NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Vick mostantól a Jets irányítója:
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/21/5495262/michael-vick-new-york-jets-signs-former-eagles-quarterbackHighlander
és akkor most odament padozni 5 miskáért? Nem hinném hogy Genot leültetik, azt talán el tudom képzelni hogy tanul vick mögött 1-2 évig. De nem valószínűeaglesmcnabb
márpedig simán. Nincs genyóval semmi baj csak neki tanulni kell még. Ugyan ez vonatkozik Manuelre is, bills be is mehetett volna simán. 1 év padozás Geno nak nem fog megártani.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/21/5495262/michael-vick-new-york-jets-signs-former-eagles-quarterbackHighlander
és akkor most odament padozni 5 miskáért? Nem hinném hogy Genot leültetik, azt talán el tudom képzelni hogy tanul vick mögött 1-2 évig. De nem valószínű

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/21/5495262/michael-vick-new-york-jets-signs-former-eagles-quarterback

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Na én többet ide be nem nézek amíg nincs hivatalos szó. Csak lehúzzátok az ember kedvét ezekkel a kurva offisöl cikkekkel.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Egyre szebb a történet 😒😕
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/21/5534378/desean-jackson-eagles-rumors-wide-receiver-return-report

több mint 11 éve
bár nem kell parázni, jövőre egy Herremans cut-al már 2,8 millát spórolunk 😀Bébé
+ a Play Off költségeit is megspóroljuk a következő 3-4 évre 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
bár nem kell parázni, jövőre egy Herremans cut-al már 2,8 millát spórolunk 😀Bébé
felis akasztom magam

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Elméletileg jövőre nekünk lesz a legtöbb helyünk a sapka alatt:
 www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/cap-hit/2015/
És ebben még nincs is benne egy esetleges Ryans, T.Cole, Cary cut.
Igaz ha beválik Foles, akkor pár millát neki is kéne adni. 😀Bébé
Épp hogy a legkevesebb, nem?Hulkeinstein
Jah igen. 😀
Szóval a fordítottja van. 😀Bébé
Ez amúgy nem para, abból adódik, hogy nekünk van a legtöbb fontos játékosunk hosszútávú szerződés alatt. Úgyis lesznek átstruktúrálások meg cutok, nem kell aggódni a cap space miatt 😊
Inkább örüljünk, hogy hosszútávúval rendelkezik majdnem minden fontos játékosunk.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
bár nem kell parázni, jövőre egy Herremans cut-al már 2,8 millát spórolunk 😀
több mint 11 éve
na bazd 😀

