Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 334 — Eagles fan
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 51 mp

Former Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.Hulkeinstein
Részvétem.vassadi
Szinte biztossá vált így egy S húzás a drafton is. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor Byrd nem ide jön. Ez kicsit soknak tűnik...
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 911

Former Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.Hulkeinstein
Részvétem.
több mint 12 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 938 — Eagles & Seahawks fan

Former Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az Jonesnál nagyon jó!
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 564 — rabszolga
3 év - 6 milláról beszélnek Jones-nál.

OLB/DE O'Brien Schofield pedig Óriás lett.
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Alakul az este es még hol van a vége!
Jones -nak nagyon örülök, meg tk Chungnak is😊
több mint 12 éve
Donnie Jones 3 év! 😊)

Philadelphia Eagles ‏@Eagles 1 min

#Eagles re-sign P Donnie Jones to a three-year deal. #FlyEaglesFlyHulkeinstein
Szuper
több mint 12 éve
Donnie Jones 3 év! 😊)Hulkeinstein
Chung pedig repültBébé
Bizony, épp ideje volt. Remélem Byrdnek készítjük elő a terepet 😊
több mint 12 éve
Donnie Jones 3 év! 😊)Hulkeinstein
Chung pedig repült
több mint 12 éve
Lamarr Houston - Bears
Bethea - 49ers
McCluster - Titans
több mint 12 éve
Donnie Jones 3 év! 😊)

Philadelphia Eagles ‏@Eagles 1 min

#Eagles re-sign P Donnie Jones to a three-year deal. #FlyEaglesFly
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/free-agency-update-who-have-eagles-contacted

Talaltam egy ilyen listat...
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Ware-t cutolta a Cowboys. Nem gyenge.

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Szerintem sem kell Raji , nagyon drága , a neve miatt túl fogják fizetni , a FO úgyse hülye Loganben hatalmas a potenciál . NT draftról fog jönni úgyis . Persze én is imádom 😀 És gondoltam csak feldobom a témát , hisz eddig nem nagyon esett róla szó.

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
B.J. Raji ?? 😀Petikievak01
Fejtsd ki miért is lenne jó.Shawn84
URAMISTEN, MOST VOND MEG A NETEDET 10 PERCRE MAGADTÓL. BJ Raji, és ilyet kérdezel miért lenne jó. 32 nfl csapatból 34 behúzná ha tehetné.ano92
Na ha te nem tudod én megmondom, Kúrva drága, elvenné a lehetőséget Logan elől, aki miatt Szopóág el lett cserélve. Éppen ezért minek kéne idehozni a nyakára? Komolyan, mielőtt benyomsz egy ilyen m nagybetűset gondolkozz el és fejtsd is ki rendesen hogy miért is akarod őt ide.Shawn84
Mert BJ Raji 😀 mi másért.

Ne vedd magadra, csak próbáltam vicces fiú lenni. 😕 Komolyul nekem sem kellene.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 538
URAMISTEN, MOST VOND MEG A NETEDET 10 PERCRE MAGADTÓL. BJ Raji, és ilyet kérdezel miért lenne jó. 32 nfl csapatból 34 behúzná ha tehetné.ano92
Na ha te nem tudod én megmondom, Kúrva drága, elvenné a lehetőséget Logan elől, aki miatt Szopóág el lett cserélve. Éppen ezért minek kéne idehozni a nyakára? Komolyan, mielőtt benyomsz egy ilyen m nagybetűset gondolkozz el és fejtsd is ki rendesen hogy miért is akarod őt ide.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 605 — je suis poloska
rajinak örülnék ha nem lenne ilyen fiatal, és ilyen potenciálú NT-nk... így fölös.
Safety kell, bár byrd sem az a tackle machine, nekünk meg inkább az kéne.

Revisnek örülnék de nem létszükséglet, inkább menjen Clevelandbe, manziel mögé kell az elit védelem, hogy meglegyen POjuk 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan
Kolbász lapáton ki lepődött meg 😀dande
Ha jól csinálja az ügynöke akkor még kiszedhetnek pár millát valamelyik tulaj zsebéből.( a semmire) 😊Greengo
előbb vissza fog ő vonulni 😀

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 334 — Eagles fan
Kolbász lapáton ki lepődött meg 😀dande
Ha jól csinálja az ügynöke akkor még kiszedhetnek pár millát valamelyik tulaj zsebéből.( a semmire) 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Kolbász lapáton ki lepődött meg 😀
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan
Rajinak nagyon nem örülnék.

több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 432 — Beware the Slim Reaper!
Revis nem kell szerintem. Jó játékos továbbra is, de már nem a Jets-es szinten játszik. Ha Fletcher tavalyi játékából indulunk ki, őt nem kell upgradelni, a 15 levédekezett passza ligaszinten is megsüvegelendő. Boykin ligaelit slot CB. Williamsnél vannak jobb cornerek, de az év során ő is egyre javult és fontos játékokra sokszor odaért. Lehet itt fejleszteni, de szerintem ezen a poszton inkább hosszútávú befektetés kellene, azaz egy fiatal cornert draftolni mögéjük. Ez nem olyan, mint a safety poszt, ahol Wolff mögött gyakorlatilag üresek vagyunk.
Szerintem pár szurkolónak megártott a 2011-es offseason. Nem kell minden nagy nevű játékost feltétlenül leigazolni. 😉

több mint 12 éve
Erről a Packers fanoknak lehet más a véleménye s szerintem itt néhányunknak szintén 😀 Nyugodj meg mert még csak most kezdődik mi lesz később 😛
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
URAMISTEN, MOST VOND MEG A NETEDET 10 PERCRE MAGADTÓL. BJ Raji, és ilyet kérdezel miért lenne jó. 32 nfl csapatból 34 behúzná ha tehetné.