NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
ilyen cikkek Vickről is születtek 2010-ben, reálisan nézve a helyzetet mégis messze volt tőle, hogy mvp legyen.

edit: a 2013-as Folesról ne is beszéljünk.mustaine
Én semmi mást nem írtam, mint hogy nem olyan egyszerű a trade érték összehasonlítása,hogy bedobsz egy nevet az elmúlt évből egyazon posztról.

Nem D-Jax statjaira akartam árnyékot vetni, csak rámutatni,hogy 2 játékos értékének összehasonlítása nem ott kezdődik,hogy megnézed ki kapott el többet, és billented is a mérleg nyelvét.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Percy Harvinért is adtak....Petikievak01
D-Jax mikor volt ligabottom irányítóval MVP-re esélyes? Vagy úgy egyáltalán MVP-re...undisputedly
akkor amikor harvin. soha 😊
egyszer volt ALL-Pro még rookie évében a visszahordásai miatt, azért azt mondani hogy MVPre esélyes enyhe túlzás.eaglesmcnabb
No, akkor biztosan káprázott a szemem, amikor a trade kapcsán mindenhol azt olvastam,hogy legitim MVP esélyekkel bírt a sérüléséig.

www.nfl.com/news/story/0ap1000000079173/article/nfl-mvp-forecast-jj-watt-percy-harvin-on-the-rise

espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/64441/percy-harvin-and-the-mvp-race

nfl.si.com/2012/10/25/percy-harvin-for-mvp-vikings-playmaker-has-a-case/

min.scout.com/2/1229853.htmlundisputedly
ilyen cikkek Vickről is születtek 2010-ben, reálisan nézve a helyzetet mégis messze volt tőle, hogy mvp legyen.

edit: a 2013-as Folesról ne is beszéljünk.

több mint 11 éve
D-Jax mikor volt ligabottom irányítóval MVP-re esélyes? Vagy úgy egyáltalán MVP-re...undisputedly
egyszer volt ALL-Pro még rookie évében a visszahordásai miatt, azért azt mondani hogy MVPre esélyes enyhe túlzás.eaglesmcnabb
No, akkor biztosan káprázott a szemem, amikor a trade kapcsán mindenhol azt olvastam,hogy legitim MVP esélyekkel bírt a sérüléséig.

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/zhosn8pbfiexzvkb6o4z
NFL MVP Forecast: J.J. Watt, Percy Harvin on the rise
Gregg Rosenthal ranks the leading MVP contenders after five weeks. Minnesota Vikings wide receiver Percy Harvin makes his first appearance on the list. Who's No. 1?

espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/64441/percy-harvin-and-the-mvp-race

nfl.si.com/2012/10/25/percy-harvin-for-mvp-vikings-playmaker-has-a-case/

min.scout.com/2/1229853.html
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
egyszer volt ALL-Pro még rookie évében a visszahordásai miatt, azért azt mondani hogy MVPre esélyes enyhe túlzás.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Nem tudom , de Percy Mikor volt ? A 900 Yardos szezonjával ? ja egyébként arra se emlékszem mikor játszott utoljára végig egy teljes szezont...

több mint 11 éve
D-Jax mikor volt ligabottom irányítóval MVP-re esélyes? Vagy úgy egyáltalán MVP-re...
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológia

Egyébként ja, szervezheted az utat vigyázat Lincloln jövünk 😛 😀dande
Ha be is jelentkeztek a 3. kör akkor is vicces amit említettek. 1+3 viszont már pofásabban hangzik. A jetset emlegetik ugye kérőnek most legjobban. Nekik az 1/18 + 3/16-os kombóval jó esélyük lehetne. D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.Shawn84
.... 😊 egy olyan WR-ért, akiről nyíltan kimondja a csapata, hogy mehet amerre lát, 10,5 milliót keres és enyhén érdekes a karaktere, nem fogtok 1. kört kapni. 3. körnél többet egy épeszű franchise sem fog adni.Amadeus91
Olyan is volt aki adott Schaubért picket pedig tuti volt ,hogy cutolják és benyelte a giga szerződéstJanek
ha megnézed, nem is én vagyok az, aki ennek örült.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Na most meg már bréking nyúz, hogy áruljuk Jacksont:
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/21/5534912/philadelphia-eagles-desean-jackson-trade-rumors-shopping-report
"As for compensation, Comcast SportsNet reported that the Eagles were requesting at least a third-round draft pick. But two of the NFL sources suggested they may not be able to even get that much in return."
LOL
Sztem adjuk oda ingyé vkinek (döntse el Chip meg Roseman kő papír ollóval), sőt még a fizetését is vállaljuk át. Tök jól járnánk, nem?

