BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Ilyen pulcsim van nekem is, csak egy jó pár számmal nagyobb 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nah tökjó. Így kell csinálni. 😀

Ryans-el is jó lenne vmi hasonlót, bár vele kapcsolatban pont tegnap olvastam azt, hogy mindenképpen marad, de nem csak Ő, hanem a fizuja is. 😀

Köv lépés (majd vmikor az offseasonben) Kelce szerződéshosszabbítása. Nah az pár millával meg fogja nyomni a cap-et, de teljesen megérdemelt lesz.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Peters aláírás közben, nagyon fess
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
5 év 51,3 milla, 19,55 garantált. Pontos részletek nincsenek, de kb 2 millát szabadítottunk fel. Plusz a cap is növekedett, szóval most bő 26 millán állunk.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Lehet, hogy ezt már tudjátok de itt én még itt nem láttam:

www.nfl.com/news/story/0ap2000000329330/article/jason-peters-signs-contract-extension-with-eagles

Én örülök 😀. Lanek még van ideje tanulni.dande
Na ez egy jó hír. Úgyis utolsó éve volt. 10 milliót kapott volna, most így 4 évre 19,55 millió. Ezzel legalább 2-3 milliót spóroltunk idén.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehet, hogy ezt már tudjátok de itt én még itt nem láttam:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/gk8fy3koq30iumtkoyud
Jason Peters agrees to deal with Philadelphia Eagles
Jason Peters returned from a torn Achilles in 2013 and showed he still was an elite left tackle. The Philadelphia Eagles recognized his efforts with a four-year contract extension, they announced Wednesday.

Én örülök 😀. Lanek még van ideje tanulni.
több mint 11 éve
Jenkins elemzés:
 www.phillymag.com/birds247/2014/02/25/22-free-agent-profile-malcolm-jenkins/
Ha úgy van slotban is tudjuk használni. Elmúlt két évben D# captain.
Azonban a játéka hagy némi kívánni valót.
Olcsóért felőlem jöhet, pl 2 év 8 milla.
Azonban, ha közte és N.Allen között kéne választanom, akkor inkább Allen.
De pl ha neki tudnánk vágni a draftnak egy N.Allen, Jenkins, Wolff, K.Coleman safety sorral, akkor az úgy nem lenne rossz.Bébé
Nekem nem tetszene. Nálam Allen megtartós és még 1 komoly szabadügynököt akarok, mert Jenkins nekem nem az tudásban. Aztán a drafton jöhet megint a végén egy safety akár.
több mint 11 éve
Jenkins elemzés:
 www.phillymag.com/birds247/2014/02/25/22-free-agent-profile-malcolm-jenkins/
Ha úgy van slotban is tudjuk használni. Elmúlt két évben D# captain.
Azonban a játéka hagy némi kívánni valót.
Olcsóért felőlem jöhet, pl 2 év 8 milla.
Azonban, ha közte és N.Allen között kéne választanom, akkor inkább Allen.
De pl ha neki tudnánk vágni a draftnak egy N.Allen, Jenkins, Wolff, K.Coleman safety sorral, akkor az úgy nem lenne rossz.
több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Állítólag érdeklődünk Malcolm Jenkins iránt. Nem egy Byrd, viszont jól hangzik a neve 😊 PFF-nél nem volt még plusszos éve.
 fansided.com/2014/02/24/nfl-rumors-philadelphia-eagles-interested-malcolm-jenkins/#!xwS62Rataxes
Játszani nem sűrűn láttam, de én mindig csak rosszat hallottam róla. 😀
Szal vki megmondhatná, hogy tényleg ennyire szar-e. 😀

Valamint a Szenteknél ha jól emlékszem volt pár cap-barát cut, szóval lehet, így meg tudják ha meg akarják tartani Jenkinst. Igaz ennek ellentmond egy espn-es szaki véleménye:
"ESPN Saints blogger Mike Triplett doesn't expect the team to pay very much to retain free agent FS Malcolm Jenkins.Triplett suggests anything above $3 million annually would price Jenkins out of the Saints' plans. The top safeties in the NFL are paid around $7-8 million per year. While Jenkins isn't in that tier, he should be able to get close to $4-5 million annually on a multi-year deal. Jenkins is our No. 7 free-agent safety."Bébé
mondjuk ellenünk megnézhette testközelből is Chip, szóval lehet onnan az érdeklődés
személy szerint lövésem sincs róla, de akkor a szentek DB sor jól játszott... fiatal, még csak 26 éves, nem sztár FA, nem kell túlfizetni (ha jól néztem FS, mint Allen, szóval így még érdekesebb a neve)
több mint 11 éve
Állítólag érdeklődünk Malcolm Jenkins iránt. Nem egy Byrd, viszont jól hangzik a neve 😊 PFF-nél nem volt még plusszos éve.
 fansided.com/2014/02/24/nfl-rumors-philadelphia-eagles-interested-malcolm-jenkins/#!xwS62Rataxes
Játszani nem sűrűn láttam, de én mindig csak rosszat hallottam róla. 😀
Szal vki megmondhatná, hogy tényleg ennyire szar-e. 😀

