Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Nekem eddig nagyon bejövős az ide tevékenységünk.
CB kérdés elvileg megoldott (+késői körös draft Marsh-nak meg Carmichael-nek is lenne vetélytársa a rosterre kerüléshez)
S van egy Jenkins + a többiek (Wolf, Maragos, K Johnson) FA? draft? mindkettő esetleg?
OLB: ugyanaz, mit az előbbi (Braman esetleg szóba jöhet itt is)
DL:egy csere FA NT (ha akad értelmes), + esetleg DE még jöhetne (meg elvileg ott van még Kruger is tavalyról, Curry is jó volt amikor pályára küldték)

Várom a folytatást!! 😊
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Kicker kérdésben nincs valami pletyka? Vagy Heneryvel tervez a csapat jövőre is?
Sztem a lehetőséget bőven megkapta, viszont többször is csalódnunk kellett...
Most ha a nyakára hozunk valakit a "verseny" kedvéért, attól még ugyanúgy nem fogja berúgni a necces szituációkban.marci88
Nem nagyon írnak kickerről, ha jól látom már csak hárman vannak szerződés nélkül: Hauschka, Lindell meg Akers. Lehet draftról akarnak valakit hozni, bár nagyot robbanna ha végül elhoznánk Halacskát 😀

több mint 11 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Kicker kérdésben nincs valami pletyka? Vagy Heneryvel tervez a csapat jövőre is?
Sztem a lehetőséget bőven megkapta, viszont többször is csalódnunk kellett...
Most ha a nyakára hozunk valakit a "verseny" kedvéért, attól még ugyanúgy nem fogja berúgni a necces szituációkban.
több mint 11 éve
így állunk most elvileg:
Bryce Johnston@eaglessalarycap
I've seen enough on Braman, Maragos, and Carroll to estimate that Eagles cap room is down to about 18.3M, not sure about Sproles extension

több mint 11 éve

több mint 11 éve
Azt kell mondjam, hogy még egy használható safetyre vagyunk a tökéletes FA lezárásától.Ez lehet Allen, vagy DeCoud vagy Clemons tökmindegy, de még valaki jó lenne.Shawn84
Itt is egy friss cikk ehhez kapcsolódóan:
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/14/5508874/nfl-free-agency-2014-best-remaining-safety-options

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Azt kell mondjam, hogy még egy használható safetyre vagyunk a tökéletes FA lezárásától.Ez lehet Allen, vagy DeCoud vagy Clemons tökmindegy, de még valaki jó lenne.
A maradék safetykről egy írás:  www.bleedinggreennation.com/2014/3/14/5508874/nfl-free-agency-2014-best-remaining-safety-options
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/03/nfl_free_agents_michael_vick_jets.html
Kíváncsi vagyok, hogy dönt majd végül Vick.Highlander
A nagy terve, hogy vhol kezdő legyen úgy tűnik nem jön össze egy könnyen, a végén lehet, hogy beéri velünk is.
több mint 11 éve
Roseman nem csak a tökét vakargatja meló helyett 😀
Eagles already signed RB Darren Sproles to a two-year contract extension, tying him to Philadelphia for three seasons, per league source.
több mint 11 éve
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/03/nfl_free_agents_michael_vick_jets.html
Kíváncsi vagyok, hogy dönt majd végül Vick.

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Spekuláció további draft pickek szerzéséről:
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/14/5507522/2014-nfl-draft-eagles-draft-picks-trade-rumors

Am igen, Sproles azért is válhat be mert nincs annyit koptatva mint egy klasszikus RB, meg ahogy Bébé is említette, ő főleg passzjátékoknál lehet fegyver. Abban reménykedek, hogy visszahordásoknál is lesz keresnivalója. Nem bánnám már ha ST is mutatna valamit, mindenesetre az igazolásokból ítélve Kelly is érzi ezt.Highlander
D-jax ebben is benne van, agyam eldobom. 😕Shawn84
"This one is simple. If the Eagles don't like who's at pick No. 22 or even later in the draft, they could easily decide to trade down to get more picks"
Mintha a letrade csak a mi döntésünktől függene, főleg egy 1/22-es picknél, ahol nem feltétlenül könnyű cserepartnert találni, főleg egy mélyebb drafton. Hát nem sok fogalma van a cikkírónak.

több mint 11 éve
Én is bírom Brownt de nekem erős a gyanúm h pickre fogjuk váltani.
D-Jax témához:
Jeff McLane@Jeff_McLane
If Chip Kelly has a problem w/ DeSean Jackson's size then why did he just go out and trade for 5-6, 190-lb Darren Sproles?

