NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 685
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
De miért? Mi a francért érné ez meg nekünk, legyen akármennyire is balhés? Én ezt nem tudom felfogni ép ésszel. Egy 3. körös pick az egyik legértékesebb, ha nem a legértékesebb játékosunkért, aki a legjobb korban van hosszútávú szerződéssel? Érthetetlen 😕
több mint 11 éve
Örülnék ha vhol még kezdő lenne. Szerettem nézni a játékát (persze főleg az Atlantás időkben) Eagles-fanként is, de azért itt nem tudtam teljesen élvezni, hanem paráztam, hogy mikor dob intit meg mikor marad lent egy ütéstől.
Más csapatnál az utóbbi kettő nem foglalkoztatna olyan nagyon és koncentrálhatnék csak a játékára. 😀
több mint 11 éve
Hát gondolom ha cserének jönne vissza akkor nem "annyi pénzért" jönne, hanem csere QB fizuért.Rataxesannyiért meg nem fog, főleg hogy legjobb qb fa piacon. Megy majd texansba 😀 beszedika bohócot drafton Vicket meg leigazolják azt SB-t nyernek 😀
több mint 11 éve
Hát gondolom ha cserének jönne vissza akkor nem "annyi pénzért" jönne, hanem csere QB fizuért.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
akkor meg marad fa oszt visszavonul 😀 De ennyi pénzért ne hozzák vissza padot koptatni. Vagy akkor csere Foles valami királyra Vick 1 évig, jövőre meg Mariotával lehet veretni 😀biztos nem marad, megy az Minneszotyibaano92Konkrétan még senki nem érdeklődött iránta.Highlander
több mint 11 éve
biztos nem marad, megy az Minneszotyibaano92Konkrétan még senki nem érdeklődött iránta.
több mint 11 éve
biztos nem marad, megy az Minneszotyiba
több mint 11 éve
Most így belegondolva, azért vmi értelmes csereQB-t hozhatnánk, aki kihívás Barkley-nak.Ha csak Vick nem marad...
Mert jah vicces, hogy évek óta egyszerűen kurvajók a csereQB-nk (A.J. Feeley, Jeff Garcia, Kolb cserének reménykeltő volt (jó a 2008as Ravens elleni meccse nem számít 😀 ), Vick, Foles) de egyszer meg fog szakadni ez a hagyomány. 😀Bébé
több mint 11 éve
Most így belegondolva, azért vmi értelmes csereQB-t hozhatnánk, aki kihívás Barkley-nak.Boyd 6. körben 😀
Mert jah vicces, hogy évek óta egyszerűen kurvajók a csereQB-nk (A.J. Feeley, Jeff Garcia, Kolb cserének reménykeltő volt (jó a 2008as Ravens elleni meccse nem számít 😀 ), Vick, Foles) de egyszer meg fog szakadni ez a hagyomány. 😀Bébé
több mint 11 éve
Amikor azt nyilatkozta (újság szerint), hogy át kellene írni a szerződését, hogy ne kelljen semmi szokatlan miatt aggódni...Ez így elég veszélyes hozzáállás!
Kelly-nek nagyon fontos, hogy a játékosok illeszkedjenek a rendszerében, ezért még talán lehet is ebben valami.
több mint 11 éve
Most így belegondolva, azért vmi értelmes csereQB-t hozhatnánk, aki kihívás Barkley-nak. Mert jah vicces, hogy évek óta egyszerűen kurvajók a csereQB-nk (A.J. Feeley, Jeff Garcia, Kolb cserének reménykeltő volt (jó a 2008as Ravens elleni meccse nem számít 😀 ), Vick, Foles) de egyszer meg fog szakadni ez a hagyomány. 😀
több mint 11 éve
😥 csak egy játékost akarok oda 😥TO kell ide ha showt akarunk xD, tavaly még FA volt nem? 😀 legalábbis volt valami interjúja ahol elmondta ő még szívesen visszatérne 😀ano92majd GM-ben elviheted a miamihoz 😀mustaine
több mint 11 éve
TO kell ide ha showt akarunk xD, tavaly még FA volt nem? 😀 legalábbis volt valami interjúja ahol elmondta ő még szívesen visszatérne 😀ano92majd GM-ben elviheted a miamihoz 😀
több mint 11 éve
TO kell ide ha showt akarunk xD, tavaly még FA volt nem? 😀 legalábbis volt valami interjúja ahol elmondta ő még szívesen visszatérne 😀
több mint 11 éve
Chip és a stáb nem fog minden légből kapott pletykára reagálni. Most ha jóskapista ír egy akármilyen spekulációs cikket akárhol, arra miért kellene reagálnia bárkinek a csapatból?mustaineEz teljesen jogos, meg is említik a cikkben, de azért mégiscsak "nevesebb" philadelphiai szakírókról van szó.
