BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:40-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
szerintem felesleges lenne érte pénzt adni olyan sokat mint amit ő szeretne...

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Delmas valszeg kilőve:
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/19/5425122/eagles-free-agency-2014-louis-delmas-report

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.profootballfocus.com/blog/2014/02/18/projected-lineups-philadelphia-eagles/Rataxes
Azért az durva, hogy DJ-t rakja be Cooper helyére.....................dande
Nem az mert mint látod a lejáró szerződéseseket nem is vette figyelembe.Shawn84
Azért köszi 😀
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
 www.profootballfocus.com/blog/2014/02/18/projected-lineups-philadelphia-eagles/Rataxes
Azért az durva, hogy DJ-t rakja be Cooper helyére.....................dande
Nem az mert mint látod a lejáró szerződéseseket nem is vette figyelembe.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért az durva, hogy DJ-t rakja be Cooper helyére.....................

Ulpitól választ is kaptam benézve a KC topicba mivel FA nincs berakva a keretbe
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Tavalyihoz képest azért sokkal szebb a kép és ebben még nincsenek benne az esetleges hosszabbítások. Needeknél nálam a CB nem annyira égető, inkább a mélység miatt kellhet ember. Sztem Fletch és Williams is elfogadható szintre képes. (utóbbi játékosnál lassabb volt a beilleszkedés , de a szezon második felében már hozta az elvárhatót és sztem benne is van még több...illetve Fletchernél az egészsége ami kérdéses )
Emellett érdemes megnézni a csoportellenfelek ugyanilyen kielemzését is. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
 www.profootballfocus.com/blog/2014/02/18/projected-lineups-philadelphia-eagles/

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Sokkot is kapnék, ha KVN lecsúszna hozzánk a 2. körben:
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/17/5420250/2014-nfl-mock-draft-marqise-lee-eaglesBébé
tuti nem húznánk be 😛dande
Nah akkor Dallas fan lennék. 😀Bébé
jobb ha ezt inkább törlöd :d
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Azért nézegessétek a fizetési sapeszt is. Oké, hogy adjunk szerződést mindkettőnek, csak hamarosan Foles, Kendricks és Boykin is nagyobb lét akar majd, persze ha marad a formájuk, plusz van még idén is visszaigazolni emberünk, nem lőhetünk el minden zsetont, mert ide 3 milla, oda 2 milla, amoda 5 és elfogy az a 20 simán. Na mindegy, igazából Roseman majd ért ehhez 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/17/5420250/2014-nfl-mock-draft-marqise-lee-eaglesBébé
tuti nem húznánk be 😛dande
Nah akkor Dallas fan lennék. 😀
több mint 11 éve
tuti nem húznánk be 😛
több mint 11 éve
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/17/5420250/2014-nfl-mock-draft-marqise-lee-eagles
több mint 11 éve
Ha annyira nálunk akarnak játszani mindketten akkor szvsz úgyis találnak vmi megoldást, legalábbis én ebben bízom.Highlander
De lehet, hogy azért annyira mégsem. 😀
Maclint sztem meg fogjuk tartani, mert Őt sokkal könnyebb lesz a nyilatkozatai alapján. (Belemenne egy éves szerződésbe is.) De Coopernek most kell megszednie magát lóvéval, mert már 27 éves lesz és ki tudja, lehet, hogy ez csak egy kiugró év volt nála. Bár nem látom, hogy bármelyik csapat is 7 milla/évet megadna neki. Meg azért vannak még jó FA WR-ek: Decker, Tate, Edelman, Emmanuel Sanders, Hakeem Nicks
több mint 11 éve
Azt írják h nem lesz egyszerű megtartani Coopert és mélyebben bele kell majd nyúlnia a csapatnak a zsebébe ha kiengedjük a FA piacra mivel elég kapós lehet annak ellenére, hogy volt a balhéja meg h először nyújtott kiemelkedőbb teljesítményt:  www.bleedinggreennation.com/2014/2/17/5419806/riley-cooper-free-agency-significant-demand-eagles Plusz még a Maclin faktort is odaveszik bár azt nem vágom, hogy miért. Egyértelmű, hogy előnyt élvez egy full egészséges elkapó egy ACL-essel szemben, pláne úgy, hogy számokat is produkált a szezon során. Szerintem hiba lenne nem megtartani ekkora cap space-szel, orrba-szájba úgysem fogunk költekezni az offseason során, Roseman is megmondta. Persze ők úgyis jobban értenek hozzá, azért remélem maradni fog.Highlander
Nálam is inkább Cooper (annak ellenére, hogy év elején a faszom ki volt vele 😀 ).
De gondolom úgy vannak vele, hogy Maclint lehet meg tudnánk tartani 2 milláért. Sunshine meg lehet 5-7 millába fájna. Plusz az idei WR-class is elég mély, szal Maclin + rookie(k). Max, ha Maclin nem válik be, akkor jövőre nagy need lesz a WR.
De jobban örülnék Cooper + Maclin megtartásának + rookie. 😀Bébé
2 milla ide vagy oda, sztem még mindig zsákbamacska lenne Maclin, Cooperrel meg már némileg azért összhangban van Foles, ami nagy előny. De én is az általad felvázolt felállásnak örülnék legjobban 😀
Ha annyira nálunk akarnak játszani mindketten akkor szvsz úgyis találnak vmi megoldást, legalábbis én ebben bízom.

