NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 706
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Amúgy én Joe Krugerre kíváncsi leszek. Remélem egy rotációs ember legalább lesz belőle.mustaineÉn a súlyára leszek kíváncsi elsősorban. Aztán majd utána meglátjuk mire lehet képes. Most Curry is 300 felett lesz.
több mint 11 éve
Amúgy én Joe Krugerre kíváncsi leszek. Remélem egy rotációs ember legalább lesz belőle.
több mint 11 éve
Casey szerződése nekem túl nagy ahhoz, hogy maradjon ilyen teljesítmény mellett. Vagy strukturálják át a szerződését vagy jöhet egy fiatal.GreengoTop3as ST játékosunk valamint rohadt jó a mentalitása.
Alig játszott a támadóknál, de mindennap Ő volt a legelső a NovaCare-ben.
Értelmesnek is tűnik a nyilatkozatai alapján. Jól jön egy ilyen játékos az öltözőben.
Tényleg rohadtul nem ér 4 millát főleg úgy, hogy ha kivágjuk akkor 3 millát spórolunk, ami rohadt sok. De hátha idén belerázódna vagy vmi. Elküldésének nem örülnék, de az átstrukturálásba meg nem hiszem, hogy belemenne. Remélem vhogy közös nevezőre fogunk vele jutni és jövőre is Eagle lesz.
több mint 11 éve
Én is nagyon kedvelem Kelcet, ahogy kiszorította Jamaal Jacksont a TC-ben annak idején, egyből felkeltette az érdeklődésemet.meg ez 😀
Mostanában látszik rajta egyébként, hogy mennyire jó arc, és amúgy nem normális. A mikulásos mutatványa, a hatalmas szakálla meg a csirkeszárnyak... Imádom 😀mustaine
több mint 11 éve
A 2 WR-t úgy értettem, hogy Maclin marad + 1 ember a draftról. Többit kb. én is így gondoltam 😊Mit szóltok ehhez, hol változtatnátok?HulkeinsteinWR : Nem fog jönni 2 azonnal kezdő szintű játékos...pláne úgy nem ha Maclinnel újraszerződünk. Maclinnel én még nem számolok, így viszont egy új tehetség mindenképp kell a DeSean-Sunshine kettős mellé. Avanttal nem tudom mi lesz.....lehet neki is átvariálnám a szerződését 1+1 évre és ha minden kötél szakad akkor még tradelhető kisebb fizetéssel.
RB : DAT? Ki nevezte el így? 😀 Black Mamba az jobban tetszik és igen én is szívesen látnám a keretben . Legalább megversenyeztetnénk a 2-3. számú RB pozícióért.
TE : Azt rebesgetik idén már Ertz veszi majd át az első számú TE szerepét. Nem is lennék nagyon meglepve, de Celek is kell még a gépezetbe. Casey szerződése nekem túl nagy ahhoz, hogy maradjon ilyen teljesítmény mellett. Vagy strukturálják át a szerződését vagy jöhet egy fiatal.
DL : NT tuti kell meg a mélység sem árt...Ez ok.
LB : Klasszis LB sosem árt pláne úgy, hogy Cole sem lesz már fiatalabb, de én beérném egy olyan tehetséggel is aki nem rögtön az első évében , de hosszú távon eredményes lenne a csapatnál.
CB : Ide is kell ember, de nem feltétlen kezdő. Williams - Fletcher kettős rendben van. Fletch egészsége ami érdekessé teszi most ezt a posztot.