Azzal meg h showmankedik sose volt bajom, szeretem ha alázza a csoportellenfeleket. Sőt én ezt a folyamatos zászlódobálgatást sem csípem, amikor már arra bedobják ha elvigyorodsz örömödben.
több mint 11 éve
És erre zászlót dobtak a kis köcsögök, pedig ez még nem is ünneplés volt, hanem a play része. 😀Arról meg nem is beszélve, hogy ha jól emlékszem akkor meccs közben megsérült a lába és így futotta le a Dallas sec-et. 😀 Igaz az egyik majdnem utolérte, de ha DeSean 100%-os lett volna, akkor a nyomába se ér. 😀
több mint 11 éve
Személy szerint meg nyilván nem ismerem Deseant, csak abból tudok ítélni amit a pályán meg néha azon kívül mutat és van amikor nem tapsolok neki 😊HighlanderÉn bírom. 😀 Kis showman. 😀
Bébé
több mint 11 éve
Chip és a stáb nem fog minden légből kapott pletykára reagálni. Most ha jóskapista ír egy akármilyen spekulációs cikket akárhol, arra miért kellene reagálnia bárkinek a csapatból?
több mint 11 éve
Személy szerint meg nyilván nem ismerem Deseant, csak abból tudok ítélni amit a pályán meg néha azon kívül mutat és van amikor nem tapsolok neki 😊HighlanderÉn bírom. 😀 Kis showman. 😀
Valamint a csoportriválisok ellen aránylag jól megy neki. 😀
Azt a dokumentumfilmet akarom majd megnézni/beszerezni, amit tavaly vetítettek és ha jól emlékszem, az apjával való kapcsolatát emelték ki benne.
több mint 11 éve
Mondom, sztem is hülyeség az egész és több a kontra mint a pro Jackson távozásával kapcs és nem szeretném ha távozna, de mégis találnak rá érveket, meg ki tudja mi a hosszútávú terve a stábnak. Személy szerint meg nyilván nem ismerem Deseant, csak abból tudok ítélni amit a pályán meg néha azon kívül mutat és van amikor nem tapsolok neki 😊Maclint felhozni oknak 😀 Továbbra is viccnek tartom az egészet. DeSean meg nem egy olyan nagy szarkeverő mint azt mondják.Shawn84Egyre melegebb a pite... (DeSean Jackson)tûzoltóOlvastam most a legújabb BGN-es cikket ezzel kapcs, de nem tudom....
Az egész spekuláció abból indult ki, hogy megtartjuk Coopert meg Maclint. Emiatt ugye elkezdtek cikkezni random h akkor nem válik-e feleslegessé Jackson. És mivel ezeket a koholmányokat(?) nem cáfolták Kellyék, ezért tovább él a gyanú, hogy el akarjuk passzolni. Ráadásul most ilyet is írtak, hogy Avant elküldésével kezelhetetlen lesz Desean az öltözőben mert ő volt az egyetlen ember aki tudott rá hatni a játékosok közül.
Számomra látszólag ennek semmi értelme nincs, mivel szakmailag egyértelműen visszalépés lenne így külső szemlélőként, viszont Chipék fejébe meg az öltözőbe sem látunk be, és az valóban furcsa egy picit, hogy nem mondták azt, hogy "gyerekek, fasságokat írkáltok".
Viszont ha a végén tényleg elmegy, akkor nagyon fogom sajnálni és hiányolni az elkapott yardokat amit magával visz. Magát az embert viszont csöppet sem.Highlander
több mint 11 éve
Maclint felhozni oknak 😀 Továbbra is viccnek tartom az egészet. DeSean meg nem egy olyan nagy szarkeverő mint azt mondják.Egyre melegebb a pite... (DeSean Jackson)tûzoltóOlvastam most a legújabb BGN-es cikket ezzel kapcs, de nem tudom....
Az egész spekuláció abból indult ki, hogy megtartjuk Coopert meg Maclint. Emiatt ugye elkezdtek cikkezni random h akkor nem válik-e feleslegessé Jackson. És mivel ezeket a koholmányokat(?) nem cáfolták Kellyék, ezért tovább él a gyanú, hogy el akarjuk passzolni. Ráadásul most ilyet is írtak, hogy Avant elküldésével kezelhetetlen lesz Desean az öltözőben mert ő volt az egyetlen ember aki tudott rá hatni a játékosok közül.
Számomra látszólag ennek semmi értelme nincs, mivel szakmailag egyértelműen visszalépés lenne így külső szemlélőként, viszont Chipék fejébe meg az öltözőbe sem látunk be, és az valóban furcsa egy picit, hogy nem mondták azt, hogy "gyerekek, fasságokat írkáltok".
Viszont ha a végén tényleg elmegy, akkor nagyon fogom sajnálni és hiányolni az elkapott yardokat amit magával visz. Magát az embert viszont csöppet sem.Highlander
több mint 11 éve
Egyre melegebb a pite... (DeSean Jackson)tûzoltóOlvastam most a legújabb BGN-es cikket ezzel kapcs, de nem tudom....
Viszont ha a végén tényleg elmegy, akkor nagyon fogom sajnálni és hiányolni az elkapott yardokat amit magával visz. Magát az embert viszont csöppet sem.
több mint 11 éve
According to Bovada, the Eagles are the 6th most likely team to win the Super Bowl. Odds set at 18-1. SEA, DEN, SF, NE, and GB ahead of themShawn84pff...visszacsúsztunk...SB utáni Power Rankingban elsők voltunk az egyik oldalnál. 😀