Jeff McLane@Jeff_McLane
Size has absolutely zero to do w/ any reason why the #Eagles would consider shopping DeSean Jackson, which they most certainly aren't.

szvsz ha Jacksont vmi csoda folytán elpasszolnánk, akkor nálam egyértelmű lenne, hogy jövőre nem a SB lesz a cél. Bár tudom, balgaság lehet kijelenteni ilyet egy játékos miatt, de azért ez a Foles-Desean connection az egyik fő fegyverünk az offensben aminek elvesztését lehetetlen kompenzálni egy draft alatt.Highlander
Jövőévi első és idei 3. körért adná vki?
Félre értés ne essék én se akarom az eltrade-lését, csak kíváncsi vagyok, hogy hol a határ. 😀Bébé
3 első kört megérne talán 😊
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
D-Jax témához:
Jeff McLane@Jeff_McLane
If Chip Kelly has a problem w/ DeSean Jackson's size then why did he just go out and trade for 5-6, 190-lb Darren Sproles?

Jeff McLane@Jeff_McLane
Size has absolutely zero to do w/ any reason why the #Eagles would consider shopping DeSean Jackson, which they most certainly aren't.

szvsz ha Jacksont vmi csoda folytán elpasszolnánk, akkor nálam egyértelmű lenne, hogy jövőre nem a SB lesz a cél. Bár tudom, balgaság lehet kijelenteni ilyet egy játékos miatt, de azért ez a Foles-Desean connection az egyik fő fegyverünk az offensben aminek elvesztését lehetetlen kompenzálni egy draft alatt.Highlander
Jövőévi első és idei 3. körért adná vki?
Félre értés ne essék én se akarom az eltrade-lését, csak kíváncsi vagyok, hogy hol a határ. 😀
több mint 11 éve
D-Jax témához:
Jeff McLane@Jeff_McLane

Jeff McLane@Jeff_McLane

szvsz ha Jacksont vmi csoda folytán elpasszolnánk, akkor nálam egyértelmű lenne, hogy jövőre nem a SB lesz a cél. Bár tudom, balgaság lehet kijelenteni ilyet egy játékos miatt, de azért ez a Foles-Desean connection az egyik fő fegyverünk az offensben aminek elvesztését lehetetlen kompenzálni egy draft alatt.

több mint 11 éve
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/14/5507522/2014-nfl-draft-eagles-draft-picks-trade-rumorsHighlander
D-jax ebben is benne van, agyam eldobom. 😕Shawn84
hmm...
"might the Eagles be willing to trade Jackson for more picks? Believe me when I tell you it’s been talked about on the second floor of NovaCare."
Csak is akkor, ha vkit nagyon le tudnánk húzni.

Bryce remélem marad. Bírom a csávót. 😀 Valamint tavaly több mint 4x annyi snap-et kapott, mint Polk. Ezen meglepődtem, hogy kettőjük között ilyen nagy volt a különbség. Szezon közben nem tűnt fel. (170-40)
Bár érdekes, hogy amikor nagyon számított - Dallas és Saints ellen - alig kerültek pályára.
Dallas ellen: Polk 5 snap, Bryce 4
Saints ellen: 1-1 snap
Persze melyik edző akarná lehozni Shadyt, de azért látszik, hogy a bizalom azért nem teljesen van meg.
több mint 11 éve
 www.bleedinggreennation.com/2014/3/14/5507522/2014-nfl-draft-eagles-draft-picks-trade-rumors

Am igen, Sproles azért is válhat be mert nincs annyit koptatva mint egy klasszikus RB, meg ahogy Bébé is említette, ő főleg passzjátékoknál lehet fegyver. Abban reménykedek, hogy visszahordásoknál is lesz keresnivalója. Nem bánnám már ha ST is mutatna valamit, mindenesetre az igazolásokból ítélve Kelly is érzi ezt.Highlander
D-jax ebben is benne van, agyam eldobom. 😕
több mint 11 éve