S : Jöhetne ide egy FA vagy vmi trade-el egy azonnali kezdő...ha nem jön akkor ez az első 2 körben kéne megoldani. A Wolff- Allen kettős nem hangzana rosszul, de kíváncsi vagyok Wolff hova tud fejlődni az offseasonban. (főleg több izmot kéne felpakolnia magára)Greengo
több mint 11 éve
Nekem is nagy kedvencem 😊 Már amikor 7/30-al draftoltam GM-ben tudtam hogy Ő lesz a következő Jeff Saturday 😀 Rams meccsen mit tett hogy elnyerte a szimpátiád?Rataxesphilly.blog.hu/2011/09/17/szerkesztoink_valaszolnak_02
Meg nagyon bírtam, hogy snap előtt mindig oldalra nézett majd feladta a labdát. 😀
Később rájöttem, hogy ez a silent snap-count, de akkor nagyon menőnek tűnt. 😀
több mint 11 éve
Mit szóltok ehhez, hol változtatnátok?HulkeinsteinWR : Nem fog jönni 2 azonnal kezdő szintű játékos...pláne úgy nem ha Maclinnel újraszerződünk. Maclinnel én még nem számolok, így viszont egy új tehetség mindenképp kell a DeSean-Sunshine kettős mellé. Avanttal nem tudom mi lesz.....lehet neki is átvariálnám a szerződését 1+1 évre és ha minden kötél szakad akkor még tradelhető kisebb fizetéssel.
RB : DAT? Ki nevezte el így? 😀 Black Mamba az jobban tetszik és igen én is szívesen látnám a keretben . Legalább megversenyeztetnénk a 2-3. számú RB pozícióért.
TE : Azt rebesgetik idén már Ertz veszi majd át az első számú TE szerepét. Nem is lennék nagyon meglepve, de Celek is kell még a gépezetbe. Casey szerződése nekem túl nagy ahhoz, hogy maradjon ilyen teljesítmény mellett. Vagy strukturálják át a szerződését vagy jöhet egy fiatal.
DL : NT tuti kell meg a mélység sem árt...Ez ok.
LB : Klasszis LB sosem árt pláne úgy, hogy Cole sem lesz már fiatalabb, de én beérném egy olyan tehetséggel is aki nem rögtön az első évében , de hosszú távon eredményes lenne a csapatnál.
CB : Ide is kell ember, de nem feltétlen kezdő. Williams - Fletcher kettős rendben van. Fletch egészsége ami érdekessé teszi most ezt a posztot.
S : Jöhetne ide egy FA vagy vmi trade-el egy azonnali kezdő...ha nem jön akkor ez az első 2 körben kéne megoldani. A Wolff- Allen kettős nem hangzana rosszul, de kíváncsi vagyok Wolff hova tud fejlődni az offseasonban. (főleg több izmot kéne felpakolnia magára)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Én is nagyon kedvelem Kelcet, ahogy kiszorította Jamaal Jacksont a TC-ben annak idején, egyből felkeltette az érdeklődésemet.Mostanában látszik rajta egyébként, hogy mennyire jó arc, és amúgy nem normális. A mikulásos mutatványa, a hatalmas szakálla meg a csirkeszárnyak... Imádom 😀
több mint 11 éve
Nekem is nagy kedvencem 😊 Már amikor 7/30-al draftoltam GM-ben tudtam hogy Ő lesz a következő Jeff Saturday 😀 Rams meccsen mit tett hogy elnyerte a szimpátiád?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Kelcét a Rams elleni bemutatkozó meccse óta bírom, de hát lassan már Celeket kiütve bekerül a Top3-ba nálam. 😀 (Dorenbos és Avant a másik kettő 😀 ) Mondta a cash nagy része a szülei jelzáloghitelére fog menni. Hát van egy olyan érzésem, hogy ki fogják tudni fizetni. 😀
Valamint vágja, hogy így nagy eséllyel nem fog már még egy nagy szerződést kapni, de nem is kell már neki sokkal több pénz.
több mint 11 éve
Akkor ahogy jelen pillanatban állunk (csak a biztos játékosok):QB: Foles, Barkley
Itt megvagyunk, max. hátsó körből, vagy UDFA-ként hozunk egy futó QB-t, akiben lehet potenciál az uptempo rendszerben esetleg trükkös playeknél.
RB: Shady, Brown, Polk
Megvagyunk., esetleg DAT érkezhet.
