Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Philadelphia Eagles @Eagles 2 p#Eagles have agreed to terms with S Nate Allen on a one-year deal. #FlyEaglesFly
több mint 11 éve
Ha már D-Jax... Sajátos példákkal magyaráz el nekünk pár szakkifejezést XDuram istenem .... 😀 Ez valami hihetetlenül .... rossz .
Highlander
több mint 11 éve
Brad Smith marad velünk. Legalábbis TC-ig biztosan:"Eagles rework Brad Smiths contract. He takes 350k paycut and gets 450k guaranteed"
ST-ben elég jó volt. 6 meccs alatt 8 ST tackles. (C.Anderson 14 meccs alatt 16 tackles)
DRC az Óriásoknál?
"Broncos CB Dominique Rodgers-Cromartie is spending the night in New York so he can undergo a physical Monday with the Giants, per source."
több mint 11 éve
Én azt nem értem, hogy miért ennyire kicsi a rúgók értéke. A legjobb rúgók negyedannyit keresnek, mint egy OT, pedig sztem óriási tud lenni a jelentőségük. Természetesen nincs semmi egy jó OT nélkül, de a pontokat akkor is meg kell szerezni, és nagyon nem mind1, hogy a 25 yardosig kell elmenned tuti 3 pontért, vagy pedig a 35-ösig. Szoros meccsen meg pláne, playoffban végképp nagyon nem mind1. Oké, hogy ő nem kockáztatja annyit a testi épségét, de igenis óriási impactje van a csapat eredményére.HulkeinsteinPicit talán lehetne több a fizetésük, de azért valljuk be, egy OT munkáján jóval több múlik meglátásom szerint.
Egyrészt fizikálisan ugye nagyobb meló, nagyobb a felelőssége is talán (bár ebbe bele lehet kötni) de azért ha megnézzük, egy OT-nak vagy bármilyen mezőnyjátékosnak több koncentrációra van szüksége egy teljes meccs során mint egy rúgónak. Kickereknek egy-egy pillanatban kell ott lenni fejben, viszont van amikor egész meccsen nem kell mást tenniük, mint rugdosni a 30 yardos field goal-okat (köszönhetően a falembereknek is), ami azért valljuk be, nem egy nagy meló egy profi játékosnak. Persze lehet mondani, hogy hányszor van olyan, hogy overtime vagy last second FG és mekkora a felelősség, de nagyrészt ilyenkor nagyfokú koncentrációra van szükség, ami azért elvárható egy legmagasabb szinten játszó sportolótól. Akiknél meg még a rúgótechnika is megvan és a legjobbak közé tartoznak, még velük is sokszor előfordul, hogy kevés a melójuk egy meccsen ha a másik két csapatrésznek megy a szekér vagy akár csak az O#-nek.
Ettől függetlenül persze rohadtul fontos a Kicker szerepe, hiszen mi is tapasztaljuk a negatív hozományait, ha nem megy Henerynek vagy láthattunk már PO meccset is kickeren elúszni nem egy alkalommal. Viszont ha a kulcsposztokat nézzük, talán a rúgó feladata a legkevésbé összetett szvsz. A másik meg, h ők jóval tovább ki tudják tolni a karrierjüket (sokszor ugyanolyan magas szinten mint fiatalabb korban) bizonyos posztokhoz képest köszönhetően a kevesebb fizikai melónak és így fizetéssel is el vannak látva elég sokáig, szóval én nem féltem őket ilyen szempontból 😀
több mint 11 éve
Ha már D-Jax... Sajátos példákkal magyaráz el nekünk pár szakkifejezést XD
több mint 11 éve
Én azt nem értem, hogy miért ennyire kicsi a rúgók értéke. A legjobb rúgók negyedannyit keresnek, mint egy OT, pedig sztem óriási tud lenni a jelentőségük. Természetesen nincs semmi egy jó OT nélkül, de a pontokat akkor is meg kell szerezni, és nagyon nem mind1, hogy a 25 yardosig kell elmenned tuti 3 pontért, vagy pedig a 35-ösig. Szoros meccsen meg pláne, playoffban végképp nagyon nem mind1. Oké, hogy ő nem kockáztatja annyit a testi épségét, de igenis óriási impactje van a csapat eredményére.
