Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Jöhetne még Clemons,esetleg Pat Sims bár nála kérdés menne e neki a 3-4 DE
több mint 11 éve
Értékelés ala Chip Kelly:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Kelly-Chips-In-On-Offseason-Moves/2ed667db-f35f-4167-8dca-804e11474007
több mint 11 éve
Kicker poszton viszont tényleg kéne már valamit kezdeni mert Henery minden, csak nem elég jövőre.Rúgót még nem szoktak ilyenkor hozni. Draftról is a legritkább esetben. UDFA-t már inkább. Majd májusban hoznak valakit. Ráérnek még vele.
Draft picket meg nem biztos h megérné rááldozni egy újonc rúgóra, nem hiszem h előrébb lennénk vele, ráadásul alapból kevés pickünk van.
Ezt meg még ugye januárban nyilatkozta Roseman miután kizúgtunk PO-ból:
GM Howie Roseman on kicker Alex Henery: "I think we need competition at every position."
titkon én reménykedek azért Hauschka-ban csak valószínűleg feleslegesen 😀Highlander
több mint 11 éve
Kicker poszton viszont tényleg kéne már valamit kezdeni mert Henery minden, csak nem elég jövőre.Draft picket meg nem biztos h megérné rááldozni egy újonc rúgóra, nem hiszem h előrébb lennénk vele, ráadásul alapból kevés pickünk van.
Ezt meg még ugye januárban nyilatkozta Roseman miután kizúgtunk PO-ból:
GM Howie Roseman on kicker Alex Henery: "I think we need competition at every position."
titkon én reménykedek azért Hauschka-ban csak valószínűleg feleslegesen 😀
több mint 11 éve
Nem szállnak le Deseanról 😀www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Chip-Kelly-collects-award-talks-to-reporters-on-a-variety-of-topics.html
I'll just add in a bit of my own commentary here. The reporter who asked the DeSean Jackson question was the Inquirer's Jeff McLane, who had previously reported that Jeremy Maclin was a priority over Riley Cooper when the two players were still unsigned by the team. The Eagles ended up signing Cooper first, but that doesn't mean that McLane was wrong. The Eagles could have certainly valued Maclin more, but were just able to get a deal done more quickly with Cooper. Kelly took the opportunity to needle Jeff a little, and in the process, say absolutely nothing about Jackson. It was really a brilliant answer. The Eagles have had plenty of opportunities to simply say, DeSean Jackson is an Eagle and will remain an Eagle, end of story.Kajak mintha erre várnának, h elpasszoljuk. 😀
több mint 11 éve
Akiket még szeretnék:milyen OLB?
- N.Allen
- vmi csere LB-t ... főleg OLB-t...abból jöhetne több is, mert egy esetleges B.Graham trade után elég nagy szarban lennénk
- DL-be is mindenképpen hoznék embert. Pat Sims, T.Cody, Alex Carrington csak vki jöjjön. 😀Bébé
Nekem ők tűnnek még esélyesnek. Nagy részük ugye 3-4es rutinnal rendelkezik. Parys Haralson, Rob Jackson, Marvin Mitchell, Shaun Phillips, Stephen Nicholas,Bront Bird, Stevenson Sylvester.
DL-be Cody-t és Carringtont én is szívesen látnám, bár nem hiszem, hogy olyan baromi olcsóak lennének. Főleg Carri.. Cody viszont jó lehetne Logan mellé nagyon. Corey Wootton is jó igazolás lehetne DE-nek. Johnny Jolly?
több mint 11 éve
Sproles és Avant statok. YAC - yards after catch (elkapás után szerzett yardok)Engem nem zavar csak a labda ne dadogjon a kezében 😛 Egyébként én a draft előtt nagy érkezést stb már nem várok max trade, meg esetleg valóban Allen visszajöhetne, bár már megtörtént volna szerintem ha akarnánk.
Sproles: 71 rec, 84.5% caught, 604 yards, 540 YAC, 7.6 YAC/rec, 0 drops, 0 fumbles
Avant: 38 rec, 53.5% caught, 447 yards, 69 YAC, 2.3 YAC/rec, 3 drops, 2 fumbles
Sproles amúgy dadog egy kicsit. Annó azért maradt senior évére az egyetemen, hogy speech pathology-ból megszerezhesse a diplomát. Valamint egy dadogós alapítvány tagja is.Bébé
több mint 11 éve
Akiket még szeretnék:- N.Allen
- vmi csere LB-t ... főleg OLB-t...abból jöhetne több is, mert egy esetleges B.Graham trade után elég nagy szarban lennénk
- DL-be is mindenképpen hoznék embert. Pat Sims, T.Cody, Alex Carrington csak vki jöjjön. 😀
több mint 11 éve
Sproles és Avant statok. YAC - yards after catch (elkapás után szerzett yardok) Sproles: 71 rec, 84.5% caught, 604 yards, 540 YAC, 7.6 YAC/rec, 0 drops, 0 fumbles
Avant: 38 rec, 53.5% caught, 447 yards, 69 YAC, 2.3 YAC/rec, 3 drops, 2 fumbles
Sproles amúgy dadog egy kicsit. Annó azért maradt senior évére az egyetemen, hogy speech pathology-ból megszerezhesse a diplomát. Valamint egy dadogós alapítvány tagja is.
több mint 11 éve
Chip on whether D has improved enough: "I have no idea. We don't get to practice until April 21st. We've never got those guys on the field." Chip: "We still have some holes in terms of being a complete football team. You can fill some of them in FA, but we still have a ways to go”
Kelly: "Free agency is just additions to your team. I thinkt he best thing we did is…we signed...our good players back before free agency."