Valamint a Szenteknél ha jól emlékszem volt pár cap-barát cut, szóval lehet, így meg tudják ha meg akarják tartani Jenkinst. Igaz ennek ellentmond egy espn-es szaki véleménye:
"ESPN Saints blogger Mike Triplett doesn't expect the team to pay very much to retain free agent FS Malcolm Jenkins.Triplett suggests anything above $3 million annually would price Jenkins out of the Saints' plans. The top safeties in the NFL are paid around $7-8 million per year. While Jenkins isn't in that tier, he should be able to get close to $4-5 million annually on a multi-year deal. Jenkins is our No. 7 free-agent safety."
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
 fansided.com/2014/02/24/nfl-rumors-philadelphia-eagles-interested-malcolm-jenkins/#!xwS62

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
CM az üdítő kivétel a 240 fontjával, de gyorsan felhízlalták 😊Rataxes
Valamint a mi T.Cole-unk is csak 236-at mérlegelt (4,7-es 40 yard) aztán most az nfl.com szerint 270-et nyom. 😀 Versenysúlya neki is 260 fölött volt egy kicsivel.
De ott is volt nem kicsi tömegnövelés a draft után és azért a sebességéből nem hiszem, hogy vesztett, mert sztem 3-4 éve is megfutotta volna 4,7 körül a 40 yardot.

De jah Chipék nem véletlenül mérnek csuklót, térdet meg gondolom minden baromságot.
El fogják Ők tudni dönteni ezeket. Lane-ek is azt mondták h max 315-ig tud felmenni/mehet fel.
És most offseasonban fel is akar menni 310 fölé.
több mint 11 éve
CM az üdítő kivétel a 240 fontjával, de gyorsan felhízlalták 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Combine adatok:
Ware 262 font - 4,56os 40 yard
Aldon Smith 263 - 4,74 s
Hali 275 - 4,75 s
Justin Houston 270 - 4,62 s
több mint 11 éve
Itt van pl. CM akkor és most:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/ozayln2febjtgagfzbp7
Clay Matthews Stats, News and Video - OLB | NFL.com
Latest on OLB Clay Matthews including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com
(240 font, 4,67 40 yard)
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/ozayln2febjtgagfzbp7
Clay Matthews Stats, News and Video - OLB | NFL.com
Latest on OLB Clay Matthews including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com
(255 font)

Orakpo
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/qyplabol0lxz7qzkk6ww
Brian Orakpo Stats, News and Video - OLB | NFL.com
Latest on OLB Brian Orakpo including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com
(263 font, 4,7 sec)
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/qyplabol0lxz7qzkk6ww
Brian Orakpo Stats, News and Video - OLB | NFL.com
Latest on OLB Brian Orakpo including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com
(257 font)

Aldon Smith
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/atqcsiwovynjw7swd5gb
Aldon Smith Stats, News and Video - DE | NFL.com
Latest on DE Aldon Smith including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com
(263 / 4,78)
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/atqcsiwovynjw7swd5gb
Aldon Smith Stats, News and Video - DE | NFL.com
Latest on DE Aldon Smith including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com
(265)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Figy. Aki nekünk kell annak baszott gyorsnak kell lennie, és meg kell tudnia csinálni a szerelést. Na most ehhez elég lehet a 247 is ha jó a technikája. De mint írtam, simán fel tud magára rakni pár fontot 1 nyáron ha szükséges. Egy újoncnál tökéletes, aztán majd a csapat úgy alakítja ahogy neki megfelel.Shawn84
A tökéletes szóval még mindig bajom van (én máshogy értelmezem), de ok. 😀

