NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 671
47
23:30 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
csak ez nem szákkör, meg itt amúgy is könnyebb pótolni egy DJax et pl mint ott egy szupersztárt xDano92Úgy legyen de nagyon meg fogjuk érezni a hiányát! Ő tipikusan az a játékos aki a többieket is jobbá tette, azzal hogy az egyik Safety-enk mindig mélyen kellett maradni miatta, 2-3 embernek kellett rá figyelni az ellenfél védelméből ezáltal több lehetőséget biztosítva a többieknek. Ő is egy olyan többdimenziós játékos akire Kelly rendszerében szükség van, rutinja is megvolt, ilyet azért nem lehet leakasztani egyik-napról a másikra.
több mint 11 éve
csak ez nem szákkör, meg itt amúgy is könnyebb pótolni egy DJax et pl mint ott egy szupersztárt xD
több mint 11 éve
Én leginkább azt nem értem, hogy ha meg akarunk szabadulni Jacksontól miért nem az FA elején tettük és gyorsan és fájdalom mentesen. Most már mindenki tudja, hogy nem tartunk rá igényt, vagyis a tárgyalási pozíciónk egyenlő a nullával, senki nem ad érte egy zacskó szotyit sem, pedig a tudása alapján min. 2. kört érne, de mivel folyamat jönnek a hírek, hogy kivágjuk és részünkről senki nem cáfolja így hülye lenne bármelyik csapat akár egy 4-5. kört is adni érte. Kommunikációs szempontból IS nagyon elkúrtuk. Amikor kiszivárgott a dolog, akkor jó európai focis módszerrel Kelly-enk ki kellett volna álni a sajtó elé és elkezdeni a szokásos rizsát , hogy ő a legfontosabb játékosunk, semmiképp sem akarunk megválni tőle stb.. és közben meg szépen elfogadni egy korrekt ajánlatot a háttérben.
több mint 11 éve
A cap bővítése ilyen szintű játékosnál nekem nem megfelelő indok. Akkor tessék komoly árat kérni érte. Ha meg marad, jól kezelni a helyzetet ez a dolgukdandeNem a cap bővítése miatt adnánk/adunk túl rajta.
Ha D-Jax-t elkótyavetyéljük bagóért, azt nálam csak egy győztes SB-l tudnák kompenzálni, de még azzal sem teljesen.dandeHát felőlem Dorenbost is cutolhatják most, ha cserébe februárban SB-t nyerünk. 😀
Imádom Dorenbost meg minden, de elsősorban Eagles fan vagyok.
több mint 11 éve
Ha D-Jax-t elkótyavetyéljük bagóért, azt nálam csak egy győztes SB-l tudnák kompenzálni, de még azzal sem teljesen. Vagy nagyon nyomós és valós indoknak kell kiderülni. A cap bővítése ilyen szintű játékosnál nekem nem megfelelő indok. Akkor tessék komoly árat kérni érte. Ha meg marad, jól kezelni a helyzetet ez a dolguk
több mint 11 éve
Mock-draftok Sas szemmel nézve:www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Mock-draft-round-up-10-mocks-10-different-players-for-the-Eagles.html
Kony Ealy-t nem igazán látom 3-4-es OLB-ként. (40 yard: 4,92 sec; 20 yard shuttle: 4,45 sec, 3-cone: 6,83 sec - nah ez viszont kurvajó)
Itt van a combine-ja:
www.houstontexans.com/tv-media/videos/NFL-Combine--Kony-Ealy/f1080477-539f-4aa1-b326-766285a8678a
Nem lennék felhőtlenül boldog, ha első körben Őt húznánk be.
több mint 11 éve
Végén kikötünk egy Asantehez hasonló 7. körnél. Csak amíg azt megértettem, ezt nehezen fogom tudni.
több mint 11 éve
semmia jets djax pletyka van csak de már csak egy 4. meg egy 5.kört írnak
több mint 11 éve
Ok én másként éreztem, de hát ez az onlány kommunikáció hátránya. 😉Nem kell így mellre szívni, azt hiszem semmi olyat nem írtam, mai ilyen hosszú és kimerítő választ érdemelt volna. Teljesen világos volt eddig is minden veled kapcsolatban.A Vick-fanok nevében köszönjük ezt a csodás búcsúajándékot! Te hol bukkansz rá az ilyen együttesekre?? Ez azért felvet kérdéseket....^ ^Kedves Koro, és minden Vick fan és a többiek!
