Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Már a tököm tele az egésszel 😀 zárják le holnap ezt az ügyet oszt mindenki készülődjön a draftra 😀ahogy látom te már nagyon nagyon várod azt a nyilatkozatot 😀Petikievak01| Milyen jó ez a csend, reméljük nem vihar előtti, hanem már utáni 😀 | dande| várjuk még meg a holnapi Chip nyilatkozatot 😀 | Highlander
több mint 11 éve
ahogy látom te már nagyon nagyon várod azt a nyilatkozatot 😀| Milyen jó ez a csend, reméljük nem vihar előtti, hanem már utáni 😀 | dande| várjuk még meg a holnapi Chip nyilatkozatot 😀 | Highlander
több mint 11 éve
| Milyen jó ez a csend, reméljük nem vihar előtti, hanem már utáni 😀 | dande| várjuk még meg a holnapi Chip nyilatkozatot 😀 |
több mint 11 éve
Az idei draft pickjeink:Round 1 - 22
Round 2 - 54
Round 3 - 86
Round 4 - 122
Round 5 - 162
Round 7 - 237
több mint 11 éve
| Milyen jó ez a csend, reméljük nem vihar előtti, hanem már utáni 😀 |
több mint 11 éve
I SIT BAC & LAUGH AT THE REPORTS THAT COME OUT !! AT THE END OF THE DAY ITS ENTERTAINMENT GOTTA… t.co/oXVZEUBqiO
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
DeSean twitter:Na még egy holnapi hasonló Chip nyilatkozat és minden jó. 😀
instagram.com/p/l-T67huNgQ/#Bébé
Csak akkor f@szért várt ennyit ezzel 😀 ez picit azt is alátámasztja, hogy beszélt Chippel.
Vagy bejött Hulkeinstein elmélete és megvilágosodott az emberünk 😀
több mint 11 éve
Bírd ki holnapig. Az egész fel van fújva a sajtó által. Chip nem szokott reagálni hülyeségekre, vagy elvicceli a dolgot ha nagyon muszáj. Ennél többet ebbe annyira felesleges beleképzelni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Most ez lehet h nagyon erőltetett baromság, de már kínomban gyártom itt magamban a teóriákat 😀 , de nem lehet, hogy itt házon belül összejátszik mindenki mindenkivel (vezetőség a játékossal), hogy valami jóval fontosabb háttérben zajló ügyről tereljék a figyelmet ? 😀 én ezt el nem tudom képzelni, hogy egyik fél se szólaljon meg érdemben egy ilyen szappanoperában, vagy legalább Jackson ne fakadna ki nyilvánosan, ha tényleg ki akarják vágni az ő szemszögéből esetleg igazságtalan indok végett. ha én lennék ilyen helyzetben, tuti szabná az agyam, hogy má két hónapja a távozásomról cikkeznek és semmit nem tudok az egészről, ráadásul az edzőm se cáfolja a pletykákat. ez az egész sztori annyira abszurd, nonszensz.ráadásul már rég megtehették volna, hogy elküldik Deseant ha gáz van vele, cutolni akármikor lehet, nem kell hónapokat várni. vagy lehet, hogy arról szól az egész, hogy finoman megszellőztették, hogy Jacksontól esetleg hajlandóak vagyunk megválni, hogy kiderítsék, másnak mennyit ér. csak ugye nem jött megfelelő ellenérték egyik csapattól sem és most visszacsinálják az egészet mert így meg már nem érné meg, D-Jaxnek meg megmondják, hogy csak kamu volt az egész.
