NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Megy a szarkeverés rendesen.
Egyszer ez jelenik meg:
"I am told @Ike58Reese is right, Chip Kelly has indeed called DeSean Jackson and told him not to worry about trade reports."

Pár órával később pedig:
"I've now heard from a more "official" DeSean Jackson source. Source says contrary to what I was told earlier, and what Ike Reese reported on 94WIP, DeSean HAS NOT talked to Chip Kelly about trade speculation. Says DeSean has tried to, but Chip has been too busy with free agency, etc."
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Azért akárkit ne hasonlíts Herremanshoz...mustaine
Csak példaképpen hoztam fel, hogy az isteni arányok alapján Todd többet érdemelne.ano92
és akkor szerénykedtek hogy nem vagytok ti szakértők, nem értetek az NFL-hez stb...
😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Egyébként nem sok szó esett róla , de időközben Henry Melton (DT) egy 4 éves szerződést nyélbe ütött a Cowboysal , szerencsére a faluk még így is gyalázatos.

több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/19/5526050/chip-kelly-desean-jackson-trade-rumors-report

www.philly.com/philly/sports/eagles/Michael_Vick_to_visit_with_Jets.html
"Vick is planning on visiting the Jets this weekend, a source close to the situation has told NJ.com. This will be Vick's first official visit, and could be his last if all goes well."Highlander
Sajnálnám, ha szezononként kétszer Revis-ék ellen kellene dobálnia.. abból nem ő jönne ki jól 😕 megérdemelne még 1-2 jó szezont kezdőként
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/19/5526050/chip-kelly-desean-jackson-trade-rumors-report

www.philly.com/philly/sports/eagles/Michael_Vick_to_visit_with_Jets.html
"Vick is planning on visiting the Jets this weekend, a source close to the situation has told NJ.com. This will be Vick's first official visit, and could be his last if all goes well."

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ácsi ácsi Béla bácsi. Ez még mind semmi ahhoz képest ami akkor lesz ha Foles mondjuk az első 3 héten dob 7 TD-t (igen ez tőle kevés neki egy meccsen menni kéne😛) meg 3 pick-t amiből mindhárom felpattanó volt, és arról kezdünk el "beszélgetni", hogy mennyire nem illik a rendszerbe meg nem fr QB, 😀 😀 😀

De hát nekünk nincs Tebownk 😉, szexuálisan túlfűtött BB-nk 😉 kiégett T Brady-nk😉, bounty-t elnéző S Payton 😉 nem vagyunk Hawks-49-rs 😉, sem Bronco-Pats 😉, most már kutyaütő Vick sincs akit védeni vagy támadni kell, nekünk ez jutott. Csak a miheztartás végett. 😀

uff
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
#Eagles Hall of Fame CB Troy Vincent has been named the #NFL's Executive VP of Football Operations replacing Ray Anderson
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
bezzeg én és ano le lettünk baszva hogy mindig ugyanazokról az emberkékről beszélünk, most meg napok óta megy a vita egy kitalációról. Joggal felháborodhatna az emberfia.

Desean meg nem az a kimondott elit WR, de a sebesség az egyetlen amit nem lehet levédekezni 😊eaglesmcnabb
Jézust is már 2000 éve hypolják, mégsem unták még meg...ano92
Azért akárkit ne hasonlíts Herremanshoz...mustaine
Csak példaképpen hoztam fel, hogy az isteni arányok alapján Todd többet érdemelne.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
bezzeg én és ano le lettünk baszva hogy mindig ugyanazokról az emberkékről beszélünk, most meg napok óta megy a vita egy kitalációról. Joggal felháborodhatna az emberfia.

Desean meg nem az a kimondott elit WR, de a sebesség az egyetlen amit nem lehet levédekezni 😊eaglesmcnabb
Jézust is már 2000 éve hypolják, mégsem unták még meg...ano92
Azért akárkit ne hasonlíts Herremanshoz...

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Pedig Herremans hypból a végtelen is kevés... 😀

Jézust is már 2000 éve hypolják, mégsem unták még meg...

