NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
2 milla a garantált idén, 2 milla 2015-re és 2 milla 2016-ra, így ha kivágjuk/elcseréljük, 6 milliónak kell lenni a DM-nek. Az idei teljes fizetése pedig 12,75m
 www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/desean-jackson/mustaine
the master is arrived. Amúgy tavaly lett volna 12,5 milla a garantált.

GIMME CM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nah Lawrence az első körben? 😀
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/24/5542432/2014-nfl-mock-draft-eagles-picks-dark-horse
4-3-ban lennénk oda lennék érte, hogy 2. körben Őt húzzuk be, de 3-4-ben nem biztos, hogy annyira örülnék neki még 2. körben sem. Megrémiszt a hiányos atletikus képessége a combine alapján. Egyetemen is 4-3-as DE volt szóval passz ellen szinte alig küldték hátra zónázni.
Vhol örülnék neki (azért első körben még így sem), mert bírom a csávót, de nem hiszem, hogy Ő jó fit lenne a számunkra.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
2 milla a garantált idén, 2 milla 2015-re és 2 milla 2016-ra, így ha kivágjuk/elcseréljük, 6 milliónak kell lenni a DM-nek. Az idei teljes fizetése pedig 12,75m
 www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/desean-jackson/

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nem tudom. Spotrac eléggé pontos oldal. Ott nem 12,5m a maradék garantáltja.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Egyébként józan ésszel. Ha idén csak ennyit keresne szerintetek lett volna a rinya, hogy cap spacet spóroljunk? Egyébként már rajtam kívül még hárman mondják, hogy 12,5 millió lesz az a garantált idén. De most már kinyomozom.
több mint 11 éve
Hát evvel a "Philadelphiai rezsicsökkentéssel", jól felzavarták az indulatokat! 😛 😛tûzoltó
inkább ne akarnának rezsit csökkenteni xD

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Hát evvel a "Philadelphiai rezsicsökkentéssel", jól felzavarták az indulatokat! 😛 😛
több mint 11 éve
ez mondjuk így szar/nehéz elsőre kicsit, mert garantálhatják a base salaryt is, de a signing bonus az mindenféleképpen garantált.

több mint 11 éve
Akárhogy számolod a 15 milla nem jön ki. Számold össze hogy annyi jöjjön ki. Elismerem ha hülye vagyok, de akkor valaki magyarázza el kajakra hogy ez a szerződés konkrétan hogyan is van.Shawn84
Ano leírta. Nem vágom annyira a szerződéses dolgokat, mint Ő és most nincs kedvem lekövetni, de jónak tűnik így első ránézésre. 😀

Kiből lesz a cserebogár. 😀

Amúgy így jön ki a 15 milla:
$15 million guaranteed (signing bonus + 2012 base + $4M of 2013 base+$250k of 2014 base)
több mint 11 éve
A signing bonus az garantált, de a base salary is. Nem véletlenül alap fizetés a neve.
Shawn84
Nem ezért az a neve.
DeSean 47 millás szerződést írt alá 2012-ben 15 milla garantálttal.
Add össze az összes base salaryjét egy kicsit több jön ki mint 15 milla.Bébé
Akárhogy számolod a 15 milla nem jön ki. Számold össze hogy annyi jöjjön ki. Elismerem ha hülye vagyok, de akkor valaki magyarázza el kajakra hogy ez a szerződés konkrétan hogyan is van.Shawn84
megtettem lentebb.

de konkrétan
$15 million guaranteed (signing bonus + 2012 base + $4M of 2013 base+$250k of 2014 base)

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
...Shawn84
Minden, amit tudnotok kell a fizetési sapkáról (tényleg minden) jó olvasást!

