NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 753
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Ahogy nézem a 20. legerősebb scheudle a miénk (Raiders topic). Ha esetleg Foles-nak ismét jól megy megint mehet majd a duma, hogy csak azért mert nem is volt erős a menetrend 😛
több mint 11 éve
Kisebb szünet után...A potenciális ILB-k közül, akik még visszavannak: Zumwalt, Kirksey, Tripp, Shembo, Powell, Kennard, Edebali
A combine után pedig kikerülnek blogra rendesen az OLB-k és az ILB-k.
Max Bullough
6-3, 265 Senior, Big10, Michigan State
2012: 111 tackles, 12,5 TFL, 2,5 sack, 1 INT, 5 pdf, 1 FF
2013: 76 tackles, 9,5 TFL, 1,5 sack, 2 pdf, 1 FF
Karácsony este felfüggesztette a Michigan, mert megsértette a csapatszabályzatot.
Késői körös prospect. A Shrine Game-en nem volt rossz, bár mindenki meglepődött, hogy az 265-al mérlegelt (espn-es súlya 245). Nagy eséllyel így inkább (csak) a 3-4-es csapatoknál jön szóba, bár lehet, hogy a combine-ig lead pár fontot.
Csak egy idei meccsét találtam meg ( www.youtube.com/watch?v=9RcOKzLObnU), hát ez alapján nem igazán kell. Nagyon lassú, vele se lennénk semmivel se előrébb. Nem bírtam végignézni a vidit. Lehet csak rossz napja volt, de hát ez komolyan kritikán aluli játék volt. Nem kéne.
Jeremiah George
5-11, 231, Senior, Iowa State
2012: 87 tackles, 4 TFL, 3 pdf
2013: 133 tackles, 12 TFL, 3,5 sack, 2 INT, 6 pdf, 3 FF
Késői körös prospectnek tartják számon. Mindössze egy meccsvidit találtam róla. Jó sebessége van, agilis. Minimum 10 fontot fel kéne azért szednie az ILB poszthoz. Passz ellen se rossz. Tetszik a játéka, de nagy eséllyel 4-3-as OLB lesz belőle. Azonban így, hogy az ILB poszton a mennyiségi depth megvan nem hiszem, hogy a 6-7. körben nekünk ILB-t kéne húzni, de nem bánnám ha hozzánk kerülne a draft végén vagy esetleg UDFA-ként (erre elég kevés az esély).
Ryan Shazier
6-2, 230, Junior, Ohio State
2012: 115 tackles, 17 TFL, 5 sack, 1 INT, 12 pdf, 3 FF
2013: 144 tackles, 23,5 TFL, 7 sack, 4 pdf, 4 FF
Gyors a srác. 10 fontot neki is magára kéne még pakolnia. A blokkokkal eléggé meggyűlik a baja. Lejönni se igazán tud róluk. Nem tud velük mit kezdeni, emiatt nagyon nem tetszik a játéka. Meg mintha fejben is egy kicsit gyenge lenne. 4-3-as OLB-nek jó lehet, ahol kevesebb blokkal fog találkozni. 2. napos prospectnek tarják. Remélem, hogy ilyen (relatív) korán nem fogjuk behúzni. Számunkra rendszeridegen. Talán 5. körben behúznám, de lehet, hogy még ott se. Azonban egy 4-3-as csapat el fogja vinni korán, szal legalább nem kell ilyenen dilemmáznom. 😀
több mint 11 éve
No comment XDwww.bleedinggreennation.com/2014/2/12/5405462/eagles-reddit-word-cloud-words-fans-used-most-2013
Itt pedig mind a 48 benyelt sack kielemezve egy többrészes cikksorozatban:
www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Film-breakdown-Charting-the-Eagles-48-sacks-allowed-Part-1.html
több mint 11 éve
Ezzel az erővel még én is elférnék a csapatban. :cool:Ja jó, a posztot furcsálltam is mert nem úgy emlékeztem, de egye fene a seattle-i is elférne találnánk neki is helyet 😛 😀dandeŐ nem Ő. Nem a "mi" Clemons-unk. 😀Chris Clemons a FA-ról?Hátha valamelyik előző évi SB győztes most már velünk is nyer 😛 (C.Jenkins, C. Wiliams és most lenne Clemons)dande
www.bleedinggreennation.com/2014/2/12/5389076/2014-nfl-free-agent-safety-chris-clemons-dolphins
Én el bírnám viselni. Tökéletesen beleillene a tavalyi offseason folytatásába.Bébé
Hanem a Miami-s safety.Bébé
A seattlei Clemons azért már kifelé van a ligából (öregszik) és amúgy is most tért vissza ACL-ből.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ja jó, a posztot furcsálltam is mert nem úgy emlékeztem, de egye fene a seattle-i is elférne találnánk neki is helyet 😛 😀Ő nem Ő. Nem a "mi" Clemons-unk. 😀Chris Clemons a FA-ról?Hátha valamelyik előző évi SB győztes most már velünk is nyer 😛 (C.Jenkins, C. Wiliams és most lenne Clemons)dande
www.bleedinggreennation.com/2014/2/12/5389076/2014-nfl-free-agent-safety-chris-clemons-dolphins
Én el bírnám viselni. Tökéletesen beleillene a tavalyi offseason folytatásába.Bébé
Hanem a Miami-s safety.Bébé
több mint 11 éve
Ő nem Ő. Nem a "mi" Clemons-unk. 😀Chris Clemons a FA-ról?Hátha valamelyik előző évi SB győztes most már velünk is nyer 😛 (C.Jenkins, C. Wiliams és most lenne Clemons)dande
Hanem a Miami-s safety.
