BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
De drilleknél is elég jól mozogtak, engem azért érdekelnek.Shawn84
Jahjah nem is azért meg úgy mondtam, csak ez a smiley félreérthető. 😀
Azért mondtam, hogy vmi elképzelés legyen, hogy combine előtt hol tartották Őket számon.

Smallwood (Ő is szimpi nekem) csak 5.01-át futott, de ILB-nek talán még belefér, meg egy jó 20 ss meg 3-cone-al simán be lehetne vállalni.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én most mozgásukat nézem gyakorlatok közben. Új név Avery Williamson nekem, Pierre-Louist meg fogom még lesni. KVN azt hittem gyorsabb lesz, de Barr is csalódás.Shawn84
Barr-tól én is többet vártam.

Pierre-Louis-t és Avery Williams-et is 6-7. körre rakták a combine előtt. A 4,51-es és a 4,66-os 40 yard lehet egy kicsit feljebb tolja Őket. 😀Bébé
De drilleknél is elég jól mozogtak, engem azért érdekelnek.
több mint 11 éve
Én most mozgásukat nézem gyakorlatok közben. Új név Avery Williamson nekem, Pierre-Louist meg fogom még lesni. KVN azt hittem gyorsabb lesz, de Barr is csalódás.Shawn84
Barr-tól én is többet vártam.

Pierre-Louis-t és Avery Williams-et is 6-7. körre rakták a combine előtt. A 4,51-es és a 4,66-os 40 yard lehet egy kicsit feljebb tolja Őket. 😀
több mint 11 éve
LB-k hivatalos idejei:

Barr 4,66
Hubbard 4,69
Christian Jones 4,74
Mack 4,65
T.Murphy 4,86
KVN 4,71Bébé
Én most mozgásukat nézem gyakorlatok közben. Új név Avery Williamson nekem, Hubbardot és Pierre-Louist meg fogom még lesni. KVN azt hittem gyorsabb lesz, de Barr is csalódás. A héten szűkítem kicsit a listát úgy 4-5 névre aztán majd őket fogom jobban figyelgetni.
több mint 11 éve
LB-k hivatalos idejei:

Barr 4,66
Hubbard 4,69
Christian Jones 4,74
Mack 4,65
T.Murphy 4,86
KVN 4,71
több mint 11 éve
Nah megjöttek a hivatalos idők:
Gayle 4,7
Jeffcoat 4,63
Lawrence 4,8
Kareem Martin 4,72
Chris Smith 4,71
Marcus Smith 4,68
Webster 4,58

Lawrence ennyi volt :S Szép karriert neki 4-3-ban.
több mint 11 éve
Donald se gyenge, igaz őt én DE-nek néztem ki.Shawn84
Jah elég durva ekkora testtel ilyet futni. Nagy eséllyel el is kerül vmelyik 4-3as 1-gap-es csapathoz DT-nek és jó is lesz. A mi 2-gap-ünkben nem igazán tudná kamatoztatni a robbanékonyságát, gyorsaságát.
több mint 11 éve
- A másik kedvencem, Gayle elég jó kis időt ment. (4,6) 3. nap elején szóba jöhet.

- Jeffcoaton meglepődtem, hogy ilyen jót ment. Kimondottan róla 2013-as vidit nem találtam 1 hónapja, remélem hogy azóta már került fel pár és akkor meglesem.

- Marcus Smith idejére még kiv. leszek. Remélem a 4,6 körüli 40 yard meglesz neki.Bébé
Donald se gyenge, igaz őt én DE-nek néztem ki.
több mint 11 éve
- A másik kedvencem, Gayle elég jó kis időt ment. (4,6) 3. nap elején szóba jöhet.

- Jeffcoaton meglepődtem, hogy ilyen jót ment. Kimondottan róla 2013-as vidit nem találtam 1 hónapja, remélem hogy azóta már került fel pár és akkor meglesem.

- Marcus Smith idejére még kiv. leszek. Remélem a 4,6 körüli 40 yard meglesz neki.
több mint 11 éve
40 yard dash 4,72 elsőre az picsa. 10 yardon 1,62 viszont nem volt rossz.
másodikra 4,81 és 1,62. Egyelőre ez nekem kevés. A gyakorlatokban esetleg. Jeffcoat viszont elég jó időt ment.Shawn84
Pedig reménykedtem, hogy hátha megy eg 4,65 körülit és akkor meg is lett volna az OLB-nk a köv 10 évre. 😛 😀 Azért remélem a többi gyakorlatnál jót megy és akkor hátha. 😀 Végülis T.Cole is csak kb. 20%-ot ment coverbe. Igaz kérdéses, hogy ez azért volt mert Davis csak ennyit használja a ROLB-t vagy azért mert T.Cole többre nem alkalmas.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
bezzeg Clowney

több mint 11 éve
Nah ma végre jönnek a DL-ek és az LB-k.
Aki a legjobban érdekel az Demarcus Lawrence, hogy meg van-e az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz. Ha megállja a helyét, akkor a 2. körben simán célpont lehet a számunkra.Bébé
40 yard dash 4,72 elsőre az picsa. 10 yardon 1,62 viszont nem volt rossz.
másodikra 4,81 és 1,62. Egyelőre ez nekem kevés. A gyakorlatokban esetleg. Jeffcoat viszont elég jó időt ment.
több mint 11 éve
Nah ma végre jönnek a DL-ek és az LB-k.
Aki a legjobban érdekel az Demarcus Lawrence, hogy meg van-e az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz. Ha megállja a helyét, akkor a 2. körben simán célpont lehet a számunkra.
több mint 11 éve
komp pick?Janek
Egy pár hetes előrejelzés szerint még 7. köröset se kapunk. 😀
több mint 11 éve
komp pick?