WR: D-Jax, Cooper
Ide még kell legalább 2 ember, aki kezdő szintű. Maclin ugye adott, de mellé mindenképp hoznék draftról WR-t 1., 2., vagy 3. körben. Nekem eddig (nem értek kb. semennyire az egyetemi focihoz, csak saját benyomás) Cooks, és Beckham tetszett a legjobban, + a class mélysége miatt lehet 5. körben hozni akár még egy WR-t, ha marad olyan, akit a stáb jónak ítél meg.
TE: Celek, Ertz, Casey
Megvagyunk.
OL: Lane, Kelce, Todd, Peters, Mathis nyilván fix. Mögöttük nincsa nagy depth, 1 játékos mindenképp kell ,de 2 is elférne stabil cserének.
DL: Cox, Curry, Logan, Thornton
Ide mindenképp kell 2 ember.
LB: Ryans, Kendricks, Cole, Graham, Barwin
Ide sztem 1 klasszis OLB kell, és a depth persze ide sem ártana.
CB: Williams, Boykin, Fletcher
Ide kell egy klasszis ember mindenképp, + még 1 elférne
S: Wolff
Allen-t visszaigazolnám, + kell egy klasszis, meg egy 4-5. körös ember is, aki jöhet cserének.
K: Heneryt cutolnám, jöhetne helyette mondjuk Gano
P: Donnie Jones
Nem kérdés, meg kell tartani
LS: Dorenbos
Összességében tehát hiányzik:
Kezdő: S, CB, K, OLB
Erős csere: WR, WR, OL, DL, S
Gyengébb csere: OL, DL, CB, LB
A gyengébb cserék szerepkörére jó a 7. kör, és a két 5. körös cetlink, + jöhet valaki UDFA-ként.
Tehát 4 pickből, + FA-ről kéne szerezni S, CB, K, OLB, WR-t. A DL meg S az erős cserék között lehet UDFA, vagy olcsó FA, akit cutoltak.
Személy szerint ahogy szívesen látnám a lyukakat: Free agencyről Byrd, Verner és Gano. Draft: Mack, Beckham, és a legjobb bennt maradt safety/CB a 3. és 4. körben.
Mit szóltok ehhez, hol változtatnátok?
több mint 11 éve
Jól munkát végez a FO. Peters,Kelce és Cooper szerződése is tetszik. Maclint azért felmérném alaposan mielőtt új szerződést dugnak az orra alá. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
A draftra nem jelentkezett utána pedig a supplemental draft jelentkezésről is lekésett. ha jelentkezik 3. 4. kört adtak volan érte azt rebesgették. De így UDFA-lett és elhoztuk. Most ez is fejből 😀Bamiro nem UDFA volt, lecsúszott a draftról.Rataxesez mit jelent? (boccs most nincs időm kikeresni)Bébé
több mint 11 éve
Bamiro nem UDFA volt, lecsúszott a draftról.Rataxesez mit jelent? (boccs most nincs időm kikeresni)
több mint 11 éve
Bamiro nem UDFA volt, lecsúszott a draftról.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Mivel ez az NFL és a sapka adott nem lehet arra tervezni,hogy a starter játékosnak legyen ugyanolyan cseréje...ezért az Oline az adott cserék meg azért vannak mert kellenek ..Az elit és az UDFA között azért van még lehetőség.
nem lehet 22 elit játékosod mert ott a sapka és a másik 31 csapat.Janek
David Molk center, 7 körös pick, tavaly augusztusban cutolva lett.
Julian Vandervelde center, 5. körös pick, első két évében PS töltelék, idén kapott pár snap-et.
Michael Bamiro tackle, 2013-as UDFA
Allen Barbre tackle, 4. körös pick, kikerült a kezdőből, sehol se tudott megragadni, 30 éves, 2010-2012 között 7 meccsen lépett pályára az NFL-ben
Dennis Kelly tackle, 5. körös pick, tavaly alig került be az aktív csapatba
Matt Tobin tackle 2013-as UDFA
Lehet mindegyikőjük All-Pro szint, csak sajnos tavaly mindenki egészséges volt és nem volt lehetőségük igazán megmutatni magukat, de azért erre nem fogadnék nagy összeggel.
több mint 11 éve
Mivel ez az NFL és a sapka adott nem lehet arra tervezni,hogy a starter játékosnak legyen ugyanolyan cseréje...ezért az Oline az adott cserék meg azért vannak mert kellenek ..nem lehet 22 elit játékosod mert ott a sapka és a másik 31 csapat.
