Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nem volt jobb opció D:Shawn84
Marcus Smith? 😛Bébé
Ő ILB. De most hogy visszagondolok lehet, hogy Trevo Reilly még benn volt. Az igazság az, hogy elég hülyén mentek ki a játékosok, nagyon nem mérvadó a dolog. Pl. Attachou Mack előtt ment ki. Szóval ennyire érdemes komolyan venni 😊Shawn84
Marcus Smith minden csak nem ILB.
DE/OLB
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Marcus Smith? 😛Bébé
Ő ILB. De most hogy visszagondolok lehet, hogy Trevo Reilly még benn volt. Az igazság az, hogy elég hülyén mentek ki a játékosok, nagyon nem mérvadó a dolog. Pl. Attachou Mack előtt ment ki. Szóval ennyire érdemes komolyan venni 😊
több mint 11 éve
Marcus Smith? 😛
több mint 11 éve
második:
22
S CALVIN PRYOR
LOUISVILLE
54
OLB ADRIAN HUBBARD
ALABAMA
Shawn84
Reach. Nem is kicsi. Sokkal több kérdőjel van vele kapcsolatban/hiányosság a játékában, minthogy 2. körben behúzzuk. Ebbe a draft-classba nem 2. körös pick, hanem 3. napos.Bébé
Nem volt jobb opció D:
több mint 11 éve
Amcsiktól csórva.
Ideje lenne beszerezni egy barátnőt Nate 😀
több mint 11 éve
második:
22
S CALVIN PRYOR
LOUISVILLE
54
OLB ADRIAN HUBBARD
ALABAMA
Shawn84
Reach. Nem is kicsi. Sokkal több kérdőjel van vele kapcsolatban/hiányosság a játékában, minthogy 2. körben behúzzuk. Ebben a draft-classban nem 2. körös pick, hanem 3. napos.
több mint 11 éve
Nagyon örülök N.Allen szerződésének.
Nagyon király eddig a FA tevékenységünk.
Még pár kisebb szerződéssel feltehetnénk az i-re a pontot.
több mint 11 éve
picit most én is játszottam:
első verzió:
22
OLB KYLE VAN NOY
BYU
54
S DEONE BUCANNON
WASHINGTON
86
CB ANTONE EXUM
VIRGINIA TECH
118
DT WILL SUTTON
ARIZONA STATE
150
WR PAUL RICHARDSON
COLORADO
214
LB BOSEKO LOMBO
OREGON

második:
22
S CALVIN PRYOR
LOUISVILLE
54
OLB ADRIAN HUBBARD
ALABAMA
86
CB TERRANCE MITCHELL
OREGON
118
DT WILL SUTTON
ARIZONA STATE
150
WR JOSH HUFF
OREGON
214
CB AARON COLVIN
OKLAHOMA
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Jöhet a draft 😊 ?

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
meglepődnék, ha Keelan Johnson túlélné a keretszűkítést. szerintem a 4 safety a rosteren Jenkins, Allen, Wolff + draft első két napjáról valaki lesznek. Maragos nem hiszem, hogy kapna a D#ben snapet, szerintem őt lekorlátozzák a ST-re.

több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Philadelphia Eagles ‏@Eagles 2 p

#Eagles have agreed to terms with S Nate Allen on a one-year deal. #FlyEaglesFlyHulkeinstein
Nem vagyok nagy Nate Allen fan de ennél talán többet ér..csórikámat nem kereste senki jobb ajánlattal ez sokat elárul..Na mind1 most már azért legalább ki vagyunk, de a S poszt szerintem sincs megoldva ezzel.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hauscka valószínűsíthető volt, hogy visszamegy hacsak valaki nem ajánl neki extra nagy fizetést. Semmi oka nem volt tulajdonképen eljönni onnan.

Teddy-re pedig tuti nem megyünk rá, semmi értelme. Ha Foles nem válna be, (ez egyébként kizárt 😛) sokkal jobb opció Mariota, mint Teddy, sokkal több van benne, meg ismeri mint a tenyerét, felesleges lenne erre időt és picket pazarolni. Szerintem Chip egyszerűen kíváncsi volt, szakmai ártalom, illetve voltak ott más játékosok akik érdekesek nekünk.

Jah és Allennnek örülök.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Napi D-Jax...
 www.phillymag.com/birds247/2014/03/17/desean-upset-eagles-silent/

Chip a Louisville Pro Day-en:
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/03/chip_kelly_watches_teddy_bridgewater_calvin_pryor_workout_at_louisville_pro-day.html

"Still, it isn't a bad sign for Bridgewater that Kelly showed up to watch him workout. Although Pryor was working out as well, Kelly is not exactly known as a defensive guru, and was likely more focused on Bridgewater."
Azért ez egy picit érdekes. Safety need fényében meg 1/22 választási joggal majd biztos Bridgewaterért megy ki. 😊
Bár van aki szerint ők is érdekesek lehettek számára:
Marcus Smith DE/OLB, Preston Brown ILB, Hakeem Smith SS

több mint 11 éve
Roseman: " You saw the comfort level in [Allen's] play improve and he now knows what is expected from ... the coaching staff."
Roseman on Allen (2/2) "... stability will help him continue to grow as a player.”

több mint 11 éve
Eagles actually are giving S Nate Allen a 1-yr, $2M deal with another $1M in play-time incentives, giving him chance to earn up to $3M.

