BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:40-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Én most hirtelen úgy értelmeztem Janek mondatát, hogy hány mérkőzést hozott le jól, nem pedig számszerűen 😀 Azért Allen mellé kellene egy nála lényegesen jobb safety, akkor neki is könnyebb a dolga.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Nézzük már meg ,hány meccset hozott le az oroszlánoknál Delmas...Janek
Kb annyit mint Allen nalunk.Eazzy
Delmas:
2013 Detroit Lions 16
2012 Detroit Lions 8
2011 Detroit Lions 11
2010 Detroit Lions 15
2009 Detroit Lions 15

Ez nem olyan vészes szerintem, és ami nagyon fontos tavaly 8 passdef., 3 int., passz ellen jó, de volt 2 sackje is, 64 szerelés.

És én nem Allen helyére gondoltam, hanem Chung helyére, Allen végső esetbe maradhat, Chung helyett kell mindenképp vki.

Chung
2013 Philadelphia Eagles 12
2012 New England Patriots 12
2011 New England Patriots 8
2010 New England Patriots 14
2009 New England Patriots 16
több mint 11 éve
Nézzük már meg ,hány meccset hozott le az oroszlánoknál Delmas...Janek
Kb annyit mint Allen nalunk.

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Delmas? Chungnál jobb, és azért Byrdnél meg Wardnál olcsóbban meg tudnánk szerezni szerintemmustaine
És szökő évente egészséges.Shawn84
Ez Fletcher/Chung esetében sem nagyon érdekelte a vezetőketmustaine
Azért itt egy olyan posztról beszélünk hová egy kimagasló játékosra lesz szükség, mert Delmas se nagyon dobna ezen az egységen szvsz.Shawn84
Szerintem dobna, igazi ballhawk és nem fél ütközni se, jelenlegi Safety-jeinknél jobb, a sérülés faktor meg mindenkibe benne van, bár nála talán fokozottabban. Én kiegyeznék vele, szerintem jobb mint Clemons. Én inkább nála érzem azt, hogy kb. Nate Allen, Chung(patriotsos évei, nem a tavalyi) szint, semmi extra, nincs benne semmi x-faktor.korodiati
Nézzük már meg ,hány meccset hozott le az oroszlánoknál Delmas...

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
R.Cooper vagy Maclin:
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/15/5413706/eagles-jeremy-maclin-riley-cooper-debate-pff-debate
Ha csak egyet lehetne választani, Ti kit választanátok?
Nálam Sunshine a befutó. (Meglepődtem az amcsi szavazatarányon.)

Maclin megint lenyilatkozta, hogy maradni szeretne:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20140216_Maclin_again_says_he_wants_to_stay_with_Eagles.html
TC-re biztos, hogy felépül, meg nagy eséllyel azért az OTA-kon is csinálni fog vmit.Bébé
A fekák nem felejtenek. 😀
Nálam egyértelmű, hogy Sunshine maradna és hoznék még egy fiatalt a drafton....bár akkor sem leszek kibukva ha mindketten maradnak.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
R.Cooper vagy Maclin:
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/15/5413706/eagles-jeremy-maclin-riley-cooper-debate-pff-debate

www.philly.com/philly/sports/eagles/20140216_Maclin_again_says_he_wants_to_stay_with_Eagles.html
TC-re biztos, hogy felépül, meg nagy eséllyel azért az OTA-kon is csinálni fog vmit.Bébé
Az amcsik mindig is kicsit érdekesek voltak 😛 Nálam nem is kérdés Sunshine reggae ,de azért ha lehet mindkettő 😀
több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
R.Cooper vagy Maclin:

Ha egy akkor Cooper lesz szerintem ...

De egy jó O-ba mindketten kellenének, más a játékstílusuk ami szintén nem lenne előnytelen... Maclin annak ellenére h sokat kritizálják a keménysége miatt, elég szép számokat hozott össze az utolsó két gyenge évünkben is+ RZ- ban is sokat használtuk anno
Ha a sérülése nem hátráltatja, akkor nálam tökéletes opció wr posztra ahova kell is depth (damaris mahel nem nagyon fértek oda, smith felemás: voltak szép pillanatai de KR-ben nem volt erős, avant meg avant)
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
R.Cooper vagy Maclin:

TC-re biztos, hogy felépül, meg nagy eséllyel azért az OTA-kon is csinálni fog vmit.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Szerintem Meriweather kell ide !! 😀 Tök mind1 milyen szar , 1 embert lazán kivesz concussionnel a játékból . Fizikiális játékos kell? Meriweather!!! Pont annyit kell neki fizetni amivel állja a büntetős csekkjeit.Petikievak01
Ne.

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Szerintem Meriweather kell ide !! 😀 Tök mind1 milyen szar , 1 embert lazán kivesz concussionnel a játékból . Fizikiális játékos kell? Meriweather!!! Pont annyit kell neki fizetni amivel állja a büntetős csekkjeit.

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nem Dawkinst keresem 😀 Csak annyit akartam, hogy Dawk óta nem volt elit safetynk.

több mint 11 éve
Delmas jó lenne azért ide. Igazi kemény csávó, olyan típus aki már Dawkins óta hiányzik a phillyből. Nekem az utóbbi szezonunkban egész végig bökte a szemem, hogy fizikálisan gecigyenge az egész védelmünk, kb minden rövid futkározásnál úgy eltolták a védőket a picsába, hogy rossz volt nézni.ano92
Akkor hogy tetszett, amikor a szereléseket se csinálták meg pár éve? Az ennél jóval idegesítőbb volt véleményem szerint. Rövid futásnál meg ha már elnyomták az egész falat, pont nem az az egy safety fogja megoldani a dolgot, régen rossz, ha nem az egyből ott lévő falemberünk, vagy valamelyik berobbanó linebacker ér oda. Persze nagy általánosságban beszélve, nyilván van olyan eset, amikor a safety is megcsinál ilyesmit.

