NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 685
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Dehogynem kerülnénk gödörbe, 2 playmaker van offense oldalon, Shady meg DJax. Ebből az egyik talán elmegy. Több figyelem jutna a védők részéről Maclinre meg Sunshinera, szintben hasonló játékos mint Jackson meg nem jönne, főleg ha bagóért kerül akárhova máshova. Ez a WR corp DJax el mondható jónak, ha ő elmegy nem lesz semmi. Van egy Cooper, aki szerintem bőven tudása felett teljesített köszönhetően Jacksonnak meg a systemnek, meg egy sérülésből visszatért Maclin.
több mint 11 éve
Nem vagyok Eagles fan, max látens, de itt a legtöbben - bocsánat, ha rosszul értelmeztem - egy safety draftra vágynak első körben, és azért Clinton-Dix vagy Pryor nem biztos, hogy bent lesznek a 22. hely környékén már, Jimmie Ward tuti elérhető lesz akkor is, de ki tudja lehet beáldoznák D-Jaxet egy hosszútávon bevethető elit potenciállal rendelkező safety-ért. A WR class pedig elég mély, a 2. körben is lehet halászni jó játékosokat. Persze ez csak hipotézis.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
sose értettem ezt az adjuk el a sztárunkat bagóért felfogást...Ezzel nem feltétlen értek egyet. Ha megpróbálják megnevelni de nem megy, akkor mi a teendő? Maradjon bomlasztani a csapatot (akarattal vagy akaratlanul a hozzáállása miatt)? Nem hiszem hogy az célravezető. Nem tudjuk mi van a háttérben, nem voltak durva dolgai Desean-nak kívülről nézve, tehát nem tudom mondani hogy na ezért és ezért kell mennie, de nem látunk a színfalak mögé. Egyelőre itt van, meglátjuk mi lesz a vége a sztorinak.
problémás? neveld meg, azért vagy ott az edző, h hassál rá.braxa88
A 3. körnek én sok alapot egyelőre nem adok, ez egy hír, hallomás. Ha elmegy és lesz konkrét kompenzáció akkor meglátjuk hogy jöttünk ki az üzletből. McNabbnél is regéltek elég alacsony kompenzációkról aztán mi lett a vége...
Desean esetleges elküldésével nem fog jól járni a csapat rövid távon, ugyanis nagyon veszélyes playmaker, de valamiért úgy érzem, hogy gödörbe se kerülnénk, az elkapó-TE gárdánk nélküle se gyenge, és akkor szinte tuti az 1-2. körös WR húzás is. És hiába nagyon tehetséges Djax, de nem klasszikus N.o. 1 WR (aka Fritz, Megatron, Green, vagy akár Gordon).
több mint 11 éve
sose értettem ezt az adjuk el a sztárunkat bagóért felfogást...problémás? neveld meg, azért vagy ott az edző, h hassál rá.
több mint 11 éve
Szerintem elképzelhető az a forgatókönyv is, hogy a Browns 26. vagy 35, esetleg a Raiders 36. draft pozíciójáért beáldoznák D-Jaxet is. Akkora hely van a fizetési sapka alatt ott, hogy anyagilag minden játékos álma lehetne odamenni, az hogy nem nyernek semmit az már egy másik kérdés 😊aztecnyerünk, de minek elküldeni egy elit elkapót...
