Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nagy pénz nagy foci, kis pénz kis foci. Thats all. Véleményem szerint nem szabad fukarkodni jelen esetben a cap spaccel, csakhát nem tudhatjuk mit tervez a vezetőség, a jövővel kapcsolatban... Sajna 😀

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
És kire költenéd el a továbbra is igen nagy cap space-t?
Értem én, hogy ne vegyünk sztárokat nagy pénzért, de akkora cap space-ünk van, hogy nagyobb kockázat nélkül adhatunk a kerethez egy top DB-t. Akkor meg miért ne?Hulkeinstein
A jövő miatt lehet nem kéne annyira dobálózni.
2015:
- Ha beválik Foles, akkor szerződést kell hosszabbítani vele, ami nagyon nem lesz olcsó.
- Ha Kendricks jól játszana idén, akkor vele is hosszabbíthatnánk, nehogy a végén elveszítsük a FA-n (2015-ös szezon végéig van szerződése)
- Thornton, Maclin is szóba jöhet ugyanezen okból.

Igaz jövőre már többet tudunk játszani a cap-el, de ha pl. Foles beválik akkor (nem vok tisztába a QB-fizukkal) évi 15 millát szerintem kéne neki adni.

De nem hiszem, hogy lesz vmi igazán nagy durranás (nem is jó a piac) inkább több közepes játékost fogunk szerződtetni, rugalmas szerződéssel.

Mike Neal, Graham, N.Allen, Cody ide hozatalát pl. tudnám díjazni.Bébé
De ezek feltételezések. Se a pénz, se a lehetséges jövő nem hoz pontokat a csapatnak. Ha meg nem válnak be az említettek, akkor meg ott csücsülünk majd 50-60M$-ral, és tömhetjük be a lyukakat kapkodva, miközben a játékosok tudják, hogy van pénz, ezért kérhetnek irreálisan sokat. Inkább azon kelljen aggódni, hogy valaki annyira jól játszott, hogy nehéz megtartani, mint azon, hogy vajon a középszerű igazolások hogyan válnak majd be élesben.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Értem én, hogy ne vegyünk sztárokat nagy pénzért, de akkora cap space-ünk van, hogy nagyobb kockázat nélkül adhatunk a kerethez egy top DB-t. Akkor meg miért ne?Hulkeinstein
A jövő miatt lehet nem kéne annyira dobálózni.
2015:
- Ha beválik Foles, akkor szerződést kell hosszabbítani vele, ami nagyon nem lesz olcsó.
- Ha Kendricks jól játszana idén, akkor vele is hosszabbíthatnánk, nehogy a végén elveszítsük a FA-n (2015-ös szezon végéig van szerződése)
- Thornton, Maclin is szóba jöhet ugyanezen okból.

Igaz jövőre már többet tudunk játszani a cap-el, de ha pl. Foles beválik akkor (nem vok tisztába a QB-fizukkal) évi 15 millát szerintem kéne neki adni.

De nem hiszem, hogy lesz vmi igazán nagy durranás (nem is jó a piac) inkább több közepes játékost fogunk szerződtetni, rugalmas szerződéssel.

Mike Neal, Graham, N.Allen, Cody ide hozatalát pl. tudnám díjazni.
több mint 11 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Azért ez a secondary nekem még mindig nagyon nem tetszik. Gondolom a cél nálatok is a minél fényesebb playoff szereplés, viszont ilyen secondaryvel ez nem nagy javulás tavalyhoz képest, tavaly pedig szanaszét szopatták őket.Hulkeinstein
Érkezne még N.Allen valamint Corey Graham a CB-sorban, akkor draftra menvén bőven jók vagyunk. (persze vet. minimumért még depth-et kell szerezni FA-ról) A FA igazolásoktól függetlenül a draftról mindenképpen kell hozni S-t és CB-t.
Majd május közepén megéri értékelni, hogy papíron erősödtünk-e vagy sem.Bébé
Értem én, hogy ne vegyünk sztárokat nagy pénzért, de akkora cap space-ünk van, hogy nagyobb kockázat nélkül adhatunk a kerethez egy top DB-t. Akkor meg miért ne?
Sorry a nagy pénzköltés iránt ihajlam miatt, de Arsenal szurkoló vagyok 10 éve, és aki nem ismerné a csapatot, arról vagyunk híresek, hogy akkor sem költünk, ha folyik ki a széfből a pénz, és 9 év alatt 0 trófeát sikerült ezzel a stratégiával összekaparni, úgyhogy nem nagyon támogatom 😀Hulkeinstein
Jövőre Foles draft class-ával hosszabbítani lehet és kell is (Cox, Kendricks, Foles, Boykin). Ezen kívül biztos hogy fogunk költeni FA-ben is, lehet még trade is 😊 És nem kirívóan nagy a cap spaceünk. RÁadásul át lehet tolni a fel nem használt spacet következő évre. Ha lenne olyan top db aki részünkre is az, akkor költenénk rá sztem, de csak azért nem kell hozni valakit mert ő a legjobb a piacon. Lásd anno Nnamdi...
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sztem Byrdről lemondhatunk, már aláírt volna ide, ha lenne esély rá. Hacsak úgy nem történik minden mint anno Chippel 😛

