Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
According to Bovada, the Eagles are the 6th most likely team to win the Super Bowl. Odds set at 18-1. SEA, DEN, SF, NE, and GB ahead of themShawn84Dream team szaga van a dolognak 😊 Mindenesetre megtisztelő impozáns helyezés
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
According to Bovada, the Eagles are the 6th most likely team to win the Super Bowl. Odds set at 18-1. SEA, DEN, SF, NE, and GB ahead of them
több mint 11 éve
Egyre melegebb a pite... (DeSean Jackson)
több mint 11 éve
közben megnéztem, és bizony a méreteiből hamar kiderül hogy OLB, szóval nagy baromságot írtam, viszont már tudom kivel kevertem. Preston Brownal. Ő ILB és Louisville playa szintén. Ezeket az átlagneveket (Smith, Brown) néha be szoktam keverni. 😀Akor tévedtem. majd megnézem.Shawn84Marcus Smith minden csak nem ILB.Ő ILB. De most hogy visszagondolok lehet, hogy Trevo Reilly még benn volt. Az igazság az, hogy elég hülyén mentek ki a játékosok, nagyon nem mérvadó a dolog. Pl. Attachou Mack előtt ment ki. Szóval ennyire érdemes komolyan venni 😊Shawn84Nem volt jobb opció D:Shawn84Marcus Smith? 😛Bébé
DE/OLBBébé
több mint 11 éve
Köszi, értem, szóval ő a szegény ember Kalil Mackje 😛
több mint 11 éve
Egyébként kíváncsi vagyok mit gondoltok, nem tudom mennyire rendszerbe illő, de nekem majd mindig bent marad a draft szimulációban Dee Ford. A SB-n nagyon tetszett. Kérdés jó-e nekünk, és egyáltalán bent maradna-e mire mi jövünk?dandeNekem nem igazán tetszik.
Én így érzek vele kapcsolatban:
A legjobbak ellen játszott. A Senior Bowl egyik legjobbja volt egész héten. Meccs MVP.
Blokkról nem tud lejönni. Ha egyszer megblokkolják, akkor vége és ilyen aránylag sokszor van. Álló helyzetből rengetegszer ment a QB-ra. Nagyon robbanékony. Futás ellen semmit nem ér, ful nulla a csávó. Folyamatosan szinte csak kívülről próbálja megverni az OT-t. Passz ellen szinte soha nem használták. Megnéztem 6 meccsét és csak az FSU ellen csinált egy pörgést meg az 6 meccs során talán, ha 6x ha próbálta belülről megverni az emberét.
Fizikai adottságai se kiemelkedőek. Mindössze 6-2 magas, 32 7/8 a karhosszúsága.
Combine-on (ahol nem vett részt a gyakorlatokon) 252 volt, a Pro Day-ére lement 244-re és futott egy 4,53-as és egy 4,59-es 40 yardot. Ehhez azt kell tudni, hogy a 244 font kevés nála nagyon, szal kb. 10 fontot fel kéne szednie az NFL-hez, ami pár század lassulást okozna. Arról nem is beszélve, hogy a combine pálya lassú. Szóval Pro Day-eken mindenki jobb időket szokott repeszteni majdnem egy tizeddel. Vagyis a hosszú távú sebessége neki is 4,65 fölött van. Nem mondanám ezt rossznak, csak ebben sem kiemelkedő.
