NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 720
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Byrd-öt semmi áron nem engedné a Bills, akár franchise tag is szóba jöhet ha nincs más megoldás:www.bleedinggreennation.com/2014/2/22/5437068/jairus-byrd-rumors-eagles-nfl-free-agency-2014
Kelvin Benjaminról is cikkeznek, hogy beleillene Kelly rendszerébe:
www.philly.com/philly/sports/eagles/20140223_Florida_State_s_Benjamin_the_type_of_wideout_Eagles_would_love.html
Róla vélemény? (aki jobban vágja az egyetemi focit)
több mint 11 éve
Marcus Smith és KVN:www.jsonline.com/blogs/sports/246705721.html
Mindkettő szóba jöhet 1/22-nél.
több mint 11 éve
Maclin elvileg jobb játékos mint Cooper, de az egészségén kívül kérdés, hogy blokkolásban mire lesz képes, mert két évvel ezelőtt elég botrányos volt sok esetben. Kíváncsi vagyok kipróbálnánk-e inkább slotban, mert jó route futó, csak nem tudni mennyire bírná a több ütközést ott. De végül is Kelly már nem egy játékos játékát és hozzáállását javítottá meg tavaly is.

több mint 11 éve
Megint kijött egy report miszerint inkább Maclin, mint Cooper:www.philly.com/philly/sports/eagles/20140222_Eagles_favor_keeping_Maclin_over_Cooper.html
De legalább ezek szerint Maclin rehabja jól haladhat és úgy látják, hogy két ACL szakadás az nem gáz. 😀
(Végülis jöttek már innen vissza + ugye sport science 😀 )
több mint 11 éve
Photoshop? 😊 Lehet meg kéne tartani linebackernek 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Köszi a tippet. Pont a 2004-es NFC Champ. Falcons elleni meccset vadásztam/vadászom mindenhol, de egyszerűen lehetetlen.Kedvem támadt kicsit nosztalgiázni. Néznék régebbi meccseket, amik kiemelkedőek voltak Dawkinstól. Viszont sehonnan nem lehet már lekapni ilyen régebbi cuccokat (vagy csak én vagyok a béna), TenYardon is elég halottak ezek. Nincs valami jó tippetek? Illetve melyikeket lenne érdemes visszanézni szerintetek?NepiUtolsó hazai meccse: 2008 Dallas utsó héten. 2008-ból a Steelers elleni.
2002-ben a Texans elleni. Nyilván a 2004-es NFC-Champ meccset se hagyd ki, ha már végre sikerült nyerni, meg utána a beszédtől még mindig libabőrös vagyok (+ a hit se volt szar Crumpleren)
www.youtube.com/watch?v=QLSrF81Q8rM
2003-as PO meccs a Packers ellen.
Ezeket mindenképpen nézd meg.Bébé
több mint 11 éve
Kedvem támadt kicsit nosztalgiázni. Néznék régebbi meccseket, amik kiemelkedőek voltak Dawkinstól. Viszont sehonnan nem lehet már lekapni ilyen régebbi cuccokat (vagy csak én vagyok a béna), TenYardon is elég halottak ezek. Nincs valami jó tippetek? Illetve melyikeket lenne érdemes visszanézni szerintetek?NepiUtolsó hazai meccse: 2008 Dallas utsó héten. 2008-ból a Steelers elleni.
2002-ben a Texans elleni. Nyilván a 2004-es NFC-Champ meccset se hagyd ki, ha már végre sikerült nyerni, meg utána a beszédtől még mindig libabőrös vagyok (+ a hit se volt szar Crumpleren)
www.youtube.com/watch?v=QLSrF81Q8rM
2003-as PO meccs a Packers ellen.
Ezeket mindenképpen nézd meg.