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem értek egyet azzal, hogy 3. kör reális. A Harvin vs. Jackson dologban pedig, ha valakinek nagy a szája az közel sem akkora probléma mint ha valaki komoly sérülésen esett volna át a cserét megelőzőleg. Illetve a csapat nem hirdeti nyíltan, hogy szeretnék elcserélni DeSeant, az újságírók kezelik csak úgy. A vezetőségből még senki sem jelentette ki, hogy Eladó a menyasszony.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 689 — Apu ökölbeszorított keze
Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológia

Ha be is jelentkeztek a 3. kör akkor is vicces amit említettek. 1+3 viszont már pofásabban hangzik. A jetset emlegetik ugye kérőnek most legjobban. Nekik az 1/18 + 3/16-os kombóval jó esélyük lehetne. D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.Shawn84
.... 😊 egy olyan WR-ért, akiről nyíltan kimondja a csapata, hogy mehet amerre lát, 10,5 milliót keres és enyhén érdekes a karaktere, nem fogtok 1. kört kapni. 3. körnél többet egy épeszű franchise sem fog adni.Amadeus91
Olyan is volt aki adott Schaubért picket pedig tuti volt ,hogy cutolják és benyelte a giga szerződést

több mint 11 éve
csak Percy Harvint nem árulta a csapata.Amadeus91
Mind2-nél vannak negatívumok , ott a sérülékenység itt meg a nagy arc , De ugyanúgy nagyon jó játékosok , visszahordóknak sem gyengék.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az owner meeting utan okosabbak leszunk, de az eddigiek alapjan 3. kor a realis DJaxert esetleg jovo evi komp pickkel kiegeszitve.
több mint 11 éve
csak Percy Harvint nem árulta a csapata.
több mint 11 éve
Percy Harvinért is adtak....

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.Shawn84
De tutira nem fogunk érte kapni első kört. 😀
Max csak akkor ha jön a Roseman-magic 😀

2. körben reménykedek, hátha vki áldoz érte annyit.
több mint 11 éve
Nem értem, ha a viselkedésével van problémájuk, az már kiderült volna szezon közben nem? Az óta meg nem gyakran találkoztak. Mi lehet a háttérben?Shawn84
De azt Chip-ék érzik, hogy milyen hatással van DeSean a többiekre.
Plusz ha jól mennek a dolgok, akkor mindenki lenyeli ezeket a kis dolgokat.
Arról nem is beszélve, hogy Washburn-ről is csak azután derült ki, hogy Juanitozta Castillot miután elküldték.
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862

Még szerencse, hogy nem csak "épeszűek" vannak 😛
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness

Szerintem a Jets egy 1/18 =DJax + 1/22 -vel fog először próbálkozni. Nekik jó nekünk nem látom benne az üzletet.
több mint 11 éve

.... 😊 egy olyan WR-ért, akiről nyíltan kimondja a csapata, hogy mehet amerre lát, 10,5 milliót keres és enyhén érdekes a karaktere, nem fogtok 1. kört kapni. 3. körnél többet egy épeszű franchise sem fog adni.
több mint 11 éve

Ha be is jelentkeztek a 3. kör akkor is vicces amit említettek. 1+3 viszont már pofásabban hangzik. A jetset emlegetik ugye kérőnek most legjobban. Nekik az 1/18 + 3/16-os kombóval jó esélyük lehetne. D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....

Egyébként ja, szervezheted az utat vigyázat Lincloln jövünk 😛 😀
több mint 11 éve
Ha Jacksont tradelik LÁZADUNK!!
több mint 11 éve
Sajnos ez egyre komolyabbnak néz ki:  www.bleedinggreennation.com/2014/3/21/5534378/desean-jackson-eagles-rumors-wide-receiver-return-report

Nem értem, ha a viselkedésével van problémájuk, az már kiderült volna szezon közben nem? Az óta meg nem gyakran találkoztak. Mi lehet a háttérben?
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Sajnálom, az intiket is mindig úgy szégyellte 😀

több mint 11 éve
Kössz mindent Vick.
Az a 2010-es szezon mesés volt.