Persze simán fel fog tudni menni 255-260-ra csak lehet, hogy akkor már csak 4,7 alatt tudná futni a 40-et és akkor annyi az általad is mondott baszott gyors sebességének. (Nah nem mintha a 4,63-as ideje alapból gyors lenne.)Bébé
Azért meglesném, hogy ezek a jó 260 körüli LB-k milyen súllyal érkeztek a ligába. Szerintem a legtöbben utólag még bőven szedtek magukra.
több mint 11 éve
Figy. Aki nekünk kell annak baszott gyorsnak kell lennie, és meg kell tudnia csinálni a szerelést. Na most ehhez elég lehet a 247 is ha jó a technikája. De mint írtam, simán fel tud magára rakni pár fontot 1 nyáron ha szükséges. Egy újoncnál tökéletes, aztán majd a csapat úgy alakítja ahogy neki megfelel.Shawn84
A tökéletes szóval még mindig bajom van (én máshogy értelmezem), de ok. 😀

Persze simán fel fog tudni menni 255-260-ra csak lehet, hogy akkor már csak 4,7 alatt tudná futni a 40-et és akkor annyi az általad is mondott baszott gyors sebességének. (Nah nem mintha a 4,63-as ideje alapból gyors lenne.)
több mint 11 éve
- Jeffcoat (igaz "csak" 247 font)
Bébé
az a 247 az tökéletes.Shawn84
Mihez? 😀

Mathis-en kívül mondj egy (jó) 3-4-es OLB-t, aki 250 alatt van?
3-4-es OLB-k 90% 260 körül mozog.Bébé
Figy. Aki nekünk kell annak baszott gyorsnak kell lennie, és meg kell tudnia csinálni a szerelést. Na most ehhez elég lehet a 247 is ha jó a technikája. De mint írtam, simán fel tud magára rakni pár fontot 1 nyáron ha szükséges. Egy újoncnál tökéletes, aztán majd a csapat úgy alakítja ahogy neki megfelel.
több mint 11 éve
Bébé
az a 247 az tökéletes.Shawn84
Mihez? 😀

Mathis-en kívül mondj egy (jó) 3-4-es OLB-t, aki 250 alatt van?
3-4-es OLB-k 90% 260 körül mozog.
több mint 11 éve
Combine alapján (is), akik nagy eséllyel kiestek, mint 3-4es OLB:
- Lawrence
- Chrichton
- Ealy (igaz ment egy nagyon durva 3-cone-t, de 40 yardon lassú (10 yardja is), egyetemen DE volt, meg a meccsvidiken is látszik, hogy nincs meg az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz)
- Sam
- Bradford

Akik esetleg még oda is érhetnek:
- Kareem Martin
- HubbardBébé
az a 247 az tökéletes. szeptemberig simán felmehet az 255ig is akár
több mint 11 éve
Combine alapján (is), akik nagy eséllyel kiestek, mint 3-4es OLB:
- Lawrence
- Chrichton
- Ealy (igaz ment egy nagyon durva 3-cone-t, de 40 yardon lassú (10 yardja is), egyetemen DE volt, meg a meccsvidiken is látszik, hogy nincs meg az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz)
- Sam
- Bradford

Akik esetleg még oda is érhetnek:
- Kareem Martin
- Hubbard
több mint 11 éve
Jövő februárban kaphat egy másik gyűrűt 😛 Tudom unalmas már de ezeket nem bírom kihagyni, ígérem ez volt a utolsó SB-ra utalás 😉dande
A lájk a második mondatra megy 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
Foles eljegyezve: vagy Ő jegyzett el 😀 lényeg h menyasszonya van 😀
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/24/5443380/nick-foles-engaged-tori-moore-eaglesBébé
Jövő februárban kaphat egy másik gyűrűt 😛 Tudom unalmas már de ezeket nem bírom kihagyni, ígérem ez volt a utolsó SB-ra utalás 😉
több mint 11 éve
Foles eljegyezve: vagy Ő jegyzett el 😀 lényeg h menyasszonya van 😀
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/24/5443380/nick-foles-engaged-tori-moore-eagles
több mint 11 éve
Attaochura de kíváncsi lennék. 😀
Így majd a Pro Day-én (gyorsabb pályán) fut egy 4,5-ös 40yardot és mindenki oda lesz érte... 😛

Akin még meglepődtem az Kareem Martin. Nagyon durva számokat tol.
Inkább DL-ban képzeltem, de ilyen számokkal akár még OLB is lehet belőle. (Bár a gyakorlatokat nem tudom nézni, csak a számokat látom. :S )
6-6, 272, 35-ös kar, 10-es tenyér, 4,72 40 yard (1,53 10 yard - jobb mint Clowney-é), 35,5 magasugrás, 129 távol, 7,2 3-cone ez se rossz.