több mint 11 éve
Épp hogy a legkevesebb, nem?Hulkeinstein
Jah igen. 😀
Szóval a fordítottja van. 😀
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Épp hogy a legkevesebb, nem?
több mint 11 éve
Igaz ha beválik Foles, akkor pár millát neki is kéne adni. 😀
több mint 11 éve
Boykin számai nincsenek? (csak kíváncsiság kép, mert én nem találom)marci88
Sérülés miatt nem vett részt a combine felmérőkön és ha jól tudom a Pro Day-en sem.
Többek között emiatt csúszott le a 4. körbe. Szerencsénkre.
több mint 11 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Szerintem meg beleszámít, de biztos van aki ezt tudja fixen. Talpról ugrasz aztán amilyen magasra érsz az annyi.Shawn84
Sztem ez súlypontemelkedést mutat. Nem azt, hogy milyen magasra érsz fel. 38,5 inch az 98 cm.
Alapból odaáll a mérőhöz, talp a talajon, kinyújta a felfelé a kezét. Odahúzzák a mérő 0 pontját. Majd ugrik és ahol elüti olyan érték.
Itt a magasság sehogy se játszik benne szerepet.
De ha mégse így lenne, akkor majd vki megcáfol.Bébé
Pont így van, jól mondod 😉
Tehát lehet, hogy egy tízen éves kis kölyöknek baromi nagy emelkedése, de attól még egy 2 méteres faszi aki alig tud elrugaszkodni a földről még mindig magasabbra fog érni.
Persze itt nincsenek ilyen különbségek a játékosok között. Lényeg, hogy jó rugója legyen azért az illetőnek, az ilyen 90 centi feletti eredmények meg már iszonyat jónak számítanak.
Boykin számai nincsenek? (csak kíváncsiság kép, mert én nem találom)
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Szerintem meg beleszámít, de biztos van aki ezt tudja fixen. Talpról ugrasz aztán amilyen magasra érsz az annyi.Shawn84
Sztem ez súlypontemelkedést mutat. Nem azt, hogy milyen magasra érsz fel. 38,5 inch az 98 cm.
Alapból odaáll a mérőhöz, talp a talajon, kinyújta a felfelé a kezét. Odahúzzák a mérő 0 pontját. Majd ugrik és ahol elüti olyan érték.
De ha mégse így lenne, akkor majd vki megcáfol.Bébé
Hmm, lehet hogy igazat mondasz. Lényeg a lényeg, a mérete nem annyira befolyásolja az ő NFL-ben várható játékát mint ahogy az elsőre látszik.
több mint 11 éve
De ha mégse így lenne, akkor majd vki megcáfol.
több mint 11 éve
Nemtom nekem Verett nagy kedvenc, mert igaz hogy kicsi, de magasra ugrik, és rohadtul jól emberez. Pl revis is 5 centivel magasabb csak.
összehasonlításképpen. Combineon ki mekkorát ugrott: Gilbert😕6-0 ) 35,5 inch, Fuller (6-0) 38,5 inch, Verett (5-9) 39 inch, Roby (5-11) 38,5 inch. És messze a legrövidebb keze Verettnek van. Ezek után azt hiszem nem annyira kell az ő méreteit leírni.Shawn84
Ez negatívum.
Vagyis nem értem, utána írtad, hogy nem kell az Ő méreteit leírni, ha neki van a legrövidebb keze.

A magasugrás tudtommal úgy van, hogy abba nem számít milyen magas vagy. Szóval érted nem azt mutatja, hogy ki tudta elérni a 3 méteres peremet. Hanem azt, hogy milyen magasra ugrik.
Szóval ha pl (most baromság lesz amit írok, csak szemléltetés), ha Gilbert 2 inchel magasabb, mint Verrett, de csak 1 inchel ugrik kisebbet, akkor összesítésbe Gilbert nagyobb eséllyel tudja elütni a magasan szálló labdát. 😀Bébé
Szerintem meg beleszámít, de biztos van aki ezt tudja fixen. Talpról ugrasz aztán amilyen magasra érsz az annyi. Egy magasabb játékosnak elvileg magasabbra kell ugrani, de Verettel kapcsolatban is többször lehetett olvasni, hogy külön kiemelik milyen magasra ugrik, és ezzel a méretbeli hiányosságait egészen jól tudja kompenzálni. De ha Revisnek megy az hogy egy az egyben leszed embereket, akkor neki sincs kevesebb esélye.
több mint 11 éve
Nemtom nekem Verett nagy kedvenc, mert igaz hogy kicsi, de magasra ugrik, és rohadtul jól emberez. Pl revis is 5 centivel magasabb csak.
összehasonlításképpen. Combineon ki mekkorát ugrott: Gilbert😕6-0 ) 35,5 inch, Fuller (6-0) 38,5 inch, Verett (5-9) 39 inch, Roby (5-11) 38,5 inch. És messze a legrövidebb keze Verettnek van. Ezek után azt hiszem nem annyira kell az ő méreteit leírni.Shawn84
Ez negatívum.
Vagyis nem értem, utána írtad, hogy nem kell az Ő méreteit leírni, ha neki van a legrövidebb keze.