Szóval az O az rendben lehet ha jön még egy WR a RZ O megoldott lesz a TE játékkal +shady..
A D az tényleg vékony még ide kell ember mert a kezdők sem jók és sok időt is kell pályán lenni ugye mert az O az rohan....
Mack ott megérné de szerintem egyrészt hamarabb kimegy ,másrészt hülye lenne a Lions tradelni mikor bent van egy elit WR...
Örüljünk a 3 hoszabításnak
több mint 11 éve
Igazából Bébé nagyon jól leírta a dolgokat. Illetve én nem támogatom azt az elélképzelést, hogy nem kell elit D# mert én azt akarok. Ehhez jelenleg legalább 1 komoly safety kell (FA), 1 kezdő szintű CB (draftról hoznám), egy kezdő szintű, de idén még inkább csak beletanuló OLB )szintén draft) és DL mélyítés mert nekem az még kúrva gyenge. A Mack tradeben mondjuk azt a 4. kört sokallom én is, illetve a Ha-Ha trade az semmilyen formában nem tetszik. Ennyit soha nem adnék egy 1/26-ért. Lehet, hogy az elvárások nagyok, és mindig a bajnoki cím a cél, de ráér nekünk az még 2015-ben. nem kell kapkodni. Én ismerem már annyira az FO-t, hogy ők nem fogják ezt az általad említett "do-it-now" elvet követni.(A cikk alatti kommenteknél nem válaszoltál, úgyhogy ide írok.)Nálam játszana a Mack feltrade. Mondjuk én nagyon kedvelem, és egy jó 3-4-es védelemhez kell egy klasszis OLB és Mackben megvan a lehetőség. 3-4 OLB-ben én nem érzem olyan mélynek a draftot, hogy az első kör után még csak hasonló tehetségű játékost is szerezhetnénk.És te beáldoznál ennyi jó picket Mackért, mikor kéne még 2-3 komolyabb újonc a védelembe?Shawn84
A feltrade Ha-Ha ért egy kicsit meredek szerintem is. 😊
Én nem vagyok nagy letrade párti és nem szeretem a felesleges hátsó körös pick halmozást sem. A közelmúltban nem sokra mentünk ezekkel, 2010-ben 13 pickünk volt, 2008-ban 10 és a sok picket nem igazán hasznosítottuk. Már új éra van, és lehet, hogy jobban fogjuk ezeket kihasználni, de néhány extra pick hátsó körökben nem növeli lényegesen az esélyét annak, hogy ott jó játékosokat találjunk.
A letrédhez egyrészt kell egy partner aki ajánlatot tesz, mert az 1/22-t nem nagyon fogjuk tudni árulni, mert nem olyan, mint egy top5-ös pick. Úgyhogy ha a draft napon valaki ráizgul egy játékosra, akkor fog nekünk ajánlatot tenni. Én ilyenkor csak akkor mennék bele a letarde-be, ha nincs olyan játékos aki megérné nekünk az 1/22-t (vagy nagyon előnyös nekünk a trade ajánlat). Főleg a védelemnek van szüksége tehetséges játékosokra a jövőre nézve, és magasabban talán több lehetőség van ilyet beszerezni, mint a 2-3. napon. (Persze lehet alacsony pickekből is jó csapatot építeni, csak nem vagyok biztos, hogy nekünk sikerülne).BleedingGreen
DE: Cox, Thornton
NT: Logan
OLB: Mack, Cole/Barwin
ILB: Ryans, Kendricks
CB: FA, Williams/Fletcher/Mitchell, Boykin (slot)
FS: Clinton-Dix
SS: Wolff(/Allen)
A mockban én egyetlen komolyabb FA-igazolást prognosztizáltam, egy no. 1 CB-t. A Peters-Kelce-Cooper re-sign utáni pontos cap helyzetnek még nem néztem utána, de egy top CB igazolása még nyilván beleférne, és ha még másra is maradna pénz, akkor még ezen kívül is jöhetne komolyabb FA pickup. De ha mégsem, akkor is, mi kell még ide (ha beválnak ezek a húzások, márpedig nyilván úgy kalkulálsz, ha ezeket megléped, hogy beválnak)? Az gondolom számotokra is világos, hogy Philadelphiában nem ligaelit defense építése a cél, ennek a csapatnak elsősorban az offense-re kell támaszkodnia, az pedig kész van; egy korrekt D kell mögé, ami a fenti szcenárió alapján simán meglehet.
