NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
shit just got real
Eleinte jókat kacagtam a pletykákon, most már nem annyira. Nagyon elkeserednék, ha tényleg elküldenénk. Akkor a nagyobb célokról lemondhatunk, ha egy Maclin, Cooper + valamilyen rookie trióval vágunk neki a szezonnak...
több mint 11 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
A PO mérkőzés után!!! ,azt nyilatkozta (újság szerint), hogy át kellene írni a szerződését, hogy ne kelljen semmi szokatlan miatt aggódni...
Amennyiben nem kapok több pénzt, lehet hogy nem jönnek az elkapások..., és ilyen hozzáállást nem tűrhet a vezetőség!tûzoltó
Ezt kajak lenyilatkozta szóról szóra? nem emlékszem már.
Highlander
I definitely feel it's something deserving," Jackson said at his locker in the NovaCare Complex on locker cleanout day. "We'll see how that plays out, and hopefully we can work things out smoothly and not have to worry about anything out of the ordinary.tûzoltó
Ebben hol van h ha nem kap több lét akkor nem jönnek elkapasok?
Nem beszélvé arról h mondta utána h kiforgattak a szavait.Eazzy
Nem akarok beleszólni srácok, de erre én is emlékszem. Utána mondta, hogy kiforgatták a szavait, és semmi baja nincs a szerződésével. Nem tudom mi lehet ez a hatalmas probléma, ami miatt az eagles konkrétan kidobja D-Jax-et...
Ha a pénz a gond, akkor azt simán meg lehet oldani...
Egy ilyen szerződés pl megoldaná a dolgokat:
8 misi base salary bonus: 1 millió dollár /300 elkapott yard, de csak 900 yard felett, tehát minimum lennie kell mondjuk 900 yardjának. Anno a PFT egyik embere beszélt ilyen szerződésről, hogy sokszor egy ilyen dologgal ki lehet küszöbölni a rinyáló játékost. Tessék, ott a pénz, dolgozz meg érte. Nem mondhatja erre senki, hogy kevés lenne a pénz...

De szerintem most nem a pénz a probléma. Ha az lenne, akkor kéz alatt adnának neki 1 milliót, hogy maradjon csendben, és akkor nem kell amiatt idegeskedni, hogy van 10+ misi dead money olyan játékos miatt, aki még csak nem is játszik az Eagles-nél...

bocsánat, hogy idepofátlankodtam 😊
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
A PO mérkőzés után!!! ,azt nyilatkozta (újság szerint), hogy át kellene írni a szerződését, hogy ne kelljen semmi szokatlan miatt aggódni...
Amennyiben nem kapok több pénzt, lehet hogy nem jönnek az elkapások..., és ilyen hozzáállást nem tűrhet a vezetőség!tûzoltó
Highlander
I definitely feel it's something deserving," Jackson said at his locker in the NovaCare Complex on locker cleanout day. "We'll see how that plays out, and hopefully we can work things out smoothly and not have to worry about anything out of the ordinary.tûzoltó
Ebben hol van h ha nem kap több lét akkor nem jönnek elkapasok?
Nem beszélvé arról h mondta utána h kiforgattak a szavait.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Highlander
I definitely feel it's something deserving," Jackson said at his locker in the NovaCare Complex on locker cleanout day. "We'll see how that plays out, and hopefully we can work things out smoothly and not have to worry about anything out of the ordinary.
több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
2 éve is ezt csinálta nem?Shawn84
De akkor nem Kelly volt az edző!tûzoltó
meg akkor még szotyiért játszott. akkor sem elfogadható, de mégis érthetőbb.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together

több mint 11 éve
2 éve is ezt csinálta nem?Shawn84
De akkor nem Kelly volt az edző!
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Ezek csak találgatások. Várjuk meg, hogy kiderüljön mi az igazi ok, addig felesleges bárkit ócsárolni. Viszont ha nem kapunk jobbat egy 3. körnél nála, akkor nagy szarban vagyunk, és nálam a playoff is igen kérdéses, a SB meg teljesen esélytelen, és nem csak idénre.
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Fizetési sapka okán már elcserélik az FA nyitányán. Itt valami balhé lesz a háttérben. Rendőrségi ügy, vagy összezörrenés a stábbal.undisputedly
Rendőrségit hallod azért időben. Összezörrenés lehet abból pl, hogy el akarnak küldeni, majd megkérnek h adj is még le a pénzedből hogy nekik jobb legyen. Mindezt nem egy 33 éves belassult WR-nek, hanem élete szezonjában levő srácnak.