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska

Desean meg nem az a kimondott elit WR, de a sebesség az egyetlen amit nem lehet levédekezni 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Az elmúlt egy hétben csak a hsz-ek 80%-a erről szól, én hivatalos dolgokig egy árva szót nem pazarolok már erre.Eazzy
Én is így vagyok vele, de hogy fél napja ezer hsz szól erről most egy kicsit felhúzott 😊Shawn84
hát mert miről szóljon ilyenkor egy Eagles fan topic, ha nem arról a spekulációkról ami a csapat egyik legértékesebb tagjáról röppentek fel. Pimpinkinről csak nem lehet társalogni 😀 Bocsánat ha megsértelek, nem szándékos, de szerintem egy szurkolói forumnak pont kell foglalkoznia ilyenekkel. Bár lehetett volna ezt offseasonra időzíteni, hogy akkor is legyen téma ne csak heti egy hsz.ano92
félreértesz. nem bánt engem ha ilyenekről beszélgettek, csak maga a téma zavar. abszurdnak tartom ugyanis. azt hittem komolyra fordult a dolog, hogy ennyien ennyit írtatok róla az elmúlt órákban. de már tudom hogy még mindig csak pletyka szinten vagyunk, szóval beszélgessetek csak nyugodtan, maximum nem olvasom el 😛 nincs haragShawn84
ja, hát az más xD igen, én is mikor este bejelentkeztem multkor azt 64 új üzenet feliratkozásoknál gyorsan nyálaztam hogy DJax most akkor elment már vagy mi a szitu 😀

több mint 11 éve
Az elmúlt egy hétben csak a hsz-ek 80%-a erről szól, én hivatalos dolgokig egy árva szót nem pazarolok már erre.Eazzy
Én is így vagyok vele, de hogy fél napja ezer hsz szól erről most egy kicsit felhúzott 😊Shawn84
hát mert miről szóljon ilyenkor egy Eagles fan topic, ha nem arról a spekulációkról ami a csapat egyik legértékesebb tagjáról röppentek fel. Pimpinkinről csak nem lehet társalogni 😀 Bocsánat ha megsértelek, nem szándékos, de szerintem egy szurkolói forumnak pont kell foglalkoznia ilyenekkel. Bár lehetett volna ezt offseasonra időzíteni, hogy akkor is legyen téma ne csak heti egy hsz.ano92
félreértesz. nem bánt engem ha ilyenekről beszélgettek, csak maga a téma zavar. abszurdnak tartom ugyanis. azt hittem komolyra fordult a dolog, hogy ennyien ennyit írtatok róla az elmúlt órákban. de már tudom hogy még mindig csak pletyka szinten vagyunk, szóval beszélgessetek csak nyugodtan, maximum nem olvasom el 😛 nincs harag
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Utolsó utáni erről, csak egy kis nyugtatásnak:
 www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/0ap2000000335158/Will-Eagles-part-ways-with-DeSean-Jackson

DeSean nem akar elmenni, szereti Philadelphiat. Ez fontos dolog, de ezt sejtettük is.
Másrészt még csak offert sem fogadunk, egyszerű telefonhívásokat hallgatunk meg.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
hát mert miről szóljon ilyenkor egy Eagles fan topic, ha nem arról a spekulációkról ami a csapat egyik legértékesebb tagjáról röppentek fel. Pimpinkinről csak nem lehet társalogni 😀 Bocsánat ha megsértelek, nem szándékos, de szerintem egy szurkolói forumnak pont kell foglalkoznia ilyenekkel. Bár lehetett volna ezt offseasonra időzíteni, hogy akkor is legyen téma ne csak heti egy hsz.

több mint 11 éve
Chip újabb pro dayen járt:
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/19/5522570/2014-nfl-draft-chip-kelly-florida-state-university-pro-day
Ti kinek örülnétek innen és kiket tartanátok reális húzásnak?

több mint 11 éve
Én is így vagyok vele, de hogy fél napja ezer hsz szól erről most egy kicsit felhúzott 😊
több mint 11 éve
Az elmúlt egy hétben csak a hsz-ek 80%-a erről szól, én hivatalos dolgokig egy árva szót nem pazarolok már erre.

több mint 11 éve
Kamu cikkeknek hívják az ilyet, azért csinálják hogy a sok forumot lekössék így draft előtt és fa piac nyitás után 😀

több mint 11 éve
Hazaértem, feljövök ide és mit látok? Szét akartok baszni idegileg? Mi a szar ez, hogy 3. körért áruljuk Jacksont? This is a fuckin joke?
több mint 11 éve
Tetszik a hozzáállás, hogy "nem látunk a színfalak mögé ugyan, de biztosan Ő a köcsög, más semmiképp nem lehet..."

