NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 680
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
1. Persze, nem is úgy értem, hogy majd blogot vezet a jövőbeli terveiről 😀 Csak nem nagyon körvonalazódik a dolog, nehéz megjósolni, nincs egy kép előttünk, amire teljes bizonyossággal ráhúzhatjuk, hogy na ez meg ez fog történni 😀azé el ne rugaszkodjunk teljesen a valóságtól.Nem tudom, hogy az elfogadható D#-nél akar-e többet Kelly. Persze kell egy kiegyensúlyozott, megbízható védelem, de ő sztem inkább a támadósorra hegyezi majd ki a dolgokat, aztán persze lehet, hogy lemegyünk egy védőért a drafton, ki tudja. Ezzel h Jacksont is belekavarták az ügybe, teljesen rejtély, h mi Chip szándéka.HighlanderAzért azt nem mondanám, hogy nem azokon a posztokon múlik a szezon, mert az offense adott és az idei secondary teljesítménnyel, úgy hogy nincs kiemelkedő passrush elég nehéz bármit is nyerni. Ahogy le is írtad az utolsó mondatban és amivel cáfoltad is a zárójeles részt, attól a D#-től ami elég lehet a sikerhez, még távol vagyunk, ezért is kell a hiányzó posztokat minőséggel feltölteni.Highlanderszerintem / remélem nem cáfoltam, magam😊
idén még nem lesz LOB2 sasos sisakban. az FA piaci tevékenység is arra utalt, hogy legyen egy elfogadható D-nk, de kb ennyi a cél, egyelőre nem több.jorge
1. Chip szándékai mindig is rejtve maradnak majd előttünk 😀
2. Neki egyenlőre ehhez a DJax spekulációhoz nyilvánosan semmi köze.ano92
2. Nyilvánosan 😀 😛
több mint 11 éve
azé el ne rugaszkodjunk teljesen a valóságtól.Nem tudom, hogy az elfogadható D#-nél akar-e többet Kelly. Persze kell egy kiegyensúlyozott, megbízható védelem, de ő sztem inkább a támadósorra hegyezi majd ki a dolgokat, aztán persze lehet, hogy lemegyünk egy védőért a drafton, ki tudja. Ezzel h Jacksont is belekavarták az ügybe, teljesen rejtély, h mi Chip szándéka.HighlanderAzért azt nem mondanám, hogy nem azokon a posztokon múlik a szezon, mert az offense adott és az idei secondary teljesítménnyel, úgy hogy nincs kiemelkedő passrush elég nehéz bármit is nyerni. Ahogy le is írtad az utolsó mondatban és amivel cáfoltad is a zárójeles részt, attól a D#-től ami elég lehet a sikerhez, még távol vagyunk, ezért is kell a hiányzó posztokat minőséggel feltölteni.Highlanderszerintem / remélem nem cáfoltam, magam😊
idén még nem lesz LOB2 sasos sisakban. az FA piaci tevékenység is arra utalt, hogy legyen egy elfogadható D-nk, de kb ennyi a cél, egyelőre nem több.jorge
1. Chip szándékai mindig is rejtve maradnak majd előttünk 😀
2. Neki egyenlőre ehhez a DJax spekulációhoz nyilvánosan semmi köze.
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy az elfogadható D#-nél akar-e többet Kelly. Persze kell egy kiegyensúlyozott, megbízható védelem, de ő sztem inkább a támadósorra hegyezi majd ki a dolgokat, aztán persze lehet, hogy lemegyünk egy védőért a drafton, ki tudja. Ezzel h Jacksont is belekavarták az ügybe, teljesen rejtély, h mi Chip szándéka.Azért azt nem mondanám, hogy nem azokon a posztokon múlik a szezon, mert az offense adott és az idei secondary teljesítménnyel, úgy hogy nincs kiemelkedő passrush elég nehéz bármit is nyerni. Ahogy le is írtad az utolsó mondatban és amivel cáfoltad is a zárójeles részt, attól a D#-től ami elég lehet a sikerhez, még távol vagyunk, ezért is kell a hiányzó posztokat minőséggel feltölteni.Highlanderszerintem / remélem nem cáfoltam, magam😊
több mint 11 éve
És ha pont a wr class mélysége miatt egy safety-re menne rá a csapat 1.körben?aztecBenne van. Meg a CB húzás is. Akár az LB húzás is, ha úgy alakulnak a dolgok.
