Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.Shawn84De tutira nem fogunk érte kapni első kört. 😀
Max csak akkor ha jön a Roseman-magic 😀
2. körben reménykedek, hátha vki áldoz érte annyit.
több mint 12 éve
Nem értem, ha a viselkedésével van problémájuk, az már kiderült volna szezon közben nem? Az óta meg nem gyakran találkoztak. Mi lehet a háttérben?Shawn84De azt Chip-ék érzik, hogy milyen hatással van DeSean a többiekre.
Plusz ha jól mennek a dolgok, akkor mindenki lenyeli ezeket a kis dolgokat.
Arról nem is beszélve, hogy Washburn-ről is csak azután derült ki, hogy Juanitozta Castillot miután elküldték.
több mint 12 éve
Még szerencse, hogy nem csak "épeszűek" vannak 😛.... 😊 egy olyan WR-ért, akiről nyíltan kimondja a csapata, hogy mehet amerre lát, 10,5 milliót keres és enyhén érdekes a karaktere, nem fogtok 1. kört kapni. 3. körnél többet egy épeszű franchise sem fog adni.Amadeus91Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológiaHa be is jelentkeztek a 3. kör akkor is vicces amit említettek. 1+3 viszont már pofásabban hangzik. A jetset emlegetik ugye kérőnek most legjobban. Nekik az 1/18 + 3/16-os kombóval jó esélyük lehetne. D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.Shawn84
Egyébként ja, szervezheted az utat vigyázat Lincloln jövünk 😛 😀dande
több mint 12 éve
Szerintem a Jets egy 1/18 =DJax + 1/22 -vel fog először próbálkozni. Nekik jó nekünk nem látom benne az üzletet..... 😊 egy olyan WR-ért, akiről nyíltan kimondja a csapata, hogy mehet amerre lát, 10,5 milliót keres és enyhén érdekes a karaktere, nem fogtok 1. kört kapni. 3. körnél többet egy épeszű franchise sem fog adni.Amadeus91Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológiaHa be is jelentkeztek a 3. kör akkor is vicces amit említettek. 1+3 viszont már pofásabban hangzik. A jetset emlegetik ugye kérőnek most legjobban. Nekik az 1/18 + 3/16-os kombóval jó esélyük lehetne. D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.Shawn84
több mint 12 éve
.... 😊 egy olyan WR-ért, akiről nyíltan kimondja a csapata, hogy mehet amerre lát, 10,5 milliót keres és enyhén érdekes a karaktere, nem fogtok 1. kört kapni. 3. körnél többet egy épeszű franchise sem fog adni.Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológiaHa be is jelentkeztek a 3. kör akkor is vicces amit említettek. 1+3 viszont már pofásabban hangzik. A jetset emlegetik ugye kérőnek most legjobban. Nekik az 1/18 + 3/16-os kombóval jó esélyük lehetne. D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.Shawn84
több mint 12 éve
Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológiaHa be is jelentkeztek a 3. kör akkor is vicces amit említettek. 1+3 viszont már pofásabban hangzik. A jetset emlegetik ugye kérőnek most legjobban. Nekik az 1/18 + 3/16-os kombóval jó esélyük lehetne. D-Jax szerintem a jelenlegi értékét nézve egy középső első körös picket tutira megér.
több mint 12 éve
Mondom, szerintem nem mi akartuk először. Egyszerűen bejelentkeztek érte. Aztán ha a bogarat elültetik az ember fülébe...... tiszta pszicológiaEgyébként ja, szervezheted az utat vigyázat Lincloln jövünk 😛 😀
több mint 12 éve
Sajnos ez egyre komolyabbnak néz ki: www.bleedinggreennation.com/2014/3/21/5534378/desean-jackson-eagles-rumors-wide-receiver-return-reportNem értem, ha a viselkedésével van problémájuk, az már kiderült volna szezon közben nem? Az óta meg nem gyakran találkoztak. Mi lehet a háttérben?
