NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 680
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
ilyen cikkek Vickről is születtek 2010-ben, reálisan nézve a helyzetet mégis messze volt tőle, hogy mvp legyen.Én semmi mást nem írtam, mint hogy nem olyan egyszerű a trade érték összehasonlítása,hogy bedobsz egy nevet az elmúlt évből egyazon posztról.
edit: a 2013-as Folesról ne is beszéljünk.mustaine
Nem D-Jax statjaira akartam árnyékot vetni, csak rámutatni,hogy 2 játékos értékének összehasonlítása nem ott kezdődik,hogy megnézed ki kapott el többet, és billented is a mérleg nyelvét.
több mint 11 éve
ilyen cikkek Vickről is születtek 2010-ben, reálisan nézve a helyzetet mégis messze volt tőle, hogy mvp legyen.No, akkor biztosan káprázott a szemem, amikor a trade kapcsán mindenhol azt olvastam,hogy legitim MVP esélyekkel bírt a sérüléséig.akkor amikor harvin. soha 😊Percy Harvinért is adtak....Petikievak01D-Jax mikor volt ligabottom irányítóval MVP-re esélyes? Vagy úgy egyáltalán MVP-re...undisputedly
egyszer volt ALL-Pro még rookie évében a visszahordásai miatt, azért azt mondani hogy MVPre esélyes enyhe túlzás.eaglesmcnabb
www.nfl.com/news/story/0ap1000000079173/article/nfl-mvp-forecast-jj-watt-percy-harvin-on-the-rise
espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/64441/percy-harvin-and-the-mvp-race
nfl.si.com/2012/10/25/percy-harvin-for-mvp-vikings-playmaker-has-a-case/
min.scout.com/2/1229853.htmlundisputedly
edit: a 2013-as Folesról ne is beszéljünk.
több mint 11 éve
No, akkor biztosan káprázott a szemem, amikor a trade kapcsán mindenhol azt olvastam,hogy legitim MVP esélyekkel bírt a sérüléséig.akkor amikor harvin. soha 😊Percy Harvinért is adtak....Petikievak01D-Jax mikor volt ligabottom irányítóval MVP-re esélyes? Vagy úgy egyáltalán MVP-re...undisputedly
egyszer volt ALL-Pro még rookie évében a visszahordásai miatt, azért azt mondani hogy MVPre esélyes enyhe túlzás.eaglesmcnabb
espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/64441/percy-harvin-and-the-mvp-race
nfl.si.com/2012/10/25/percy-harvin-for-mvp-vikings-playmaker-has-a-case/
min.scout.com/2/1229853.html
több mint 11 éve
akkor amikor harvin. soha 😊Percy Harvinért is adtak....Petikievak01D-Jax mikor volt ligabottom irányítóval MVP-re esélyes? Vagy úgy egyáltalán MVP-re...undisputedly
egyszer volt ALL-Pro még rookie évében a visszahordásai miatt, azért azt mondani hogy MVPre esélyes enyhe túlzás.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nem tudom , de Percy Mikor volt ? A 900 Yardos szezonjával ? ja egyébként arra se emlékszem mikor játszott utoljára végig egy teljes szezont...Percy Harvinért is adtak....Petikievak01D-Jax mikor volt ligabottom irányítóval MVP-re esélyes? Vagy úgy egyáltalán MVP-re...undisputedly
több mint 11 éve
Percy Harvinért is adtak....Petikievak01D-Jax mikor volt ligabottom irányítóval MVP-re esélyes? Vagy úgy egyáltalán MVP-re...
több mint 11 éve
ha megnézed, nem is én vagyok az, aki ennek örült.Olyan is volt aki adott Schaubért picket pedig tuti volt ,hogy cutolják és benyelte a giga szerződéstJanek.... 😊 egy olyan WR-ért, akiről nyíltan kimondja a csapata, hogy mehet amerre lát, 10,5 milliót keres és enyhén érdekes a karaktere, nem fogtok 1. kört kapni. 3. körnél többet egy épeszű franchise sem fog adni.Amadeus91Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológiaHa be is jelentkeztek a 3. kör akkor is vicces amit említettek. 1+3 viszont már pofásabban hangzik. A jetset emlegetik ugye kérőnek most legjobban. Nekik az 1/18 + 3/16-os kombóval jó esélyük lehetne. D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.Shawn84
Egyébként ja, szervezheted az utat vigyázat Lincloln jövünk 😛 😀dande
több mint 11 éve
Na most meg már bréking nyúz, hogy áruljuk Jacksont:www.bleedinggreennation.com/2014/3/21/5534912/philadelphia-eagles-desean-jackson-trade-rumors-shopping-report
"As for compensation, Comcast SportsNet reported that the Eagles were requesting at least a third-round draft pick. But two of the NFL sources suggested they may not be able to even get that much in return."