több mint 11 éve
Akkor már ne kockáztassunk, trédeljünk egy az egyben Janoért, Ő azért biztos húzás, tart egy-két rekordot. Mondjuk ebben lenyomnám: Longest attempted field goal: 76 yards. Én 80-ról is meg tudom próbálni 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Lehet pont erre akarja használni Kelly Deseant 😊 😊 😊Meskó for kicker.Ha kategória győztesek akarunk lenni fel kell trédelni, Janikowski anno 1/17 volt 😊Rataxes
Draft Kicker in first round 😀 KÖRÖZZÜK LE A JAGSET! 😀ano92
több mint 11 éve
Meskó for kicker.Ha kategória győztesek akarunk lenni fel kell trédelni, Janikowski anno 1/17 volt 😊
Draft Kicker in first round 😀 KÖRÖZZÜK LE A JAGSET! 😀ano92
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Meskó for kicker. Draft Kicker in first round 😀 KÖRÖZZÜK LE A JAGSET! 😀
több mint 11 éve
Én azért kevésbé lennék nyugodt ha ő maradna a Kicker, meglepne ha Chipék szemét ne szúrná az a pár plusz L ami egy 40+ yardos rúgáson múlhat 😀 persze ha képes fejben összeszedni magát akkor maradjon de ez meg csak szezon közben derül ki ami megint csak lutri. ha az ST megerősítését ennyire komolyan gondolják akkor a K poszt se legyen másképp. nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy faszán építgetjük a csapatot de a kickerre meg teszünk nagy ívben, csak a PO mehet rajta el semmi más 😀 Hauschkának amúgy mekkora fizut tippelnétek? 3 milka körül?Heneryvel kapcs csak ennyit lehetett olvasni, hogy lesz majd hozva vetélytárs. de hogy honnan, mikor, milyen kaliber az még rejtély.HighlanderHát neki már egy punter is kihívást jelent 😀
Nem amúgy nincs nagy bajom Heneryvel, csak hát nem az akinek gondoltuk és helyette behúzhattok volna Richard Sherman-t. 😀
De nem. Komolyan nem pickelek rá. Jöjjön majd vmi UDFA, aztán lesz ami lesz. Edzéseken is fogadni kell, hogy ha 40-en belülről kihagyja akkor Ő fizeti a csapat vacsiját és akkor lesz tétje rendesen. 😀Bébé
több mint 11 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába, DeSean nem megy sehova
több mint 11 éve
Heneryvel kapcs csak ennyit lehetett olvasni, hogy lesz majd hozva vetélytárs. de hogy honnan, mikor, milyen kaliber az még rejtély.HighlanderHát neki már egy punter is kihívást jelent 😀
Nem amúgy nincs nagy bajom Heneryvel, csak hát nem az akinek gondoltuk és helyette behúzhattok volna Richard Sherman-t. 😀
De nem. Komolyan nem pickelek rá. Jöjjön majd vmi UDFA, aztán lesz ami lesz. Edzéseken is fogadni kell, hogy ha 40-en belülről kihagyja akkor Ő fizeti a csapat vacsiját és akkor lesz tétje rendesen. 😀
több mint 11 éve
meg amúgy, van egy GM QB-nk, akit az ilyen elit játékosok tesznek naggyá mint DJax meg Shady, nehogy már ezek közül az egyiket is elpasszoljuk, amikor másik elit WR nem jönne úgysem...Heneryvel kapcs csak ennyit lehetett olvasni, hogy lesz majd hozva vetélytárs. de hogy honnan, mikor, milyen kaliber az még rejtély.