-Bevezetés ( www.profootballbusiness.com/2013/08/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa.html )
-1. rész: A bevételek könyvelési szabályai ( www.profootballbusiness.com/2013/09/az-nfl-fizetes-sapka-mechanizmusa-1.html )
-2. rész: Az SPL és nyilvántartásai, az AR előrejelzése ( www.profootballbusiness.com/2013/10/az-nfl-fizetes-sapka-mechanizmusa-2.html )
3. rész: A fizetési sapka és a játékosokkal kapcsolatos költségek generálása
( www.profootballbusiness.com/2013/10/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-3.html )
4. rész: További AR könyvelési szabályok
( www.profootballbusiness.com/2013/10/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-4.html )
5. rész:Fizetés, csapatszintű fizetés, a Paragraph 5 bér és az MSB könyvelése
( www.profootballbusiness.com/2013/10/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-5.html )
6. rész:Az aláírási bónusz könyvelésének speciális szabályai
( www.profootballbusiness.com/2013/10/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-6.html )
7. rész:A teljesítményösztönzők könyvelésének speciális szabályai
( www.profootballbusiness.com/2013/11/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-7.html )
8. rész:Egyéb tételek és szabályozások
( www.profootballbusiness.com/2013/11/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-8.html )
9. rész:Az átstrukturálás - játék a hard cappel
( www.profootballbusiness.com/2013/11/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-9.html )
10. rész:A könyvelési szabályok megsértésének következményei
( www.profootballbusiness.com/2013/11/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-10.html )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
A signing bonus az garantált, de a base salary is. Nem véletlenül alap fizetés a neve.
Shawn84
Nem ezért az a neve.
Add össze az összes base salaryjét egy kicsit több jön ki mint 15 milla.Bébé
Akárhogy számolod a 15 milla nem jön ki. Számold össze hogy annyi jöjjön ki. Elismerem ha hülye vagyok, de akkor valaki magyarázza el kajakra hogy ez a szerződés konkrétan hogyan is van.
több mint 11 éve
Shawn84
Nem ezért az a neve.
Add össze az összes base salaryjét egy kicsit több jön ki mint 15 milla.
több mint 11 éve
Dead $ If Cut
2014: $6,000,000, akkor 10,25 nem lehet garantált. Vagy csak én nem értem 😀

ano92
Jah ez nekem is fura volt, szal utána is néztem és úgy néz ki, hogy Neked van igazad. 😀
Szóval, ha jól értelmezem, akkor idén 2 milla garantált (signing bonus) plusz a 250 000)
Hát ez tényleg nem sok. De egyrészről gondolom nem olyan elérhetetlenek azok a bonushatárok plusz bakker 2012-ben Ő ment bele ebbe a szerződésbe. Akkor mi a faszért írta alá, ha most már nem tetszik?
Bár igen erre elég egyszerű a válasz. Első két évben sok volt a garantált, majd utána szinte semmi (tipikus Eagles deal) és úgy volt vele, hogy ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor elkezd "sírni" a szerződése miatt, átstrukturálják és akkor megint csak kapja a garantált fizut.

De azért még közel se sír a szerződése miatt DeSean. Vagy azt a színfalak mögött teszi. 😀
Mindenesetre annak örülnék a legjobban, ha maradna és ha szar hatással is van az öltözőre ez a pályán egyáltalán ne látszódjon.Bébé
A signing bonus az garantált, de a base salary is. Nem véletlenül alap fizetés a neve.Shawn84
gm játékozok ne szopass. a base salaray nem garantált pont azért nem emgy dead moneyba ha kivágod a játékost. a garantált az a signing bonus ami viszont megy dead moneyba, a hátralevő signing bonusából adódik össze a dead money. Többet néztem szerződéseket az elmúlt hónapban mint ittam sört xD

mivel hátralevő években 2 millio midnen évben a garantáltja és 3 éve van ezért 6 millió a dead money ha most kivágja a csapat, plusz 250k minden teljesített év után. És ezért lenne 6.250.000 a dead money mivel ezt az évet teljesítette, de a többit nem fogja.

több mint 11 éve
Dead $ If Cut

ano92
Jah ez nekem is fura volt, szal utána is néztem és úgy néz ki, hogy Neked van igazad. 😀
Szóval, ha jól értelmezem, akkor idén 2 milla garantált (signing bonus) plusz a 250 000)
Hát ez tényleg nem sok. De egyrészről gondolom nem olyan elérhetetlenek azok a bonushatárok plusz bakker 2012-ben Ő ment bele ebbe a szerződésbe. Akkor mi a faszért írta alá, ha most már nem tetszik?
Bár igen erre elég egyszerű a válasz. Első két évben sok volt a garantált, majd utána szinte semmi (tipikus Eagles deal) és úgy volt vele, hogy ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor elkezd "sírni" a szerződése miatt, átstrukturálják és akkor megint csak kapja a garantált fizut.

