Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Megvenni/elcserélni nem fogjuk, tekintettel arra hogy Sancho szabadügynök jelen pillanatban...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
MIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN??????????????????????
több mint 11 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy megvesszük Sanchezt, csak tudnám miért 😀 😀 Ez a D-Jax-Sanchez csere nagyon nem jó 😕
több mint 11 éve
Jaaj csak azt ne... Nem tudok szabadulni ettől a szerencsétlentől.Bár mondjuk lehet hogy csere QB-nak jó lesz, legalább van tapasztalata... Csak ne kelljen pályára lépni 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Sancho baby? 😀nemá...beszabna
www.bleedinggreennation.com/2014/3/24/5542582/mark-sanchez-eagles-rumor-destination-chris-mortensen
James Caseyvel küzdhetne a vész-QB posztért. 😀Bébé
több mint 11 éve
Sancho baby? 😀 www.bleedinggreennation.com/2014/3/24/5542582/mark-sanchez-eagles-rumor-destination-chris-mortensen
James Caseyvel küzdhetne a vész-QB posztért. 😀
több mint 11 éve
Voltak akik érdeklődtek én meg gyorsan összedobtam ezt, hogy képbe kerüljenek: philly.blog.hu/2014/03/24/mi_a_helyzet_desean_jacksonnal
több mint 11 éve
Chip QB 😀 "Terrelle Pryor megkérte a Raiders vezetőit, hogy vagy cseréljék el vagy engedjék el."
Nah aztán nehogy véletlenül olyan post legyen amiben nincsen DeSeanról szó:
"A source close to the team tells Philly.com the Eagles decided to move on from DeSean Jackson "well over a month ago."
The smoke that D-Jax is done in Philly is thicker than ever. It's odd timing with Jackson coming off a career year in coach Chip Kelly's offense, but the sides are clearly headed for a divorce, perhaps as early as this week. "
több mint 11 éve
Kezdődjön már a szezon, üljünk be valahová, és nézzük ahogy szétgyepálunk valakit, mert már annyiszor megnéztem a korábbi nagy pillanatokat, hogy lassan fejből tudom Merrill Reese szövegét.Eazzyáááá .... a szezon tele van csalódással.
Az offseasonban nincsenek vesztesek. 😀 Ilyenkor mindenki SB esélyes. 😀 Ez a legjobb. 😀
több mint 11 éve
Kezdődjön már a szezon, üljünk be valahová, és nézzük ahogy szétgyepálunk valakit, mert már annyiszor megnéztem a korábbi nagy pillanatokat, hogy lassan fejből tudom Merrill Reese szövegét.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
2 odlalt kellett végigolvasnom, mondom mi a tököm, jax hova ment?... és azon tanakodtok hogy jön ki a fizetése. 😀 van gond 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
nem, én nem a sajtónak való sírásra gondoltam, hanem ami a kulisszák mögött történik. félreértés történt 😛Másról beszélünk akkor. Az teljesen másik sztori ha az öltözőben zárt ajtók mögött beszélgetnek a szerződéséről, meg az is más, amikor valaki már a sajtónak is sír. Az utóbbi biztosan nem történt meg.Eazzyfőleg úgy, hogy egy szót nem szólt magától a srác.ezt megint csak nem tudjuk, hogy mit szólt, hogy szólt, mikor szólt. én is csak feltételezésként hoztam fel, mert nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy spórolás miatt vágjuk ki a legjobb elkapónkat. ráadásul külön odaírtam, hogy nem kell felvenni, ez csak az én személyes véleményem. ennek az egész ügynek semmi értelme nincs kívülről nézve.Highlander
több mint 11 éve
Azért ez az ügy garantálja, hogy tuti ne érjenek utol minket topic hozzászólások számában 😛 😀 hacsak Brady vagy BB hirtelen vissza nem vonul 😀 😀 😀dandeolyan meleg posztokat fogok Bradyről beárasztani pats topikba öröm lesz nézni 😀
több mint 11 éve
Másról beszélünk akkor. Az teljesen másik sztori ha az öltözőben zárt ajtók mögött beszélgetnek a szerződéséről, meg az is más, amikor valaki már a sajtónak is sír. Az utóbbi biztosan nem történt meg.főleg úgy, hogy egy szót nem szólt magától a srác.ezt megint csak nem tudjuk, hogy mit szólt, hogy szólt, mikor szólt. én is csak feltételezésként hoztam fel, mert nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy spórolás miatt vágjuk ki a legjobb elkapónkat. ráadásul külön odaírtam, hogy nem kell felvenni, ez csak az én személyes véleményem. ennek az egész ügynek semmi értelme nincs kívülről nézve.Highlander
több mint 11 éve
Azért ez az ügy garantálja, hogy tuti ne érjenek utol minket topic hozzászólások számában 😛 😀 hacsak Brady vagy BB hirtelen vissza nem vonul 😀 😀 😀
több mint 11 éve
főleg úgy, hogy egy szót nem szólt magától a srác.ezt megint csak nem tudjuk, hogy mit szólt, hogy szólt, mikor szólt. én is csak feltételezésként hoztam fel, mert nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy spórolás miatt vágjuk ki a legjobb elkapónkat. ráadásul külön odaírtam, hogy nem kell felvenni, ez csak az én személyes véleményem. ennek az egész ügynek semmi értelme nincs kívülről nézve.
