Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez aztán az érv. 😀ez azért így nem teljesen igazmustaineGraham.ano92
Amúgy B.Graham jó pick volt. Needre is jött és simán Top20-as játékos volt.
Csak rookie szezonjában jött a nem gyenge térdsérülése. Most meg már 3-4-ben vagyunk. De ha egyszer visszakerül 4-3-ba pusztítani fog.
több mint 11 éve
Graham.ez azért így nem teljesen igazmustaineGraham és Brown most akit trade alapnak gondolok pickekért, és istenigazán nem is bánnám, ha szereznénk értük valamit. Persze hátsóbb körökben mindig nagy kérdés, hogy valami kukát sikerül találni, vagy ilyen Kelce félét 😀EazzyPont ugyanannyi esély van kukát találni mint első körben.ano92
több mint 11 éve
ez azért így nem teljesen igazGraham és Brown most akit trade alapnak gondolok pickekért, és istenigazán nem is bánnám, ha szereznénk értük valamit. Persze hátsóbb körökben mindig nagy kérdés, hogy valami kukát sikerül találni, vagy ilyen Kelce félét 😀EazzyPont ugyanannyi esély van kukát találni mint első körben.ano92
több mint 11 éve
Graham és Brown most akit trade alapnak gondolok pickekért, és istenigazán nem is bánnám, ha szereznénk értük valamit. Persze hátsóbb körökben mindig nagy kérdés, hogy valami kukát sikerül találni, vagy ilyen Kelce félét 😀EazzyPont ugyanannyi esély van kukát találni mint első körben.
több mint 11 éve
Chip:"Darren Sproles is an unbelievable offensive weapon. He can do it all, run, catch, plus he’s a proven winner,"
Nagy eséllyel nem lesz így DAT draft.
több mint 11 éve
Nah az elmúlt 10 év legmélyebb draftja nekünk meg van 6 pickünk. Korrekt. 😀 Jah az O# durva.
RB: Shady, Bryce, Polk
TE: Celek, Ertz, James Casey,
WR: DeSean, Cooper, Maclin
+ Sproles
A falunk és az irányítónk pedig elit. 😀
Egyetlen need a fal mélyítése és ennyi. De két jövevénnyel ezt is simán meg lehet oldani.
több mint 11 éve
Na ez nem feltétlen igaz 😀Hát én már majdnem eljutottam fórum focira, eaglesmcnabb pedig tudtommal elit OT ott 😀Eazzysziasztok új tag vagyok 😊Vannak itt ilyenek is? o_oShawn84
durván 5 éve vagyok eagles fan( + ravens drukker is vagyok ez a 2 csapat van amit szeretek csak 😀)
remélem nem fogjátok leharapni a fejem,ha majd vmi hülyeséget kérdezek a jövőben tőletek 😀
nem vagyok akkora spíler mint itt jó néhányan azért 😀petr
több mint 11 éve
Graham és Brown most akit trade alapnak gondolok pickekért, és istenigazán nem is bánnám, ha szereznénk értük valamit. Persze hátsóbb körökben mindig nagy kérdés, hogy valami kukát sikerül találni, vagy ilyen Kelce félét 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
majdnem de a komp pickek mindig a 3. végére kerülnek...2014 NFL DRAFT PICKSGondolom komp pickek miatt bár akkor már a 3. is lehetne az.dande
Round Pick/Notes
1 Own Pick - No. 22 Overall
2 Own Pick - No. 54 Overall
3 Own Pick - No. 86 Overall
4 Own Pick - No. TBD
5 Own Pick - No. TBD
7 Own Pick - No. TBD
Az alsók nemtom miért TBD.Shawn84
kéne még pick
több mint 11 éve
úú basszus ja. Többet kéne aludni 😀2014 NFL DRAFT PICKSszerintem az overallt még nem tudni a kompenzációk miatt 😊mustaine
