Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Azért brutál egy offense épül itt. Lesz egy teljes offseason tökéletesíteni a Kelly-féle rendszert úgy hogy mindenki ismeri már az alapokat. Shady, Desean, Maclin, Cooper, Sproles, Celek, Ertz, Brown, Polk 😊 Az ellenfelek D-jeinek nem nagyon lesz idő pihenni 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy szép az élet ha zajlik 😛

Azért ha BB megy Sproles miatt, murci leszek. Nagyon csípem őt és simán segíthet ha Shadyvel ne adj Isten történne valami. Ha elcserélnénk minimum 3. kör bár T Rich-t elnézve első kör is simán jó lenne érte, többet mutatott csereként is tavaly mint T-Rich. (nyugi nem gondolom komolyan)

Shady 25 neked meg üdv itt 😀
több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
szerintetek nem kell egy backup QB? Barkleyról nem tudom elképzelni, hogy jó megoldás lenne Foles sérülése esetén
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
ezzel szerintem csúszni fog a CB draft a 3.-4. körig legalább.Shawn84
Ha csúszna Gilbert akkor egyáltalán nem bánnám a behúzását.
(Fletcher jövőre úgy is FA. Cary elküldésével pedig 6,5 millát fogunk tudni spórolni.)Bébé
Igen ebben van valami. Mint ahogy abban is szvsz amit twitteren írt valaki, hogy Bryce Brownt ezzel a Sproles cserével érdemes lenne elpasszolni.Shawn84
Az eddigi munkánkat elnézve tényleg sokat tanul Roseman a Watkins-Jarett féle draftból. Egyik interjújában mondta, hogy ott úgy mentek be, hogy behúzzák a top G-t és a top S-t a boardjukon, ebből lett 2 hatalmas bust. Jelenleg nincs ilyen posztunk, hogy egyszerűen kell oda egy ember vagy ki se tudunk állni. (S-en lehet vitatkozni, de azért ott is van most 3 ember, akiből 2 jó kezdő lehet, és Maragos is hasznosabb lehet rotációban mint Coleman vagy Colt).
Fogadni mernék hogy még fogunk szerezni pickeket a drafton. (Graham? Brown?) És most őszintén szólva azt se bánnám ha 22-ről visszatradelnénk a 2. kör elejére. Jelenleg úgy látom hogy ár érték arányban nagyon nagyon jó játékosok lesznek számunkra a 2. kör elején-közepén (Marcus Smith, Attouchu, Joyner, Bucannon, Van Noy, Jimmy Ward). De ez megint csak drafton történhet meg, mert ki tudja csúszik-e egy általunk favorizált prospect (esetleg Barr?)....Cooltiszo
Azért egy saftey kell, és bizony már a 22 választással is neccesen lesz meg a 2 legjobból az egyik. Már ha Kellyék akarják.
több mint 11 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
(Fletcher jövőre úgy is FA. Cary elküldésével pedig 6,5 millát fogunk tudni spórolni.)Bébé
Igen ebben van valami. Mint ahogy abban is szvsz amit twitteren írt valaki, hogy Bryce Brownt ezzel a Sproles cserével érdemes lenne elpasszolni.Shawn84
Az eddigi munkánkat elnézve tényleg sokat tanul Roseman a Watkins-Jarett féle draftból. Egyik interjújában mondta, hogy ott úgy mentek be, hogy behúzzák a top G-t és a top S-t a boardjukon, ebből lett 2 hatalmas bust. Jelenleg nincs ilyen posztunk, hogy egyszerűen kell oda egy ember vagy ki se tudunk állni. (S-en lehet vitatkozni, de azért ott is van most 3 ember, akiből 2 jó kezdő lehet, és Maragos is hasznosabb lehet rotációban mint Coleman vagy Colt).
Fogadni mernék hogy még fogunk szerezni pickeket a drafton. (Graham? Brown?) És most őszintén szólva azt se bánnám ha 22-ről visszatradelnénk a 2. kör elejére. Jelenleg úgy látom hogy ár érték arányban nagyon nagyon jó játékosok lesznek számunkra a 2. kör elején-közepén (Marcus Smith, Attouchu, Joyner, Bucannon, Van Noy, Jimmy Ward). De ez megint csak drafton történhet meg, mert ki tudja csúszik-e egy általunk favorizált prospect (esetleg Barr?)....
több mint 11 éve
Shady25 Philadelphia Eagles 1
Én voltam most az elkövető. Amúgy üdv mindenkinek a jövőben megpróbálok itt a fórumon is aktív lenni nem csak twitteren.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Jól csináljuk eddig, ahogy tavaly is. Nem megyünk bele felesleges bidding warokba, hogy mindenképp megszerezzünk valamilyen sztárt, Majd a drafton építkezünk hosszú távra.
Carroll nagyon jó depth lesz, és nem lesznek simán odaadva Williamséknek a kezdő helyek sem. Nem kell majd izgulni, ha valaki megsérülne, nehogy tartósan Carmichaelre szoruljunk a kezdőben. Carroll jó spec. teamer is, Fipp örülhet (három jó special teamer is jött + Sproles, ebből azért lassan illene egy jó speciális csapatot csinálni). Úgy lászik szeretjük az olyan CB-ket, akiknek nehéz megkülönböztetni a vezeték és keresztnevét = Bradley Fletcher, Nolan Carroll 😊
Shady, Sproles, Jackson, Maclin, lehet majd keverni a kártyákat a különböző felállásoknál. 😉

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Örülök Sprolesnek nagyon feküdhet neki Kelly O rendszere.
Titokban Edelmann-t szerettem volna...

