NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 685
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért nem csak Howie van ebben, Chip is. Benne meg bízok, tudják mit csinálnak. Nem pár darab idióta ül azokban a székekben. De akkor már jöjjön ifjabb Beckham 😀 Őt bírom legalább 😀
több mint 11 éve
felröppent a KC neve is Djax-nál Reid szereti és valljuk be Avery nem olyan akiért érdemes kimenni a stadionba...JanekPlusz Reid-el is nagyon jó a kapcsolata.
De nem hiszem, hogy pont Reid-et fogjuk lehúzni draftcetlikkel. Túlságosan ismeri Howie módszereit. 😀
Az egész ügy már kezd nem vicces lenni, de remélem h maradni fog és minden elrendeződik.
több mint 11 éve
felröppent a KC neve is Djax-nál Reid szereti és valljuk be Avery nem olyan akiért érdemes kimenni a stadionba...
több mint 11 éve
Jeff McLane @Jeff_McLane 15 p#Eagles have $16.2 million in salary cap space as of Tuesday, according to official NFL records.
több mint 11 éve
Azért van aki humoránál van 😀Ian Rapoport @RapSheet 3 p
Two things: 1. #Eagles love trades & owe it to themselves to listen on a player with that price tag. 2. Pats love to inquire on everyone
😀
Még egy kis adalék:
Adam Caplan retweetelte
Zach Berman @ZBerm 1 min
Howie Roseman has made 26 player trades (non pick-for-pick deals) since becoming GM. Most in NFL by wide margin. He's always talking/looking
több mint 11 éve
Nekem mindenhogy hiányérzetem lenne. De ez már csak ilyen, amikor a kedvenc játékosod menne el...NFL cikket végigolvasva...imádom amikor olyan cikkre hivatkoznak negatív példaként, aminek ez a végkövetkeztetése:
Now I’m with the right group and everything is good and there’s never been no problems. I just had to get a feel for [Kelly] and know what he wants and what he expects me to do,
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Meglátjuk mi lesz a vége. Azért hülyének nem tartom Chipet semmiképp és Howie-t se szokták nagyon átkúrni, ha Desean megy, akkor annak valami súlyos oka van. A pályán nagyon jót játszott tavaly, ad egy olyan dimenziót a csapatnak amit kevesen tudnak a ligában. Én kivárnám a végét mielőtt elkezdünk anyázni 😊 A 3. kör nagyon kevésnek tűnik, bár meggyőződésem hogy 1. körnél többet tuti nem kapunk érte (nincs olyan kérője aki ki akarja "lopni" tőlünk), egy 2. körrel már hiányérzetem lenne.
több mint 11 éve
Ha elcseréljük DeSeant akkor nagyon megutálom a jelenlegi staffot.ráadásul szaros 3. körért. vicc lenne, mintha kidobnánk az ablakon a legjobb elkapónkat.
Ennyire nem lehet balhés a gyerek, főleg, hogy idősödik, meg Avant kitanítgatta, el nem tudom képzelni, hogy ekkora köcsög legyen, hogy emiatt el kelljen cserélni. Ráadásul a pályán is úgy tűnik, hogy a csapattársaival rendkívül jól kijön.Eazzy
több mint 11 éve
Ha elcseréljük DeSeant akkor nagyon megutálom a jelenlegi staffot. Ennyire nem lehet balhés a gyerek, főleg, hogy idősödik, meg Avant kitanítgatta, el nem tudom képzelni, hogy ekkora köcsög legyen, hogy emiatt el kelljen cserélni. Ráadásul a pályán is úgy tűnik, hogy a csapattársaival rendkívül jól kijön.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Kell a hely T.O. arcának 😀hát kívülről cooper balhésabbnak tűnt. Meg Maclin nem életbiztosítás, olyan needeink vannak, hogy nem tudom elképzelni hogy WR-t húznánk első körben. akkor meg minek elküldeni? így hogy avant elküldésével rövidült a depth...eaglesmcnabbPlusz Joe Anderson WR is el lett küldve 35 nap után... 😀
Valami nagy van készülőben az elkapó poszton. 😀Bébé
de bakker, kajak nem érne 3. körnél többet Jackson?? nem vágom
több mint 11 éve
hát kívülről cooper balhésabbnak tűnt. Meg Maclin nem életbiztosítás, olyan needeink vannak, hogy nem tudom elképzelni hogy WR-t húznánk első körben. akkor meg minek elküldeni? így hogy avant elküldésével rövidült a depth...eaglesmcnabbPlusz Joe Anderson WR is el lett küldve 35 nap után... 😀
Valami nagy van készülőben az elkapó poszton. 😀
több mint 11 éve
hát kívülről cooper balhésabbnak tűnt. Meg Maclin nem életbiztosítás, olyan needeink vannak, hogy nem tudom elképzelni hogy WR-t húznánk első körben. akkor meg minek elküldeni? így hogy avant elküldésével rövidült a depth...eaglesmcnabbSztem az avatarodban szereplő lány arckifejezése tökéletesen leírja a helyzetet 😛
több mint 11 éve
hát kívülről cooper balhésabbnak tűnt. Meg Maclin nem életbiztosítás, olyan needeink vannak, hogy nem tudom elképzelni hogy WR-t húznánk első körben. akkor meg minek elküldeni? így hogy avant elküldésével rövidült a depth...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Lehet magyarázni sokféleképpen, és bízom Chipékben ,de ha elcseréljük (kivétel vmi nagyon jó trade, bár kb. senkiért nem cserélném el) az szimplán egy nagyon szar move.