több mint 11 éve
Azt írják h nem lesz egyszerű megtartani Coopert és mélyebben bele kell majd nyúlnia a csapatnak a zsebébe ha kiengedjük a FA piacra mivel elég kapós lehet annak ellenére, hogy volt a balhéja meg h először nyújtott kiemelkedőbb teljesítményt:  www.bleedinggreennation.com/2014/2/17/5419806/riley-cooper-free-agency-significant-demand-eagles Plusz még a Maclin faktort is odaveszik bár azt nem vágom, hogy miért. Egyértelmű, hogy előnyt élvez egy full egészséges elkapó egy ACL-essel szemben, pláne úgy, hogy számokat is produkált a szezon során. Szerintem hiba lenne nem megtartani ekkora cap space-szel, orrba-szájba úgysem fogunk költekezni az offseason során, Roseman is megmondta. Persze ők úgyis jobban értenek hozzá, azért remélem maradni fog.Highlander
Nálam is inkább Cooper (annak ellenére, hogy év elején a faszom ki volt vele 😀 ).
De gondolom úgy vannak vele, hogy Maclint lehet meg tudnánk tartani 2 milláért. Sunshine meg lehet 5-7 millába fájna. Plusz az idei WR-class is elég mély, szal Maclin + rookie(k). Max, ha Maclin nem válik be, akkor jövőre nagy need lesz a WR.
De jobban örülnék Cooper + Maclin megtartásának + rookie. 😀
több mint 11 éve
Azt írják h nem lesz egyszerű megtartani Coopert és mélyebben bele kell majd nyúlnia a csapatnak a zsebébe ha kiengedjük a FA piacra mivel elég kapós lehet annak ellenére, hogy volt a balhéja meg h először nyújtott kiemelkedőbb teljesítményt:  www.bleedinggreennation.com/2014/2/17/5419806/riley-cooper-free-agency-significant-demand-eagles Plusz még a Maclin faktort is odaveszik bár azt nem vágom, hogy miért. Egyértelmű, hogy előnyt élvez egy full egészséges elkapó egy ACL-essel szemben, pláne úgy, hogy számokat is produkált a szezon során. Szerintem hiba lenne nem megtartani ekkora cap space-szel, orrba-szájba úgysem fogunk költekezni az offseason során, Roseman is megmondta. Persze ők úgyis jobban értenek hozzá, azért remélem maradni fog.

több mint 11 éve
Christian Kirksey
6-2, 234, Senior, Iowa (Big10), 4-3as OLB
2012: 95 tackles, 3,5 TFL, 2 sack, 2 INT, 4 pdf, 1 FF
2013: 104 tackles, 5 TFL, 2,5 sack, 1 INT, 1 pdf, 2 FF
Sajnos csak egy videóját találtam meg neten.
Senior Bowl-on nagyon jó teljesítményt nyújtott.
4-3as OLB volta miatt nagyon sokszor védekezett passz ellen. Sebessége megvan. az ILB poszthoz azért neki is erősödnie kéne még, plusz feltehetőleg a blokkokkal nagyon meggyűlne a baja. Azonban a nagy zónázási/emberezési tapasztalata miatt a TE védekezésben könnyen előrelépést jelentene. A kemény egy meccs alapján semmi extra. 3. körre teszik. Ha nem húzunk az első két nap ILB-t, akkor a 4-5.körben elgondolkodnék rajta. Futás ellen sokat kellene fejlődnie meg a blitzelés se az erőssége, de összességében nem tűnik reménytelennek. Plusz Ryans mögött lenne egy éve.