több mint 11 éve
Kérdés persze, hogy kell-e nekünk egy ilyen erős WR classból az első körben hozni valakit.BleedingGreen
Főleg ilyen kevés (legalábbis az előző évekhez képest) pickel. És fogalmam sincsen, hogy tudnánk szerezni. 😀
Lényegében, akik szóba jöhetnek: B.Graham és T.Cole
De T.Cole szerződését senki se fogja benyelni szóval ez is rontja az értékét, valamint ha B.Graham-et tradeljük akkor annyi a bünti, mint a fizuja :S És azt se nézem ki senkiből sem, hogy egy 4. kört adnának érte.
több mint 11 éve
Egy masodik koros odel pick jo lenne...

több mint 11 éve
DAT (De'Anthony Thomas) csak 4,5-öt futott, így kicsivel több esély van rá, hogy újra Chip-el fog dolgozni. Első 4 körben szerintem, nem igazán fogják elvinni. (Legalábbis ahogy láttam a dolgokat. Igaz vhol 2. körös prospect, de több helyen meg 6. körös, szal jah kíváncsi leszek, hogy hol megy ki.) Amúgy Azt hittem, hogy Ő be fog férni 4,4 alá.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Kelvin Benjaminról is cikkeznek, hogy beleillene Kelly rendszerébe:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20140223_Florida_State_s_Benjamin_the_type_of_wideout_Eagles_would_love.html
Róla vélemény? (aki jobban vágja az egyetemi focit)Highlander
Nem feltétlenül a kedvenc WR-em az idei classból, de ha Cooper nem marad, akkor megfelelő pótlás lenne. Még messze van a kész játékostól, de már így is veszélyes. Vannak dropjai, de szerintem főleg koncentráció hiányra és kapkodásra vezethetőek vissza, mert sokszor olyankor droppolt, ha tök üresen volt, ill. slant routeoknál mozgás közben nem fejezte be rendesen az elkapást. (Ugyanakkor fontos pillanatokban csinált meg nagy elkapásokat.) A combineon is látszott, hogy még nem egy igazán csiszolt route-futó, bár az alkata miatt valószínűleg sose a hirtelen megállás/irányváltás lesz az erőssége, de még ebben is javulhat.
Kérdés persze, hogy kell-e nekünk egy ilyen erős WR classból az első körben hozni valakit.

több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Byrd-öt semmi áron nem engedné a Bills, akár franchise tag is szóba jöhet ha nincs más megoldás:
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/22/5437068/jairus-byrd-rumors-eagles-nfl-free-agency-2014

www.philly.com/philly/sports/eagles/20140223_Florida_State_s_Benjamin_the_type_of_wideout_Eagles_would_love.html
Benjaminnak örülnék! 😊 Jó volna ha jönne a csapatba.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én úgy képzelem el az elkövetkező pár hónapot hogy FA Safety igazolás , 1. kör OLB/ILB aztán 2. körben egy jó kis WR . Nagyon durva idén a WR felhozatal , 2. kör végén simán lehet (sőt szinte kötelezőnek érzek) egyet behúzni .Petikievak01
Én úgy képzelem el a következő pár (11) hónapot, hogy a végén SB győztesek leszünk 😛 😀
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Én úgy képzelem el az elkövetkező pár hónapot hogy FA Safety igazolás , 1. kör OLB/ILB aztán 2. körben egy jó kis WR . Nagyon durva idén a WR felhozatal , 2. kör végén simán lehet (sőt szinte kötelezőnek érzek) egyet behúzni .

több mint 11 éve
Ha tagelnék a 120%-os szabály miatt 8,3 milkát keresne, ami már majdnem top safety fizu (igaz csak 1 évre). Egyedül Berry keres többet 2014-ben.Rataxes
Jó de neki nem csak a fizu számít. olyan csapathoz akar végre kerülni amivel PO-ba is juthat. Nagyon túl kéne őt fizetni, hogy maradni akarjon. Nem 8,3 millát hanem inkább 11-12-t kéne hozzá kapnia.

de egyébként ha mi akarnánk megszerezni akkor a 8 milla/év az reális fizetés lehet.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ha tagelnék a 120%-os szabály miatt 8,3 milkát keresne, ami már majdnem top safety fizu (igaz csak 1 évre). Egyedül Berry keres többet 2014-ben.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Byrd-öt semmi áron nem engedné a Bills, akár franchise tag is szóba jöhet ha nincs más megoldás:
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/22/5437068/jairus-byrd-rumors-eagles-nfl-free-agency-2014

Na az vicces lenne ha Byrdöt tagelnék. Már tavaly sem akart játszani, hiába tagelték, aztán mégis rászánta magát, de még egyszer nem fogja az tuti.