Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Közben már kijavították Nolan Carroll-ra XD
több mint 11 éve
phinphanatic.com/2014/03/13/chris-clemons-inks-eagles/Ez valami kacsa? Máshol még nem láttam...
szerk.: Látom Bébé már írta, csak a hsz. első felét olvastam...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Payton on Sproles: "Darren is one of the smartest football players I’ve ever been around.”Sok pletyka megy arról, hogy megszereztük Chris Clemonst (safety), de egyik sem hiteles forrás és egy csapathoz közel álló újságíró se tudja megerősíteni a hírt.
több mint 11 éve
Bryan Braman: Kill. Maim. Destroy.ano92szimpi a srác 😀
több mint 11 éve
xD Q: What's your mindset for Special Teams?
Chris Maragos: It encompasses the versatility of a football player.
Bryan Braman: Kill. Maim. Destroy.
több mint 11 éve
Ricsi>Coleman, még tavaly:www.youtube.com/watch?v=IL7LUulqupg De volt ennél látványosabb is, de az lehet nem Square volt,ano92Nem square-t fejelték seggre vmelyik meccsen? 😀 😀HulkeinsteinGeathers átment a fővárosba.Shawn84ennek örülök, őt, meg Squaret kifejezetten nem bírtam.mustaine
www.youtube.com/watch?v=1v2n3jOEYBY
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=IL7LUulqupg De volt ennél látványosabb is, de az lehet nem Square volt,Nem square-t fejelték seggre vmelyik meccsen? 😀 😀HulkeinsteinGeathers átment a fővárosba.Shawn84ennek örülök, őt, meg Squaret kifejezetten nem bírtam.mustaine
több mint 11 éve
Nem square-t fejelték seggre vmelyik meccsen? 😀 😀Geathers átment a fővárosba.Shawn84ennek örülök, őt, meg Squaret kifejezetten nem bírtam.mustaine
több mint 11 éve
Neked fontos feladatod van a mérkőzéseink előtt...! Én bírlak!😊Elég sok bust van 1. körben, és későbbiekben meg lehet találni értelmes játékost.😀 Jajj, hát ezért nem némíthatlak le téged, mi a jó egen lehetne nagyokat szórakozni ebben a topikban 😀 Zseniális vagy, de azért kicsit naivan reménykedem benne, hogy ezeket feltűnési viszketegségből írod ki magadból 😀EazzyGraham és Brown most akit trade alapnak gondolok pickekért, és istenigazán nem is bánnám, ha szereznénk értük valamit. Persze hátsóbb körökben mindig nagy kérdés, hogy valami kukát sikerül találni, vagy ilyen Kelce félét 😀EazzyPont ugyanannyi esély van kukát találni mint első körben.ano92
Nem muszáj ide írnom amúgy, magamban is tudtam szurkolni a sasoknak eddig is, meg ha kell ezután is. Csak szóljatok, hogy nem bírjátok a pofám és már le is iratkozok a topikról.ano92
több mint 11 éve
Elég sok bust van 1. körben, és későbbiekben meg lehet találni értelmes játékost.😀 Jajj, hát ezért nem némíthatlak le téged, mi a jó egen lehetne nagyokat szórakozni ebben a topikban 😀 Zseniális vagy, de azért kicsit naivan reménykedem benne, hogy ezeket feltűnési viszketegségből írod ki magadból 😀EazzyGraham és Brown most akit trade alapnak gondolok pickekért, és istenigazán nem is bánnám, ha szereznénk értük valamit. Persze hátsóbb körökben mindig nagy kérdés, hogy valami kukát sikerül találni, vagy ilyen Kelce félét 😀EazzyPont ugyanannyi esély van kukát találni mint első körben.ano92
Nem muszáj ide írnom amúgy, magamban is tudtam szurkolni a sasoknak eddig is, meg ha kell ezután is. Csak szóljatok, hogy nem bírjátok a pofám és már le is iratkozok a topikról.