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Elméletileg "csak" 5-11 magas Nolan. De legalább szerelni tud.
több mint 11 éve
Én írtam itt h Brown csereEazzy
Jogos, te is írtad, de twitteren most más 😊
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Én írtam itt h Brown csere

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Igen ebben van valami. Mint ahogy abban is szvsz amit twitteren írt valaki, hogy Bryce Brownt ezzel a Sproles cserével érdemes lenne elpasszolni.
több mint 11 éve
(Fletcher jövőre úgy is FA. Cary elküldésével pedig 6,5 millát fogunk tudni spórolni.)
több mint 11 éve
Nah tökjó szerződés.
Nem értem, hogy miért ment ilyenbe bele a gyerek. 😀
27 éves. Most kellett volna megszednie magát. De hát mind1, örüljünk. 😀Bébé
Mindenki a nagyokkal akar játszani! 😀
több mint 11 éve
Nah tökjó szerződés.
Nem értem, hogy miért ment ilyenbe bele a gyerek. 😀
27 éves. Most kellett volna megszednie magát. De hát mind1, örüljünk. 😀
több mint 11 éve
Nolan Carroll's deal with the Eagles: two years, $5.2m with more in incentives, per source.

Hibátlan 😊 Competition gyerekek, 3 közepes CB, nyerjen a legjobb 2. Melléjük ugyanúgy lehet még 1. körben is draftolni CB-t ha az a BPA, de ha nem lesz akkor se maradunk hoppon 😊Cooltiszo
ezzel szerintem csúszni fog a CB draft a 3.-4. körig legalább.
több mint 11 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Nolan Carroll's deal with the Eagles: two years, $5.2m with more in incentives, per source.

Hibátlan 😊 Competition gyerekek, 3 közepes CB, nyerjen a legjobb 2. Melléjük ugyanúgy lehet még 1. körben is draftolni CB-t ha az a BPA, de ha nem lesz akkor se maradunk hoppon 😊
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nolan Carroll one of 4 CBs last year with at least 2 sacks & 2 INTs.Shawn84
jó, ez most oylan mint CM fumble recoveryje, mázlija bárkinek lehet 😀

több mint 11 éve
Nolan Carroll one of 4 CBs last year with at least 2 sacks & 2 INTs.
több mint 11 éve
Akkor tök jó lesz cserének.Shawn84
Elméletileg jah.
Örülök is nagyon, hogy megérkezett a várva várt FA CB.
De nem tudom elképzelni, hogy reális áron meg tudtuk szerezni. Túl szép lenne. 😀Bébé
Az elmúlt két évben 22 meccsen kezdett is. Az már nem olyan rossz tapasztalat szempontjából. Szerintem a szerződése is jó lesz.
több mint 11 éve
Akkor tök jó lesz cserének.Shawn84
Elméletileg jah.
Örülök is nagyon, hogy megérkezett a várva várt FA CB.
De nem tudom elképzelni, hogy reális áron meg tudtuk szerezni. Túl szép lenne. 😀
több mint 11 éve
Since 2011, only 2 NFL RBs have 150+ catches & 8+ rec TDs: Darren Sproles & LeSean McCoy.
több mint 11 éve
Valaki valamit róla?Shawn84
6-1, 205. Beleillik a rendszerbe. 😀
PFF szerint átlagos volt. (+0,4)
27 éves. 2012-ben 10 meccsen kezdett, tavaly 12-n. Azt hittem, hogy kezdő CB akar lenni és ezért nem is gondoltam, hogy minket választana. Remélem, hogy nem fizettük túl. (Igaz ez nem ránk vall. 😀 )Bébé
Akkor tök jó lesz cserének.
több mint 11 éve
Valaki valamit róla?Shawn84
6-1, 205. Beleillik a rendszerbe. 😀
PFF szerint átlagos volt. (+0,4)
27 éves. 2012-ben 10 meccsen kezdett, tavaly 12-n. Azt hittem, hogy kezdő CB akar lenni és ezért nem is gondoltam, hogy minket választana. Remélem, hogy nem fizettük túl. (Igaz ez nem ránk vall. 😀 )
Jah és az elmúlt 2 évben is van sack-je, (Jenkins is azért gyűjtögetett) szóval Davis örülhet neki.
több mint 11 éve
Nolan Carroll is a mienkHulkeinstein
Hűűű.
Nagyon kíváncsi leszek a fizujára.Bébé
Valaki valamit róla?