Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
elvileg ez friss cap helyzet:  nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51Shawn84
Jah ezt már láttam én is, de nem akarom elhinni. 😀
24 millával kezdtük a FA-t (eaglescap.com). Cut lett Chung. 26 milla. Sproles csak egymaga elvisz több mint 3 millát és akkor még ott van Jenkins, Jones, Nolan és a két ST mágus.
Eaglescap.com twittere 19 millát ír, de abba még nincsen benne 3 kisebb igazolás.
Szal nem értem, hogy most akkor mi az igaz.

Amúgy ha Chung talál csapatot, akkor +1 milla felszabadul a sapka alól. Úgyhogy szurkoljunk. 😀
Legjobb az lenne, ha vmi NFC East csapat vinné el. 😀
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Most már igazán visszahozhatnák Allent!
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
1/22-re én sem neki örülnék, de szerintem második körben kiviszik az tuti.Eazzy
Jó hát Jarrett-et is kivitték második körben 😀Bébé
Jah, az a balfasz csapat istenem... 😀

25,1 millánk van? Nem úgy volt, hogy valahol 20 körül?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
elvileg ez friss cap helyzet:  nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51
több mint 11 éve
1/22-re én sem neki örülnék, de szerintem második körben kiviszik az tuti.Eazzy
Jó hát Jarrett-et is kivitték második körben 😀
több mint 11 éve
Szóval Bucannon is 20-asban tolja, nem is ügyetlen gyerek, kérdés, hogy hol érdemes behúzni, tehát pllesz-e olyan magasan a draft boardunkon, hogy mondjuk 1/22-re őt kapjuk ki...egyébként az Ő érkezésének örülnék Pryor és HaHa után a legjobban, sőt. Nagyot üt, jól coverezik, jó keze van.Eazzy
Nincs sok időm, szal gyorsan megnéztem az idei Oregon elleni meccsét.
Csak találja el az embert. 😀
Mariota azért picit megviccelte a 25. másodpercnél. 😀
 www.youtube.com/watch?v=I4x6J0cicds
3:20-nál is nagyon csúnya missed-tackle. 4:15-nél is csúszkál (igaz utána szép FF)
Gyors irányváltás, kitámasztás nem igazán megy neki.
5:06-nál blokkról nem tud lejönni és nagy play szereznek belőle a Kacsák.
6:00-nál is egy blokkal kiveszik a játékból.
6:55-nél is fut egy kicsit mint a hülye, aztán oldalról kap is egy nagy blokkot.

A viziten majd eldől, hogy be merjük-e majd vállalni korán meg mennyire tartják ezeket orvosolható hibáknak. Ha 1/22-re behúzzuk sokkot fogok kapni. 😀 Egy vidi kevés, de ez alapján a második körben se igazán örülnék neki. Félek, hogy nem tud elég gyorsan irány váltani, hanem csak egyenesen tud futni és kész.Bébé
1/22-re én sem neki örülnék, de szerintem második körben kiviszik az tuti.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
Missed-Tackle, nálunk az jó ajánló levél 😛 😀
több mint 11 éve
Szóval Bucannon is 20-asban tolja, nem is ügyetlen gyerek, kérdés, hogy hol érdemes behúzni, tehát pllesz-e olyan magasan a draft boardunkon, hogy mondjuk 1/22-re őt kapjuk ki...egyébként az Ő érkezésének örülnék Pryor és HaHa után a legjobban, sőt. Nagyot üt, jól coverezik, jó keze van.Eazzy
Nincs sok időm, szal gyorsan megnéztem az idei Oregon elleni meccsét.
Csak találja el az embert. 😀
Mariota azért picit megviccelte a 25. másodpercnél. 😀
 www.youtube.com/watch?v=I4x6J0cicds
3:20-nál is nagyon csúnya missed-tackle. 4:15-nél is csúszkál (igaz utána szép FF)
Gyors irányváltás, kitámasztás nem igazán megy neki.
5:06-nál blokkról nem tud lejönni és nagy play szereznek belőle a Kacsák.
6:00-nál is egy blokkal kiveszik a játékból.
6:55-nél is fut egy kicsit mint a hülye, aztán oldalról kap is egy nagy blokkot.