Szóval poszt van bőven. 😀
Szerintem a legjobb számunkra az lenne, ha jönne még egy második és egy harmadik körös pick.
- OLB poszton T.Cole-Barwin (+ ha marad B.Graham) megvan, szóval ide elég egy olyan rookie húzni, aki néha feljön meg egy év alatt tanuljon bele a dolgokba. Majd természetesen robbantson második évében. 😀
- CB poszt ugyanez. Bőven elég második nap húzni vkit.
- Safety poszt megint csak. Jenkins, N.Allen, Wolff...Maragos
- WR-nél meg ha marad DeSean, akkor megint csak bőven elég 2. nap húzni vkit.
Ez 4 poszt, 4 pick-el meg is lennénk a második nap.
Kérdés, hogy ezt hogyan lehet megvalósítani.
2007-ben odaadtuk az első körösünket a Dallasnak cserébe kaptunk egy második kört, egy harmadik kört és egy 5. kört.
2008-ban a Carolina-val tradeltünk. Első körös pickünkért kaptuk az Ő második és negyedik körösüket plusz jövőévi első kört.
Ilyen trade-ekbe nagyon simán, örömmel belemennék.
több mint 11 éve
Azért azt nem mondanám, hogy nem azokon a posztokon múlik a szezon, mert az offense adott és az idei secondary teljesítménnyel, úgy hogy nincs kiemelkedő passrush elég nehéz bármit is nyerni. Ahogy le is írtad az utolsó mondatban és amivel cáfoltad is a zárójeles részt, attól a D#-től ami elég lehet a sikerhez, még távol vagyunk, ezért is kell a hiányzó posztokat minőséggel feltölteni.Highlanderszerintem / remélem nem cáfoltam, magam😊
idén még nem lesz LOB2 sasos sisakban. az FA piaci tevékenység is arra utalt, hogy legyen egy elfogadható D-nk, de kb ennyi a cél, egyelőre nem több.
több mint 11 éve
És ha pont a wr class mélysége miatt egy safety-re menne rá a csapat 1.körben?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
clap clap. Pontosan. A lényeg.Tudom egy 3. kör azért kevés érte, de ahhoz pont elég, hogy remek tárgyalási alap legyen a drafton és feljebb léphessen 4-5 helyet a csapat..aztecigen, csak egy Top10-es WR-t eltradelsz akkor azért, hogy 5 helyet feljebb menj és behúzz egy bust esélyes rookie-t.
Arról nem is beszélve, hogy WR poszton elég szarul állnánk DeSean nélkül.Bébé
van 2 bizonytalan elkapónk desean nélkül. Cooper nélküle még sosem villogott, Maclin meg most tért vissza, Avant elment.
több mint 11 éve
Tudom egy 3. kör azért kevés érte, de ahhoz pont elég, hogy remek tárgyalási alap legyen a drafton és feljebb léphessen 4-5 helyet a csapat..aztecigen, csak egy Top10-es WR-t eltradelsz akkor azért, hogy 5 helyet feljebb menj és behúzz egy bust esélyes rookie-t?
Arról nem is beszélve, hogy WR poszton elég szarul állnánk DeSean nélkül.
több mint 11 éve
Tudom egy 3. kör azért kevés érte, de ahhoz pont elég, hogy remek tárgyalási alap legyen a drafton és feljebb léphessen 4-5 helyet a csapat..
több mint 11 éve
a legnagyobb hiányposztra kell draftolnunk, 7 kickert.
több mint 11 éve
a véletlen faktort, meg a légből kapott alaptalan pletykákat kizárhatjuk lassan. howie-ék felmérik a piacot, a reakciókat. biztos vagyok benne, hogy a 3. kör belengetése sem véleten, kb innen indulhat a licit felfelé. óriási, égető needek nincsenek (s, cb, olb kell, de nem ezen múlik a szezon), így nekem gyanús, hogy chip akar egy "saját elkapót" első körben, akire akár épül az elköv. években a passzjáték. ismeri is a classt, szóval most már ez a valószínű forgatókönyv, szvsz.Azért azt nem mondanám, hogy nem azokon a posztokon múlik a szezon, mert az offense adott és az idei secondary teljesítménnyel, úgy hogy nincs kiemelkedő passrush elég nehéz bármit is nyerni. Ahogy le is írtad az utolsó mondatban és amivel cáfoltad is a zárójeles részt, attól a D#-től ami elég lehet a sikerhez, még távol vagyunk, ezért is kell a hiányzó posztokat minőséggel feltölteni.