Mindenesetre nagy megkönnyebülés lehet ez neked, de ha Desean is távozik nekem a top3 kedvencből kettő is elmegy, szóval én nem vagyok túl vidám.
Foles for President!!!!korodiati
Sajnálom amikor valaki nem érti, vagy ami még rosszabb nem akarja érteni azt amit írok, és mindig csak egyoldalúan próbálja beállítani a dolgokat.
A videóhoz annyit: hogy ez a szám először D-Jax kapcsán jutott eszembe,látva mi történik körülötte, Vicket már utána tettem, hozzá ha már elment. Ez a szám a Dirty Dancingből maradt meg bennem, ami 30 fölött járva mondhatom így kamaszkorom egyik kedvenc filmje, de aki fiatalabb halhatta az Igazából szerelem című filmben is. S a berakásában semmi irónia nem volt, hanem tényleges búcsúzás főleg D-Jaxtől, inkább már beletörődve a dologba. Bár hadd jegyezzem meg, bennem volt, hogy Anastasia-Moody: Everything Burns című számát is előhozom, talán azzal jobban jártok 😛
A Vick témához: utoljára írom: VICK SZEMÉLYÉVEL MINT EMBERREL SEMMI BAJOM NEM VOLT ÉS NINCS. HA VALAKI NAGYON DRUKKOLT NEKI, HOGY SIKERÜLJÖN ITT NÁLUNK ANNO VISSZATÉRNIE AKKOR AZ EGYIK ÉN VOLTAM: Viszont be kellett látni, hogy nálunk SAJNOS!!! több nincs benne, és akár hogyan is próbálkozik nem jön össze. Folesban pedig látszott nekem a tehetség a lehetőség. Ezért drukkoltam, és drukkolok neki annyira. De ha Vick vissza tudott volna jönni, és sikeresen játszik, hasonlóan tudtam volna neki örülni mint Folesnak. Úgyhogy remélem elhiszed, elhiszitek, semmi megkönnyebbülés semmi elégtétel érzése nincs bennem. Sőt drukkolok neki a Jetsnél, és közben rettegek, hogy Foles ne dobjon itt 25 Int-t mert kapom majd rendesen a savazást amit férfiasan be is vállalok. 😉
Ennél érthetőbben és világosabban leírni nem tudom mi a helyzet, bízom benne világos.
Fly Eagles!!!dande
Igazából szerelem??? biztos jó film, de a Dirty Dancing ugye nem az egyik kedvenc filmed?
😊korodiati
Off
A két film pedig nem a két világ legjobb filmje, sok szempontból elég bárgyúak, de nekem mindkettő valamiért kedves, de ez meg ízlés kérdése is.
on
Úgy látom az éjszaka semmi rendkívüli nem történt az Óceánon túl.
több mint 11 éve
Nem kell így mellre szívni, azt hiszem semmi olyat nem írtam, mai ilyen hosszú és kimerítő választ érdemelt volna. Teljesen világos volt eddig is minden veled kapcsolatban.A Vick-fanok nevében köszönjük ezt a csodás búcsúajándékot! Te hol bukkansz rá az ilyen együttesekre?? Ez azért felvet kérdéseket....^ ^Kedves Koro, és minden Vick fan és a többiek!
Mindenesetre nagy megkönnyebülés lehet ez neked, de ha Desean is távozik nekem a top3 kedvencből kettő is elmegy, szóval én nem vagyok túl vidám.
Sajnálom amikor valaki nem érti, vagy ami még rosszabb nem akarja érteni azt amit írok, és mindig csak egyoldalúan próbálja beállítani a dolgokat.