A magasugrás tudtommal úgy van, hogy abba nem számít milyen magas vagy. Szóval érted nem azt mutatja, hogy ki tudta elérni a 3 méteres peremet. Hanem azt, hogy milyen magasra ugrik.
Szóval ha pl (most baromság lesz amit írok, csak szemléltetés), ha Gilbert 2 inchel magasabb, mint Verrett, de csak 1 inchel ugrik kisebbet, akkor összesítésbe Gilbert nagyobb eséllyel tudja elütni a magasan szálló labdát. 😀

Legalábbis torna órán nálunk így mérték a súlypontemelkedésünket. 😀

Bár most nagyon elbizonytalanodtam, hogy mit is mutat meg a vertical-jump. 😀
több mint 11 éve
2. körben azért maradna jó Cb még szerintem. Dennard, Gilbert, Verette, Roby és Fuller nem megy ki mind talán.Shawn84
Mindössze mock-draftok alapján:
Dennard, Gilbert, Roby és Fuller 100%, hogy kimennek a 2/22-ig. (54.)
4ük közül 3 nagy eséllyel már az első körben.
Jason Verett combine számait elnézve ki fog Ő is menni sztem a Top50-ben.
Méreteit megnézve pedig szinte biztos, hogy nem fogjuk mi behúzni. 😀 (5-9, 190, 30 5/8-as karok)

E miatt is felőlem húzhatunk CB-t első körben, ha úgy érezzük, hogy megéri. Bár ugye Nolan érkezésével lehet, hogy ez nem lenne olyan jó 5let (nem hiszem, közülük bármelyik is must-get-guy), de az se lenne katasztrófa, ha csak 3.-4. körben érkezne vki.Bébé
összehasonlításképpen. Combineon ki mekkorát ugrott: Gilbert😕6-0 ) 35,5 inch, Fuller (6-0) 38,5 inch, Verett (5-9) 39 inch, Roby (5-11) 38,5 inch. És messze a legrövidebb keze Verettnek van. Ezek után azt hiszem nem annyira kell az ő méreteit leírni.
Revisnek anno a Pro dayen 38 inch volt a vertical jump.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem még Keith McGill tetszik, ő talán hátrébb is bent lenne.
több mint 11 éve
2. körben azért maradna jó Cb még szerintem. Dennard, Gilbert, Verette, Roby és Fuller nem megy ki mind talán.Shawn84
Mindössze mock-draftok alapján:
Dennard, Gilbert, Roby és Fuller 100%, hogy kimennek a 2/22-ig. (54.)
4ük közül 3 nagy eséllyel már az első körben.
Jason Verett combine számait elnézve ki fog Ő is menni sztem a Top50-ben.
Méreteit megnézve pedig szinte biztos, hogy nem fogjuk mi behúzni. 😀 (5-9, 190, 30 5/8-as karok)

E miatt is felőlem húzhatunk CB-t első körben, ha úgy érezzük, hogy megéri. Bár ugye Nolan érkezésével lehet, hogy ez nem lenne olyan jó 5let (nem hiszem, közülük bármelyik is must-get-guy), de az se lenne katasztrófa, ha csak 3.-4. körben érkezne vki.
több mint 11 éve
frissülő eagles prospect tracker:  www.phillymag.com/birds247/2014/03/20/eagles-pre-draft-tracker/Shawn84
Evansnek és Fullernek örülnék, egyenlőre inkább utóbbinak van esélye, de max ha első körben akarjuk mindenképp behúzni, másodikban valószínű nem jutna el hozzánk. Evansért meg az is lehet komolyan előre kéne menni, és nem biztos, hogy tudunk annyit áldozni rá.dande
2. körben azért maradna jó Cb még szerintem. Dennard, Gilbert, Verette, Roby és Fuller nem megy ki mind talán.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
frissülő eagles prospect tracker:  www.phillymag.com/birds247/2014/03/20/eagles-pre-draft-tracker/Shawn84
Evansnek és Fullernek örülnék, egyenlőre inkább utóbbinak van esélye, de max ha első körben akarjuk mindenképp behúzni, másodikban valószínű nem jutna el hozzánk. Evansért meg az is lehet komolyan előre kéne menni, és nem biztos, hogy tudunk annyit áldozni rá.
több mint 11 éve
frissülő eagles prospect tracker:  www.phillymag.com/birds247/2014/03/20/eagles-pre-draft-tracker/