amúgy meg kell a cap space bőven, és d-jaxen lehet spórolni. ha emelik jövőre, akkor is. ha komolyak a célok, 1-2 éven belül el kell kezdeni összerakni egy gyűrűnyerő D-t, és ettől a mostani minőség még baromi messze van.jorge
több mint 11 éve
minden második nap az az nfl hírlevél subjectje, hogy hova megy d-jax? az, hogy ez a telefonon villog… szürreális érzés, na.
több mint 11 éve
a véletlen faktort, meg a légből kapott alaptalan pletykákat kizárhatjuk lassan. howie-ék felmérik a piacot, a reakciókat. biztos vagyok benne, hogy a 3. kör belengetése sem véleten, kb innen indulhat a licit felfelé. óriási, égető needek nincsenek (s, cb, olb kell, de nem ezen múlik a szezon), így nekem gyanús, hogy chip akar egy "saját elkapót" első körben, akire akár épül az elköv. években a passzjáték. ismeri is a classt, szóval most már ez a valószínű forgatókönyv, szvsz.amúgy meg kell a cap space bőven, és d-jaxen lehet spórolni. ha emelik jövőre, akkor is. ha komolyak a célok, 1-2 éven belül el kell kezdeni összerakni egy gyűrűnyerő D-t, és ettől a mostani minőség még baromi messze van.
több mint 11 éve
Jó akkor 27 😛 😀 Az agyrázkódást meg most azért nem soroltam ide, mert kb hétköznapi dolog az NFL-ben.Hát igen. És persze, hogy az idei draft-classban a WR felhozatal a legerősebb. 😀
Nyilván nem elhanyagolható tényező, ezzel csak arra akartam célozni, hogy bőven többet ér egy 3rd round picknél, mert nem érték szélsőséges sérülések, és a korával sincs probléma.Highlander
több mint 11 éve
Jó akkor 27 😛 😀 Az agyrázkódást meg most azért nem soroltam ide, mert kb hétköznapi dolog az NFL-ben.Mindenesetre a 3 nap múlva kezdődő orlandói NFL Annual Meeting után többet fogunk tudni. Nem biztos, hogy ott már ki fogja tudni kerülni Chip a válaszadást. Elég aggasztó ez az egész ügy, pláne így, hogy csak egy harmadik körről írnak, egyszerűen nem éri meg. 26 éves könyörgöm, nem volt komoly sérülése és playmaker. Mégis milyen harmadik körről beszélnek??Highlander27 éves és már volt két agyrázkódása 😛 (Igaz ezek aránylag régen: 2009 és 2010)
Meg gondolom az van a dologban, hogy lehet egy év múlva újabb szerződést akar.Bébé
Nyilván nem elhanyagolható tényező, ezzel csak arra akartam célozni, hogy bőven többet ér egy 3rd round picknél, mert nem érték szélsőséges sérülések, és a korával sincs probléma.
De bakker ha meg új szerződést akar, dolgozzon meg érte. Jó, lehozott egy carrier high szezont, oké. Ez a dolga könyörgöm, hogy a tudásához mérten kihozza magából a legjobbat, nem az, hogy állandóan, minden elkapott yard után előhozakodjon ez úgy szerződéssel aztán ha nincs meg akkor beduzzogjon és félgőzzel nyomja. Így is hétköznapi ember számára felfoghatatlan pénzmennyiséget keres. És ne essék félreértés, nem őt támadom ezzel, minden egyes sportolóval bajom van ilyen szemszögből, aki eljátssza ezt.
több mint 11 éve
Mindenesetre a 3 nap múlva kezdődő orlandói NFL Annual Meeting után többet fogunk tudni. Nem biztos, hogy ott már ki fogja tudni kerülni Chip a válaszadást. Elég aggasztó ez az egész ügy, pláne így, hogy csak egy harmadik körről írnak, egyszerűen nem éri meg. 26 éves könyörgöm, nem volt komoly sérülése és playmaker. Mégis milyen harmadik körről beszélnek??Highlander27 éves és már volt két agyrázkódása 😛 (Igaz ezek aránylag régen: 2009 és 2010)
Meg gondolom az van a dologban, hogy lehet egy év múlva újabb szerződést akar.