több mint 12 éve
Sajnálom, az intiket is mindig úgy szégyellte 😀
több mint 12 éve
márpedig simán. Nincs genyóval semmi baj csak neki tanulni kell még. Ugyan ez vonatkozik Manuelre is, bills be is mehetett volna simán. 1 év padozás Geno nak nem fog megártani.Vick mostantól a Jets irányítója:és akkor most odament padozni 5 miskáért? Nem hinném hogy Genot leültetik, azt talán el tudom képzelni hogy tanul vick mögött 1-2 évig. De nem valószínűeaglesmcnabb
www.bleedinggreennation.com/2014/3/21/5495262/michael-vick-new-york-jets-signs-former-eagles-quarterbackHighlander
több mint 12 éve
Vick mostantól a Jets irányítója:és akkor most odament padozni 5 miskáért? Nem hinném hogy Genot leültetik, azt talán el tudom képzelni hogy tanul vick mögött 1-2 évig. De nem valószínű
www.bleedinggreennation.com/2014/3/21/5495262/michael-vick-new-york-jets-signs-former-eagles-quarterbackHighlander
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Vick mostantól a Jets irányítója:www.bleedinggreennation.com/2014/3/21/5495262/michael-vick-new-york-jets-signs-former-eagles-quarterback
több mint 12 éve
Na én többet ide be nem nézek amíg nincs hivatalos szó. Csak lehúzzátok az ember kedvét ezekkel a kurva offisöl cikkekkel.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Egyre szebb a történet 😒😕 www.bleedinggreennation.com/2014/3/21/5534378/desean-jackson-eagles-rumors-wide-receiver-return-report
több mint 12 éve
bár nem kell parázni, jövőre egy Herremans cut-al már 2,8 millát spórolunk 😀Bébé+ a Play Off költségeit is megspóroljuk a következő 3-4 évre 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
bár nem kell parázni, jövőre egy Herremans cut-al már 2,8 millát spórolunk 😀Bébéfelis akasztom magam
több mint 12 éve
Ez amúgy nem para, abból adódik, hogy nekünk van a legtöbb fontos játékosunk hosszútávú szerződés alatt. Úgyis lesznek átstruktúrálások meg cutok, nem kell aggódni a cap space miatt 😊Jah igen. 😀Elméletileg jövőre nekünk lesz a legtöbb helyünk a sapka alatt:Épp hogy a legkevesebb, nem?Hulkeinstein
www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/cap-hit/2015/
És ebben még nincs is benne egy esetleges Ryans, T.Cole, Cary cut.
Igaz ha beválik Foles, akkor pár millát neki is kéne adni. 😀Bébé
Szóval a fordítottja van. 😀Bébé
Inkább örüljünk, hogy hosszútávúval rendelkezik majdnem minden fontos játékosunk.
több mint 12 éve
bár nem kell parázni, jövőre egy Herremans cut-al már 2,8 millát spórolunk 😀
több mint 12 éve
na bazd 😀
több mint 12 éve
Jah igen. 😀Elméletileg jövőre nekünk lesz a legtöbb helyünk a sapka alatt:Épp hogy a legkevesebb, nem?Hulkeinstein
Szóval a fordítottja van. 😀
több mint 12 éve
Elméletileg jövőre nekünk lesz a legtöbb helyünk a sapka alatt:Épp hogy a legkevesebb, nem?
több mint 12 éve
Elméletileg jövőre nekünk lesz a legtöbb helyünk a sapka alatt:www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/cap-hit/2015/
Igaz ha beválik Foles, akkor pár millát neki is kéne adni. 😀
több mint 12 éve
Boykin számai nincsenek? (csak kíváncsiság kép, mert én nem találom)marci88Sérülés miatt nem vett részt a combine felmérőkön és ha jól tudom a Pro Day-en sem.
Többek között emiatt csúszott le a 4. körbe. Szerencsénkre.