Round Pick/Notes
4 Own Pick - No. TBD
5 Own Pick - No. TBD
7 Own Pick - No. TBD
több mint 11 éve
Megelőztél 😛
több mint 11 éve
2014 NFL DRAFT PICKSGondolom komp pickek miatt bár akkor már a 3. is lehetne az.
Round Pick/Notes
4 Own Pick - No. TBD
5 Own Pick - No. TBD
7 Own Pick - No. TBD
több mint 11 éve
2014 NFL DRAFT PICKSszerintem az overallt még nem tudni a kompenzációk miatt 😊
Round Pick/Notes
4 Own Pick - No. TBD
5 Own Pick - No. TBD
7 Own Pick - No. TBD
több mint 11 éve
2014 NFL DRAFT PICKSRound Pick/Notes
4 Own Pick - No. TBD
5 Own Pick - No. TBD
7 Own Pick - No. TBD
Az alsók nemtom miért TBD.
több mint 11 éve
Azzal az alkattal kész csoda 😀Hát én már majdnem eljutottam fórum focira, eaglesmcnabb pedig tudtommal elit OT ott 😀Eazzysziasztok új tag vagyok 😊Vannak itt ilyenek is? o_oShawn84
durván 5 éve vagyok eagles fan( + ravens drukker is vagyok ez a 2 csapat van amit szeretek csak 😀)
remélem nem fogjátok leharapni a fejem,ha majd vmi hülyeséget kérdezek a jövőben tőletek 😀
több mint 11 éve
Hát én már majdnem eljutottam fórum focira, eaglesmcnabb pedig tudtommal elit OT ott 😀sziasztok új tag vagyok 😊Vannak itt ilyenek is? o_oShawn84
több mint 11 éve
sziasztok új tag vagyok 😊Vannak itt ilyenek is? o_o
több mint 11 éve
Egyébként mi a rákért foglalkoztok ti velünk ennyit muteoljatok le minket a picsába aztán csá .. olyan gyökér vagy easy mint egy 3 éves.
több mint 11 éve
Ha kimegy Pryor és HaHa, akkor felőlem BPA-zzunk. Meg egyébként is.
több mint 11 éve
petr
12
nem tudom kiről van szó,de nem vagyok én olyan bátor gyerek 😀sziasztok új tag vagyok 😊Ha nem, süllyedsz ano vagy petikiafranc01 szintjére, akkor nem hiszem, hogy bárkit is zavarnál 😀Eazzy
én csak ilyen megfigyelő módba leszek jelen 😀
több mint 11 éve
Azért egy saftey kell, és bizony már a 22 választással is neccesen lesz meg a 2 legjobból az egyik. Már ha Kellyék akarják.Shawn84Szerintem is kell Safety, sőt OLB is nagyon, azonban ettől még nem érzem úgy hogy csak ilyen posztra lehet húzni 1-2. körben. Én kedvelem a 2 top S-t. Dix szerintem pont az a játékos, akit Davis akarna a védelmébe, Pryort pedig ki ne szeretné? 😊 Ettől függetlenül nem biztos, hogy a csapat is így gondolja. Biztos hogy húzunk S-t szerintem, de lehet hogy csak az 5. körben ha úgy alakul, akkor sincs katasztrófa.
több mint 11 éve
sziasztok új tag vagyok 😊Ha nem, süllyedsz ano vagy petikiafranc01 szintjére, akkor nem hiszem, hogy bárkit is zavarnál 😀
több mint 11 éve
Egy FA alatt jó mély lett a Secondary . 😀 Azért Roseman egy kikúrt jó GM , talán bátran lehet mondani hogy az egyik legjobb. Draftot ne basszuk el . BPA ezerrel , aztán jó lesz itt minden.
több mint 11 éve
petr
12
sziasztok új tag vagyok 😊durván 5 éve vagyok eagles fan( + ravens drukker is vagyok ez a 2 csapat van amit szeretek csak 😀)
nem vagyok akkora spíler mint itt jó néhányan azért 😀
több mint 11 éve
Nem hogy idő nem lesz kitalálni, hogy mit csináljanak, hanem fogalmuk sem lesz, hogy mit kéne. Már tavaly gondban voltak csak attól, hogy DeSean és Shady merre futkorászik keresztbe-kasul. Most majd jön mondjuk egy jó két RB-s felállás Sproles-al, aztán köpni-nyelni nem lesz idő...legalábbis álom lenne, ha így is lenne 😀