több mint 11 éve
Mindenesetre a 3 nap múlva kezdődő orlandói NFL Annual Meeting után többet fogunk tudni. Nem biztos, hogy ott már ki fogja tudni kerülni Chip a válaszadást. Elég aggasztó ez az egész ügy, pláne így, hogy csak egy harmadik körről írnak, egyszerűen nem éri meg. 26 éves könyörgöm, nem volt komoly sérülése és playmaker. Mégis milyen harmadik körről beszélnek??
több mint 11 éve
Ezt nem az öltözői hangulatra értettem (sehol nem írtam ilyet). S arra sem, hogy ő menni akar. Hanem arra (persze állítólag) hogy jönnek egyre inkább a hírek mindenféle ajánlatokról. Más csapatok kerestek meg nem mi akartuk tradelni. S bizony nem lett kategórikusan!!!! Lurie vagy Howie részéről kizárva, hogy ne lehetne olyanról szó amibe belemennénk. De ismét mondom, remélem tévedek, most így érzem.Jah, Kendricksek nyilatkozata, h nem szeretné h menjen arra utal, hogy rossz miatta az öltözői hangulat, pont az amot egyetlen ép érvként fel lehet hozni az elcserelese mellett. Arról nem is beszélve h maradni akár.Eazzy"Sajnos egyre inkább úgy tűnik nem az a kérdés megy-e vagy marad, hanem, hogy hová megy"Nekem a mindenféle cikkekből hírekből stb nagyon ez jön le, aztán remélem tévedek.dande
ezt honnan veszed?eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Azzal szinte biztosan elérhető lehetne Mariota és Chip a földhöz verné a fenekét a boldogságtól 😀Lehet, hogy a jövő évi első körös se lenne rossz 😉 😀dandePanthers és a Raiders is elméletileg az érdeklődök között van:jóreggelt.Amadeus91
www.bleedinggreennation.com/2014/3/20/5531444/desean-jackson-trade-rumors-panthers-raiders-eagles-interested
A Raiders idei első körös pickjéért adnám. 😀Bébé
több mint 11 éve
Jah, Kendricksek nyilatkozata, h nem szeretné h menjen arra utal, hogy rossz miatta az öltözői hangulat, pont az amot egyetlen ép érvként fel lehet hozni az elcserelese mellett. Arról nem is beszélve h maradni akár."Sajnos egyre inkább úgy tűnik nem az a kérdés megy-e vagy marad, hanem, hogy hová megy"Nekem a mindenféle cikkekből hírekből stb nagyon ez jön le, aztán remélem tévedek.dande
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Lehet, hogy a jövő évi első körös se lenne rossz 😉 😀Panthers és a Raiders is elméletileg az érdeklődök között van:jóreggelt.Amadeus91
www.bleedinggreennation.com/2014/3/20/5531444/desean-jackson-trade-rumors-panthers-raiders-eagles-interested
több mint 11 éve
Panthers és a Raiders is elméletileg az érdeklődök között van:jóreggelt.
több mint 11 éve
"Sajnos egyre inkább úgy tűnik nem az a kérdés megy-e vagy marad, hanem, hogy hová megy"Nekem a mindenféle cikkekből hírekből stb nagyon ez jön le, aztán remélem tévedek.
több mint 11 éve
"Sajnos egyre inkább úgy tűnik nem az a kérdés megy-e vagy marad, hanem, hogy hová megy"ezt honnan veszed?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Sajnos egyre inkább úgy tűnik nem az a kérdés megy-e vagy marad, hanem, hogy hová megy. Én bátor lennék és ha valaki mindenképp vinni akarja, akkor inkább a másik csapatból még elkérnék egy jó LB-t is meg esetleg pick. A Jetstből talán el lehetne honi Coplest bár ő lehet inkább DE és nem is biztos, hogy illene ide (ehhez ti értetek) de mondom simán bedobnám Bowman vagy Kuechley nevét a másik két csapatnál ha kell nekik D-Jax. Értük esetleg még mi adhatnánk plusz egy picket vagy ideit vagy jövő évit.dandeSzerintem nincs olyan GM, aki el akarná adni az év védőjét.
Bowman-ek meg úgy szét ment a térde, hogy jelenleg rizikós lenne érte picket/játékost adni.
Coples érdekes lenne, de neki nem nagyon tudják a posztját. Úgy tudom, hogy egyszer DE, aztán meg OLB, majd megint DE.
Mindenesetre ha tudnánk érte kapni egy értelmes OLB-t (max még mi adnánk egy középső körös picket), az első körben meg húznánk egy WR-t (Top5-ötből vki biztos lecsúszna), akkor még nem is jöttünk ki belőle annyira szarul.