több mint 11 éve
azt nem értem, hogyha chipnek skill playák kellenek, playmakerek, akkor mi a faszért engedné el?eaglesmcnabbNem illik a rendszerbe. 80+ elkapás, 1300+ yard, 9 TD
Képzeld el milyen számokat fog hozni egy olyan WR, akit Chip draftol. 😀
De amúgy tényleg nem vágom. Meg egyáltalán nem tűnik DeSean olyan balhésnak meg beszólogatósnak (csapattársakra értem). Fura nyilatkozatai se voltak a csapattársakról meg semmi. De hát Chip-ék tudják meg érzik. Mindenesetre ez akkor is fura meg egy szar szitu.
több mint 11 éve
azt nem értem, hogyha chipnek skill playák kellenek, playmakerek, akkor mi a faszért engedné el?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
nem lenne szabad elcserélni. 😐amúgy az idei drafton 1/22-re, de még 2/22-re is fasza WR-eket lehet szerezni (Beckham, Cooks, Lee, Robinson, Adams, Moncrief etc)
több mint 11 éve
de mi lehet az ok? fel nem fogom. szerintem ezt senki nem érti Chipéken kívül. oké, h eddig cikkeztek róla meg beszéltük, de most már élesbe megy, így már kevésbé vicces 😀
több mint 11 éve
Ilyen nincs.S ezt a sort nézve messze D-Jax a legértékesebb, úgyhogy....... nincs sok elkapó a ligában akire cserélném. Tényleg gyorsan le kéne zárni, megy vagy marad, senkinek nem jó ez a bizonytalan állapot.
Kolbot elpasszoltuk 2.körért + DRC
Mcnabb 2. kör és 4. kör
Stacy Andrewst talán 6. vagy 7. körért
Egyszerűen nem hinném el, hogy DeSeant csak 3. körért akarjuk/tudjuk 😀
Asante esete más volt, mert ott neki lényegében beleszólása volt a trade-ben.
Csak úgy tudjuk eltradelni, hogy az új csapatnál menjen bele egy szerződésmódosításba. Szóval ez tőle függött.
Alapból DeSean szerződését nem is mondanám soknak. Idén 12,5 milla 2015: 12 milla 2016: 10 millaBébé
több mint 11 éve
Gratuláljunk Bryan Braman-nek az 53-as csapattagsághoz. 😀 Idei fizetése: 1,125 milla. Ha pedig cutoljuk akkor 1,3 millát fog elvinni a capből. 😀
Nah jó azért még nem 100% a kerettagsága 😀
több mint 11 éve
Ilyen nincs.Kolbot elpasszoltuk 2.körért + DRC
Mcnabb 2. kör és 4. kör
Stacy Andrewst talán 6. vagy 7. körért
Egyszerűen nem hinném el, hogy DeSeant csak 3. körért akarjuk/tudjuk 😀
Asante esete más volt, mert ott neki lényegében beleszólása volt a trade-ben.
Csak úgy tudjuk eltradelni, hogy az új csapatnál menjen bele egy szerződésmódosításba. Szóval ez tőle függött.
Alapból DeSean szerződését nem is mondanám soknak. Idén 12,5 milla 2015: 12 milla 2016: 10 milla
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000335079/article/report-philadelphia-eagles-open-to-desean-jackson-trade jippííí .....Petikievak01fasza... annyira éreztem. de 3. kör??
több mint 11 éve
Mondjuk akkor nehezen tudom elképzelni, hogy nem WR az 1lső-kör, viszont azért meg értelmetlenül sokért kéne felmenni, akiért érdemes lenne.
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000335079/article/report-philadelphia-eagles-open-to-desean-jackson-trade jippííí .....Petikievak013. kör?
Korrekt. 😀
Ha eltradeljük 3. körért, akkor tényleg vmi nagy gubanc van vele kapcsolatban.
3. kör? 😀
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000335079/article/report-philadelphia-eagles-open-to-desean-jackson-trade jippííí .....Petikievak01Na jó van, elmennek a, mondom, hogy addig dumálják, addig dumálják grrrrrrrrr, de akkor egy idei és egy jövő évi első kör minimum, 😛 vagy mondjuk ha 49-rs akkor minimum Bowman mondjuk jöhet+ vmi 😀