Jordan Tripp
6-3, 237, Senior , Másodosztályban” játszott.
2012: 95 tackles, 13,5 TFL, 5,5 sack, 2 pdf, 1 INT
2013: 100 tackles, 5,5 TFL, 2 sack, 2 pdf, 3 INT
Részt vett a Senior Bowl-on. Vki azt mondta h nem igazán ment neki és főleg atletikussága gyenge, más meg pont azt emelte ki, szóval jah. 😀 Majd a combine talán vmennyire választ ad rá.
Colt Anderson-hoz hasonlóan, Ő is a Montana járt egyetemre.
Sajnos csak egy vidi van fent róla, az alapján semmi extra. 3. napos pick, 4. körre teszik. A kemény egy meccs alapján, annyit nem adnék érte. Szerelni is elég furán szerel (már ha le tudja vinni az embert) Utsó körökben talán-talán elgondolkodnék rajta, de egyáltalán nem nyűgözött le.

Prince Shembo
6-2, 258, Senior, Notre Dame
2012: 51 tackles, 10,5 TFL, 7,5 sack, 1 pdf
2013: 48 tackles, 5,5 TFL, 5,5 sack, 1 FF
4-3as DE-ként alkalmazták leginkább. Nem az ILB posztra termett. 3-4es OLB-ként se látom nálunk. Kicsi, sebessége sincsen meg, nem is robbanékony. Nagy eséllyel nem fog Ő hozzánk kerülni. Legalábbis remélem. 😀
több mint 11 éve
Lions, Titans, Cowboys és Packers előttünk akiknél el tudom képzelni, hogy safety-t húzzanak, bár talán Lionsnél CB fontosabb, Titanst nem tudom, de valami pass rusher mehet akár oda, és akkor ketten maradnak előttünk, szóval annyira nem esélytelen, hogy lecsússzon valamelyik a kettő közül, de simán elképzelhető, hogy egyik sem.

több mint 11 éve
És Calvin Pryor is megoldás lehet, elég jókat írnak róla.korodiati
Gyaníthatóan Ő lesz az első safety akit kivisznek, ha nem megyünk fel érte, akkor nagyon nehezen hiszem, hogy hozzánk kerül.Eazzy
Nem Clinton-Dix? Dallas viszi, mi meg Pryort, ha akarjuk.korodiati
Egyre több helyen előrébb rangsorolják most Pryort. Nem alaptalanul.
több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Gyaníthatóan Ő lesz az első safety akit kivisznek, ha nem megyünk fel érte, akkor nagyon nehezen hiszem, hogy hozzánk kerül.Eazzy
Nem Clinton-Dix? Dallas viszi, mi meg Pryort, ha akarjuk.
több mint 11 éve
Nekem is tetszik, és inkább olyan hiányosságokkal bír, amik tanulhatóak. Az, hogy valaki fizikális, jó méretekkel rendelkezik, érzi a lasztit, azt nem igen lehet megtanulni. Azt, hogy túl nagyot akar néha ütni, és ezért rossz szöget választ, és elküldik egy zsák szotyiért, azon lehet dolgozni. Shady mellett van kivel gyakorolni bőségesen.

több mint 11 éve
Én azért látok még rajta kívül is 1-2 jó safetyt, igaz nekem is Pryor videói tetszettek leginkább. na de majd a combány után.
több mint 11 éve
Gyaníthatóan Ő lesz az első safety akit kivisznek, ha nem megyünk fel érte, akkor nagyon nehezen hiszem, hogy hozzánk kerül.

több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Én most hirtelen úgy értelmeztem Janek mondatát, hogy hány mérkőzést hozott le jól, nem pedig számszerűen 😀 Azért Allen mellé kellene egy nála lényegesen jobb safety, akkor neki is könnyebb a dolga.Eazzy
Na meg ugye a Detroit secondary is jó nagy kupac sz.. volt. Nálam ezen a poszton 4 játékos jön szóba. Whitner, Pollard, Ward és ByrdShawn84
Így van, de Delmas még viszonylag fény volt a sötétségben, és nyilván nehéz volt egy ilyen jó teljesítményt lehozni egy akkora kupac sz..ban, mert szerintem a Detroit sec. volt talán a liga legrosszabbja.
Whitner, Pollard passz ellen nem sokat segítene, öregek, nagy ütközők, futás ellen upgrade lenne,de egy ilyen pass-heavy csoportban nem sokra mennénk velük. Ward-ot nem tudom, Byrd lenne természetesen a legjobb megoldás.
És Calvin Pryor is megoldás lehet, elég jókat írnak róla.
több mint 11 éve
Én most hirtelen úgy értelmeztem Janek mondatát, hogy hány mérkőzést hozott le jól, nem pedig számszerűen 😀 Azért Allen mellé kellene egy nála lényegesen jobb safety, akkor neki is könnyebb a dolga.Eazzy
Na meg ugye a Detroit secondary is jó nagy kupac sz.. volt. Nálam ezen a poszton 4 játékos jön szóba. Whitner, Pollard, Ward és Byrd