NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 755
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nekem mindegy, úgyse veszem meg 😀 Viszont ha már itt tartunk a pár hónappal ezelőtti Shady poszterből intézhetnél 1-1 példányt szurkolótársaidnak 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ha nagyon szeretnétek, betesszük a poszter helyére. Csak akkor nem tudom, hova tesszük Meskó Zolit 😉Na akkor ez így még faszább 😊 Azt a részt nem is olvastam belőle 😊Shawn84Tudom nem mérvadó portál, de jó látni: tdmagazin.hu/hirek/top-10-alulertekelt-szabadugynokShawn84Bleacherreport fordítás, gyönyörű... Remélem a nyomtatott anyagba is bekerül 😊Rataxes
több mint 11 éve
Na akkor ez így még faszább 😊 Azt a részt nem is olvastam belőle 😊Tudom nem mérvadó portál, de jó látni: tdmagazin.hu/hirek/top-10-alulertekelt-szabadugynokShawn84Bleacherreport fordítás, gyönyörű... Remélem a nyomtatott anyagba is bekerül 😊Rataxes
több mint 11 éve
Tudom nem mérvadó portál, de jó látni: tdmagazin.hu/hirek/top-10-alulertekelt-szabadugynokShawn84Bleacherreport fordítás, gyönyörű... Remélem a nyomtatott anyagba is bekerül 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Kell a capspace a Byrd Ward Orakpo hármasnak.Vick-et vágom, de Maclint miért engednéd el ilyen könnyen?BébéA Jets már nem csak Vick, hanem Maclin iránt is érdeklődik:Helyes! Vihetik őket. 😊Greengo
www.bleedinggreennation.com/2014/2/7/5390280/report-new-york-jets-interested-jeremy-maclin-eagles-free-agentHighlander
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Tudom nem mérvadó portál, de jó látni: tdmagazin.hu/hirek/top-10-alulertekelt-szabadugynok
több mint 11 éve
Biztos elbaszta a tippmix szelvényét 😊Vick-et vágom, de Maclint miért engednéd el ilyen könnyen?BébéA Jets már nem csak Vick, hanem Maclin iránt is érdeklődik:Helyes! Vihetik őket. 😊Greengo
www.bleedinggreennation.com/2014/2/7/5390280/report-new-york-jets-interested-jeremy-maclin-eagles-free-agentHighlander
több mint 11 éve
Vick-et vágom, de Maclint miért engednéd el ilyen könnyen?A Jets már nem csak Vick, hanem Maclin iránt is érdeklődik:Helyes! Vihetik őket. 😊Greengo
több mint 11 éve
A Jets már nem csak Vick, hanem Maclin iránt is érdeklődik:Helyes! Vihetik őket. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
A Jets már nem csak Vick, hanem Maclin iránt is érdeklődik:www.bleedinggreennation.com/2014/2/7/5390280/report-new-york-jets-interested-jeremy-maclin-eagles-free-agent
több mint 11 éve
Leigazoltuk Joe Anderson, korábbi Bears WR-t. A számai alapján camp bodynak tűnik 😊GM game champion 2015 (Vikings)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Az ILB-ket még befejezem (kb 10 játékos) és akkor utána kirakom egybe az OLB-kkel együtt.BébéLehet az külön is, kis bevezetővel. De inkább adminban tárgyaljuk tovább ezt.
több mint 11 éve
Az ILB-ket még befejezem (kb 10 játékos) és akkor utána kirakom egybe az OLB-kkel együtt.
több mint 11 éve
Én már fel akartam vetni, de aztán elfelejtődött 😀 Bébé: ha megvan egyben szerintem tedd ki, legalább nem kell kikeresgetni 😊 Nem hiszem hogy bárkit zavarna...RataxesTámogatom a felvetést! 😀
több mint 11 éve
Én már fel akartam vetni, de aztán elfelejtődött 😀 Bébé: ha megvan egyben szerintem tedd ki, legalább nem kell kikeresgetni 😊 Nem hiszem hogy bárkit zavarna...
