BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:40-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Akkor dobok be még neveket: C.J. Mosley, Chris Borland (senior bowlon nagyon jó volt, tetszik), Lamin Barrow, Carl Bradford,Shawn84
C.J. Mosley-ra még ma sor fog kerülni, hogy ér-e nekünk első kört.

Lamin Barrow
6-1, 229, hosszú karok, Senior
Logan távozása után Ő kapta meg az LSU-nál a #18as mezt. (Példamutató játékos/ember a pályán és azon kívül is.)
2012: 104 tackles, 7,5 TFL, 5 pdf, 1 FF
2013: 91 tackles, 5,5 TFL, 1,5 sack, 2 pdf
Senior Bowl-on nem volt rossz.
Egyetemi karrierje alatt összesen: 0 INT, 1 FF és 1,5 sack.
Nagyon vékony. 10 fontot minimum magára kéne pakolnia. Mozgékony. Nem igazán tetszik a játéka, olyan full átlagos. 3. napos pick. Nem vágyom rá. Ilyen képességű ILB-nk sztem van rosteren, de erősen megkockáztatom, hogy még jobb is. (mármint a cserék között is)

Chris Borland
5-11, 245, nagyon rövid karok
Jó Senior Bowl-t tudhat maga mögött, valamint nagyon jó senior szezont is.
2012: 104 tackles, 10 TFL, 4,5 sack, 6 pdf, 3 FF
2013: 111 tackles, 8,5 TFL, 4 sack, 2 pdf, 1 FF

Tényleg kicsi. 😀 Ez alapján nem igazán illik bele Chip ars poetica-jába. Látszik szeret szerelni meg megy mint a gép. Lehetne azért gyorsabb is, meg nem igazán tudja kontrolálni a testét. 😀 Megy meg dobálja magát, de sztem nem hogy Shady, de Bryce is nagyon durván elküldené gyufáért. A szíve megvan a játékhoz ez nem is kérdéses. Sokszor küldték QB-ra, akár a fal széléről is és nyomást is sokszor gyakorolt a QB-ra. Robbanékonynak tűnik. Amúgy egyáltalán nem rossz játékos, de jó lenne, ha még nőne pár centit, csak hát az a baj, hogy már nem fog. Kb. 3-4. körös pick. Kicsit fejetlen a játéka. Mivel ilyen alacsony és egyértelműen nem must-pick, nagyon nem látom Eagles mezben.

Amennyire tudom Bradford 4-3-as DE volt az egyetem. Biztos, hogy nem jön szóba nálunk ILB-nek. Amikor a potenciális 3-4-es OLB jelölteket néztem, akkor meglestem Őt is, de nem nyűgözött le.
Carl Bradford
6-1, 243, Junior
2012: 79 tackles, 11,5 sack, 1 INT, 4 pdf
2013: 61 tackles, 19 TFL, 8,5 sack, 1 INT, 3 FF, 4 pdf
4-3as DE volt egyetemen. Egyáltalán nem rossz játékos, bár kérdéses, hogy az NFL-ben meg fog-e élni ezzel a mérettel, de vhogy nagyon nem látom, mint 3-4es OLB. Túl kicsi ahhoz. Főleg, hogy Kelly amúgyis szereti a magas játékosokat. Plusz Kendricks se magas LB és vele úgy tűnik, hogy hosszútávon számolunk. Nézem, de egyszerűen nem tudom elképzelni Eagles mezben.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Akkor dobok be még neveket: C.J. Mosley, Chris Borland (senior bowlon nagyon jó volt, tetszik), Lamin Barrow, Carl Bradford,
több mint 11 éve
ILB-OLB kérdésnél még Skov? Róla mit gondoltok?dande
Vele már pont végeztem. 😀

Shayne Skov
Stanford
6-3, 245 – 24 éves
2012: 81 tackles, 9 TFL, 2,5 sack, 1 pdf
2013: 109 tackles, 13 TFL, 5,5 sack, 4 pdf, 3 FF

Elég jó méretei vannak. A sebessége nem vmi jó, szóval nagy eséllyel 3-4-es ILB jön majd leginkább számításba. Blitzelni is küldték rendesen és jó is benne. Sajnos neki is csak 2 idei meccse van fent. Nagyon kíváncsi leszek, hogy combine-on befér-e 4,8 alá meg úgy összességében, hogy szerepel. Sebessége aggaszt egy kicsit (2011-es szezon elején ACL szakadás), de simán jó játékosnak tűnik. Blokkokról úgy néz ki, hogy le tud jönni. Bár azért az egyetemi Olinemanek közel se blokkoklnak olyan jól, mint a profik. Kendricks is ezt osztotta rookie évében (jó akkor még wide9 volt és elég sűrűn találkozott falemberekkel), hogy az NFL-ben ha megfognak, akkor nem eresztenek el és, hogy az egyetemen ez nem volt ilyen durva. 😀
(Nincs vmi nagy NFL tudásom, főleg a stratégiákból/felállásokból, de sztem Jim Johnson imádta volna Skov-ot a Double-A blitz sémáinál/hívásainál.) Tetszik a játéka 3. kört simán áldoznék rá, ha jól teljesít a combine-on. Sebessége aggaszt egyedül egy kicsit (TE elleni védekezés), meg az, hogy már Ő is 24 éves lesz szezonkezdetre, csak úgy mint Kyle van Noy.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/5/5379320/2014-nfl-free-agency-eagles-free-agent-target-graham-gano
Ti mit szólnátok egy Ganohoz Henery helyett?Highlander
Nem kell nekünk Gan(éj)o 😛 neki nem örvendenék.

