NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 712
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Ilyen pulcsim van nekem is, csak egy jó pár számmal nagyobb 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Nah tökjó. Így kell csinálni. 😀 Ryans-el is jó lenne vmi hasonlót, bár vele kapcsolatban pont tegnap olvastam azt, hogy mindenképpen marad, de nem csak Ő, hanem a fizuja is. 😀
Köv lépés (majd vmikor az offseasonben) Kelce szerződéshosszabbítása. Nah az pár millával meg fogja nyomni a cap-et, de teljesen megérdemelt lesz.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Peters aláírás közben, nagyon fess
több mint 11 éve
5 év 51,3 milla, 19,55 garantált. Pontos részletek nincsenek, de kb 2 millát szabadítottunk fel. Plusz a cap is növekedett, szóval most bő 26 millán állunk.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Lehet, hogy ezt már tudjátok de itt én még itt nem láttam:Na ez egy jó hír. Úgyis utolsó éve volt. 10 milliót kapott volna, most így 4 évre 19,55 millió. Ezzel legalább 2-3 milliót spóroltunk idén.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000329330/article/jason-peters-signs-contract-extension-with-eagles
Én örülök 😀. Lanek még van ideje tanulni.dande
több mint 11 éve
Lehet, hogy ezt már tudjátok de itt én még itt nem láttam:Én örülök 😀. Lanek még van ideje tanulni.
több mint 11 éve
Jenkins elemzés:Nekem nem tetszene. Nálam Allen megtartós és még 1 komoly szabadügynököt akarok, mert Jenkins nekem nem az tudásban. Aztán a drafton jöhet megint a végén egy safety akár.
www.phillymag.com/birds247/2014/02/25/22-free-agent-profile-malcolm-jenkins/
Ha úgy van slotban is tudjuk használni. Elmúlt két évben D# captain.
Azonban a játéka hagy némi kívánni valót.
Olcsóért felőlem jöhet, pl 2 év 8 milla.
Azonban, ha közte és N.Allen között kéne választanom, akkor inkább Allen.
De pl ha neki tudnánk vágni a draftnak egy N.Allen, Jenkins, Wolff, K.Coleman safety sorral, akkor az úgy nem lenne rossz.Bébé
több mint 11 éve
Jenkins elemzés:www.phillymag.com/birds247/2014/02/25/22-free-agent-profile-malcolm-jenkins/
Ha úgy van slotban is tudjuk használni. Elmúlt két évben D# captain.
Azonban a játéka hagy némi kívánni valót.
Olcsóért felőlem jöhet, pl 2 év 8 milla.
Azonban, ha közte és N.Allen között kéne választanom, akkor inkább Allen.
De pl ha neki tudnánk vágni a draftnak egy N.Allen, Jenkins, Wolff, K.Coleman safety sorral, akkor az úgy nem lenne rossz.
több mint 11 éve
mondjuk ellenünk megnézhette testközelből is Chip, szóval lehet onnan az érdeklődésÁllítólag érdeklődünk Malcolm Jenkins iránt. Nem egy Byrd, viszont jól hangzik a neve 😊 PFF-nél nem volt még plusszos éve.Játszani nem sűrűn láttam, de én mindig csak rosszat hallottam róla. 😀
fansided.com/2014/02/24/nfl-rumors-philadelphia-eagles-interested-malcolm-jenkins/#!xwS62Rataxes
Szal vki megmondhatná, hogy tényleg ennyire szar-e. 😀
Valamint a Szenteknél ha jól emlékszem volt pár cap-barát cut, szóval lehet, így meg tudják ha meg akarják tartani Jenkinst. Igaz ennek ellentmond egy espn-es szaki véleménye:
"ESPN Saints blogger Mike Triplett doesn't expect the team to pay very much to retain free agent FS Malcolm Jenkins.Triplett suggests anything above $3 million annually would price Jenkins out of the Saints' plans. The top safeties in the NFL are paid around $7-8 million per year. While Jenkins isn't in that tier, he should be able to get close to $4-5 million annually on a multi-year deal. Jenkins is our No. 7 free-agent safety."Bébé
személy szerint lövésem sincs róla, de akkor a szentek DB sor jól játszott... fiatal, még csak 26 éves, nem sztár FA, nem kell túlfizetni (ha jól néztem FS, mint Allen, szóval így még érdekesebb a neve)
több mint 11 éve
Állítólag érdeklődünk Malcolm Jenkins iránt. Nem egy Byrd, viszont jól hangzik a neve 😊 PFF-nél nem volt még plusszos éve.Játszani nem sűrűn láttam, de én mindig csak rosszat hallottam róla. 😀
fansided.com/2014/02/24/nfl-rumors-philadelphia-eagles-interested-malcolm-jenkins/#!xwS62Rataxes
Szal vki megmondhatná, hogy tényleg ennyire szar-e. 😀
Valamint a Szenteknél ha jól emlékszem volt pár cap-barát cut, szóval lehet, így meg tudják ha meg akarják tartani Jenkinst. Igaz ennek ellentmond egy espn-es szaki véleménye:
"ESPN Saints blogger Mike Triplett doesn't expect the team to pay very much to retain free agent FS Malcolm Jenkins.Triplett suggests anything above $3 million annually would price Jenkins out of the Saints' plans. The top safeties in the NFL are paid around $7-8 million per year. While Jenkins isn't in that tier, he should be able to get close to $4-5 million annually on a multi-year deal. Jenkins is our No. 7 free-agent safety."