Kicsi is. Nagyon remélem, hogy nem fogjuk behúzni első körben. 2.-ban is inkább más OLB-t húznék be. 3. kör előtt meg vki úgyis behúzza. 😀
több mint 11 éve
[Fun] El lehet szórakozni ezzel a draftolós játékkal, most egy ilyet sikerült alkotni, igaz jövőre nem lenne pickünk, de a névsor elég brutál 😀Your Picks:
Round 1 Pick 11 (TENN): Khalil Mack, OLB, Buffalo (A)
Round 2 Pick 15 (DAL): Odell Beckham, WR, LSU (A)
Round 2 Pick 22: Ed Reynolds, FS, Stanford (C+)
Round 2 Pick 25 (S.D.): Kyle Van Noy, OLB, Brigham Young (A)
Round 3 Pick 2 (WASH): Marcus Smith, DE, Louisville (A-)
Round 3 Pick 15 (BALT): Victor Hampton, CB, South Carolina (B)
Round 3 Pick 16 (NYJ): Shayne Skov, ILB, Stanford (B-)
Round 3 Pick 21 (G.B.): DaQuan Jones, DT, Penn State (A)
Round 3 Pick 22: Russell Bodine, OG, North Carolina (D-)
Round 4 Pick 22: Terrance Mitchell, CB, Oregon (C-)
Round 5 Pick 31 (DEN): Vinnie Sunseri, SS, Alabama (C+)
Round 7 Pick 19 (MIA): Bryce Quigley, OT, San Diego State (E)
Round 7 Pick 22: Cairo Santos, K, Tulane (C-)
Round 7 Pick 27 (S.F.): Logan Thomas, QB, Virginia Tech (B+)
Round 7 Pick 28 (S.F.): Dri Archer, WR, Kent State (A)
több mint 11 éve
DRC-nek nagyon nem örülök tuti hasítani fog náluk Amuval az oldalán. Plusz még Holliday is ott.....Egyébként kíváncsi vagyok mit gondoltok, nem tudom mennyire rendszerbe illő, de nekem majd mindig bent marad a draft szimulációban Dee Ford. A SB-n nagyon tetszett. Kérdés jó-e nekünk, és egyáltalán bent maradna-e mire mi jövünk?
több mint 11 éve
DRC a Giantsben, hasonló sikereket kívánok neki, mint amilyenben nálunk is része volt.... :p
több mint 11 éve
Igazából Skov után olyan alapon ment, hogy kinek a nevét hallottam/kiről láttam videót 😀 Ennyire még nem vágom a prospecteket, de majd másjusig folyamatosan updatelem magam 😊Én most egy ilyet toltam:- Bucannon-ról még azóta se néztem több meccset, de az-az egy nagyon nem jött be. Nem húznám be Top40-ben. Biztos, hogy nem Top40-es játékos.
Your Picks:
Round 2 Pick 8 (MINN): Deone Bucannon, SS, Washington State (B)
Round 2 Pick 22: Kyle Van Noy, OLB, Brigham Young (A)
Round 2 Pick 24 (S.F.): Marcus Smith, DE, Louisville (B)
Round 3 Pick 8 (MINN): Donte Moncrief, WR, Ole Miss (A)
Round 3 Pick 31 (DEN): Victor Hampton, CB, South Carolina (A-)
Round 4 Pick 4 (NYJ): Ed Reynolds, FS, Stanford (A)
Round 4 Pick 15 (NYJ): Shayne Skov, ILB, Stanford (A)
Round 4 Pick 22: Ahmad Dixon, SS, Baylor (C+)
Round 5 Pick 23 (K.C.): Seantrel Henderson, OT, Miami (Fla.) (C+)
Round 6 Pick 24 (K.C.): Michael Sam, DE, Missouri (B+)
Round 7 Pick 7 (JAX): Logan Thomas, QB, Virginia Tech (C)
Round 7 Pick 12 (DET): Dri Archer, WR, Kent State (A-)
Round 7 Pick 32 (SEA): Calvin Barnett, DT, Oklahoma State (B+)Hulkeinstein
- KVN és Marcus Smith alap, hogy jó! 😀
- Köv. háromról lövésem sincs, de a posztok jók.
- Skov picknek nagyon örülök, remélem hozzánk fog kerülni a 3. nap.
- Dixon nem tudom, hogy kicsoda, de az újabb safety húzást értelmetlennek tartom. Tele vagyunk már safetykkel.
- Seantrel Hendersont levettük a draft-boardunkról elméletileg:
www.bleedinggreennation.com/2014/1/21/5330080/2014-nfl-draft-eagles-miami-offensive-tackle-seantrel-henderson-off-board
- Michael Sam nem 3-4-be való. Még itt se húznám be. Sztem pick-kidobás.
DL-húzást is hiányolom.Bébé
több mint 11 éve
Én most egy ilyet toltam:- Bucannon-ról még azóta se néztem több meccset, de az-az egy nagyon nem jött be. Nem húznám be Top40-ben. Biztos, hogy nem Top40-es játékos.