több mint 11 éve
Én is várnék a hivatalos megerősítésre, mert tavaly nálunk is ez volt Revisnél, ment a parasztvakítás, hogy Rex nem engedi hogy eltradeljük meg ilyenek, aztán jött a draft, revis meg ment. Én nem zárnám ki azt hogy csak az árát akarják feljebb tolni.De mi húzódhatott a háttérben, mi a rákot kell megbeszélni? én már olyat is olvastam, hogy a házába való betörés kapcsán akarjuk kivágni, de ez meg marhaság 😀HighlanderJah igen abba én is belefutottam. Mondták h túl sok volt a kérdőjel azzal kapcsolatban is meg ilyenek. Ha holnap Chip rendesen megmondja h DeSean marad, akkor legalább megnyugodhatunk. (és egyben be is bizonyosodna, hogy vmi volt a háttérben, amit nagy eséllyel soha nem fogunk megtudni 😀 )Bébé
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
De mi húzódhatott a háttérben, mi a rákot kell megbeszélni? én már olyat is olvastam, hogy a házába való betörés kapcsán akarjuk kivágni, de ez meg marhaság 😀HighlanderJah igen abba én is belefutottam. Mondták h túl sok volt a kérdőjel azzal kapcsolatban is meg ilyenek. Ha holnap Chip rendesen megmondja h DeSean marad, akkor legalább megnyugodhatunk. (és egyben be is bizonyosodna, hogy vmi volt a háttérben, amit nagy eséllyel soha nem fogunk megtudni 😀 )
több mint 11 éve
Szancsó phillyben?AHHHHH, A szar, de nagy nevű játékosokból felépített kezdő fétisem..... Az álomból valóság lesz.!ano92Ha már Jamarcus Russell nem jött össze akkor Sanchez is megteszi, ugye? 😀
Kurvára remélem, hogy igaz és megbeszélték a dolgokat.De mi húzódhatott a háttérben, mi a rákot kell megbeszélni? én már olyat is olvastam, hogy a házába való betörés kapcsán akarjuk kivágni, de ez meg marhaság 😀
több mint 11 éve
Kurvára remélem, hogy igaz és megbeszélték a dolgokat."Source close to situation said that DeSean Jackson has called a few Eagles teammates and told them he's staying after talk with Chip Kelly."
"Source in DeSean's camp says Chip told him to not worry about anything, keep working, and be ready for camp. "
több mint 11 éve
Szancsó phillyben?AHHHHH, A szar, de nagy nevű játékosokból felépített kezdő fétisem..... Az álomból valóság lesz.!
több mint 11 éve
Szedd le a link végéről az idézőjelet.RataxesNa bakker azt nem vettem észre 😀 Köszi
több mint 11 éve
Szedd le a link végéről az idézőjelet.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nekem azt írja Page not found. Törölték vagy csak nálam van gebasz?Shawn84i.imgur.com/dcBwZKN.png
több mint 11 éve
DeSean twiitere:Nekem azt írja Page not found. Törölték vagy csak nálam van gebasz?
"Good to Talk to BIg Chip today !! Say or hear what ya want !! The Picture speaks for itself !! Winner… instagram.com/p/l9Cs-DuNmJ/"
Aztán lehet, hogy most mondta meg neki Chip, hogy cut-olva lesz. 😀Bébé
több mint 11 éve
DeSean twiitere:Mindenesetre hatalmas kép 😀
"Good to Talk to BIg Chip today !! Say or hear what ya want !! The Picture speaks for itself !! Winner… instagram.com/p/l9Cs-DuNmJ/"
Aztán lehet, hogy most mondta meg neki Chip, hogy cut-olva lesz. 😀Bébé
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
Remélem ettől most már mindenki megnyugszik, és lehet szépen tovább dolgozni illetve holnap Kelly is tisztáz mindent. Azért a draftot nem lett volna muszáj májusra tenni.......... messze van az mégdandeNe is mond. Szakdoga elküldése a tanárnak május 9-ig, plusz vizsgáim lesznek 12-én és 13-án.
Lehet, hogy abban a pár napban nem nézek semmi draftot és 13-án este bepótolom a lemaradásomat. 😀
több mint 11 éve
Remélem ettől most már mindenki megnyugszik, és lehet szépen tovább dolgozni illetve holnap Kelly is tisztáz mindent. Azért a draftot nem lett volna muszáj májusra tenni.......... messze van az még
több mint 11 éve
+Az edzők is úgy nyilatkoznak róla, hogy úgy tudják nem elérhető! 😊Talán van remény!
több mint 11 éve
Ez a tweet most jól jött. Ezek a mondatok megerősítik, hogy 95% bullshit abból amit írnak.EazzyKorábban is írhatott volna hasonlót, hogy megnyugodjanak a rajongók 😊
Ráadásul pont a Chip interjú előtti napon jön mindez, hmmmmm.
Reméljük nem csak terelés a dolog és van valóságalapja.