Róla viszont biztos lemondhatunk: Lions free-agent DE Willie Young is visiting the Jaguars.

Bocs félre olvastam csak látógatóba megy még nem aláírt, de szerintem ő sem hozzánk jön
több mint 11 éve
Ware-t nem lesz könnyű megszerezni. (Már ha akarjuk.)
NFL.com's Ian Rapoport reports free agent DE/OLB DeMarcus Ware is already drawing interest from "six playoff teams."
több mint 11 éve
Azért ez a secondary nekem még mindig nagyon nem tetszik. Gondolom a cél nálatok is a minél fényesebb playoff szereplés, viszont ilyen secondaryvel ez nem nagy javulás tavalyhoz képest, tavaly pedig szanaszét szopatták őket.Hulkeinstein
Érkezne még N.Allen valamint Corey Graham a CB-sorban, akkor draftra menvén bőven jók vagyunk. (persze vet. minimumért még depth-et kell szerezni FA-ról) A FA igazolásoktól függetlenül a draftról mindenképpen kell hozni S-t és CB-t.
Majd május közepén megéri értékelni, hogy papíron erősödtünk-e vagy sem.Bébé
Értem én, hogy ne vegyünk sztárokat nagy pénzért, de akkora cap space-ünk van, hogy nagyobb kockázat nélkül adhatunk a kerethez egy top DB-t. Akkor meg miért ne?
Sorry a nagy pénzköltés iránt ihajlam miatt, de Arsenal szurkoló vagyok 10 éve, és aki nem ismerné a csapatot, arról vagyunk híresek, hogy akkor sem költünk, ha folyik ki a széfből a pénz, és 9 év alatt 0 trófeát sikerült ezzel a stratégiával összekaparni, úgyhogy nem nagyon támogatom 😀
több mint 11 éve
Majd május közepén megéri értékelni, hogy papíron erősödtünk-e vagy sem.
több mint 11 éve
Mitchell is képben volt nálunk elvileg. Kíváncsi leszek, hogy mennyiért ment.
több mint 11 éve
Mike Mitchell meg ment a Steelersbe 😕mustaine
Komolyan N.Allen-t hozzuk vhogy vissza és akkor jók vagyunk.Bébé
Azért ez a secondary nekem még mindig nagyon nem tetszik. Gondolom a cél nálatok is a minél fényesebb playoff szereplés, viszont ilyen secondaryvel ez nem nagy javulás tavalyhoz képest, tavaly pedig szanaszét szopatták őket.
több mint 11 éve
Én nem bánom Jenkinst. Messze a legjobb safety-nk papíron Dawk óta.Cooltiszo
A Saints fanok elmondása alapján, azért az se biztos, hogy a tavalyi N.Allen-él jobb volt egyáltalánBébé
Ezért írtam, hogy papíron 😊 Sokat nem láttam játszani, de az általam olvasott kinti elemzők kedvelték (Tommy Lawor, Greg Cosell, Adam Caplan stb.) Biztos, hogy nem volt tökéletes, és nem is lesz az, ugyanakkor Nate tavaly is csak el-el játszott, lényegében sokat nem tett a játékunkhoz. Jenkins messze tehetségesebb. Sokoldalú elvileg, és a spread formációkkal szemben nagyon jó lehet, hogy fel tud lépni felvenni TE, slot WR-t ha szükséges. Fog még érkezni S (FA vagy Draft), de így már szerintem nem függünk annyira a poszttól hogy ide 1. körös kell, kivéve ha BPA.
több mint 11 éve
Mike Mitchell meg ment a Steelersbe 😕mustaine
Komolyan N.Allen-t hozzuk vhogy vissza és akkor jók vagyunk.
több mint 11 éve
Mitchell Pittsburgh.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Mike Mitchell meg ment a Steelersbe 😕