Ennyit a titkos álmaimról XD
Geoff Mosher ‏@GeoffMosherCSN 4 p
1 more K off market ... RT @RapSheet Seahawks agreed w/Steven Hauschka on 3-year deal worth $9.15M, including $3.35M guaranteed source says

több mint 11 éve
Louisville pro day élőben:  www.jaguars.com/live/

Pryor miatt érdemes.
több mint 11 éve
Tulajdonképpen hiába van 5 safety rosteren, ha ebből csak hárommal lehet komolyabban számolni úgy, hogy nekik is vannak azért hiányosságaik. szóval jobban belegondolva még így is need a S. első körben a kettő közül lesz valamelyik (OLB v. S). Nagyon várom már a májust.

Hacsak el nem hozzuk még Clemonst 😀 viszont akkor nem hiszem, hogy hosszabbítottunk volna Allennel, szóval felejtős. Még talán a Dion Jordan ügyből lehet valami, bár az is elég kérdéses.

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Nálam is S-CB-OLB a sorrend a draft függvényében változhat attól függ mi történik...

több mint 11 éve
Ha jól érzékelem - Safetyn eléggé fullon vagyunk , van 5 a keretben : Allen - Wolff - Jenkins - Johnson - Margos
Ide ha jól sejtem nem lenne ésszerű draftolni , vagy maximum késői körökben , esetlen UDFA-t kipróbálni special team miatt. Akkor ami nagy Need maradt a Csapatban Az az OLB . (kezdő posztra értve - hisz mélyítés elférne sok poszton - DL - WR - OL) 1. körben ha nem csúszik Barr , akkor hova a rákba akarunk majd húzni ? Ebből szerintem Fel/Ki trade lesz , vagy BPA-zunk. Hátha valaki nagyot csúszik , és akkor szinte bárhova húzhatunk . 2.körben meg hozunk egy jó edge rushert. Vagy ti hogy képzelitek el ? Húznátok még így is egyet Pryor / HAha duóból?Petikievak01
Szerintem rosszul érzékeled. Allen csak 1 éves ami mutatja, hogy nincs meg a bizalom irányába. Ha jól teljesít esetleg hosszabbat is kaphat még. maragos nem igazán bevethető, csak 1-2 playre meccsenként. Keelan Johnson tavaly végig az edzőcsapatban volt, maximum kiegészítő lehet idén. Jenkins lehet kezdő, de szarul szerel. Wolff meg még keveset játszott, de egyedül kevés. Jönni fog ide egy safety az első 2 kör valamelyikében, ebben teljesen biztos vagyok! ST-be már nem fognak játékost hozni. Maragos, Braman, tavalyról Phillips (ACL miatt nem játszott), aki távozott tavalyról Coleman és Anderson, őket minőségi játékosokkal pótolták.
OLB az még mindig nagy hiány, de ha fogadnom kéne, bárki jön első héten Cole kezd még, meg a szezon nagy részében. Nálam most is teljesen világos, hoyg hova kell és lehet húzni.
1: S, 2: OLB, 3: CB, 4: DL 5: WR utána lehet bármi.
több mint 11 éve
Én így is húznék egyet korai körben, mert oké, hogy van 5 safetynk de egyik sem életbiztosítás, legalábbis nem látom, hogy ki lehetne közülük vezér hosszú időre. Allennél kérdés, hogy tud e még fejlődni, gondolom ezért is lett 1 év belőle, Wolff kérdőjel h mit tud, Jenkisnek is van azért mit korrigálnia (neki inkább az az előnye h univerzálisabb player), Maragos inkább ST-be jött és Jonhsont sem sorolnám ide. Szóval én rámennék drafton, viszont így az OLB már jóval fontosabb.

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Ha jól érzékelem - Safetyn eléggé fullon vagyunk , van 5 a keretben : Allen - Wolff - Jenkins - Johnson - Margos
Ide ha jól sejtem nem lenne ésszerű draftolni , vagy maximum késői körökben , esetlen UDFA-t kipróbálni special team miatt. Akkor ami nagy Need maradt a Csapatban Az az OLB . (kezdő posztra értve - hisz mélyítés elférne sok poszton - DL - WR - OL) 1. körben ha nem csúszik Barr , akkor hova a rákba akarunk majd húzni ? Ebből szerintem Fel/Ki trade lesz , vagy BPA-zunk. Hátha valaki nagyot csúszik , és akkor szinte bárhova húzhatunk . 2.körben meg hozunk egy jó edge rushert. Vagy ti hogy képzelitek el ? Húznátok még így is egyet Pryor / HAha duóból?

több mint 11 éve
Eagles re-sign safety Nate Allen to a one-year, $1M contract.

több mint 11 éve

#Eagles have agreed to terms with S Nate Allen on a one-year deal. #FlyEaglesFlyHulkeinstein
Erről van szó nyuszómuszó. akkor most már tökéletes.
Az ára egyébként 1 millió $
több mint 11 éve

Hoppá! Na akkor safety már csak draftról fog érkezni sztem. Epic win amit eddig csinálnak Rosemanék 😊

közben egy ilyen is, mint érdekesség:
Tom Gamble sighting this morning at Wake Forest Pro Day. Notable names: WR Michael Campanaro, OLB/DE Zach Thompson.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan

tényleg nem hittem, hogy valaha ezt írom, de na végre! 😀