ILB-OLB kérdésnél még Skov? Róla mit gondoltok?
több mint 11 éve
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/5/5379320/2014-nfl-free-agency-eagles-free-agent-target-graham-gano
Ti mit szólnátok egy Ganohoz Henery helyett?Highlander
Annyira tudom, hogy ha Idehoznánk 3 milláért, kihagyná az életét. 😀
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Ti mit szólnátok egy Ganohoz Henery helyett?

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
ILB húzással, hogy álltok? (Következő napokban/hetekben Őket fogom szemügyre venni.)
Jelenleg rosteren van: Ryans, Kendricks, Goode, Casey, Knott, Acho, Kaddu, J.Phillips
Mennyiség megvan...

Kezdők megvannak. Goode a két meccsen amikor játszott, mutatott pár szép dolgot. Casey 2 éve Ryans mögött van a depth-charton szal snap-et alig kap. Knott-ot se tudjuk megítélni, de akár belőle is lehet vki. Acho preseasonban jó volt, de sehova se kellett, szal ez azért beszédes. Kaddu 5. körös pick, de nem vált be Miamiban és Ő se véletlenül hevert az utcán. Nem hiszem, hogy All-Pro játékos lesz belőle. J.Phillips pedig keresztszalag-szakadásból épülget.

Valakit hoznék ide, mert nem igazán látom a kezdő potenciált egyik cserénkben sem. Lehet, hogy megtáltosodnak, de azért vkit mindenképpen hoznék erre a posztra. Lehetőleg a draftról. Ryans még 1 szezont lesz nálunk kb, vki kell a helyére. Meg kérdés, hogy egyáltalán Kendricks beérik-e harmadik szezonjára.Bébé
Ezért lenne jó van Noy, ILB-nek vagy OLB-nek csak jó lesz (persze legrosszabb esetben egyiknek se 😀 ). Kendricksről nem tudom elképzelni jelenleg, hogy Ryans után a védelem esze lesz, viszont van Noy alkalmas lenne erre.

Ha lejjebb keresgélünk szerintem Jordan Zumwaltról még nem volt szó. Ő is OLB/ILB, aki Barr mellett sokkal kevesebb figyelmet kapott, pedig inkább ő volt a LB sor szíve. Igazi piszkos játékos, aki üt, mint a kalapács. Persze kérdés, hogy a nagyobb sebességi fokozat mellett is menne-e neki ez, de ha igen, akkor lehetne az a valaki a LB sorban, akivel senki nem várja a találkozást.
A senior bowl edzéseken például finoman szóltak neki az edzők, hogy kicsit vegyen vissza az intenzitásból, mielőtt kivonja a forgalomból a támadósort. Az edzés után meg véres képpel interjúzott. 😊
Az UCLA bowl meccsén ő búcsúztatta Logan Thomast az egyetemi futballtól:

több mint 11 éve
ILB húzással, hogy álltok? (Következő napokban/hetekben Őket fogom szemügyre venni.)
Jelenleg rosteren van: Ryans, Kendricks, Goode, Casey, Knott, Acho, Kaddu, J.Phillips
Mennyiség megvan...

Kezdők megvannak. Goode a két meccsen amikor játszott, mutatott pár szép dolgot. Casey 2 éve Ryans mögött van a depth-charton szal snap-et alig kap. Knott-ot se tudjuk megítélni, de akár belőle is lehet vki. Acho preseasonban jó volt, de sehova se kellett, szal ez azért beszédes. Kaddu 5. körös pick, de nem vált be Miamiban és Ő se véletlenül hevert az utcán. Nem hiszem, hogy All-Pro játékos lesz belőle. J.Phillips pedig keresztszalag-szakadásból épülget.