több mint 11 éve
Állítólag érdeklődünk Malcolm Jenkins iránt. Nem egy Byrd, viszont jól hangzik a neve 😊 PFF-nél nem volt még plusszos éve.fansided.com/2014/02/24/nfl-rumors-philadelphia-eagles-interested-malcolm-jenkins/#!xwS62
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
CM az üdítő kivétel a 240 fontjával, de gyorsan felhízlalták 😊RataxesValamint a mi T.Cole-unk is csak 236-at mérlegelt (4,7-es 40 yard) aztán most az nfl.com szerint 270-et nyom. 😀 Versenysúlya neki is 260 fölött volt egy kicsivel.
De ott is volt nem kicsi tömegnövelés a draft után és azért a sebességéből nem hiszem, hogy vesztett, mert sztem 3-4 éve is megfutotta volna 4,7 körül a 40 yardot.
De jah Chipék nem véletlenül mérnek csuklót, térdet meg gondolom minden baromságot.
El fogják Ők tudni dönteni ezeket. Lane-ek is azt mondták h max 315-ig tud felmenni/mehet fel.
És most offseasonban fel is akar menni 310 fölé.
több mint 11 éve
CM az üdítő kivétel a 240 fontjával, de gyorsan felhízlalták 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Combine adatok:Ware 262 font - 4,56os 40 yard
Aldon Smith 263 - 4,74 s
Hali 275 - 4,75 s
Justin Houston 270 - 4,62 s
több mint 11 éve
Itt van pl. CM akkor és most:(240 font, 4,67 40 yard)
(255 font)
Orakpo
(263 font, 4,7 sec)
(257 font)
Aldon Smith
(263 / 4,78)
(265)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Azért meglesném, hogy ezek a jó 260 körüli LB-k milyen súllyal érkeztek a ligába. Szerintem a legtöbben utólag még bőven szedtek magukra.Figy. Aki nekünk kell annak baszott gyorsnak kell lennie, és meg kell tudnia csinálni a szerelést. Na most ehhez elég lehet a 247 is ha jó a technikája. De mint írtam, simán fel tud magára rakni pár fontot 1 nyáron ha szükséges. Egy újoncnál tökéletes, aztán majd a csapat úgy alakítja ahogy neki megfelel.Shawn84A tökéletes szóval még mindig bajom van (én máshogy értelmezem), de ok. 😀
Persze simán fel fog tudni menni 255-260-ra csak lehet, hogy akkor már csak 4,7 alatt tudná futni a 40-et és akkor annyi az általad is mondott baszott gyors sebességének. (Nah nem mintha a 4,63-as ideje alapból gyors lenne.)Bébé
több mint 11 éve
Figy. Aki nekünk kell annak baszott gyorsnak kell lennie, és meg kell tudnia csinálni a szerelést. Na most ehhez elég lehet a 247 is ha jó a technikája. De mint írtam, simán fel tud magára rakni pár fontot 1 nyáron ha szükséges. Egy újoncnál tökéletes, aztán majd a csapat úgy alakítja ahogy neki megfelel.Shawn84A tökéletes szóval még mindig bajom van (én máshogy értelmezem), de ok. 😀
Persze simán fel fog tudni menni 255-260-ra csak lehet, hogy akkor már csak 4,7 alatt tudná futni a 40-et és akkor annyi az általad is mondott baszott gyors sebességének. (Nah nem mintha a 4,63-as ideje alapból gyors lenne.)
