nem jött be nem tudom miért hasonló színvonallal próbálkozik a csapat
több mint 11 éve
Szinte biztossá vált így egy S húzás a drafton is. 😊Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpRészvétem.vassadi
Former Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Akkor Byrd nem ide jön. Ez kicsit soknak tűnik...
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpRészvétem.
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpFormer Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.
több mint 11 éve
Az Jonesnál nagyon jó!
több mint 11 éve
3 év - 6 milláról beszélnek Jones-nál.OLB/DE O'Brien Schofield pedig Óriás lett.
több mint 11 éve
Alakul az este es még hol van a vége!Jones -nak nagyon örülök, meg tk Chungnak is😊
több mint 11 éve
Donnie Jones 3 év! 😊)Szuper
Philadelphia Eagles @Eagles 1 min
#Eagles re-sign P Donnie Jones to a three-year deal. #FlyEaglesFlyHulkeinstein
több mint 11 éve
Bizony, épp ideje volt. Remélem Byrdnek készítjük elő a terepet 😊Donnie Jones 3 év! 😊)HulkeinsteinChung pedig repültBébé
több mint 11 éve
Donnie Jones 3 év! 😊)Philadelphia Eagles @Eagles 1 min
#Eagles re-sign P Donnie Jones to a three-year deal. #FlyEaglesFly
több mint 11 éve
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/free-agency-update-who-have-eagles-contactedTalaltam egy ilyen listat...
több mint 11 éve
Szerintem sem kell Raji , nagyon drága , a neve miatt túl fogják fizetni , a FO úgyse hülye Loganben hatalmas a potenciál . NT draftról fog jönni úgyis . Persze én is imádom 😀 És gondoltam csak feldobom a témát , hisz eddig nem nagyon esett róla szó.
több mint 11 éve
Mert BJ Raji 😀 mi másért.Na ha te nem tudod én megmondom, Kúrva drága, elvenné a lehetőséget Logan elől, aki miatt Szopóág el lett cserélve. Éppen ezért minek kéne idehozni a nyakára? Komolyan, mielőtt benyomsz egy ilyen m nagybetűset gondolkozz el és fejtsd is ki rendesen hogy miért is akarod őt ide.Shawn84URAMISTEN, MOST VOND MEG A NETEDET 10 PERCRE MAGADTÓL. BJ Raji, és ilyet kérdezel miért lenne jó. 32 nfl csapatból 34 behúzná ha tehetné.ano92B.J. Raji ?? 😀Petikievak01Fejtsd ki miért is lenne jó.Shawn84
Ne vedd magadra, csak próbáltam vicces fiú lenni. 😕 Komolyul nekem sem kellene.
több mint 11 éve
Na ha te nem tudod én megmondom, Kúrva drága, elvenné a lehetőséget Logan elől, aki miatt Szopóág el lett cserélve. Éppen ezért minek kéne idehozni a nyakára? Komolyan, mielőtt benyomsz egy ilyen m nagybetűset gondolkozz el és fejtsd is ki rendesen hogy miért is akarod őt ide.URAMISTEN, MOST VOND MEG A NETEDET 10 PERCRE MAGADTÓL. BJ Raji, és ilyet kérdezel miért lenne jó. 32 nfl csapatból 34 behúzná ha tehetné.ano92B.J. Raji ?? 😀Petikievak01Fejtsd ki miért is lenne jó.Shawn84
több mint 11 éve
rajinak örülnék ha nem lenne ilyen fiatal, és ilyen potenciálú NT-nk... így fölös.Safety kell, bár byrd sem az a tackle machine, nekünk meg inkább az kéne.
Revisnek örülnék de nem létszükséglet, inkább menjen Clevelandbe, manziel mögé kell az elit védelem, hogy meglegyen POjuk 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Shawn84