És mi más lenne a cél, mint az SB? Úgy nem mész neki egy szezonnak, hogy "idejött ez az edző, egy év alatt felépített egy solid, simán PO-kaliberű csapatot, be is jutottunk tavaly a rájátszásba, tegyük ezt meg idén is, aztán lesz, ami lesz". Különben is, Philadelphia pont nem az a hely, ahol kicsiben gondolkodnának. A bajnoki címet kell megcélozni, én ezért választottam a mock írásakor az Eaglesnél az agresszív, "do-it-now" felfogású draftpolitikát; jöjjön az az egy-két hiányzó puzzle-darab, ami stabilizálhatja a védelmet (még egyszer mondom, - ilyen offense mellett - solid, nem ligaelit szintre), aztán hajrá.vassadi
több mint 11 éve
(A cikk alatti kommenteknél nem válaszoltál, úgyhogy ide írok.)De sztem pl. nem csak egy-két hiányzó puzzle-darab van ebben a csapatban.
A bajnoki címet kell megcélozni, én ezért választottam a mock írásakor az Eaglesnél az agresszív, "do-it-now" felfogású draftpolitikát; jöjjön az az egy-két hiányzó puzzle-darab, ami stabilizálhatja a védelmet (még egyszer mondom, - ilyen offense mellett - solid, nem ligaelit szintre), aztán hajrá.vassadi
- Folesnak nem volt még egy teljes szezonja kezdőként. Lehet a tavalyi szezon csak egy kicsúszott szezon volt tőle, mint 2010-ben Vick-nek. (Persze a kettő rohadtul nem ugyanaz.)
- DeSean és Cooper után nincsen normális elkapónk, aki beleillik ebbe a rendszerbe. Mindegyikkel kapcsolatban van vmi kérdés.
- OL-depth. Fogalmunk sincsen, hogy mire képesek a no-name cseréink meccs szituban. Ide se ártana mélyítés.
- DL-depth nem létezik nálunk. Ide nagyon kell ember.
- (OLB, CB, S depth megint csak nincsen, de azt megoldottad)
És arra se mindig lehet építeni, hogy a 3. napos pickjeink közül mindegyik minőségi csere lesz már rookieként.
Meg többségünk még a Mack trade-et le is nyeli (igaz a 4. pick egy kicsit sok érte), de a Ha-Ha trade, hogy jövőre lényegében az első 140-ben mindössze egy pickünk legyen, hát az egy kicsit merész. Persze, ha Mack - Ware szintet hoz, HaHa - Dawkins szintet, Mitchell pedig Sheldon szintet akkor jah persze, hogy belemennénk, de ez így nagyon kockázatos. És sztem nem ebben az offseasonban kell mindent feltenni egy lapra.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen könnyű volt a sorsolásunk és az ellenfél O#ei milyen bénák voltak. Ha az idei sorsolás mellett is meglesz a PO, jó játékkal az sztem előrelépésnek fogható majd fel.