Bezzeg Henery elpasszolásáról alig lehet olvasni.ano92
Ez is csak akkor jöhetne össze, ha a másik oldalon ott van DeSeanjogos. 😀
több mint 11 éve
Egyébként nem tudom mi lehetne az az epic ok ami miatt egyáltalán megfordulna Kellyék fejében ez. Ahhoz vmi durva magatartásbeli probléma kell mást nem tudok elképzelni. Vicc ez az egész, hogy egyáltalán felvetődött de most meg fosok, nehogy mégis megtörténjen 😀 hacsak el nem mentek Chipék vmi asztrológushoz aki megmondta h Maclin lesz a league leader elkapott yardokban XDHighlanderEz is csak akkor jöhetne össze, ha a másik oldalon ott van DeSean 😀
több mint 11 éve
Egyébként nem tudom mi lehetne az az epic ok ami miatt egyáltalán megfordulna Kellyék fejében ez. Ahhoz vmi durva magatartásbeli probléma kell mást nem tudok elképzelni. Vicc ez az egész, hogy egyáltalán felvetődött de most meg fosok, nehogy mégis megtörténjen 😀 hacsak el nem mentek Chipék vmi asztrológushoz aki megmondta h Maclin lesz a league leader elkapott yardokban XD
több mint 11 éve
Bezzeg Henery elpasszolásáról alig lehet olvasni.ano92Miért szerinted ki jelentkezne be érte? 😀
több mint 11 éve
meg amúgy, van egy GM QB-nk, akit az ilyen elit játékosok tesznek naggyá mint DJax meg Shady, nehogy már ezek közül az egyiket is elpasszoljuk, amikor másik elit WR nem jönne úgysem...Bezzeg Henery elpasszolásáról alig lehet olvasni.
több mint 11 éve
ezért se fogjuk elpasszolni 😀no way. amúgy picit tépném a hajam ha ez tényleg realizálódna. saját méregfogunkat húznánk ki.Highlanderszvsz semmi értelme nem lenne, de mást meg nem tudok elképzelni ha tényleg el akarjuk passzolni.Highlander2. kör + jövőévi conditional pick (3.-4. kör)
Kb. ez lehet a (pesszimista) reális ára.Bébé
Akkor már inkább úgy, hogy DeSean for Dion Jordan + 3. kör
De ennek se lenne sok értelme meg ha van egy ilyen jó O#-ünk akkor baromság kockáztatni.
TC-ben megint jönne 1 ACL sérülés aztán szar is lenne a WR-sorunk.
Mondom max akkor adnám oda DeSeant, ha tényleg irreálisan sokat kapunk érte.
több mint 11 éve
no way. amúgy picit tépném a hajam ha ez tényleg realizálódna. saját méregfogunkat húznánk ki.szvsz semmi értelme nem lenne, de mást meg nem tudok elképzelni ha tényleg el akarjuk passzolni.Highlander2. kör + jövőévi conditional pick (3.-4. kör)
Kb. ez lehet a (pesszimista) reális ára.Bébé
több mint 11 éve
De ne akarjuk elpasszolni xD thats so easy, fölösleges gyengíteni egy komplett offenset ilyen marhasággal. Lenne egy sérüléséből visszatért Maclin akire nincs garancia hogy teljesít, meg egy Cooper aki biztos vagyok benne, hogy legjobb WR ként a csapatban nem érne annyit mint tavaly.ano92Nyilván csak feltételezés, meg ugye azt hogy mit akarunk kezdeni vele nem mi döntjük el 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
De ne akarjuk elpasszolni xD thats so easy, fölösleges gyengíteni egy komplett offenset ilyen marhasággal. Lenne egy sérüléséből visszatért Maclin akire nincs garancia hogy teljesít, meg egy Cooper aki biztos vagyok benne, hogy legjobb WR ként a csapatban nem érne annyit mint tavaly.
több mint 11 éve
szvsz semmi értelme nem lenne, de mást meg nem tudok elképzelni ha tényleg el akarjuk passzolni.Highlander2. kör + jövőévi conditional pick (3.-4. kör)
Kb. ez lehet a (pesszimista) reális ára.
több mint 11 éve
szvsz semmi értelme nem lenne, de mást meg nem tudok elképzelni ha tényleg el akarjuk passzolni.Egyszer mindent el kell kezdeni 😀 Meg ha van olyan csapat akik úgy érzik hogy passzolna hozzájuk Gyekó, és esetleg még le is trédelnének, akkor lehetne velük kedvező draft.napi trade-opciókat előkészíteni: megkapják D-Jaxet meg az XY pickünket ha még bent van a kiszemelt playerünk...RataxesAmúgy DeSean beáldozása pár helyért való feljebb lépésért 5letet nem tartom jónak így jobban belegondolva.
Lényegében adsz egy korai draft pick-et + egy bizonyított, jó korú, Top10-es WR-t egy rookiért.
Aki egyáltalán nem bizonyított és simán bust lehet.
Szóval még Mack esetében se lennék olyan boldog ezzel a trade-el.Bébé
több mint 11 éve
Egyébként én sem örülnék neki, imádom DeSeant, de ha már távoznia kell akkor így tegye 😊
Ex-Rataxes