több mint 11 éve
Szerintem elképzelhető az a forgatókönyv is, hogy a Browns 26. vagy 35, esetleg a Raiders 36. draft pozíciójáért beáldoznák D-Jaxet is. Akkora hely van a fizetési sapka alatt ott, hogy anyagilag minden játékos álma lehetne odamenni, az hogy nem nyernek semmit az már egy másik kérdés 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
Van capspace és nincs is ordas nagy need, hogy szükségünk legyen a spórolásra. Nem tudnám elfogadni, ha elcserélnénk.Idén már 6,5 milliót spórolnának az elküldésével. Ha ez "mellé" még jó ellenértéket kapnának valamelyik érdeklődő csapattól, akkor valóban megfontolandó az eltradelése.DannyNem a hír a lényeg, hanem a miértje 😀 De köszi a választ.TocyAmúgy több olyan hír is van, hogy áruljátok Jacksont. De miért?TocyJó hogy szólsz köszi, már csak kb két hete erről dumálunk itt 😉 Egyébként kettőt és könnyebbet. 😀Nekem egyébként néhány helyen az jött le, hogy nem mi áruljuk, hanem bejelentkeztek érte és mi nem zárkóztunk el kategorikusan.dande
Edit: Üdv a #81 Avant mezes kollégának az E-nél 😀
több mint 11 éve
Idén már 6,5 milliót spórolnának az elküldésével. Ha ez "mellé" még jó ellenértéket kapnának valamelyik érdeklődő csapattól, akkor valóban megfontolandó az eltradelése.Nem a hír a lényeg, hanem a miértje 😀 De köszi a választ.TocyAmúgy több olyan hír is van, hogy áruljátok Jacksont. De miért?TocyJó hogy szólsz köszi, már csak kb két hete erről dumálunk itt 😉 Egyébként kettőt és könnyebbet. 😀Nekem egyébként néhány helyen az jött le, hogy nem mi áruljuk, hanem bejelentkeztek érte és mi nem zárkóztunk el kategorikusan.dande
több mint 11 éve
Nem a hír a lényeg, hanem a miértje 😀 De köszi a választ.Amúgy több olyan hír is van, hogy áruljátok Jacksont. De miért?TocyJó hogy szólsz köszi, már csak kb két hete erről dumálunk itt 😉 Egyébként kettőt és könnyebbet. 😀Nekem egyébként néhány helyen az jött le, hogy nem mi áruljuk, hanem bejelentkeztek érte és mi nem zárkóztunk el kategorikusan.dande
több mint 11 éve
Amúgy több olyan hír is van, hogy áruljátok Jacksont. De miért?TocyJó hogy szólsz köszi, már csak kb két hete erről dumálunk itt 😉 Egyébként kettőt és könnyebbet. 😀Nekem egyébként néhány helyen az jött le, hogy nem mi áruljuk, hanem bejelentkeztek érte és mi nem zárkóztunk el kategorikusan.
több mint 11 éve
Amúgy több olyan hír is van, hogy áruljátok Jacksont. De miért?
több mint 11 éve
Vigyázz mit beszélsz mert még a végén azt kívánom ( | szerintem mindannyiunk nevében 😀 | ) hogy Eli döntse meg a dobott pick és pick6 NFL rekordot a következő idényben. S be is jön 😉 😛annyira magas labda volt , gondoltam ez belefér! 😊yookerszal most direkt szopattál minket? 😀Igen. Nem irt ilyet twitterenNightBoYvazze!!! miért kellett elrontani.....
már éppen kezdett hatni! 😊
bocs ! 😉yooker
Inkább szerezzétek meg Asante Samuel-t úgy is Ő Eli kedvenc elkapója 😛Bébé
S méltó legyen a magyar nevére, ahogy Eazzy egy másik viccből megfogalmazta Pick Elek 😀
több mint 11 éve
Mike Garafolo @MikeGarafolo 10 mp
The Philadelphia Eagles have traded DesEan Jackson to the New York Giants for a third-round pick in 2014.yooker
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ez már beteges, hogy ebből a poénból is a szokásos lerágott csonton kerül elő. 😀gyurczikuss, Ti nem rég nyertetek 2 gyűrűt 😀
több mint 11 éve
annyira magas labda volt , gondoltam ez belefér! 😊szal most direkt szopattál minket? 😀Igen. Nem irt ilyet twitterenNightBoYvazze!!! miért kellett elrontani.....
bocs ! 😉yooker
Inkább szerezzétek meg Asante Samuel-t úgy is Ő Eli kedvenc elkapója 😛Bébé
több mint 11 éve
Ez már beteges, hogy ebből a poénból is a szokásos lerágott csonton kerül elő. 😀
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
szal most direkt szopattál minket? 😀Igen. Nem irt ilyet twitterenNightBoYvazze!!! miért kellett elrontani.....
bocs ! 😉yooker
Inkább szerezzétek meg Asante Samuel-t úgy is Ő Eli kedvenc elkapója 😛
több mint 11 éve
Igen. Nem irt ilyet twitterenNightBoYvazze!!! miért kellett elrontani.....
bocs ! 😉
több mint 11 éve
mármint a kékeknélErdekes lenne 😊kb 16 milla van ahogy pár hsz feljebb írták 😛Bébé
Mondjuk sok penz nincs mar a sapka alatt ha jol sejtemJanek
több mint 11 éve
Erdekes lenne 😊kb 16 milla van ahogy pár hsz feljebb írták 😛
Mondjuk sok penz nincs mar a sapka alatt ha jol sejtemJanek
több mint 11 éve
Erdekes lenne 😊Mondjuk sok penz nincs mar a sapka alatt ha jol sejtem
több mint 11 éve
bakker ne rémisztgessetek ilyenekkel 😀
több mint 11 éve
Mike Garafolo @MikeGarafolo 10 mpThe Philadelphia Eagles have traded DesEan Jackson to the New York Giants for a third-round pick in 2014.