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

Shawn84
Ez mi????dande
Egy elbaszott kód. tweet akart lenni csak nem sikerült betenni.Shawn84
A lényeget elmondod magyarul? Köszönném 😉dande
Jenkins tweetelt, hogy örül, és hogy a #BirdGang hashtaget fogja most már használni. A felesége fél a hidegtől. Ennyi. Csak jobb ha eredetiben van.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
A Saints fanok elmondása alapján, azért az se biztos, hogy a tavalyi N.Allen-él jobb volt egyáltalánBébé
A tavalyi Nate Allen solid starter volt, ehhez képest
Passz ellen azért használható? Sebessége megvan?Bébé
Nem. Nincs, illetve sprintelni tud egyenesen, de igazából vakegér. Ahogy a Bears topikban írtam, a védelmi failjeink nagy része hozzá és Harperhez köthető, aki egyébként meg a maga stílusában jó játékos, Jenkins nem az. Ahogy ata is írta, nem hülyegyerek, de egyszerűen nem ment neki nálunk. Lehet most feltámad, de azért erős kétségeim vannak efelől.Gyurma Pappa
ez elég messze van.

több mint 11 éve
A Saints fanok elmondása alapján, azért az se biztos, hogy a tavalyi N.Allen-él jobb volt egyáltalán
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 310 — Így remélem megfelelek nektek.....

Shawn84
Ez mi????dande
Egy elbaszott kód. tweet akart lenni csak nem sikerült betenni.Shawn84
A lényeget elmondod magyarul? Köszönném 😉
több mint 11 éve
Én nem bánom Jenkinst. Messze a legjobb safety-nk papíron Dawk óta. Chunggal való hasonlítás azért eléggé sántít...
Megoldva nincs a Safety poszt, de nem is fizettünk ki kb 9-10 millát Byrd-ért, aki szintén kérdőjelekkel érkezne. (egészség, gyorsaság). Tavaly szereztünk 2 közepes cornert, és teljesen el is voltunk velük. Lehet majd szépen pótolni, javítani rajtuk a drafton ,ha lesz megfelelő pozícióban ember, de nem úgy megyünk be a draftra hogy kell 1 safety mert ki se tudunk állni (anno Watkins és Jarett pic-ek...).
Tommy kimondottan őt szerette volna ma napközben ár-érték arányban:  igglesblitz.com/2014/03/free-agency-preview/
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

Shawn84
Ez mi????dande
Egy elbaszott kód. tweet akart lenni csak nem sikerült betenni.
több mint 11 éve

Shawn84
Ez mi????
több mint 11 éve
"Jenkins is widely respected by coaches and teammates as a hard worker and film rat, who has been elected as a defensive captain each of the past two years."
több mint 11 éve
Louis Riddick - 2008-2013 között Eagles scout meg FO-ban dolgozott - ezt tweetelte:
"I would bet Philly is working hard to get Demarcus Ware. Very hard."Bébé
Nem örülnék neki.Shawn84
Én nem tudom még.
Ha érkezne, akkor nagy eséllyel T.Cole-t el kéne küldeni aztán jöhetne mögé a rookie OLB.
A kérdés lényegében az, hogy Ware jobb-e 3-4-ben mint T.Cole és, hogy ér-e nekünk annyit, hogy ráköltsünk jó pár millát. (T.Cole elküldésével csak 1,8 millát nyerünk)Bébé
Ez nálam nagyon felejtős remélem eszükbe nem jut
több mint 11 éve
walterfootball szerint (bár nem sokat adok a szavukra):

Eagles sign S Malcolm Jenkins (3 years, $16.25M; $8.5M guaranteed): C- Grade

The good news is that Malcolm Jenkins is only 26 and has flashed some of his first-round potential at times. The bad news is that he's inconsistent, as he struggled more often than not in New Orleans.
Jenkins is an upgrade over what the Eagles had at safety, but saying that is like giving a homeless person a larger cardboard box than the one he already has. Jenkins is not an ideal NFL starter based on the way he has played over his career. He has the potential to improve though, so this isn't a terrible signing.

több mint 11 éve
Louis Riddick - 2008-2013 között Eagles scout meg FO-ban dolgozott - ezt tweetelte:
"I would bet Philly is working hard to get Demarcus Ware. Very hard."Bébé
Nem örülnék neki.Shawn84
Én nem tudom még.
Ha érkezne, akkor nagy eséllyel T.Cole-t el kéne küldeni aztán jöhetne mögé a rookie OLB.
A kérdés lényegében az, hogy Ware jobb-e 3-4-ben mint T.Cole és, hogy ér-e nekünk annyit, hogy ráköltsünk jó pár millát. (T.Cole elküldésével csak 1,8 millát nyerünk)