Your Picks:
Round 7 Pick 32 (SEA): Calvin Barnett, DT, Oklahoma State (B+)Hulkeinstein
- KVN és Marcus Smith alap, hogy jó! 😀
- Köv. háromról lövésem sincs, de a posztok jók.
- Skov picknek nagyon örülök, remélem hozzánk fog kerülni a 3. nap.
- Dixon nem tudom, hogy kicsoda, de az újabb safety húzást értelmetlennek tartom. Tele vagyunk már safetykkel.
- Seantrel Hendersont levettük a draft-boardunkról elméletileg:
www.bleedinggreennation.com/2014/1/21/5330080/2014-nfl-draft-eagles-miami-offensive-tackle-seantrel-henderson-off-board
- Michael Sam nem 3-4-be való. Még itt se húznám be. Sztem pick-kidobás.
DL-húzást is hiányolom.
több mint 11 éve
Én most egy ilyet toltam:Your Picks:
Round 7 Pick 32 (SEA): Calvin Barnett, DT, Oklahoma State (B+)
több mint 11 éve
24 lesz szezonkezdetre, azért ez szerintem nem olyan sok. Watkinsnál volt kor-faktor 😀😀mustaineAmikor betölti a 25-öt, mindössze egy szezon tapasztalata lesz.
Attaochu 25 éves korára már 4 szezont tud le. Azért ez nem mind1.
Vagyis végülis annyiban mind1, hogy ha szar lesz, akkor tökmind1 h hány éves és hogy hány év van benne. 😀 Ha meg All-Pro szinten tud játszani, akkor se azt fogom sajnálni, hogy csak 6-7 szezont tud elit szinten lejátszani. 😀
Szal végülis akkor lenen igazán hátrány, ha közepes szinten játszana. Trade értéke nyilván nem ugyanaz 25 évesen mint 28 évesen.
De jah ez még talán belefér, csak jobban örülnék, ha 21 lenne Ő is. 😀
több mint 11 éve
24 lesz szezonkezdetre, azért ez szerintem nem olyan sok. Watkinsnál volt kor-faktor 😀😀Attachou: megosztó pick, de a potenciál sztem meg van benne. Első évében szimpla szituációs pass rusher lenne, de képességeit tekintve én messze többet látok benne mint Mack és Barr-on kívül bárkiben a pass rusherek közül.CooltiszoNem akarom, hogy első két nap hozzánk kerüljön, de ha mégis akkor nagyon remélem, hogy Neked lesz igazad. 😀
Ha már első körben OLB-t kéne húzzak, akkor csak Mack, Marcus Smith és talán még KVN játszana (bár Ő inkább ilyen mindenes lenne, aztán 1 év után meg mehetne ILB-nek Ryans helyére, plusz itt a kor-faktor is nála :S ).Bébé
több mint 11 éve
Attachou: megosztó pick, de a potenciál sztem meg van benne. Első évében szimpla szituációs pass rusher lenne, de képességeit tekintve én messze többet látok benne mint Mack és Barr-on kívül bárkiben a pass rusherek közül.CooltiszoNem akarom, hogy első két nap hozzánk kerüljön, de ha mégis akkor nagyon remélem, hogy Neked lesz igazad. 😀
Ha már első körben OLB-t kéne húzzak, akkor csak Mack, Marcus Smith és talán még KVN játszana (bár Ő inkább ilyen mindenes lenne, aztán 1 év után meg mehetne ILB-nek Ryans helyére, plusz itt a kor-faktor is nála :S ).
több mint 11 éve
KVN-t nem húznám be kb 3. kör előtt. Ő sztem nem lesz 3-4es OLB, inkább 3-4es ILB. Oda jó, de 2. körben nem hiszem hogy ő lenne a BPA. Attachou: megosztó pick, de a potenciál sztem meg van benne. Első évében szimpla szituációs pass rusher lenne, de képességeit tekintve én messze többet látok benne mint Mack és Barr-on kívül bárkiben a pass rusherek közül.
Fogadni mernék hogy 2/22-re már nem lesz bent 😊
több mint 11 éve
Na, én is toltam egyet:Christian Jones nem rossz pick. TE elleni védekezésben segíthet, de persze csak miután egy évet tanult Ryans mögött. De inkább 4-3-as OLB-nek való (legalábbis ott talán egyből bevethető lenne). ILB-nek azért futás ellen még elég gyenge.
