Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
| Milyen jó ez a csend, reméljük nem vihar előtti, hanem már utáni 😀 | dande
| várjuk még meg a holnapi Chip nyilatkozatot 😀 | Highlander
ahogy látom te már nagyon nagyon várod azt a nyilatkozatot 😀Petikievak01
Már a tököm tele az egésszel 😀 zárják le holnap ezt az ügyet oszt mindenki készülődjön a draftra 😀

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
| várjuk még meg a holnapi Chip nyilatkozatot 😀 | Highlander
ahogy látom te már nagyon nagyon várod azt a nyilatkozatot 😀

több mint 11 éve
| várjuk még meg a holnapi Chip nyilatkozatot 😀 |

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Az idei draft pickjeink:
Round 1 - 22
Round 2 - 54
Round 3 - 86
Round 4 - 122
Round 5 - 162
Round 7 - 237
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 305 — Így remélem megfelelek nektek.....
| Milyen jó ez a csend, reméljük nem vihar előtti, hanem már utáni 😀 |
több mint 11 éve
Jets topicból XD XD XD
 bleacherreport.com/articles/2004942-michael-vicks-trade-to-the-new-york-jets-upsets-woman-who-attacks-wrong-team?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
I SIT BAC & LAUGH AT THE REPORTS THAT COME OUT !! AT THE END OF THE DAY ITS ENTERTAINMENT GOTTA…  t.co/oXVZEUBqiO

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
DeSean twitter:
 instagram.com/p/l-T67huNgQ/#Bébé
Na még egy holnapi hasonló Chip nyilatkozat és minden jó. 😀
Csak akkor f@szért várt ennyit ezzel 😀 ez picit azt is alátámasztja, hogy beszélt Chippel.
Vagy bejött Hulkeinstein elmélete és megvilágosodott az emberünk 😀

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
DeSean twitter:
 instagram.com/p/l-T67huNgQ/#
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Bírd ki holnapig. Az egész fel van fújva a sajtó által. Chip nem szokott reagálni hülyeségekre, vagy elvicceli a dolgot ha nagyon muszáj. Ennél többet ebbe annyira felesleges beleképzelni.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Most ez lehet h nagyon erőltetett baromság, de már kínomban gyártom itt magamban a teóriákat 😀 , de nem lehet, hogy itt házon belül összejátszik mindenki mindenkivel (vezetőség a játékossal), hogy valami jóval fontosabb háttérben zajló ügyről tereljék a figyelmet ? 😀 én ezt el nem tudom képzelni, hogy egyik fél se szólaljon meg érdemben egy ilyen szappanoperában, vagy legalább Jackson ne fakadna ki nyilvánosan, ha tényleg ki akarják vágni az ő szemszögéből esetleg igazságtalan indok végett. ha én lennék ilyen helyzetben, tuti szabná az agyam, hogy má két hónapja a távozásomról cikkeznek és semmit nem tudok az egészről, ráadásul az edzőm se cáfolja a pletykákat. ez az egész sztori annyira abszurd, nonszensz.
ráadásul már rég megtehették volna, hogy elküldik Deseant ha gáz van vele, cutolni akármikor lehet, nem kell hónapokat várni. vagy lehet, hogy arról szól az egész, hogy finoman megszellőztették, hogy Jacksontól esetleg hajlandóak vagyunk megválni, hogy kiderítsék, másnak mennyit ér. csak ugye nem jött megfelelő ellenérték egyik csapattól sem és most visszacsinálják az egészet mert így meg már nem érné meg, D-Jaxnek meg megmondják, hogy csak kamu volt az egész.

több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 855 — Jó ötletnek tűnt!
De mi húzódhatott a háttérben, mi a rákot kell megbeszélni? én már olyat is olvastam, hogy a házába való betörés kapcsán akarjuk kivágni, de ez meg marhaság 😀Highlander
Jah igen abba én is belefutottam. Mondták h túl sok volt a kérdőjel azzal kapcsolatban is meg ilyenek. Ha holnap Chip rendesen megmondja h DeSean marad, akkor legalább megnyugodhatunk. (és egyben be is bizonyosodna, hogy vmi volt a háttérben, amit nagy eséllyel soha nem fogunk megtudni 😀 )Bébé
Én is várnék a hivatalos megerősítésre, mert tavaly nálunk is ez volt Revisnél, ment a parasztvakítás, hogy Rex nem engedi hogy eltradeljük meg ilyenek, aztán jött a draft, revis meg ment. Én nem zárnám ki azt hogy csak az árát akarják feljebb tolni.