több mint 11 éve
Nem a Seahawks DE-ről hanem a Dolphins S-ről van szó 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Chris Clemons a FA-ról?Hátha valamelyik előző évi SB győztes most már velünk is nyer 😛 (C.Jenkins, C. Wiliams és most lenne Clemons)
több mint 11 éve
Chris Clemons a FA-ról?www.bleedinggreennation.com/2014/2/12/5389076/2014-nfl-free-agent-safety-chris-clemons-dolphins
Én el bírnám viselni. Tökéletesen beleillene a tavalyi offseason folytatásába.
több mint 11 éve
Mathis interjú: www.bleedinggreennation.com/2014/2/12/5398788/eagles-evan-mathis-interview-pro-bowl-jason-peters-chip-kelly
több mint 11 éve
Egy QB-rangsor:"He knows how to protect the ball and get them in the end zone. " A lényeg Foles ról :d
www.thesidelineview.com/columns/nfl/former-bears-gm-jerry-angelo-rates-every-quarterback-2013-nfl-seasonBébé
több mint 11 éve
Egy QB-rangsor:www.thesidelineview.com/columns/nfl/former-bears-gm-jerry-angelo-rates-every-quarterback-2013-nfl-season
több mint 11 éve
Kafka Tampaba került. 😀 Hank Baskett Q&A:
www.bleedinggreennation.com/2014/2/10/5395526/eagles-hank-baskett-interview
több mint 11 éve
Sőt. Egyébként ezt magyarázzák már hetek óta lassan. Én is azt mondom, hogy feleslegesen nem kell túlfizetni senkit. Még egy safetyt sem. Emlékszünk még mi volt pár éve mikró mindenkit összeigazoltunk.if there was a player who was kind of in the right age group as a free agent, played an important position who we thought could be around for a long time, we would certainly be openwww.nfl.com/news/story/0ap2000000324644/article/howie-roseman-eagles-to-be-careful-in-free-agency csaknem megint mid level játékosokat akarunk igazolni ?Petikievak01Tavaly bejött.Shawn84
miért kell egyből csak a rossznak tűnő részt kiemelni? mid-level player. közben meg elmondja, hogy nyitottak bármire, de nem kívánnak túlfizetni senkit. nem olyan nagy baj ez...Eazzy
több mint 11 éve
if there was a player who was kind of in the right age group as a free agent, played an important position who we thought could be around for a long time, we would certainly be openwww.nfl.com/news/story/0ap2000000324644/article/howie-roseman-eagles-to-be-careful-in-free-agency csaknem megint mid level játékosokat akarunk igazolni ?Petikievak01Tavaly bejött.Shawn84
miért kell egyből csak a rossznak tűnő részt kiemelni? mid-level player. közben meg elmondja, hogy nyitottak bármire, de nem kívánnak túlfizetni senkit. nem olyan nagy baj ez...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000324644/article/howie-roseman-eagles-to-be-careful-in-free-agency csaknem megint mid level játékosokat akarunk igazolni ?Petikievak01Tavaly bejött.
több mint 11 éve
csaknem megint mid level játékosokat akarunk igazolni ?