A viziten majd eldől, hogy be merjük-e majd vállalni korán meg mennyire tartják ezeket orvosolható hibáknak. Ha 1/22-re behúzzuk sokkot fogok kapni. 😀 Egy vidi kevés, de ez alapján a második körben se igazán örülnék neki. Félek, hogy nem tud elég gyorsan irány váltani, hanem csak egyenesen tud futni és kész.
több mint 11 éve
Sproles oltás:
 the700level.com/sports/sproles-trade-doesnt-make-much-sense-for-eagles-anybody/Bébé
Amivel egyetértek, hogy lehet Black Mambat emiatt nem szerezzük meg, ami azért a jövőt tekintve rossz húzássá teheti ezt a cserét.

több mint 11 éve
Sproles oltás:
 the700level.com/sports/sproles-trade-doesnt-make-much-sense-for-eagles-anybody/
több mint 11 éve
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/03/deone_buccannon_safety_from_washington_state_to_workout_for_eagles.html
"After attending Bucannon's Pro-Day on Thursday, the Eagles like what they saw, and will be bringing in the safety for a private workout, a league source has told to NJ.com. "Highlander
A videó végére bevágták Dawkins beszédét, hideg megint kirázott tőle, hihetetlen.
Szóval Bucannon is 20-asban tolja, nem is ügyetlen gyerek, kérdés, hogy hol érdemes behúzni, tehát pllesz-e olyan magasan a draft boardunkon, hogy mondjuk 1/22-re őt kapjuk ki...egyébként az Ő érkezésének örülnék Pryor és HaHa után a legjobban, sőt. Nagyot üt, jól coverezik, jó keze van.

több mint 11 éve
Cap-helyzet. Kicsit kevesebb, mint 20 milla helyünk van. (15millánál biztos, hogy több)
És egy jó meglátást olvastam twitteren, hogy a rookie-e fizuja annyira nem is fogja befolyásolni a cap-helyzetet, mivel az Ő fizetésük kiüti a mostaniékat. (Salary cap-et az 51 legmagasabb fizetésű játékosok fizetése adja.)
Úgyhogy még költhetünk bőven. 😀
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/03/deone_buccannon_safety_from_washington_state_to_workout_for_eagles.html
"After attending Bucannon's Pro-Day on Thursday, the Eagles like what they saw, and will be bringing in the safety for a private workout, a league source has told to NJ.com. "

több mint 11 éve
Nolan Carroll contract: 2014 base $750,000 fully guaranteed, 2015 base $2.9 million, $900,000 2015 escalator, no bonus. 2 yrs, $3.65 millionShawn84
Annyira érdekelne, hogy miért ment bele egy ilyen szerződésbe. Nem értem.

3 nap telt el a FA-ból és mindegyik nap 2-2 játékos érkezett hozzánk.
Remélem ez ma is így lesz. 😀
több mint 11 éve
Nolan Carroll contract: 2014 base $750,000 fully guaranteed, 2015 base $2.9 million, $900,000 2015 escalator, no bonus. 2 yrs, $3.65 million
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
MLB - Middle Linebacker a 4-3 sémában a középső LB
ILB - Inside Linebacker 3-4-ben kettő van belőle, a két belső LB, nálunk most Kendricks és Ryans.Eazzy
Ok értem, köszi, mondjuk akkor ILB talán valóban depthnek hátrébb is jó. Ugyanakkor Ryans sem annyira fiatal már, talán megtalálhatnánk az utódját a korai körök valamelyikében. Sémaváltás sanszosan nem lesz. Meglátjuk Davis hogyan gondolkodik.
több mint 11 éve
MLB - Middle Linebacker a 4-3 sémában a középső LB
ILB - Inside Linebacker 3-4-ben kettő van belőle, a két belső LB, nálunk most Kendricks és Ryans.

több mint 11 éve
Nekem ez fura draft. Mind2. 😊 Minek az első két kör valamelyikében ILB ? C helyett inkább kéne G . QB-t meg inkább hoznék vmi rutinosabb veteránt Barkley mellé, hogy versenyezzenek a második helyért.Greengo
Ebből látszik, hogy annyira nem értek hozzá, mert főleg azt néztem, hogy LB azért az mindenképp kell, aztán majd elhelyezik a pályán valahol 😀 (mondjuk OLB már nem volt benn). A két QB közül az egyik ugye felmerült és éppen bent volt még Brett Smith, Fales játéka pedig nekem tetszik és ott pont ő volt a legjobb lehetőség. C/G pedig azon a helyen majd mindegy én azért Kelce mögé keresnék embert hátha megint belenyúlnánk valahol hátul a jóba.