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
De mi húzódhatott a háttérben, mi a rákot kell megbeszélni? én már olyat is olvastam, hogy a házába való betörés kapcsán akarjuk kivágni, de ez meg marhaság 😀Highlander
Jah igen abba én is belefutottam. Mondták h túl sok volt a kérdőjel azzal kapcsolatban is meg ilyenek. Ha holnap Chip rendesen megmondja h DeSean marad, akkor legalább megnyugodhatunk. (és egyben be is bizonyosodna, hogy vmi volt a háttérben, amit nagy eséllyel soha nem fogunk megtudni 😀 )
több mint 11 éve
Szancsó phillyben?AHHHHH, A szar, de nagy nevű játékosokból felépített kezdő fétisem..... Az álomból valóság lesz.!ano92
Ha már Jamarcus Russell nem jött össze akkor Sanchez is megteszi, ugye? 😀

Kurvára remélem, hogy igaz és megbeszélték a dolgokat.
De mi húzódhatott a háttérben, mi a rákot kell megbeszélni? én már olyat is olvastam, hogy a házába való betörés kapcsán akarjuk kivágni, de ez meg marhaság 😀

több mint 11 éve
Kurvára remélem, hogy igaz és megbeszélték a dolgokat.
"Source close to situation said that DeSean Jackson has called a few Eagles teammates and told them he's staying after talk with Chip Kelly."

"Source in DeSean's camp says Chip told him to not worry about anything, keep working, and be ready for camp. "
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Szancsó phillyben?AHHHHH, A szar, de nagy nevű játékosokból felépített kezdő fétisem..... Az álomból valóság lesz.!

több mint 11 éve
Szedd le a link végéről az idézőjelet.Rataxes
Na bakker azt nem vettem észre 😀 Köszi
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Szedd le a link végéről az idézőjelet.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nekem azt írja Page not found. Törölték vagy csak nálam van gebasz?Shawn84
 i.imgur.com/dcBwZKN.png
több mint 11 éve
DeSean twiitere:
"Good to Talk to BIg Chip today !! Say or hear what ya want !! The Picture speaks for itself !! Winner…  instagram.com/p/l9Cs-DuNmJ/"

Aztán lehet, hogy most mondta meg neki Chip, hogy cut-olva lesz. 😀Bébé
Nekem azt írja Page not found. Törölték vagy csak nálam van gebasz?
több mint 11 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
DeSean twiitere:
"Good to Talk to BIg Chip today !! Say or hear what ya want !! The Picture speaks for itself !! Winner…  instagram.com/p/l9Cs-DuNmJ/"

Aztán lehet, hogy most mondta meg neki Chip, hogy cut-olva lesz. 😀Bébé
Mindenesetre hatalmas kép 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
Remélem ettől most már mindenki megnyugszik, és lehet szépen tovább dolgozni illetve holnap Kelly is tisztáz mindent. Azért a draftot nem lett volna muszáj májusra tenni.......... messze van az mégdande
Ne is mond. Szakdoga elküldése a tanárnak május 9-ig, plusz vizsgáim lesznek 12-én és 13-án.
Lehet, hogy abban a pár napban nem nézek semmi draftot és 13-án este bepótolom a lemaradásomat. 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 305 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem ettől most már mindenki megnyugszik, és lehet szépen tovább dolgozni illetve holnap Kelly is tisztáz mindent. Azért a draftot nem lett volna muszáj májusra tenni.......... messze van az még
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
+Az edzők is úgy nyilatkoznak róla, hogy úgy tudják nem elérhető! 😊
Talán van remény!
több mint 11 éve
Ez a tweet most jól jött. Ezek a mondatok megerősítik, hogy 95% bullshit abból amit írnak.Eazzy
Korábban is írhatott volna hasonlót, hogy megnyugodjanak a rajongók 😊
Ráadásul pont a Chip interjú előtti napon jön mindez, hmmmmm.
Reméljük nem csak terelés a dolog és van valóságalapja.