Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Ja emlékszem. Közben nekem is beugrott, hogy a futott TD-k mellé kevés yard párosult. Mind1 a lényeg, hogy alapból jó játékosok mindketten . Harmadik körben/körig jó lesz egy CB sztem és azzal meg is leszünk.Erre rosszul emlékszel, Cassel passzolt vagy 350 yardot. Asiata (vagy kicsoda 😀) futott 3 td-t, de összesen vagy 50 yardot 2,5es átlaggal.mustaineNem is a bevásárláson van a hangsúly, hanem a védelmünk tavalyi teljesítményén. Vikings meccs? 😊HulkeinsteinOtt szétfutottak. 😀
Amúgy örültem vna én is neki, de úgy látom inkább a draftra gyúrunk és fiatalabb játékosokban gondolkozunk.Greengo
Az oké, támogatom én is, viszont akkor úgy tűnik, hogy nem idén fogunk SB-t nyerni (nyilván ilyet kijelenteni lehetetlen hónapokkal a szezon előtt, de nem gyakran nyer fiatal, rutintalan csapat SB-t). Viszont akkor jövőre mindent bele, és gyúrjunk rá arra a gyűrűre, mert hiszem, hogy van egy olyan csapatunk, és edzőnk, akik képesek lehetnek megnyerni! 😊HulkeinsteinSztem a SB győzelemig egy hosszabb út vezet és mi még ennek az útnak az elején vagyunk.(építkezünk) Persze örülnék egy SB győzelemnek a következő szezonban ...vagy bármikor 😀 , viszont nem vagyunk még kész csapat , illetve annyira sok minden változott/változik az új Era-ban a csapat körül, hogy ennek még össze kell állnia(be kell érnie) a siker eléréséhez.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Az oké, támogatom én is, viszont akkor úgy tűnik, hogy nem idén fogunk SB-t nyerni (nyilván ilyet kijelenteni lehetetlen hónapokkal a szezon előtt, de nem gyakran nyer fiatal, rutintalan csapat SB-t). Viszont akkor jövőre mindent bele, és gyúrjunk rá arra a gyűrűre, mert hiszem, hogy van egy olyan csapatunk, és edzőnk, akik képesek lehetnek megnyerni! 😊Nem is a bevásárláson van a hangsúly, hanem a védelmünk tavalyi teljesítményén. Vikings meccs? 😊HulkeinsteinOtt szétfutottak. 😀
Amúgy örültem vna én is neki, de úgy látom inkább a draftra gyúrunk és fiatalabb játékosokban gondolkozunk.Greengo
több mint 11 éve
Ilyenkor csak azt nem értem, hogy miért a negatív meccs merül csak fel? Ha egy meccs alapján ítélkezünk, akkor én meg a Bears ellenit választom, ahol a liga közel legjobb WR párosát állítottuk meg...akkor most az a reális?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Nem is a bevásárláson van a hangsúly, hanem a védelmünk tavalyi teljesítményén. Vikings meccs? 😊HulkeinsteinHát az úgy sikerült. 😀
Minden évben van legalább egy olyan meccsünk, amikor kikapunk egy szar csapattól. 😀
2013 - Vikings (ráadásul B/C csapattal álltak ki 😀 )
2012 - itt mi voltunk a szar csapat 😀
2011 - Cards Skeltonnal, nem tudom h h tudtunk ott kikapni 😀
2010 - Vikings Joe Webb-el irányítóként 😀
2009 - Raiders JaMarcus Russellel 😀
több mint 11 éve
Erre rosszul emlékszel, Cassel passzolt vagy 350 yardot. Asiata (vagy kicsoda 😀) futott 3 td-t, de összesen vagy 50 yardot 2,5es átlaggal.Nem is a bevásárláson van a hangsúly, hanem a védelmünk tavalyi teljesítményén. Vikings meccs? 😊HulkeinsteinOtt szétfutottak. 😀
több mint 11 éve
Nem is a bevásárláson van a hangsúly, hanem a védelmünk tavalyi teljesítményén. Vikings meccs? 😊HulkeinsteinOtt szétfutottak. 😀