több mint 11 éve
egyszer az egyetemen lecsukták. fasza mugshot készült róla 😀 😀 😀 😀😀Pedig Gathers elég vicces forma. pbs.twimg.com/media/BJmC-TuCcAAqO6i.jpg 😊GreengoGeathers átment a fővárosba.Shawn84ennek örülök, őt, meg Squaret kifejezetten nem bírtam.mustaine
több mint 11 éve
Pedig Gathers elég vicces forma. 😊Geathers átment a fővárosba.Shawn84ennek örülök, őt, meg Squaret kifejezetten nem bírtam.mustaine

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Azzal az alkattal kész csoda 😀Shawn84hékás, figyelek ám!!! 😀
Square-től az az egy jelenet van meg amikor seggrefejelte Murray 😀Geathers átment a fővárosba.Shawn84ennek örülök, őt, meg Squaret kifejezetten nem bírtam.mustaine
egyébként Kurvajó a secondary, van már depth. 😊 Kár hogy kezdő nincs 😀
Sprolesnak is örülök, szimpi volt mindig is, örülök hogy több fegyverünk lesz, csak nehogy túl sok dudás legyen a csárdába.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Geathers átment a fővárosba.Shawn84ennek örülök, őt, meg Squaret kifejezetten nem bírtam.
több mint 11 éve
Geathers átment a fővárosba.Shawn84két DL-man-t össze kéne szedni a FA-ról
több mint 11 éve
Geathers átment a fővárosba.
több mint 11 éve
QB Brett Smith:ÁÁÁ ez csak terelés, nekünk Manzi kell 😛
www.bleedinggreennation.com/2014/3/13/5505328/eagles-wyoming-brett-smith-pro-day
A tenyere nagy, ami Chip QB-értékelésénél nagyon fontos szempont.
Emellett futni is tud a csávó. (4,51 a Pro Day-en)
espn.go.com/college-football/player/_/id/516959/brett-smithBébé
több mint 11 éve
QB Brett Smith:www.bleedinggreennation.com/2014/3/13/5505328/eagles-wyoming-brett-smith-pro-day
A tenyere nagy, ami Chip QB-értékelésénél nagyon fontos szempont.
Emellett futni is tud a csávó. (4,51 a Pro Day-en)
espn.go.com/college-football/player/_/id/516959/brett-smith
több mint 11 éve
Mondom csak a mi szemszögünkből nézve tetszik a mock. Nem figyeltem ki van még bent meg ki mit húz..csak a needeket és ez a sorrend adja. :cool:Amúgy nem nagy kedvencem a Walterfootball, de ezt a mockjukat most úgy ahogy van írnám is alá. 😊a 2. kör egy vicc. ha ott Van Noy van és a Reilly helyett van WR akkor tökéletes.Shawn84
walterfootball.com/draft2014.php .Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Na Yeeeeeah...ami Sprolest illeti. Pár napja láttam meg twitteren, hogy érdeklődünk iránta. Nekem nagyon bejön, hogy ide jött...és hogy miért? (többek nem értik) Mert Kelly rendszerébe kellenek a "fegyverek"/skill playerek és ahogy azt vártam...érkeznek is. Ettől leszünk nehezen kiismerhetőek. Még be kell húzni a drafton egy jó WR-t akivel lehet is a jövőben kezdeni valamit és jók leszünk. (Ami miatt viszont kicsit szomorúbb lehetek az az, hogy ezzel csökkent az esélye annak, hogy a Black Mamba hozzánk kerüljön...de belefér 😀 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Hagyják már békében D-Jax-t. Tényleg addig dumálnak róla míg a végén ő is menni akar, és akkor majd jó megmondják milyen igazuk volt, közbe meg nem is 😛
több mint 11 éve
😀 Jajj, hát ezért nem némíthatlak le téged, mi a jó egen lehetne nagyokat szórakozni ebben a topikban 😀 Zseniális vagy, de azért kicsit naivan reménykedem benne, hogy ezeket feltűnési viszketegségből írod ki magadból 😀Graham és Brown most akit trade alapnak gondolok pickekért, és istenigazán nem is bánnám, ha szereznénk értük valamit. Persze hátsóbb körökben mindig nagy kérdés, hogy valami kukát sikerül találni, vagy ilyen Kelce félét 😀EazzyPont ugyanannyi esély van kukát találni mint első körben.ano92
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
fasznak kell még ebbe a csoportba Sproles is basszátok meg 😀 😛Cowboykarcsicsak nem tetszik kicsit bekaksizni tőlünk?
több mint 11 éve
fasznak kell még ebbe a csoportba Sproles is basszátok meg 😀 😛
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Pletykálnak egy estleges Djax trade-ről is...http://www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Addition-of-Sproles-Gives-Eagles-Trade-Flexibility.htmlÉs közben McLane: "Not much left there in FA, but get impression Howie's not finished. RT @MikeMmchugh619: any word on a pass rusher for the Eagles?"