Chip: "The one thing about Malcolm that we felt all along for us was he was the right guy we were looking for because of his versatility."
Chip on not signing big-$$ FAs: “I don’t think price tag has ever been an issue, especially for [Jeff] Lurie. It’s who fits what we do on."
Jeff McLane@Jeff_McLane
Chip Kelly had fun with my question about DeSean Jackson and his importance to the #Eagles offense: "He's a priority at receiver, before ... Maclin, behind Cooper. Or is it Cooper before Maclin, or Maclin before Cooper? So I'll check what you write and tell you how we feel."
több mint 11 éve
DeSean Jackson-nak így maradt esélye maradni... 😀Eagles release WR Joe AndersonFebruár 7-én érkezett hozzánk. Rohadt kíváncsi lennék, hogy mit csinált vagy mit nem, hogy már cut-oltuk is. 😀Bébé
Azt se tudtam, hogy van ilyen játékosunk 😊Shawn84
több mint 11 éve
Eagles release WR Joe AndersonFebruár 7-én érkezett hozzánk. Rohadt kíváncsi lennék, hogy mit csinált vagy mit nem, hogy már cut-oltuk is. 😀
Azt se tudtam, hogy van ilyen játékosunk 😊Shawn84
több mint 11 éve
Örülök Sproles hosszabbításának, azonban egy kicsit szkeptikus vagyok. De remélem alázni fog Weaver mezszámában.
több mint 11 éve
Eagles release WR Joe AndersonAzt se tudtam, hogy van ilyen játékosunk 😊
több mint 11 éve
3.-4. kör. DAT meg 6.-7. kör. de itt igazából nehéz megmondani, lehet akármi. Az előző években is hátul keltek el a kis termetű gyors futók. Vagy el se keltek.Hová van Ő kb jósolva? Sajna nem sok pickünk van, a rosteren meg sok RB, így meglepődnék, ha egyáltalán húznánk valakit is ezek után. Na jó, meglepődni nem fogok, de kevésbé valószínű.EazzyÉn annak is örülnék, ha Balck Mambát tudnánk majd használni úgy, mint Black Mambát... 😀EazzyMuszáj kicsit hazabeszélnem de azért csak szólok, hogy nem ő az egyetlen futó a classban ebben a stílusban. Lasche Seastrunkról mindenki megfeledkezik, pedig őt jobbnak tartják DAT-nál is. Ráadásul ős is Oregon játékosként kezdte.Shawn84
több mint 11 éve
Hová van Ő kb jósolva? Sajna nem sok pickünk van, a rosteren meg sok RB, így meglepődnék, ha egyáltalán húznánk valakit is ezek után. Na jó, meglepődni nem fogok, de kevésbé valószínű.Én annak is örülnék, ha Balck Mambát tudnánk majd használni úgy, mint Black Mambát... 😀EazzyMuszáj kicsit hazabeszélnem de azért csak szólok, hogy nem ő az egyetlen futó a classban ebben a stílusban. Lasche Seastrunkról mindenki megfeledkezik, pedig őt jobbnak tartják DAT-nál is. Ráadásul ős is Oregon játékosként kezdte.Shawn84
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Én annak is örülnék, ha Balck Mambát tudnánk majd használni úgy, mint Black Mambát... 😀EazzyMuszáj kicsit hazabeszélnem de azért csak szólok, hogy nem ő az egyetlen futó a classban ebben a stílusban. Lasche Seastrunkról mindenki megfeledkezik, pedig őt jobbnak tartják DAT-nál is. Ráadásul ős is Oregon játékosként kezdte.
több mint 11 éve
The Eagles just gave Darren Sproles the same contract that the Jaguars gave Toby Gerhart. 3 years, 10.5 million.
több mint 11 éve
Én annak is örülnék, ha Balck Mambát tudnánk majd használni úgy, mint Black Mambát... 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ha Sproles mondjuk 3 évvel fiatalabb lenne, bizakodóbb lennék, így azért nem felhőtlen a boldogságom. De a Black Mambás összehasonlítás tetszik. Örülnék, ha úgy használnánk, mint az Ducks őt.
több mint 11 éve
The Eagles just gave Darren Sproles the same contract that the Jaguars gave Toby Gerhart. 3 years, 10.5 million.