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Amúgy Bébé, ezeket a játékos értékelőket sokkal jobb lenne, ha időszakosan valamilyen cikk formájában tolnád ki. Úgy meglenne egyben, rendezve, és egyszerű lenne visszakeresni amikor majd már jobban fogjuk nézegetni ezeket.EazzyGépemen megvan. 😛
De ok, majd felvetem akkor az 5letet, hogy flyeagles-re mehet-e meg ilyenek.
több mint 11 éve
Amúgy Bébé, ezeket a játékos értékelőket sokkal jobb lenne, ha időszakosan valamilyen cikk formájában tolnád ki. Úgy meglenne egyben, rendezve, és egyszerű lenne visszakeresni amikor majd már jobban fogjuk nézegetni ezeket.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Kafka Cowboy lett. 😀BébéReméljük nem segít nekik egy pozitív Átváltozás-ban 😛
több mint 11 éve
Kafka Cowboy lett. 😀
több mint 11 éve
Nekünk jutott Yoda, reméljük valóban megmutatjuk jövőre ki a mester 😛több mint 11 éve
Nah megnyugodtam azért itt se mindenki látja 1-2. körös picknek Attaochut 😀 www.bleedinggreennation.com/2014/2/6/5365888/2014-nfl-draft-profile-jeremiah-attaochu-georgia-tech-olb
több mint 11 éve
Pár késői körös ILB prospect:DeDe Lattimore
6-0, 237, Senior, South Florida
2012: 76 tackles, 7,5 TFL, 3,5 sack, 2 pdf
2013: 98 tackles, 2 sack, 1 INT, 3 pdf
K.Coleman LB-ben. Eagles fanok tudják, hogy ez nem bók. 😀 Hajt. fut mint a hülye, csak pont ez a baj, hogy mint a hülye. Túlfut a lyukakon, feladja a gap-jét, jön az RB-től a cutback és már ott is a nagy play. Futás ellen nem jó. Amúgy nagyon atletikus. Kicsit olyan viccesen játszik. 😀 Repül meg minden. 😀 Tipikus szív játékos, csak hát azért ehhez se árt ész. Késői körös prospect, de akkor se húznám be. Nem hiszem, hogy szükségünk van rá. Ráadásul kicsi is. ST-ben lehet jövője. Tényleg annyira látszik, hogy nagyon akar meg minden, hogy szurkolni fogok neki, hogy ragadjon meg az NFL-ben. 😀
Preston Brown
6-1, 262, Senior, Louisville
2012: 109 tackles, 3 TFL, 1 INT, 5 pdf
2013: 98 tackles, 12,5 TFL, 4,5 sack, 1 pdf, 3 FF
Hát nagyon nem tűnik 260-nak és magasabbnak tűnik mint 6-1. Kíváncsi leszek, mennyivel mérlegel majd. Agilisnek tűnik. Teljesen átlagos játékos. Semmi különös. Késői körös. Egyáltalán nem rossz játékos, de mivel a depth megvan nem hiszem, hogy pick-et kéne pazarolnunk rá. Inkább jöjjön majd más posztra vki.
Andrew Jackson
6-1, 260, Senior, Western Kentucky
2012: 122 tackles, 16,5 TFL, 2 sack, 1 pdf, 4 FF
2013: 96 tackles, 8,5 TFL, 1 sack, 2 pdf
Idén egy meccsre felfüggesztették.
7. körre teszik jelenleg. Idei vidit nem találtam róla, de itt van egy 2012-es az Alabama ellen. Érdemes megnézni: www.youtube.com/watch?v=qZQFoR363mw
Combine-on ott lesz, kíváncsi vagyok, hogy fog szerepelni, bár elég lassúnak tűnik és lényegében nem lenne értelme behúzni, de azért hátha idekerül UDFA-ként. 😀
Jelenleg így néz ki az ILB-s rankingom:
1. KVN
2. Mosley
3. Skov
4. Smallwood
5. Christian Jones
6. Borland
7. Barrow
8. Preston Brown
9. Lattimore
10. Andrew Jackson
több mint 11 éve
Christian JonesFlorida State
6-3, 234 – Senior
2012: 95 tackles, 7 TFL, 3 pdf
2013: 56 tackles, 8 TFL, 2 sack, 1 INT
Gimi után az ország második legjobb OLB-jeként tartották számon.