több mint 11 éve
Fenn vannak, csak éppen senki nem seedeli öket sajnos.Kedvem támadt kicsit nosztalgiázni. Néznék régebbi meccseket, amik kiemelkedőek voltak Dawkinstól. Viszont sehonnan nem lehet már lekapni ilyen régebbi cuccokat (vagy csak én vagyok a béna), TenYardon is elég halottak ezek. Nincs valami jó tippetek? Illetve melyikeket lenne érdemes visszanézni szerintetek?NepiAzért a kiemelkedő fontosabb izgalmasabb meccsek fent vannak tyt en is (régebben még 1980 as meccset is láttam ott). Andy Reid első alapszakasz meccsét nézd meg. Az pl jó volt 😀ano92
több mint 11 éve
Kedvem támadt kicsit nosztalgiázni. Néznék régebbi meccseket, amik kiemelkedőek voltak Dawkinstól. Viszont sehonnan nem lehet már lekapni ilyen régebbi cuccokat (vagy csak én vagyok a béna), TenYardon is elég halottak ezek. Nincs valami jó tippetek? Illetve melyikeket lenne érdemes visszanézni szerintetek?NepiAzért a kiemelkedő fontosabb izgalmasabb meccsek fent vannak tyt en is (régebben még 1980 as meccset is láttam ott). Andy Reid első alapszakasz meccsét nézd meg. Az pl jó volt 😀
több mint 11 éve
Nah Attaochu nem vesz részt a combine-on:nflspinzone.com/2014/02/20/2014-nfl-scouting-combine-jeremiah-attaochu-will-participate/
Pedig megadtam volna neki az esélyt, hogy lenyűgözzön, de akkor ez még várat magára a Pro Day-ig. 😀
több mint 11 éve
Kedvem támadt kicsit nosztalgiázni. Néznék régebbi meccseket, amik kiemelkedőek voltak Dawkinstól. Viszont sehonnan nem lehet már lekapni ilyen régebbi cuccokat (vagy csak én vagyok a béna), TenYardon is elég halottak ezek. Nincs valami jó tippetek? Illetve melyikeket lenne érdemes visszanézni szerintetek?
több mint 11 éve
Nézzük csak meg az Incognito esetet, nagyon fontos ám jó embereket találni, hogy jó csapatot építhessünk. Avant simán kell ilyen célból is, ez egyértelmű. Egy védelmet meg vezetni kell. Tudsz biztosan hozni egy srácot, aki megcsinál annyi szerelést, vagy egyéb statisztikai mutatót, mint DeMeco. De elég kicsi az a csoport, akik azonnali impact-et jelentenek a védelem vezetésében. Márpedig ez kurva sokat dob a védelem egészének teljesítményén, ez nem is vitatéma. Az meg hogy szerezz egy ilyen embert abból a kevésből...hát nem egyszerű.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
mmqb.si.com/2014/02/18/jason-avant-eagles-ted-wells-report-locker-room-culture/RataxesAz ilyenek miatt tartanám meg Avant-ot mindenképpen és kerülne be az 53as keretbe is. (5. WR-ként még simán rosteren lehet).
Ryans-et is lehet, hogy a pályán nem lenne olyan nehéz pótolni, de az öltözőben igen, szóval Őt is ezért tartanám meg pénztől függetlenül.
több mint 11 éve
mmqb.si.com/2014/02/18/jason-avant-eagles-ted-wells-report-locker-room-culture/
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ronald Powell6-4, 240, Junior, Florida Gators
2012-ben az egész szezont kihagyta ACL szakadás miatt. (kétszer szakította el: tavasszal és ősszel)
2011: 32 tackles, 9 TFL, 6 sack, 1 FF
2013: 26 tackles, 7 TFL, 4 sack
Gimiből kijövet poszttól függetlenül a legjobb játékosnak tartották.
Legtöbbször 4-3as DE volt, de az LB sorból is többször küldték a QB-ra. Kíváncsi leszek a combine-jára. Amúgy semmi extra, sőt inkább gyengének mondanám. Blokkokról nem igazán tud lejönni. Futás ellen se mondanám jónak. Leginkább vmi LEO szerepkörbe tudnám elképzelni. Az biztos, hogy nem ILB-nek való, de 3-4-es OLB-ként se igazán látom. Nagyon hajtós játékos. 5. körre teszik. Nem látom Eagles mezben.
Devon Kennard
6-3, 250, Senior, USC
2012-es szezont kihagyta mellizom szakadás miatt.
Egyetemen játszott mind a három LB poszton, plusz DE is volt.
2011 (DE): 29 tackles, 4 TFL, 2 sack
2013 (OLB): 60 tackles, 13 TFL, 9 sack, 4 pdf
Pályán kívül csillagos 5-ös a srác.
Apja Derek Kennard:
Hosszú karjai vannak. Sebessége kérdéses, rövidtávon nem tűnik lassúnak (bár nem a robbanékony fajta), de a hosszútávú sebessége kérdéses. Egy jó combine-al 4. körbe felférhet. Nem tudom, hogy ILB-nek vagy OLB-nek lenne jobb nálunk. Nem tűnik annak a kimondott 3-4es OLB-nek, aki majd 10+sack-et fog elérni az NFL-ben, de vmi mégis van benne. Blokkokkal neki is meggyűlik azért a baja. Úgy igazából egyik posztra se illik kimondottan. Kíváncsi vok, hogy hova fog kerülni, milyen rendszerbe.