De azért még közel se sír a szerződése miatt DeSean. Vagy azt a színfalak mögött teszi. 😀
Mindenesetre annak örülnék a legjobban, ha maradna és ha szar hatással is van az öltözőre ez a pályán egyáltalán ne látszódjon.Bébé
Van 10,5 milla alap fizuja, + 2 milla aláírási bónusz + 250000 egyéb bónusz. Így maximum a szezonban 12,75 milliót kereshet. ha meg kivágják 6,25 millió a bünti.
több mint 11 éve
Nehéz komolyan venni ezeket a reportokat úgy, hogy múlthét elején még arról írtak, hogy kétségbeesetten keresi az okokat DeSean, de a pro dayek miatt Chip baszik rászánni 10 percet, majd most arról írnak, hogy DeSean nem veszi fel a telefont Chipnek. Bár a második esetet tudom inkább elképzelhetőnek tartani, de annyira ellentmond a kettő egymásnak, hogy ezek után nem fogok komolyan venni semmit ami nem szószerinti idézés az érintett felektől.

Ezt mintha én írtam volna:
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/19/5525598/seeing-through-the-bullshit-desean-jackson-isnt-getting-traded-before

Amire már nem is emlékeztem, és most külön jó ebben a cikkben: 250 000k garantáltja van a 2014-es fizujában. Azért ez kicsit megmagyarázza azt, amikor megkérdezik a szerződéséről, és azt mondja, hát igen, nem lenne rossz kicsit átstrukturálni egy ilyen év után, megérdemelt lenne több garantált. Eddig sem tartottam nagyra a betalálását emiatt a komment miatt, de most mégtöbb értelmet nyert az, hogy kiforgatták a szavait.Eazzy
E szerint az csak egyéb bónusz és 10,25 milla garantáltja van.  www.eaglescap.com/Players/DeSeanJackson.htmlShawn84
Dead $ If Cut

10,25 az alapfizetése ami nem garantált.ano92
Az alapfizetés garantált, a többi ami rá jön a 2,25 millió azok a bónuszok. A Dead meg az az összeg amit bele szoktak rakatni a játékosok a szerződésbe. Ha ki akarják vágni, ezt a pénzt ki kell fizetni. Minél nagyobb ez az összeg, annál kevésbé éri meg kivágni a játékost a csapatnak. Ez amolyan biztosíték a játékos részéről. Pl Tampában az elmúlt években nem írtak alá ilyen szerződést amiben volt dead money, ezért idén tudtak miből költeni. Ha DeSeant kivágják, akkor egyrészről megspórolod a 10,25 milliós fizuját de 6 milliót büntiben ki kell fizetni a kivágásért, tehát összességében csak 4,25 milliót spórolsz. Nem tudom érthető volt e így.
több mint 11 éve

de amúgy tessék.

6.000.000 garantáltja van hátralevő éveire, és ha most cutolják vagy tradelik akkor még plus 250.000 . Felszabadul 4 milla cap space.

több mint 11 éve
Dead $ If Cut

ano92

Mindenesetre annak örülnék a legjobban, ha maradna és ha szar hatással is van az öltözőre ez a pályán egyáltalán ne látszódjon.
több mint 11 éve
Nehéz komolyan venni ezeket a reportokat úgy, hogy múlthét elején még arról írtak, hogy kétségbeesetten keresi az okokat DeSean, de a pro dayek miatt Chip baszik rászánni 10 percet, majd most arról írnak, hogy DeSean nem veszi fel a telefont Chipnek. Bár a második esetet tudom inkább elképzelhetőnek tartani, de annyira ellentmond a kettő egymásnak, hogy ezek után nem fogok komolyan venni semmit ami nem szószerinti idézés az érintett felektől.