Am igen, Sproles azért is válhat be mert nincs annyit koptatva mint egy klasszikus RB, meg ahogy Bébé is említette, ő főleg passzjátékoknál lehet fegyver. Abban reménykedek, hogy visszahordásoknál is lesz keresnivalója. Nem bánnám már ha ST is mutatna valamit, mindenesetre az igazolásokból ítélve Kelly is érzi ezt.

több mint 11 éve
Ha még csak 1 évre is fog maradni, remélem nagy hasznát fogjuk venni.
Jó lenne ha 700 yardot össze tudni hozni meg hozzá tudna tenni a játékhoz kritikus pillanatokban.Bébé
Én a kora miatt vagyok kicsit kétkedő, de gondolom nem véletlen akarta őt Kelly a csapatba. Tény h a játékstílusunkhoz tökéletesen passzol, akár jolly joker is lehet szvsz ha elkerülik a sérülések.Highlander
Főleg RB-knél 30 fölött jön a visszaesés.
De azért Thomas Jones is összehozott 31 évesen 1400 yardot. Ronnie Brown is 600-at.
Talán nála sem lesz olyan nagy visszaesés.
Csakúgy, mint Weaver talán Ő is közönségkedvencé tud válni egy szezon alatt. És nem pedig a másik véglet, Ronnie Brown szitu lesz belőle. 😀

Igaz Sproles inkább WR mint RB.Bébé
az elmúlt években azért nem kapott tejes terhelést, és most is csak shadynek segít majd be. tökéletesen jó lsz majd ő abba na szerepben amit kelly ad naki
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na kíváncsi vagyok ki lesz a mai egy-két emberünk, illetve főleg milyen posztra? Már ha egyátalán történik valami érdemleges ma. Nem árt a pihenő 😛
több mint 11 éve
Jó lenne ha 700 yardot össze tudni hozni meg hozzá tudna tenni a játékhoz kritikus pillanatokban.Bébé
Én a kora miatt vagyok kicsit kétkedő, de gondolom nem véletlen akarta őt Kelly a csapatba. Tény h a játékstílusunkhoz tökéletesen passzol, akár jolly joker is lehet szvsz ha elkerülik a sérülések.Highlander
Főleg RB-knél 30 fölött jön a visszaesés.
De azért Thomas Jones is összehozott 31 évesen 1400 yardot. Ronnie Brown is 600-at.
Talán nála sem lesz olyan nagy visszaesés.
Csakúgy, mint Weaver talán Ő is közönségkedvencé tud válni egy szezon alatt. És nem pedig a másik véglet, Ronnie Brown szitu lesz belőle. 😀

Igaz Sproles inkább WR mint RB.
több mint 11 éve
Én a kora miatt vagyok kicsit kétkedő, de gondolom nem véletlen akarta őt Kelly a csapatba. Tény h a játékstílusunkhoz tökéletesen passzol, akár jolly joker is lehet szvsz ha elkerülik a sérülések.
Itt pedig egy részletesebb elemzés Carroll-ról:
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/03/nolan_carroll_scouting_report_for_newest_member_of_the_eagles.html

több mint 11 éve
Jó lenne ha 700 yardot össze tudni hozni meg hozzá tudna tenni a játékhoz kritikus pillanatokban.
több mint 11 éve
Roseman üdvözli Sprolest 😀

több mint 11 éve
A sajtótájékoztató este 8-kor lesz.
több mint 11 éve
elvileg ez friss cap helyzet:  nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51Shawn84
Jah ezt már láttam én is, de nem akarom elhinni. 😀
24 millával kezdtük a FA-t (eaglescap.com). Cut lett Chung. 26 milla. Sproles csak egymaga elvisz több mint 3 millát és akkor még ott van Jenkins, Jones, Nolan és a két ST mágus.
Eaglescap.com twittere 19 millát ír, de abba még nincsen benne 3 kisebb igazolás.
Szal nem értem, hogy most akkor mi az igaz.

Amúgy ha Chung talál csapatot, akkor +1 milla felszabadul a sapka alól. Úgyhogy szurkoljunk. 😀
Legjobb az lenne, ha vmi NFC East csapat vinné el. 😀Bébé
Én tegnap saccper számoltam és 16-ra jött ki, de még Carroll szerződését sem ismertem. Max 18 az szvsz.