LOL
Sztem adjuk oda ingyé vkinek (döntse el Chip meg Roseman kő papír ollóval), sőt még a fizetését is vállaljuk át. Tök jól járnánk, nem?
több mint 11 éve
Nem értek egyet azzal, hogy 3. kör reális. A Harvin vs. Jackson dologban pedig, ha valakinek nagy a szája az közel sem akkora probléma mint ha valaki komoly sérülésen esett volna át a cserét megelőzőleg. Illetve a csapat nem hirdeti nyíltan, hogy szeretnék elcserélni DeSeant, az újságírók kezelik csak úgy. A vezetőségből még senki sem jelentette ki, hogy Eladó a menyasszony.
több mint 11 éve
Olyan is volt aki adott Schaubért picket pedig tuti volt ,hogy cutolják és benyelte a giga szerződést.... 😊 egy olyan WR-ért, akiről nyíltan kimondja a csapata, hogy mehet amerre lát, 10,5 milliót keres és enyhén érdekes a karaktere, nem fogtok 1. kört kapni. 3. körnél többet egy épeszű franchise sem fog adni.Amadeus91Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológiaHa be is jelentkeztek a 3. kör akkor is vicces amit említettek. 1+3 viszont már pofásabban hangzik. A jetset emlegetik ugye kérőnek most legjobban. Nekik az 1/18 + 3/16-os kombóval jó esélyük lehetne. D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.Shawn84
több mint 11 éve
Mind2-nél vannak negatívumok , ott a sérülékenység itt meg a nagy arc , De ugyanúgy nagyon jó játékosok , visszahordóknak sem gyengék.Percy Harvinért is adtak....Petikievak01csak Percy Harvint nem árulta a csapata.Amadeus91
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az owner meeting utan okosabbak leszunk, de az eddigiek alapjan 3. kor a realis DJaxert esetleg jovo evi komp pickkel kiegeszitve.
több mint 11 éve
Percy Harvinért is adtak....Petikievak01csak Percy Harvint nem árulta a csapata.
több mint 11 éve
D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.Shawn84De tutira nem fogunk érte kapni első kört. 😀
Max csak akkor ha jön a Roseman-magic 😀
2. körben reménykedek, hátha vki áldoz érte annyit.
több mint 11 éve
Nem értem, ha a viselkedésével van problémájuk, az már kiderült volna szezon közben nem? Az óta meg nem gyakran találkoztak. Mi lehet a háttérben?Shawn84De azt Chip-ék érzik, hogy milyen hatással van DeSean a többiekre.
Plusz ha jól mennek a dolgok, akkor mindenki lenyeli ezeket a kis dolgokat.
Arról nem is beszélve, hogy Washburn-ről is csak azután derült ki, hogy Juanitozta Castillot miután elküldték.
több mint 11 éve
Még szerencse, hogy nem csak "épeszűek" vannak 😛.... 😊 egy olyan WR-ért, akiről nyíltan kimondja a csapata, hogy mehet amerre lát, 10,5 milliót keres és enyhén érdekes a karaktere, nem fogtok 1. kört kapni. 3. körnél többet egy épeszű franchise sem fog adni.Amadeus91Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológiaHa be is jelentkeztek a 3. kör akkor is vicces amit említettek. 1+3 viszont már pofásabban hangzik. A jetset emlegetik ugye kérőnek most legjobban. Nekik az 1/18 + 3/16-os kombóval jó esélyük lehetne. D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.Shawn84
több mint 11 éve
Szerintem a Jets egy 1/18 =DJax + 1/22 -vel fog először próbálkozni. Nekik jó nekünk nem látom benne az üzletet..... 😊 egy olyan WR-ért, akiről nyíltan kimondja a csapata, hogy mehet amerre lát, 10,5 milliót keres és enyhén érdekes a karaktere, nem fogtok 1. kört kapni. 3. körnél többet egy épeszű franchise sem fog adni.Amadeus91Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológiaHa be is jelentkeztek a 3. kör akkor is vicces amit említettek. 1+3 viszont már pofásabban hangzik. A jetset emlegetik ugye kérőnek most legjobban. Nekik az 1/18 + 3/16-os kombóval jó esélyük lehetne. D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.Shawn84
több mint 11 éve
.... 😊 egy olyan WR-ért, akiről nyíltan kimondja a csapata, hogy mehet amerre lát, 10,5 milliót keres és enyhén érdekes a karaktere, nem fogtok 1. kört kapni. 3. körnél többet egy épeszű franchise sem fog adni.Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológiaHa be is jelentkeztek a 3. kör akkor is vicces amit említettek. 1+3 viszont már pofásabban hangzik. A jetset emlegetik ugye kérőnek most legjobban. Nekik az 1/18 + 3/16-os kombóval jó esélyük lehetne. D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.Shawn84
több mint 11 éve
Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológiaHa be is jelentkeztek a 3. kör akkor is vicces amit említettek. 1+3 viszont már pofásabban hangzik. A jetset emlegetik ugye kérőnek most legjobban. Nekik az 1/18 + 3/16-os kombóval jó esélyük lehetne. D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.
több mint 11 éve
Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológiaEgyébként ja, szervezheted az utat vigyázat Lincloln jövünk 😛 😀
több mint 11 éve
Sajnos ez egyre komolyabbnak néz ki: www.bleedinggreennation.com/2014/3/21/5534378/desean-jackson-eagles-rumors-wide-receiver-return-reportNem értem, ha a viselkedésével van problémájuk, az már kiderült volna szezon közben nem? Az óta meg nem gyakran találkoztak. Mi lehet a háttérben?
több mint 11 éve
Sajnálom, az intiket is mindig úgy szégyellte 😀