Round 2 Pick 1 (HOU): Jeremiah Attaochu, OLB, Georgia Tech (B-)
Round 2 Pick 22: Jimmie Ward, SS, Northern Illinois (A)
Round 2 Pick 28 (CAR): Jason Verrett, CB, TCU (A)
Round 3 Pick 1 (HOU): Martavis Bryant, WR, Clemson (B+)
Round 3 Pick 22: Anthony Johnson, DT, LSU (A-)
Round 4 Pick 22: Christian Jones, ILB, Florida State (B+)
Round 5 Pick 22: Chris Watt, OG, Notre Dame (C)
Round 7 Pick 22: Dri Archer, WR, Kent State (A)
Tradeltem mint a szar 😀 De valóságban is kb vmi hasonlónak örülnék. Igazán jó értéket az első kör vége és a 3. eleje között látok, itt jó lenne többet is húzni. 1/22re kiment Pryor, Dix és Deon is. A hátsó körökben meg posztokra hoztam inkább, fingom nincs kik azok Dri Archer kivételével 😀Cooltiszo
Attaochu pick meg kiakasztott. 😀
Pro Day-ét megvárom (40 yardos futásához közel 1 tizedet, azért majd adjatok hozzá, hogy megkapjuk a combine-on mennyit futott volna), de egyelőre első két körben nem húznám be. Harmadikon is nagyon-nagyon elgondolkodnék, de jelenleg inkább a nemre hajlok. (igaz egy kiugró pro day-el meggyőzhető vok.).
több mint 11 éve
Na, én is toltam egyet:én Attaochu helyett KVN-t vagy Marcus Smith-t húztam volna, amúgy tetszik 😀
Round 2 Pick 1 (HOU): Jeremiah Attaochu, OLB, Georgia Tech (B-)
Tradeltem mint a szar 😀 De valóságban is kb vmi hasonlónak örülnék. Igazán jó értéket az első kör vége és a 3. eleje között látok, itt jó lenne többet is húzni. 1/22re kiment Pryor, Dix és Deon is. A hátsó körökben meg posztokra hoztam inkább, fingom nincs kik azok Dri Archer kivételével 😀Cooltiszo
több mint 11 éve
Bízzunk Chip-ben és a srácokban és akkor nem kell tartani az óriásoktól 😊DRC meg 5éves szerződést kötött az óriásokkal.Highlanderez már kevésbé vicces... 😀
Mind1 továbbra is bízunk Eli-ban és akkor nem kell tartani az Óriásoktól. 😀Bébé
több mint 11 éve
DRC meg 5éves szerződést kötött az óriásokkal.Highlanderez már kevésbé vicces... 😀
Mind1 továbbra is bízunk Eli-ban és akkor nem kell tartani az Óriásoktól. 😀
több mint 11 éve
Na, én is toltam egyet: Round 2 Pick 1 (HOU): Jeremiah Attaochu, OLB, Georgia Tech (B-)
Tradeltem mint a szar 😀 De valóságban is kb vmi hasonlónak örülnék. Igazán jó értéket az első kör vége és a 3. eleje között látok, itt jó lenne többet is húzni. 1/22re kiment Pryor, Dix és Deon is. A hátsó körökben meg posztokra hoztam inkább, fingom nincs kik azok Dri Archer kivételével 😀
több mint 11 éve
DRC meg 5éves szerződést kötött az óriásokkal.
több mint 11 éve
The #Cowboys have signed QB Brandon Weeden to a two-year deal, per source. 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Marcus Smith-el egyből beszélt is Chip:twitter.com/RosterWatch/status/445620490808217600/photo/1
Nagyon-nagyon helyes. Bírom a csávót.
több mint 11 éve
Akor tévedtem. majd megnézem.Marcus Smith minden csak nem ILB.Ő ILB. De most hogy visszagondolok lehet, hogy Trevo Reilly még benn volt. Az igazság az, hogy elég hülyén mentek ki a játékosok, nagyon nem mérvadó a dolog. Pl. Attachou Mack előtt ment ki. Szóval ennyire érdemes komolyan venni 😊Shawn84Nem volt jobb opció D:Shawn84Marcus Smith? 😛Bébé
DE/OLBBébé