Amúgy örültem vna én is neki, de úgy látom inkább a draftra gyúrunk és fiatalabb játékosokban gondolkozunk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nem is a bevásárláson van a hangsúly, hanem a védelmünk tavalyi teljesítményén. Vikings meccs? 😊Értem én...csak cserének nem jött vna ide. 😊Jah. Minőségi depth, mert jelenleg a csere CB-nk Roc Carmichael.Jaja, de minek? Cserének kellett vna vagy minek ? 😊GreengoCB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.Hulkeinstein:S .... Pedig reménykedtem, hogy hátha meg tudjuk szerezni.Bébé
Rohadt nagy mázlink volt, hogy tavaly nem dőlt ki hosszabb távra senki a CB-sorból. (Emlékezhetünk, hogy a Chargers ellen Fletcher nem tudott játszani és Rivers nem kicsit szarrá dobált minket.)Bébé
Ezt cáfolnám. A szezon elejét álmosan kezdték, de Williams és Fletcher is felnőtt a feladatához és nem egy látványos szerelést mutattak be. Mögéjük csere kell nem még 1 kezdő . Az pedig megoldható a draftról is. Fletchernél csak az a kérdés, hogy egészséges maradjon. Értem, hogy bevásárolnál, de sztem felesleges.GreengoEgyébként mióta ilyen világklasszisak a CB-jeink? 😀Jaja, de minek? Cserének kellett vna vagy minek ? 😊GreengoCB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.Hulkeinstein:S .... Pedig reménykedtem, hogy hátha meg tudjuk szerezni.Bébé
Oké, hogy offseason van, és saját játékosok, és fejlődjenek csak, de könyörgöm, egész évben Boykinon kívül kritikán aluliak voltak 1-2 kivétellel.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Értem én...csak cserének nem jött vna ide. 😊Jah. Minőségi depth, mert jelenleg a csere CB-nk Roc Carmichael.Jaja, de minek? Cserének kellett vna vagy minek ? 😊GreengoCB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.Hulkeinstein:S .... Pedig reménykedtem, hogy hátha meg tudjuk szerezni.Bébé
Rohadt nagy mázlink volt, hogy tavaly nem dőlt ki hosszabb távra senki a CB-sorból. (Emlékezhetünk, hogy a Chargers ellen Fletcher nem tudott játszani és Rivers nem kicsit szarrá dobált minket.)Bébé
Ezt cáfolnám. A szezon elejét álmosan kezdték, de Williams és Fletcher is felnőtt a feladatához és nem egy látványos szerelést mutattak be. Mögéjük csere kell nem még 1 kezdő . Az pedig megoldható a draftról is. Fletchernél csak az a kérdés, hogy egészséges maradjon. Értem, hogy bevásárolnál, de sztem felesleges.Egyébként mióta ilyen világklasszisak a CB-jeink? 😀Jaja, de minek? Cserének kellett vna vagy minek ? 😊GreengoCB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.Hulkeinstein:S .... Pedig reménykedtem, hogy hátha meg tudjuk szerezni.Bébé
Oké, hogy offseason van, és saját játékosok, és fejlődjenek csak, de könyörgöm, egész évben Boykinon kívül kritikán aluliak voltak 1-2 kivétellel.Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
nagyjából ugyanez elmondható volt a legtöbb posztra. nagy bajban lettünk volna, ha kidőlnek a kezdők.mustaineHát igen.
Ezért is kell az idei FA-szezonban minőségi depth játékosokat hozni, nem pedig egy sztárra elbaszni a pénzt.
több mint 11 éve
nagyjából ugyanez elmondható volt a legtöbb posztra. nagy bajban lettünk volna, ha kidőlnek a kezdők.Jah. Minőségi depth, mert jelenleg a csere CB-nk Roc Carmichael.Jaja, de minek? Cserének kellett vna vagy minek ? 😊GreengoCB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.Hulkeinstein:S .... Pedig reménykedtem, hogy hátha meg tudjuk szerezni.Bébé
több mint 11 éve
Egyébként mióta ilyen világklasszisak a CB-jeink? 😀Azzal szerintem mindenki egyetért, hogy a drafton az első két nap mindenképpen kell majd hozni egy fiatal, tehetséges CB-t. És ha a FA-ról érkezne egy minőségi csereCB, akkor ez a poszt is meglenne.