A videóhoz annyit: hogy ez a szám először D-Jax kapcsán jutott eszembe,látva mi történik körülötte, Vicket már utána tettem, hozzá ha már elment. Ez a szám a Dirty Dancingből maradt meg bennem, ami 30 fölött járva mondhatom így kamaszkorom egyik kedvenc filmje, de aki fiatalabb halhatta az Igazából szerelem című filmben is. S a berakásában semmi irónia nem volt, hanem tényleges búcsúzás főleg D-Jaxtől, inkább már beletörődve a dologba. Bár hadd jegyezzem meg, bennem volt, hogy Anastasia-Moody: Everything Burns című számát is előhozom, talán azzal jobban jártok 😛
A Vick témához: utoljára írom: VICK SZEMÉLYÉVEL MINT EMBERREL SEMMI BAJOM NEM VOLT ÉS NINCS. HA VALAKI NAGYON DRUKKOLT NEKI, HOGY SIKERÜLJÖN ITT NÁLUNK ANNO VISSZATÉRNIE AKKOR AZ EGYIK ÉN VOLTAM: Viszont be kellett látni, hogy nálunk SAJNOS!!! több nincs benne, és akár hogyan is próbálkozik nem jön össze. Folesban pedig látszott nekem a tehetség a lehetőség. Ezért drukkoltam, és drukkolok neki annyira. De ha Vick vissza tudott volna jönni, és sikeresen játszik, hasonlóan tudtam volna neki örülni mint Folesnak. Úgyhogy remélem elhiszed, elhiszitek, semmi megkönnyebbülés semmi elégtétel érzése nincs bennem. Sőt drukkolok neki a Jetsnél, és közben rettegek, hogy Foles ne dobjon itt 25 Int-t mert kapom majd rendesen a savazást amit férfiasan be is vállalok. 😉
Ennél érthetőbben és világosabban leírni nem tudom mi a helyzet, bízom benne világos.
Fly Eagles!!!dande
Igazából szerelem??? biztos jó film, de a Dirty Dancing ugye már nem kedvenc filmed?
😊
több mint 11 éve
sztem túl lett ez a videó dolog picit reagálva. Vick el akart menni érthető módon, 1-2 szezon van még benne, nekünk meg nyilván nem éri meg milliókért padoztatni. D-Jaxről meg nem tudni még semmit, de Kelly meg Roseman nem idióta, hogy a csapat legjobb elkapóját kukázzák a semmiért. Én is nagyon csíptem Vicket főleg az epic szezonjában, de el kell fogadni, h az ő ideje lejárt itt, most már szorítsunk Foles-nak. nem hiszem, hogy itt bárki örömtáncot járna ha valamelyik emlékezetest nyújtó játékosunk távozik bizonyos oknál fogva.
több mint 11 éve
A Vick-fanok nevében köszönjük ezt a csodás búcsúajándékot! Te hol bukkansz rá az ilyen együttesekre?? Ez azért felvet kérdéseket....^ ^Kedves Koro, és minden Vick fan és a többiek!
Fly Eagles!!!
több mint 11 éve
Eliot Shorr-Parks @EliotShorrParks 5 óOne player that could be in the #Eagles plan to replace DeSean is Brandin Cooks, who a source says Chip "loves"
www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/03/nfl_draft_2014_could_brandin_cooks_replace_desean_jackson_for_eagles.html
twitter.com/EliotShorrParks/status/447757258030870528/photo/1 XD
több mint 11 éve
Jó cikk lett!Boldog lennék egy Pryor,Fuller draft után
több mint 11 éve
A lényeg, hogy biztos vmi durvább dolog van a háttérben, mert különben nem árulnánk, meg cutolnánk DeSeant.Bébéremélem Shady nem kerül iylen helyzetbe soha, az jobban megterhelné az amúgy is labilis lelki világomat 😀
több mint 11 éve
Louis Riddick (2008-2013 között az Eagles FO-jaban tevékenykedett, idéntől ESPN-nél dolgozik) twitteren:"Always more that is going on behind closed doors of an #NFL franchise than you can possibly imagine - good and bad."