Kasim Edebali
6-2, 248, Senior, Boston College Eagles
2012: 59 tackles, 7,5 TFL, 1,5 sack, 4 pdf, 1 FF
2013: 68 tackles, 14 TFL, 8,5 sack, 5 pdf, 4 FF
3. napra teszik. 4-3as DE. Sokkal nagyobbnak tűnik meg erősebbnek, mint amennyi papíron. Nincs meg a kellő sebessége, robbanékonysága ahhoz, hogy kívülről verje meg az OT-t. Jó testfelépítése van. 3-4-es OLB-nek lassú, NFL-ben is DE-ként van leginkább jövője. Nagyon nem illik Ő hozzánk. Rendszeridegen.
Jordan Zumwalt
6-4, 231, Senior, UCLA
2012: 70 tackles, 7 TFL, 2 sack, 1 pdf, 2 FF
2013: 91 tackles, 6,5 TFL, 2 INT, 1 FF
Elég jó Senior Bowlt zárt.
Középső körös prospect. Kicsit lassúnak tűnik. Blokkokkal eléggé meggyűlik a baja. Sokszor elég távol van a játéktól. Nem áldoznék rá középső körös picket. Passz ellen nem sűrűn védekezett. Nem illik a mi rendszerünkbe. Nem tudom, hogy hol, miben tudna nekünk egyáltalán segíteni. Nem kéne nekem, remélem nem húzzuk be.
ILB (igaz kerültek bele DE/OLB-k is a lista vége felé) rankingom:
1. KVN
2. Mosley
3. Skov
4. Smallwood
5. Christian Jones
6. Kirksey
7. Borland
8. Barrow
9. Shazier
10. Preston Brown
11. Jeremiah George
12. Ronald Powell
13. Devon Kennard
14. Lattimore
15. Zumwalt
16. Andrew Jackson
17. Jordan Tripp
18. Edebali
19. Max Bullogh
20. Shembo
KVN a top. Az Ő érkezésének örülnék első körben.
Mosley-énak annyira nem, de vhol meg tudnám érteni.
Skov és Smallwood játéka nekem tetszik. Kb. 3-4. körös játékosok. TE védekezésben nem hiszem, hogy sokra mennénk velük (ami nagy negatívum), de mégis örülnék ha Eagles mezben látnám Őket. Christian Jones a TE elleni védekezésben tudna segíteni, de annyira rá se vágyom.
Akik érkezésének örülnék, nem bánnám ha hozzánk kerülnének a 3. nap (végén):
Kirksey és Jeremiah George
Nyilván Ők se All-Pro játékosok, de mégis vmi tetszik a játékukban. Egy év padozás után jók lehetnek.
A többieket inkább hanyagolnám. Nem érnek 2-4. kört, utána meg nagy eséllyel már úgyse lesznek bent vagy még akkor sem húznám be Őket. Borland-ot még el tudnám viselni, ha magasabb lenne, de nagyon nem látom, hogy behúznánk meg számunkra nem ér Ő középső körös picket.
A combine után (esetleges módosításokkal) majd megy ki a blogra ez is meg az OLB-s is.
több mint 11 éve
Ez csak stat...JanekÉpp ez a gond, hogy csak stat alapján hogy lehet olyat mondani, hogy valaki szarul játszott, és küldjük el, nem lesz nehéz pótolni úgysem...
több mint 11 éve
Egyszer ha sok lesz a szabadidőm végigolvasom a ratingelési metódusukat ( www.profootballfocus.com/about/grading/ ) és végignézek aszerint egy meccset 😊Látod a linkben hogy PFF akkor miért kattintassz rá? 😀 Másokat érdekel.RataxesJogos, nem voltam figyelmes, csak simán megnyitottam.Eazzy
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Látod a linkben hogy PFF akkor miért kattintassz rá? 😀 Másokat érdekel.RataxesJogos, nem voltam figyelmes, csak simán megnyitottam.
több mint 11 éve
Látod a linkben hogy PFF akkor miért kattintassz rá? 😀 Másokat érdekel.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
www.profootballfocus.com/blog/2014/02/18/projected-lineups-philadelphia-eagles/RataxesMár megint DeMecot húzzák le a saját kis pontozásuk alapján. Betiltanám ennek az oldalnak a linkelését.