több mint 11 éve
Jah. Minőségi depth, mert jelenleg a csere CB-nk Roc Carmichael.Jaja, de minek? Cserének kellett vna vagy minek ? 😊GreengoCB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.Hulkeinstein:S .... Pedig reménykedtem, hogy hátha meg tudjuk szerezni.Bébé
Rohadt nagy mázlink volt, hogy tavaly nem dőlt ki hosszabb távra senki a CB-sorból. (Emlékezhetünk, hogy a Chargers ellen Fletcher nem tudott játszani és Rivers nem kicsit szarrá dobált minket.)
több mint 11 éve
Egyébként mióta ilyen világklasszisak a CB-jeink? 😀Jaja, de minek? Cserének kellett vna vagy minek ? 😊GreengoCB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.Hulkeinstein:S .... Pedig reménykedtem, hogy hátha meg tudjuk szerezni.Bébé
Oké, hogy offseason van, és saját játékosok, és fejlődjenek csak, de könyörgöm, egész évben Boykinon kívül kritikán aluliak voltak 1-2 kivétellel.
több mint 11 éve
Jaja, de minek? Cserének kellett vna vagy minek ? 😊CB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.Hulkeinstein:S .... Pedig reménykedtem, hogy hátha meg tudjuk szerezni.Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Neal pedig marad a Packersben. Lassan célpont se lesz.HulkeinsteinNagyon jó...
O'Brien Schofield mégse lett Óriás. (Pletykálják, hogy elbukta a fizikai felmérőt.)
több mint 11 éve
Neal pedig marad a Packersben. Lassan célpont se lesz.
több mint 11 éve
Ez nekem is grrrrrrrrrrrrrrr
több mint 11 éve
CB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.Hulkeinstein:S .... Pedig reménykedtem, hogy hátha meg tudjuk szerezni.
több mint 11 éve
CB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.
több mint 11 éve
Chip Kelly talked to Bama's OLB Adrian Hubbard today. Talked to him at the combine too.Shawn84Nem tudom ez jelent e valamit, de ha ő a kiszemelt, ő talán 2.-3 körben is elérhető és akkor első pickkel jöhet S vagy CB
több mint 11 éve
Chip Kelly talked to Bama's OLB Adrian Hubbard today. Talked to him at the combine too.Shawn84Meglepődtem, hogy a combine-on 4,69-et futott. Ugrásokban is jól teljesített, karjai is hosszúak és a testfelépítése is nagyon jó (6-6, 257) (A 3-cone-t sztem nem véletlenül hagyta ki. Kijött volna, hogy azért olyan nagyon nem atletikus.)
Idén több szerepkörben is kipróbálták és nem is játszott olyan jól mint 2012-ben.
Nyilatkozni jól tud: "I think my game, if people will say it slipped this year, the only reason it slipped was because of Adrian Hubbard."
Tavaly Logan és Barkley nyilatkozatai is nagyon nyomtak a latba, hogy hozzánk kerültek.
Chip-et mindkettőjük lenyűgözte.
Senior Bowl-on nem szerepelt jól.
3. napos pick még ezzel a jó combine-al is.
Ha a 2012-es formáját hozza akkor lehet jövője, de közel sem az a must-get guy.
több mint 11 éve
Chip Kelly talked to Bama's OLB Adrian Hubbard today. Talked to him at the combine too.
több mint 11 éve
Nagy eséllyel Revis nem lesz Eagle:"Don't get your hopes up about the Eagles and Revis. It's not going to happen."
több mint 11 éve
Még mindig úgy vagyok vele, hogy túl drágának tartom. Braman érdekes egy csávó 😀
www.chron.com/sports/texans/article/Rookie-linebacker-Braman-survives-rough-road-to-2122868.php
Nagyapja 224 cm és 209 kg.
Modellkedett egy időben. Suliból kirúgták mert jóféle gombák voltak nála. 😀
A raszta haja még mindig megvan neki egy zacskóban.
több mint 11 éve
Revis hivatalosan is cutolva. Valószínűleg úgysem hozzánk jön, hanem megy New Englande, vagy esetleg a Jetsbe, vagy a Brownsba, de azért hátha sikerül idehozni. Ma olvastam egy olyat, hogy idénre 6m$ körüli cap spaccel be lehetne rakni egy nagy aláírási bónusz mellett. FIngers crossed.