www.bleedinggreennation.com/2014/3/19/5525598/seeing-through-the-bullshit-desean-jackson-isnt-getting-traded-before

Amire már nem is emlékeztem, és most külön jó ebben a cikkben: 250 000k garantáltja van a 2014-es fizujában. Azért ez kicsit megmagyarázza azt, amikor megkérdezik a szerződéséről, és azt mondja, hát igen, nem lenne rossz kicsit átstrukturálni egy ilyen év után, megérdemelt lenne több garantált. Eddig sem tartottam nagyra a betalálását emiatt a komment miatt, de most mégtöbb értelmet nyert az, hogy kiforgatták a szavait.Eazzy
E szerint az csak egyéb bónusz és 10,25 milla garantáltja van.  www.eaglescap.com/Players/DeSeanJackson.htmlShawn84
Dead $ If Cut

10,25 az alapfizetése ami nem garantált.

több mint 11 éve

E szerint az csak egyéb bónusz és 10,25 milla garantáltja van.  www.eaglescap.com/Players/DeSeanJackson.html
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 306 — Így remélem megfelelek nektek.....
No akkor két dolog lehet: vagy szerda délutánig semmi érdemleges nem történik és továbbra is találgathatunk, vagy már az üzlet is megköttetik addig (ne adj Isten cut) és Chip már arról beszélhet majd. Legyen bármi is, tovább nem nagyon lehet ködösíteni még ha ennek nagy mesterei is. Jaj de messze még a szerda délután.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us

Amire már nem is emlékeztem, és most külön jó ebben a cikkben: 250 000k garantáltja van a 2014-es fizujában. Azért ez kicsit megmagyarázza azt, amikor megkérdezik a szerződéséről, és azt mondja, hát igen, nem lenne rossz kicsit átstrukturálni egy ilyen év után, megérdemelt lenne több garantált. Eddig sem tartottam nagyra a betalálását emiatt a komment miatt, de most mégtöbb értelmet nyert az, hogy kiforgatták a szavait.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Érdekes cikk

www.philly.com/philly/sports/eagles/20140324_Releasing_Jackson_makes_no_sense_for_Eagles.html
több mint 11 éve
tudom, már Kelly óta ezt szajkózom 😀 meg aszem JJ is utalt rá, hogy 2 ilyen játékosa van a philly offensenek és majd a sok kárörvendő ezért fogja lenézni Chipet meg az ncaa taktikáit mert kettő az kevés. Ezentúl majd csak egy lesz. De no problémó, in Kelly we trust.ano92
To be fair, Chip Kelly's best receiver at Oregon has like 4 catches in the NFL, so he probably figures any schmuck can do that job. 😀
Ez az elkapó pedig Jeff Maehl. 😀

Szerda reggel (magyar idő szerint szerda délután) fog Chip beszélni a riporterekkel, szal talán okosabbak leszünk vmennyivel és nem fogja mind1ik választ elviccelni. 😀
több mint 11 éve
csak ez nem szákkör, meg itt amúgy is könnyebb pótolni egy DJax et pl mint ott egy szupersztárt xDano92
Úgy legyen de nagyon meg fogjuk érezni a hiányát! Ő tipikusan az a játékos aki a többieket is jobbá tette, azzal hogy az egyik Safety-enk mindig mélyen kellett maradni miatta, 2-3 embernek kellett rá figyelni az ellenfél védelméből ezáltal több lehetőséget biztosítva a többieknek. Ő is egy olyan többdimenziós játékos akire Kelly rendszerében szükség van, rutinja is megvolt, ilyet azért nem lehet leakasztani egyik-napról a másikra.korodiati
tudom, már Kelly óta ezt szajkózom 😀 meg aszem JJ is utalt rá, hogy 2 ilyen játékosa van a philly offensenek és majd a sok kárörvendő ezért fogja lenézni Chipet meg az ncaa taktikáit mert kettő az kevés. Ezentúl majd csak egy lesz. De no problémó, in Kelly we trust.