Ez a Kelly elképzeléseibe nem fér bele...akkor tavaly év elején miért ajnározta, hogy sky is the limit meg ilyenek? Akkor még belefért?

Az én elképzelésem most az, hogy valaki kitalálta ezt az egészet, erre pár csapat érthető okokból bekérdezett nálunk, hogy mégis mi lenne az ára. Háói Rózsaember meg az anyjáért is meghallgatná az ajánlatokat. Innen ki is pattant a dolog, hogy áruljuk.Eazzy
Legyen igazad 😊 de az, hogy már itt tart a dolog, hogy trédelgetnénk, nem feltétlen hat pozitívan Jackson hozzáállására, még akkor sem ha kitaláció az egész. hacsak a háttérben nem nyugtatgatja Kelly hogy "nefossá béke van"
Azt meg, hogy azért árulnánk, mert korán akarunk safetyt húzni, azért nem tartom elképzelhetőnek mert Kelly offense guru. Miért érné meg neki beáldozni az első számú elkapóját egy olyan védőért, aki teljesen zsákbamacska a jövőre nézve? ha mi sb-t nyerünk valaha, azt nem a D# fogja hozni. legalábbis nem mostanában

több mint 11 éve
Tetszik a hozzáállás, hogy "nem látunk a színfalak mögé ugyan, de biztosan Ő a köcsög, más semmiképp nem lehet..."

Ez a Kelly elképzeléseibe nem fér bele...akkor tavaly év elején miért ajnározta, hogy sky is the limit meg ilyenek? Akkor még belefért?

Az én elképzelésem most az, hogy valaki kitalálta ezt az egészet, erre pár csapat érthető okokból bekérdezett nálunk, hogy mégis mi lenne az ára. Háói Rózsaember meg az anyjáért is meghallgatná az ajánlatokat. Innen ki is pattant a dolog, hogy áruljuk.

több mint 11 éve
Szerintem marad D-Jax, vagyis nagyon remélem. Ikonikus alakja a jelenlegi Eagles-nek. Ha dobbant, akkor mehet a levesbe a Silver linings playbook, milyen dolog már, hogy hiteltelenné válik egy Oscar-díjas film 😀 (vicc volt)aztec
Hát nem tudom, hogy milyen mentalitással lépne pályára következő szezonban miután látta h Chipék szemrebbenés nélkül felrakták vaterára 😀 szóval nekem erősen kérdőjeles a maradása ezek után.

www.bleedinggreennation.com/2014/3/19/5525014/desean-jackson-rumors-eagles-chip-kelly-we-trust
Dióhéjban arról szól, hogy bízzunk csak meg Kellyben, nyomós ok és megfelelő ellenérték nélkül nem passzolná el Deseant.

több mint 11 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Szerintem marad D-Jax, vagyis nagyon remélem. Ikonikus alakja a jelenlegi Eagles-nek. Ha dobbant, akkor mehet a levesbe a Silver linings playbook, milyen dolog már, hogy hiteltelenné válik egy Oscar-díjas film 😀 (vicc volt)

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
Dehogynem kerülnénk gödörbe, 2 playmaker van offense oldalon, Shady meg DJax. Ebből az egyik talán elmegy. Több figyelem jutna a védők részéről Maclinre meg Sunshinera, szintben hasonló játékos mint Jackson meg nem jönne, főleg ha bagóért kerül akárhova máshova.

Ez a WR corp DJax el mondható jónak, ha ő elmegy nem lesz semmi. Van egy Cooper, aki szerintem bőven tudása felett teljesített köszönhetően Jacksonnak meg a systemnek, meg egy sérülésből visszatért Maclin.ano92
Ezt a gödörbe kerülést azért nagy túlzásnak érzem 😀 tény, hogy első blikkre értelmetlennek tűnik de nem tudjuk mit tervez Kelly. meg azért nem kutyaütőkből áll az O#, van bőven variációs lehetőség. ha elküldjük Jacksont akkor meg szinte garantált egy korai körös WR húzás, aki valószínűleg a Kelly által megálmodott paraméterekkel rendelkezik. azért nem hülye se ő se Roseman, tisztában vannak mindezzel.