T.Lawlor is írta, hogy annó Buddy is elküldte Cris Cartert az Eaglestől, senki nem értettem. Majd később kiderült, hogy alkoholista volt és a drogokra is rácsúszott. Majd a Vikingshez került, idén pedig a Hírességek Csarnokába. 😀
A lényeg, hogy biztos vmi durvább dolog van a háttérben, mert különben nem árulnánk, meg cutolnánk DeSeant.
több mint 11 éve
Draft előretekintő 6 DB-vel, hogy egy kicsit eltereljük a figyelmet a Jackson-sagaról:Fullernél a Georgia Tach elleni meccs az egyik legérdekesebb, ahol Polamalu rover LB szerepéhez hasonló feladatot adtak neki a triple-option ellen. Teljesen szabad kezet kapott a LoS környékén, a lényeg az volt, hogy ha lehet, a jó ösztöneit használva szereljen a backfielden. Nem is okozott csalódást.
philly.blog.hu/2014/03/23/2014_nfl_draft_eloretekinto_vedelem_iiiBleedingGreen
Egyébként a Philly D stáb úgy látszik ragaszkodik az Oregonnál látott pozíciós standardekhez, Barwin túloldalán sem egy törpike fog rohamozni jövőre. A pro day-eken szinte az összes 6'5 feletti pass rushernél jelen voltak és mindnél végigzongorázták az LB drilleket, tök mindegy, hogy 43-ba való-e az illető. Legutóbb a West Virginiás Will Clarke (6'6, 271) gyakorlatait vezényelte egy Eagles stábtag: www.youtube.com/watch?v=Nnvk_wAhzAI .
Kíváncsi vagyok ki lesz a ti Quinton Coples-otok 😊.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Draft előretekintő 6 DB-vel, hogy egy kicsit eltereljük a figyelmet a Jackson-sagaról:philly.blog.hu/2014/03/23/2014_nfl_draft_eloretekinto_vedelem_iii

több mint 11 éve
HaHa, Fuller, Verrett, Roby is bent volt még akiket 1/22-re simán elhoztam volna inkább. Második körben Marcus Smith inkább.Bowl.hu draft:Nekem egyik húzás sem tetszik, látva, hogy kiket lehetett volna még helyettük beírni. Rossz emberek rossz helyen.
bowl.hu/bowlhu_mock_draft_50
Vélemény?
1. kör Shazier LB: nagyon nem örülnék ennek a picknek. Nekünk nem érné meg első körben.
2. kör Anthony Johnson DL: nem ismerem a játékost, de DL-be kell ember, végülis megmagyarázható pick.
3. kör Lawrence OLB: nagy kedvencem a csávó, de az a combine-on kiderült, hogy nem 3-4 OLB-nek való.Bébé
Egy ilyen jobban tetszett volna: 1: Stephon Tuitt DE, 2: Jordan Matthews WR, 3: Deone Bucannon S, vagy Marcus Smith OLB.Shawn84
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
A Vick-fanok nevében köszönjük ezt a csodás búcsúajándékot! Te hol bukkansz rá az ilyen együttesekre?? Ez azért felvet kérdéseket....^ ^
Vicknek már szeretettel, és ha D-Jax megy nekem nincs több hozzáfűzni valóm a témához 😛dande
Foles for President!!!!
több mint 11 éve
Bowl.hu draft:Nekem egyik húzás sem tetszik, látva, hogy kiket lehetett volna még helyettük beírni. Rossz emberek rossz helyen.
Vélemény?
1. kör Shazier LB: nagyon nem örülnék ennek a picknek. Nekünk nem érné meg első körben.
2. kör Anthony Johnson DL: nem ismerem a játékost, de DL-be kell ember, végülis megmagyarázható pick.
3. kör Lawrence OLB: nagy kedvencem a csávó, de az a combine-on kiderült, hogy nem 3-4 OLB-nek való.Bébé
Egy ilyen jobban tetszett volna: 1: Stephon Tuitt DE, 2: Jordan Matthews WR, 3: Deone Bucannon S, vagy Marcus Smith OLB.
több mint 11 éve
Bowl.hu draft:Nem rossz, de a söprögető poszt így megint nem lesz erősítve. 😀
Vélemény?
több mint 11 éve
Bowl.hu draft:Vélemény?
3. kör Lawrence OLB: nagy kedvencem a csávó, de az a combine-on kiderült, hogy nem 3-4 OLB-nek való.
több mint 11 éve
BleedingGreenNation @BleedingGreen 32 mpReport: DeSean Jackson Hasn't Returned Chip Kelly's Calls sbn.to/1fPIp29
www.bleedinggreennation.com/2014/3/22/5537298/desean-jackson-chip-kelly-calls-hasnt-returned-report