Ha DeSean a köcsög, akkor elnézést fogok kérni, de jelenleg csak a csapatot tudom okolni.Eazzy
Marshall Miami--> Chicago cseréje(?) jut eszembe, amikor értetlenül állt mindenki a dolog előtt, aztán később jött elő valami eljárás ellene.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
2 éve is ezt csinálta nem?
több mint 11 éve
Amennyiben nem kapok több pénzt, lehet hogy nem jönnek az elkapások..., és ilyen hozzáállást nem tűrhet a vezetőség!
több mint 11 éve
Most így hirtelen egy olyan ugrott be nekem, hogy lehet az volt a baj, hogy ha Cooper teljesítményét honorálták Chipék, meg az ACL-ből visszatérő Maclinre is volt pénz akkor ő miért nem kapott karrier high szezon után emelést és lehet kicsapta a balhét. Más perpill nem jut eszembe.

több mint 11 éve
Fizetési sapka okán már elcserélik az FA nyitányán. Itt valami balhé lesz a háttérben. Rendőrségi ügy, vagy összezörrenés a stábbal.undisputedly
Rendőrségit hallod azért időben. Összezörrenés lehet abból pl, hogy el akarnak küldeni, majd megkérnek h adj is még le a pénzedből hogy nekik jobb legyen. Mindezt nem egy 33 éves belassult WR-nek, hanem élete szezonjában levő srácnak.

Ha DeSean a köcsög, akkor elnézést fogok kérni, de jelenleg csak a csapatot tudom okolni.Eazzy
Azért azt kell mondjam, hogy Rosemanékat sem ilyennek ismertük meg az elmúlt években. itt egy olyan dolog lehet a háttérben amiről nem tudunk és kb közel sem jár senki a találgatásokban. Ezért kéne már hogy valamelyik fejes mondjon már valamit mert a szarkavarás nem tesz jót senkinek sem.
több mint 11 éve

Ha DeSean a köcsög, akkor elnézést fogok kérni, de jelenleg csak a csapatot tudom okolni.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
basszuk ki az egyik legjobb játékosunkat és legnagyobb playmakerünket, fuck logic

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Fizetési sapka okán már elcserélik az FA nyitányán. Itt valami balhé lesz a háttérben. Rendőrségi ügy, vagy összezörrenés a stábbal.
több mint 11 éve
Jimmy Kempski ‏@JimmyKempski 1 hr

Ahhhh, finally the reason. RT @taoish DeSean Jackson threw a pass in 2008. He has a lifetime 100% interception rate as a QB.

több mint 11 éve
Nagyszerű üzenet a többieknek is. A capspace fontosabb mint ti srácok!

Majd persze segítenék a csapatnak amelyik el akar passzolni, hogy jobb ellenértéket kaphassanak. Olyan fityiszt mutatnék én is Chipéknek, hogy csak na.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Dobjuk ki a csapat legjobb játékosát (bocs Shady) az ablakon gratulálok. 😥

több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
"The New York Daily News' Manish Mehta reports DeSean Jackson is unwilling to restructure his $10.5 million salary to expedite a trade, and may ultimately be released by the Eagles.
"Philly is trading him or cutting him. That's a fact," a source told Mehta. "They don't want him." Cutting Jackson would save around $6 million against the 2014 cap, and $11 million against the 2015 cap. The Eagles would obviously much rather trade Jackson, but his unwillingness to restructure and the Eagles' intent to cut him make a trade increasingly unlikely. The Jets and Panthers would lead the chase if/when Jackson is released. San Francisco and Seattle are also reportedly interested."

Nem mintha sírnék utána, de azért döbbenet, hogy a semmiből egyszerre csak ez történik. Már ha igaz.

Ui: Nem kibickedés. Láttam azt a bizonyos punt ret td-t, és tudom, hogy Eli a hibás szerintetek.😊 Peace.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Lol,mostmár cutról is beszélnek. Én komolyan nem tudom ezt megérteni.Hulkeinstein
@MyPhilaEagles: Did DJack bang Chip's wife or something? Cause I'm still lost...
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Lol,mostmár cutról is beszélnek. Én komolyan nem tudom ezt megérteni.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....

Vicknek már szeretettel, és ha D-Jax megy nekem nincs több hozzáfűzni valóm a témához 😛
több mint 11 éve
Jó érzés lesz meccset nézni úgy, hogy talán csak Shady van a skill playerek között, akit tényleg nagyon bírok. Félreértés ne essék, én bírom a játékosokat a csapatban, O-line-t, a fiatal védőinket stb. De nekem mindig kell valaki különleges is. Szóval nem ugyanaz az érzés nekem amikor Cooper szerez TD-t, meg amikor DeSean.

Nekem ezek kellenek, mivel én nem tudok úgy kötődni pl a csapathoz, hogy város miatt. Nem Philadelphiából származom, még csak nem is jártam ott, így nekem nincsenek ezek a kötelékek meg. Ha elveszítjük a legkarakteresebb emberünket, nekem fog csökkenni a lelkesedésem, ez 100%. Lehet divatozni is emiatt.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
én meg arra hogy deseant háromszor többször választották Pro Bowlba mint Harvint.
Másfélszer annyi elkapott TD-je van, és másfélszer akkora Yard/catch átlaga van. És mellé sokkal kevésbé sérülékeny.
Ezzel persze mielőtt még valaki félreértelmezné nem feltétlen arra akarok kilyukadni hogy Desean ennyivel jobb játékos mint Harvin, csak ha anno Harvin annyit ért amennyit, akkor Desean mindenképpen többet ér mint egy 3. kör.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!