több mint 11 éve
(A cikk alatti kommenteknél nem válaszoltál, úgyhogy ide írok.)Nálam játszana a Mack feltrade. Mondjuk én nagyon kedvelem, és egy jó 3-4-es védelemhez kell egy klasszis OLB és Mackben megvan a lehetőség. 3-4 OLB-ben én nem érzem olyan mélynek a draftot, hogy az első kör után még csak hasonló tehetségű játékost is szerezhetnénk.És te beáldoznál ennyi jó picket Mackért, mikor kéne még 2-3 komolyabb újonc a védelembe?Shawn84
A feltrade Ha-Ha ért egy kicsit meredek szerintem is. 😊
Én nem vagyok nagy letrade párti és nem szeretem a felesleges hátsó körös pick halmozást sem. A közelmúltban nem sokra mentünk ezekkel, 2010-ben 13 pickünk volt, 2008-ban 10 és a sok picket nem igazán hasznosítottuk. Már új éra van, és lehet, hogy jobban fogjuk ezeket kihasználni, de néhány extra pick hátsó körökben nem növeli lényegesen az esélyét annak, hogy ott jó játékosokat találjunk.
A letrédhez egyrészt kell egy partner aki ajánlatot tesz, mert az 1/22-t nem nagyon fogjuk tudni árulni, mert nem olyan, mint egy top5-ös pick. Úgyhogy ha a draft napon valaki ráizgul egy játékosra, akkor fog nekünk ajánlatot tenni. Én ilyenkor csak akkor mennék bele a letarde-be, ha nincs olyan játékos aki megérné nekünk az 1/22-t (vagy nagyon előnyös nekünk a trade ajánlat). Főleg a védelemnek van szüksége tehetséges játékosokra a jövőre nézve, és magasabban talán több lehetőség van ilyet beszerezni, mint a 2-3. napon. (Persze lehet alacsony pickekből is jó csapatot építeni, csak nem vagyok biztos, hogy nekünk sikerülne).BleedingGreen
A mockban én egyetlen komolyabb FA-igazolást prognosztizáltam, egy no. 1 CB-t. A Peters-Kelce-Cooper re-sign utáni pontos cap helyzetnek még nem néztem utána, de egy top CB igazolása még nyilván beleférne, és ha még másra is maradna pénz, akkor még ezen kívül is jöhetne komolyabb FA pickup. De ha mégsem, akkor is, mi kell még ide (ha beválnak ezek a húzások, márpedig nyilván úgy kalkulálsz, ha ezeket megléped, hogy beválnak)? Az gondolom számotokra is világos, hogy Philadelphiában nem ligaelit defense építése a cél, ennek a csapatnak elsősorban az offense-re kell támaszkodnia, az pedig kész van; egy korrekt D kell mögé, ami a fenti szcenárió alapján simán meglehet.
És mi más lenne a cél, mint az SB? Úgy nem mész neki egy szezonnak, hogy "idejött ez az edző, egy év alatt felépített egy solid, simán PO-kaliberű csapatot, be is jutottunk tavaly a rájátszásba, tegyük ezt meg idén is, aztán lesz, ami lesz". Különben is, Philadelphia pont nem az a hely, ahol kicsiben gondolkodnának. A bajnoki címet kell megcélozni, én ezért választottam a mock írásakor az Eaglesnél az agresszív, "do-it-now" felfogású draftpolitikát; jöjjön az az egy-két hiányzó puzzle-darab, ami stabilizálhatja a védelmet (még egyszer mondom, - ilyen offense mellett - solid, nem ligaelit szintre), aztán hajrá.
több mint 11 éve
Miről beszélsz tőlünk fog visszavonulni HOF. Megdöntik Foles-l PM-MH páros csúcsait 😛 😀Coopernek 10 millió a garantáltja. Aztarohadt.Shawn84Remélem az is lemegy az első két évében, hogy utána ha úgy van simán cut-olhassuk dead money nélkül.Bébé
több mint 11 éve
Coopernek 10 millió a garantáltja. Aztarohadt.Shawn84Remélem az is lemegy az első két évében, hogy utána ha úgy van simán cut-olhassuk dead money nélkül.
több mint 11 éve
Coopernek 10 millió a garantáltja. Aztarohadt.