S bocsánat az amatőr kérdésért az ILB lényegében az MLB-nek felel meg? Mert akkor talán értem.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Nekem ez fura draft. Mind2. 😊 Minek az első két kör valamelyikében ILB ? C helyett inkább kéne G . QB-t meg inkább hoznék vmi rutinosabb veteránt Barkley mellé, hogy versenyezzenek a második helyért.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
A dolgok alakulását látva megint játszottam egy kicsit, ami nyilván több helyen sántít mert a második 5. kör már ugye nincs meg, de a draftig még lehet egy másik.

Az első draft némileg Need/BPA keveréke, a második draft az utolsó húzás kivételével BPA (muszáj volt egy centert is húzni még egy RB-t nem akartam 😛)

1. draft:

22 S HA'SEAN CLINTON-DIX ALABAMA
54 ILB CHRIS BORLAND WISCONSIN
86 DT DAQUAN JONES PENN STATE
118OT BILLY TURNER NORTH DAKOTA STATE
150 QB BRETT SMITH WYOMING
157 WR BRUCE ELLINGTON SOUTH CAROLINA
214 C JAMES STONE TENNESSEE

2. draft

22 ILB C.J. MOSLEY ALABAMA
54 DE STEPHON TUITT NOTRE DAME
86 S TERRENCE BROOKS FLORIDA STATE
118 CB KEITH MCGILL UTAH
150 WR JOSH HUFF OREGON
157 QB DAVID FALES SAN JOSE STATE
214 C JAMES STONE TENNESSEE

Nem tudom mit szólnátok ehhez? 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Dion Jordant nem fogják ideadni semmiképp, arról tegyünk le. Draft picket is kéne dobálni bele. Ígyis alig van már...Eazzy
Nagyjából 10M dead moneyt okozna a Miaminál, ha kivágnák / elcserélnék. Ez egyáltalán nem éri meg nekik, inkább felturbózzák a nyáron, aztán ősszel mehet a kezdőbe. Szerintem.

több mint 11 éve
Dion Jordant nem fogják ideadni semmiképp, arról tegyünk le. Draft picket is kéne dobálni bele. Ígyis alig van már...

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Azért kíváncsi lennék, hogy az első és az 5-6. körben húzottak közötti arány milyen, de gyanítom, hogy nem a hátsó köröké az előny...kivételek mindig vannak.

Jajj én nem akartalak eltántorítani, írjál csak, meg kell valaki, aki szénné issza magát a győzelemért 😀Eazzy
Itt egy kimutatás, igaz csak az 1980-2005 közötti időszakot veszi figyelembe:
 harvardsportsanalysis.wordpress.com/2011/11/30/how-to-value-nfl-draft-picks/
Nyilván mivel átlag alapú a dolog ezért nagyrészt csökken a "megtérülés" a draft vége felé, de vannak érdekes adatok, pl. a 7/23-al húzott playerek jobban bejöttek mint az előtte lévő hetedik körös pickek (a kimutatás szerint).

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Amúgy ha behúznánk még Clemonst meg tradelnénk Dion Jordanért akkor csillagos ötös Rosemanéknek, BPA mehetne a drafton.
több mint 11 éve
Elég sok bust van 1. körben, és későbbiekben meg lehet találni értelmes játékost.

Nem muszáj ide írnom amúgy, magamban is tudtam szurkolni a sasoknak eddig is, meg ha kell ezután is. Csak szóljatok, hogy nem bírjátok a pofám és már le is iratkozok a topikról.ano92
Azért kíváncsi lennék, hogy az első és az 5-6. körben húzottak közötti arány milyen, de gyanítom, hogy nem a hátsó köröké az előny...kivételek mindig vannak.

Jajj én nem akartalak eltántorítani, írjál csak, meg kell valaki, aki szénné issza magát a győzelemért 😀