több mint 11 éve
Figy. Aki nekünk kell annak baszott gyorsnak kell lennie, és meg kell tudnia csinálni a szerelést. Na most ehhez elég lehet a 247 is ha jó a technikája. De mint írtam, simán fel tud magára rakni pár fontot 1 nyáron ha szükséges. Egy újoncnál tökéletes, aztán majd a csapat úgy alakítja ahogy neki megfelel.Mihez? 😀- Jeffcoat (igaz "csak" 247 font)az a 247 az tökéletes.Shawn84
Bébé
Mathis-en kívül mondj egy (jó) 3-4-es OLB-t, aki 250 alatt van?
3-4-es OLB-k 90% 260 körül mozog.Bébé
több mint 11 éve
Mihez? 😀- Jeffcoat (igaz "csak" 247 font)az a 247 az tökéletes.Shawn84
Bébé
Mathis-en kívül mondj egy (jó) 3-4-es OLB-t, aki 250 alatt van?
3-4-es OLB-k 90% 260 körül mozog.
több mint 11 éve
Combine alapján (is), akik nagy eséllyel kiestek, mint 3-4es OLB:az a 247 az tökéletes. szeptemberig simán felmehet az 255ig is akár
- Lawrence
- Chrichton
- Ealy (igaz ment egy nagyon durva 3-cone-t, de 40 yardon lassú (10 yardja is), egyetemen DE volt, meg a meccsvidiken is látszik, hogy nincs meg az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz)
- Sam
- Bradford
Akik esetleg még oda is érhetnek:
- Jeffcoat (igaz "csak" 247 font)
- Kareem Martin
- HubbardBébé
több mint 11 éve
Combine alapján (is), akik nagy eséllyel kiestek, mint 3-4es OLB:- Lawrence
- Chrichton
- Ealy (igaz ment egy nagyon durva 3-cone-t, de 40 yardon lassú (10 yardja is), egyetemen DE volt, meg a meccsvidiken is látszik, hogy nincs meg az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz)
- Sam
- Bradford
Akik esetleg még oda is érhetnek:
- Jeffcoat (igaz "csak" 247 font)
- Kareem Martin
- Hubbard
több mint 11 éve
Jövő februárban kaphat egy másik gyűrűt 😛 Tudom unalmas már de ezeket nem bírom kihagyni, ígérem ez volt a utolsó SB-ra utalás 😉dandeA lájk a második mondatra megy 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Foles eljegyezve: vagy Ő jegyzett el 😀 lényeg h menyasszonya van 😀Jövő februárban kaphat egy másik gyűrűt 😛 Tudom unalmas már de ezeket nem bírom kihagyni, ígérem ez volt a utolsó SB-ra utalás 😉
www.bleedinggreennation.com/2014/2/24/5443380/nick-foles-engaged-tori-moore-eaglesBébé
több mint 11 éve
Foles eljegyezve: vagy Ő jegyzett el 😀 lényeg h menyasszonya van 😀 www.bleedinggreennation.com/2014/2/24/5443380/nick-foles-engaged-tori-moore-eagles
több mint 11 éve
Attaochura de kíváncsi lennék. 😀 Így majd a Pro Day-én (gyorsabb pályán) fut egy 4,5-ös 40yardot és mindenki oda lesz érte... 😛
Akin még meglepődtem az Kareem Martin. Nagyon durva számokat tol.
Inkább DL-ban képzeltem, de ilyen számokkal akár még OLB is lehet belőle. (Bár a gyakorlatokat nem tudom nézni, csak a számokat látom. :S )
6-6, 272, 35-ös kar, 10-es tenyér, 4,72 40 yard (1,53 10 yard - jobb mint Clowney-é), 35,5 magasugrás, 129 távol, 7,2 3-cone ez se rossz.