több mint 11 éve
Ezek után kíváncsi leszek hol viszik majd el: goingdeep.taccs.hu/2014/02/10/michael-sam-az-elso-nyiltan-meleg-jatekos/
több mint 11 éve
Egy super-sleeper játékos:Ahogy én elsőre látomm ebből a felvételből:
nfldraftdiamonds.com/elhadji-ndiaye-the-2014-nfl-drafts-super-sleeper/Bébé
Mérete megfelelő (ahol játszott ott kiemelkedő), sebessége nagyszerű. Ééés ennyi. Gyakorlatilag még ezek a félig-meddig sikerült blokkok is minden esetben legyőzhetetlen akadályt képeztek számára (az nem számít, mikor elfut mellette a támadó és leválik hátra vagy oldalra a blokkról). Nem mondom, hogy nem lehet belőle jó játékos, de nyers.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Egy super-sleeper játékos:nfldraftdiamonds.com/elhadji-ndiaye-the-2014-nfl-drafts-super-sleeper/
több mint 11 éve
Én azért 1+1 évre nagyon szívesen megtartanám. Ettől még vmi fiatal elkapót hoznék, de nyilván ráérne a későbbi körökben, plusz a DeSean, Cooper után nincsen egy normális, rendszerbe illő elkapónk. Damaris nagyon nem vált be Chipnél, Avant jókat blokkol meg imádom, de azért helyette már kéne vkit hozni (Azonban idénre még megtartanám).Vick-et vágom, de Maclint miért engednéd el ilyen könnyen?Bébé2 ACL és YACmin. 😊 Engem nem hatott meg az eddigi teljesítménye és idén azt is láttuk, hogy ha nagyon kell Cooper is simán hozza ezeket a számokat. Akkor meg miért ne jöjjön egy egészséges/tehetséges fiatal...aki talán még "tökösebb" is ?Greengo
Szóval Maclin maradásának örülnék. Legrosszabb esetben nem kerülne pályára és kész.
Ha meg választani kéne Cooper és Maclin között akkor alap, hogy R.Cooper, de remélem lesz pénz Maclinre is.
több mint 11 éve
2 ACL és YACmin. 😊 Engem nem hatott meg az eddigi teljesítménye és idén azt is láttuk, hogy ha nagyon kell Cooper is simán hozza ezeket a számokat. Akkor meg miért ne jöjjön egy egészséges/tehetséges fiatal...aki talán még "tökösebb" is ?.Vick-et vágom, de Maclint miért engednéd el ilyen könnyen?BébéA Jets már nem csak Vick, hanem Maclin iránt is érdeklődik:Helyes! Vihetik őket. 😊Greengo
www.bleedinggreennation.com/2014/2/7/5390280/report-new-york-jets-interested-jeremy-maclin-eagles-free-agentHighlander
Amikor megláttam a borítón , hogy Márk a magyar Tom Brédi akkor úgy gondoltam, hogy már túl sokat láttam és el is dobtam gyorsan (nehogy megtetsszen) . 😀Draftba szoktuk nézegetni meccsnézéskor, ott ki volt rakva jó néhány példány 😊Shawn84Nekem mindegy, úgyse veszem meg 😀 Viszont ha már itt tartunk a pár hónappal ezelőtti Shady poszterből intézhetnél 1-1 példányt szurkolótársaidnak 😊RataxesKövetkező szezonban mindenképpen elnézek egy közös meccsnézésre, addigra igyekszem újítani egy párat. Remélem nem gond, ha van hozzá egy 50 oldalas bulvármelléklet is 😉 Hátha mégis megtetszik😊somebody08

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Draftba szoktuk nézegetni meccsnézéskor, ott ki volt rakva jó néhány példány 😊Nekem mindegy, úgyse veszem meg 😀 Viszont ha már itt tartunk a pár hónappal ezelőtti Shady poszterből intézhetnél 1-1 példányt szurkolótársaidnak 😊RataxesKövetkező szezonban mindenképpen elnézek egy közös meccsnézésre, addigra igyekszem újítani egy párat. Remélem nem gond, ha van hozzá egy 50 oldalas bulvármelléklet is 😉 Hátha mégis megtetszik😊somebody08
több mint 11 éve
Addigra talán elfelejtem hogy olvastam már angolul a BR-en így újdonságnak hathat 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nekem mindegy, úgyse veszem meg 😀 Viszont ha már itt tartunk a pár hónappal ezelőtti Shady poszterből intézhetnél 1-1 példányt szurkolótársaidnak 😊RataxesKövetkező szezonban mindenképpen elnézek egy közös meccsnézésre, addigra igyekszem újítani egy párat. Remélem nem gond, ha van hozzá egy 50 oldalas bulvármelléklet is 😉 Hátha mégis megtetszik😊