2013 első meccsén felfüggesztették, mert megsértette a csapatszabályzatot.
Apja Willie Jones 3 szezont húzott le az NFL-ben.
4-3-as DE-ként is használták, de egyetemi éveiben leginkább OLB volt, de mindhárom LB poszton játszott. Idénről mindössze 2 meccset tudtam megnézni róla és mindkettőn rohadt sokszor volt DE, szal sokat nem igazán tudtam megállapítani. Blokkokról nem igazán tud lejönni. Méreti nagyon jók. Igaz 3-4-ben pár fontot azért fel kéne szednie. Senior Bowl-on volt pár jó pillanata (pass rush 1vs1), de kicsit fejetlenül/eszetlenül játszott. 2012-es vidijeibe belenézve az látszik, hogy nagyon jó atléta, de futással/blokkokkal meggyűlt a baja. Azonban Őt rá lehetne állítani TE-kre és nem is lenne akkor miss-match, mint pl Kendricks-nél az 5-11-es magassága miatt vagy Ryans-nél a sebessége miatt. De vhogy nem látom Eagles mezben. 4-3-as OLB-nek jobban illene.
Yawin Smallwood
6-4, 236 Junior, Connecticut
3 éven keresztül kezdő MLB.
2011: 94 tackles, 2,5 TFL, 0,5 sack, 1 INT, 4 pdf, 1 FF
2012: 120 tackles, 15 TFL, 4 sack, 4 pdf, 2 FF
2013: 118 tackles, 9,5 TFL, 4 sack, 1 INT, 9 pdf, 2 FF
Kicsit vékonynak tűnik, de lehet, hogy csak a magassága miatt. Amúgy nagyon nem tűnik 6-4-nek, de majd a combine-on kiderül. 😀 Középső körös pick. Nem az a szélvész gyors játékos, de megvan a poszthoz a kellő sebessége. Futásoknál türelmes játékos (ezt pozitívumként írom), passz ellen inkább zónázni küldték, minthogy emberezni. Nem mindig csinálja meg a tacklet, le-lecsúszik a labdás emberről. Átlagos játékosnak tűnik, de sztem benne vana steal esély, meg nagyon tetszik, hogy futásnál mindig mozog oldalra, követi a futót, megvárja, hogy melyik gap-be megy majd az esetek többségében szereli. 😀
C.J. Mosley
6-2, 232 – Senior, Alabama
2012: 107 tackles, 8 TFL, 4 sack, 2 INT, 4 pdf, 1 FF
2013: 108 tackles, 9 TFL, 5 pdf, 1 FF
Nem az a sprintkirály, de azért megvan a sebessége ehhez a poszthoz. Elég sok sérülése volt már. A lead-blocker néha könnyen megblokkolja és kiveszi a játékból. Blitzei is néha olyan semmilyenek. Belefut csak úgy a tömegbe. De azért látszik, hogy jó játékos. Nem ugrálnék örömömben, ha első körben Őt húznánk, de azért látnék benne rációt. Van benne a potenciál plusz Ryans mögött tudna tanulni egy évet, ami nagyon hasznos lehet a számára. Azonban nem lettem szerelmes Mosley-ba. Lehet, hogy még magára kéne pakolnia pár fontot, de az meg nagy eséllyel a sebességének a rovására menne. Ha KVN és közte kéne válasszak, akkor inkább KVN-t választanám.
több mint 11 éve
ja hogy te első körös picket nézegetsz? Én ilyen 3-4. körül gondoltam. Mosley mondjuk 2.Shawn84Mi az, hogy el körös picket nézegetek? Az ILB-ket nézem, aztán belövöm kb egy körre. 😀
Hát Mosley esetében azt nézem, hogy ér e nekünk 1/22-t, mert amennyire utánaolvastam simán első körös pick. Második kör végére meg 99,99%-ra mondják, h nem fog lecsúszni.
több mint 11 éve
ja hogy te első körös picket nézegetsz? Én ilyen 3-4. körül gondoltam. Mosley mondjuk 2.