több mint 11 éve
Plusz ne felejtsük el, hogy rappel is, szóval onnan is dőlni fog majd a lé. 😀 www.youtube.com/watch?v=ePwOi2p1SQ8
több mint 11 éve
csapat felépítésén, nem pedig a leépítésén kéne gondolkodnia a vezetőségnek is.Bár ha most elmegy DJax és 1-2 év múlva emiatt nyerünk sb-t akkor sima, és pápá 😀
több mint 11 éve
Egyébiránt kivel nem jön ki a játékosok közül ez a srác? Kb csak spanolni látom mindenkivel. nehogy már elkezdjük sajnálni azért, mert így is irdatlan mennyiségű, hétköznapi ember számára felfoghatatlan pénzeket keres. Ha tényleg követelte a fizuemelést a szezon után, teljesen meg tudom érteni Chipéket, hogy a tökük tele van. Nem vagyok tisztában Desean életrajzával, gyerekkorával, így azt se tudom, hogy szegénységben nőtt-e fel, de "imádom" amikor egy dollármilliókat kereső emberke elfelejti, hogy honnan jött. Tenné össze inkább a két kezét, hogy a sors kegyes volt hozzá és olyannal keresheti szarrá magát amit imád csinálni.HighlanderKi sajnálja a pénz miatt? Ha egy milliót keresne is többet keresne, mint én a mérnöki diplomámmal 100 év alatt.
De ezt hülyeség felhozni, főleg úgy, hogy egy szót nem szólt magától a srác. Megkérdezték tőle, hogy mit gondol a szerződéséről. Egy tiszteletteljes választ adott, miszerint bizonyította, hogy top WR, szóval át lehetne struktúrálni a szerződését, nem lenne érdemtelen. A garantált pénzét tekintve pedig ez aztán minden, csak nem sírás, mégegyszer mondom, úgy, hogy nem is Ő hozta fel.
Szálljunk már le erről a több pénzt akar teóriáról, mert kizártnak tartom, hogy ennek lenne a legnagyobb jelentősége ebben a nonszensz helyzetben. Arról nem is beszélve, hogy lassacskán 150 millás capspace lesz.
több mint 11 éve
Azért azt se felejtsétek el, hogy jövőre 143M a foglalt capetek összesen és ezek szerint a vezetőségnek nem mindegy, hogy 12M-et vagy 7,5M-et szabadítana fel a jövő évi capből.BekiHa jövőre elküldjük ezt a négy embert: Ryans, T.Cole, Cary, James Casey 26,2 millát tudunk spórolni. Szóval a vezetőség nyugodtan szarja le azt a 4,5 millát. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Azért azt se felejtsétek el, hogy jövőre 143M a foglalt capetek összesen és ezek szerint a vezetőségnek nem mindegy, hogy 12M-et vagy 7,5M-et szabadítana fel a jövő évi capből.Párszor már írtam én is ezt. nem lett tőle jobb. Meg attól se, hogy Roseman nem hajlandó nyilatkozni a dologról, csak draft. Szerinte az idei draft minden poszton az elmúlt évek legjobbja. Mostantól már én is csak erre figyelek, aztán majd csak lesz valami hivatalos D-jaxről is.Shawn84nyerünk vele de ennyiért nem érdemes kibaszni szvszShawn84Ha elküldjük, akkor nem azért fogjuk mert, spórolunk vele. Hanem mert vmi van a háttérben.Bébé
több mint 11 éve
Azt nem értem, hogy Jerry Jones miért nem tradel érte. Dez-el a Pro Bowl-on is jól kijöttek. 😀Láttad te a cap spaceüket? Meg Terrance Williamst játszani?
DeSean 100% h ellenünk be is tolna vmi geciséget. 😀Bébé
több mint 11 éve
Hulkeinstein elméletét nagyon adom, bármennyire konteó szaga is van. Ami meg D-Jax fizuját illeti: ne haragudjanak meg a Jackson fanok, nem ellenük szól, és én is szeretném ha maradna, de nehogy már elkezdjük sajnálni azért, mert így is irdatlan mennyiségű, hétköznapi ember számára felfoghatatlan pénzeket keres. Ha tényleg követelte a fizuemelést a szezon után, teljesen meg tudom érteni Chipéket, hogy a tökük tele van. Nem vagyok tisztában Desean életrajzával, gyerekkorával, így azt se tudom, hogy szegénységben nőtt-e fel, de "imádom" amikor egy dollármilliókat kereső emberke elfelejti, hogy honnan jött. Tenné össze inkább a két kezét, hogy a sors kegyes volt hozzá és olyannal keresheti szarrá magát amit imád csinálni. Az meg tényleg gyanús már, hogy miért nem vágták ki FA nyitás elején, ha tényleg meg akarnak válni tőle, szóval nem tartom hülyeségnek ezt a lélektani hadviselés dolgot. peace.
több mint 11 éve
Azt nem értem, hogy Jerry Jones miért nem tradel érte. Dez-el a Pro Bowl-on is jól kijöttek. 😀 DeSean 100% h ellenünk be is tolna vmi geciséget. 😀
több mint 11 éve
Párszor már írtam én is ezt. nem lett tőle jobb. Meg attól se, hogy Roseman nem hajlandó nyilatkozni a dologról, csak draft. Szerinte az idei draft minden poszton az elmúlt évek legjobbja. Mostantól már én is csak erre figyelek, aztán majd csak lesz valami hivatalos D-jaxről is.nyerünk vele de ennyiért nem érdemes kibaszni szvszShawn84Ha elküldjük, akkor nem azért fogjuk mert, spórolunk vele. Hanem mert vmi van a háttérben.Bébé