Egyébként én csak a szezon végén, illetve különösebben a Saints ellen éreztem, hogy gyengének tűnik a védelem, ami lehet fáradtság oka is.

Ez a Dawkins óta hiányzik szöveg meg...Dawkins basszameg az összes NFL csapatból hiányzik kb. (jó persze nem erre ment ki ami mondtál, meg amúgy egyet is értek, csak szokás felénk, hogy mindenkiben Dawkinst keressük, de hát nem sok safety-t tudok mondani akit úgy igazán egy lapon lehet vele említeni)

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Delmas jó lenne azért ide. Igazi kemény csávó, olyan típus aki már Dawkins óta hiányzik a phillyből. Nekem az utóbbi szezonunkban egész végig bökte a szemem, hogy fizikálisan gecigyenge az egész védelmünk, kb minden rövid futkározásnál úgy eltolták a védőket a picsába, hogy rossz volt nézni.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Szerintem dobna, igazi ballhawk és nem fél ütközni se, jelenlegi Safety-jeinknél jobb, a sérülés faktor meg mindenkibe benne van, bár nála talán fokozottabban. Én kiegyeznék vele, szerintem jobb mint Clemons. Én inkább nála érzem azt, hogy kb. Nate Allen, Chung(patriotsos évei, nem a tavalyi) szint, semmi extra, nincs benne semmi x-faktor.korodiati
Valamint ott van, hogy Delmas egész karrierje során wide9 mögött játszott és azt mi is megtapasztalhattuk, hogy abban a rendszerben elég sok múlik a safetyken.
Lehet, hogy a mi rendszerünkben jobb teljesítményt tudna nyújtani, csak úgy ahogy N.Allen is feljavult.
Ha választhatnék N.Allen és Delmas között, akkor haza húz a szívem és inkább N.Allen mellett döntenék. Valamint sztem olcsóbb is lenne N.Allent megtartani. Plusz mégiscsak ismeri a rendszert, nem kéne újabb embert behozni az öltözőben. Plusz Nate nem is sérülékeny.Bébé
És még szerintem tud fejlődni is.
több mint 11 éve
Valamint ott van, hogy Delmas egész karrierje során wide9 mögött játszott és azt mi is megtapasztalhattuk, hogy abban a rendszerben elég sok múlik a safetyken.
Lehet, hogy a mi rendszerünkben jobb teljesítményt tudna nyújtani, csak úgy ahogy N.Allen is feljavult.
Ha választhatnék N.Allen és Delmas között, akkor haza húz a szívem és inkább N.Allen mellett döntenék. Valamint sztem olcsóbb is lenne N.Allent megtartani. Plusz mégiscsak ismeri a rendszert, nem kéne újabb embert behozni az öltözőben. Plusz Nate nem is sérülékeny.
több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Delmas? Chungnál jobb, és azért Byrdnél meg Wardnál olcsóbban meg tudnánk szerezni szerintemmustaine
Azért itt egy olyan posztról beszélünk hová egy kimagasló játékosra lesz szükség, mert Delmas se nagyon dobna ezen az egységen szvsz.Shawn84
Szerintem dobna, igazi ballhawk és nem fél ütközni se, jelenlegi Safety-jeinknél jobb, a sérülés faktor meg mindenkibe benne van, bár nála talán fokozottabban. Én kiegyeznék vele, szerintem jobb mint Clemons. Én inkább nála érzem azt, hogy kb. Nate Allen, Chung(patriotsos évei, nem a tavalyi) szint, semmi extra, nincs benne semmi x-faktor.
több mint 11 éve
Arra kíváncsi vagyok, hogy N.Allen mi lesz. Remélem megtartjuk.
Ha Őt meg tudnánk tartani meg érkezne pl. Chris Clemons, akkor simán jó lenne.
Chung természetesen repül nálam.
K.Coleman maradna.
C.Anderson hát ST-ben nagyon király. TC-ig megtartanám, aztán kiderülne. Nem hiszem, hogy sok kérője lenne.
több mint 11 éve
Azért itt egy olyan posztról beszélünk hová egy kimagasló játékosra lesz szükség, mert Delmas se nagyon dobna ezen az egységen szvsz.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Ez Fletcher/Chung esetében sem nagyon érdekelte a vezetőket

több mint 11 éve
És szökő évente egészséges.
több mint 11 éve
Delmas? Chungnál jobb, és azért Byrdnél meg Wardnál olcsóbban meg tudnánk szerezni szerintem

több mint 11 éve
Twitterről átlopom.
"Howie Roseman told Reuben Frank that he doesn't want to go into the draft needing a safety."
több mint 11 éve
Brandon Meriweather? Majd a sport science segítségével kibír egy évet aztán le bighitel nekünk bárkit.Petikievak01
Azért minden szutykot már csak nem hoznak ide. Nála még Chung is klasszisokkal jobb.
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Brandon Meriweather? Majd a sport science segítségével kibír egy évet aztán le bighitel nekünk bárkit.

több mint 11 éve
Ahogy nézem a 20. legerősebb scheudle a miénk (Raiders topic). Ha esetleg Foles-nak ismét jól megy megint mehet majd a duma, hogy csak azért mert nem is volt erős a menetrend 😛dande
A tavalyi mérleg alapján. Majd jövő januárban dől el, hogy milyen erős volt a menetrendünk. 😊
Sőt még az se mind1, hogy a szezon mely időszakában találkozol az aktuális ellenféllel.
Tavaly vhogy szinte mindig sérült volt az adott ellenféltől egy nagy név. 😀