Valakit hoznék ide, mert nem igazán látom a kezdő potenciált egyik cserénkben sem. Lehet, hogy megtáltosodnak, de azért vkit mindenképpen hoznék erre a posztra. Lehetőleg a draftról. Ryans még 1 szezont lesz nálunk kb, vki kell a helyére. Meg kérdés, hogy egyáltalán Kendricks beérik-e harmadik szezonjára.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Építkezzünk csak tovább, és idén jussunk túl a Wild Cardon. Eazzy
lehetőleg gy hogy ne kelljen játszani a WC körön 😊

a hazai/idegenbeli cuccot meg adom, többnyire a passzbuzi csapatoknál jön ki akik DOMEban tolják.
Kivétel persze a Seattle, ahol a hangulat is különleges, illetve a halál faszára kell elmenni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
'Congratulations , you're the 2012-13 Tampa Bay Buccaneers' 😀😀😀😀Petikievak01
Egy Chip Kellyvel az sima PO csapat lett volna. Nem a kereten múlott.
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
'Congratulations , you're the 2012-13 Tampa Bay Buccaneers' 😀😀😀😀

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Az ötös jó xDD kb hasonló véleményen vagyok 😀

több mint 11 éve
Mi lenne, ha Philly fanok vezetnék az Eagles-t 😀
 www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Quiz-What-team-would-the-Eagles-resemble-if-Eagles-fans-were-in-charge.html

Két éve "mindenki" odavolt, hogy bakker JPP-t kellett volna húzni B.Graham helyett és mennyire fasz Reid/Roseman. Idén ugye az Earl Thomas pick-et fújja mindenki. 😀 (Igaz mind2jüket akarták páran már a draftkor is.)
Komolyan remélem, hogy B.Graham elkerül vmi 4-3as csapathoz és All-Pro lesz.
A 2011-es draft-class úgy volt szar ahogy volt. (Rohadtul nem tudtunk alkalmazkodni ahhoz, hogy előbb volt a draft mint a FA és így needre húztunk.) De a 2010-esnél rohadt szerencsétlenek voltunk. B.Graham (ami kurvajó pick volt sztem és egyáltalán nem rovom fel ezt a FO-nak ) reménykeltő rookie szezon végén ACL szakadás. 2011-es szezon ráment a rehabra, 2012-ben nagyon reménykeltően játszott, 2013 lehetett volna az áttörés éve, erre jött a 3-4-es D# és meg is ölték Graham-et. N.Allen-nek ugyancsak rookie szezonja végén komoly térdsérülés valamint 2010-től eltekintve, segghülye safetyk játszottak mellette mindig.

A köv 5 pick-et meg megint csak elbasztuk. 😀
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Valószínűleg, pár dologtól eltekintve nem igazán tartom amúgy sem semmire ezt a hazai-idegenbeli különbségesdit. Persze egy jó évnyi vereségi sorozatot otthon azért nehéz ráfogni már arra, hogy hát pont olyan ellenfelek voltak mindig 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Az a jó, hogy senki nem nézi, hogy otthon vagyunk szarabbak 😀 Nekünk a road semmivel sem rosszabb.

A csoport ellen én mindig 3-3-at számolok, de most úgy érzem 4-2 lesz a legrosszabb. Ezen kívül nincs olyan csapat amúgy aki egyértelműen esélyesebb, azért várjuk meg még a Seahawks egyben maradását is (noha annyira fogalmam sincs kik azok, akik elmennének onnan).

Építkezzünk csak tovább, és idén jussunk túl a Wild Cardon. Én ennyit kérek.Eazzy
Ez a hazai pályás szenvedés nekem is megfordult a fejemben, de nem hiszem hogy a Lincoln miatt játszottunk volna szarul, egyszerűen azokon a meccseken, azok ellen a csapatok ellen gyengébbek voltunk. Nem gondolom h a hazai pálya hátrány lenne, eddig az volt a babona miatt de egyéb okokra nem igazán tudnám visszavezetni.

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Az a jó, hogy senki nem nézi, hogy otthon vagyunk szarabbak 😀 Nekünk a road semmivel sem rosszabb.

A csoport ellen én mindig 3-3-at számolok, de most úgy érzem 4-2 lesz a legrosszabb. Ezen kívül nincs olyan csapat amúgy aki egyértelműen esélyesebb, azért várjuk meg még a Seahawks egyben maradását is (noha annyira fogalmam sincs kik azok, akik elmennének onnan).

Építkezzünk csak tovább, és idén jussunk túl a Wild Cardon. Én ennyit kérek.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
A Pantherst, Cardinalst, szerintem meg tudjuk oldani, .mustaine
Azt is vedd figyelembe hogy velünk idegenbe játszotok így annyira nem venném készpénznek a W-t. 😀
Bár így a szezonkezdéstől jó messze csak tippelgetni lehet. Ez itt az NFL és mint a mellékelt ábra mutatja egy SB várományosból is lehet pillanatok alatt 1/1... 😊
több mint 11 éve
A Pantherst, Cardinalst, szerintem meg tudjuk oldani, ezen kívül a Hawks, 49ers tuti bukó, viszont a többin bármi lehet. Egy jó drafttal meg főleg. Kellyé a bizalom, és biztos nem kúrja el, mert nagyon érti a dolgát. 😊 Foles, Shady, DJax ügyesek lesznek.

Ahova szerintem mindenképp kell ember, az a LB sor, a secondary, a D falba depth, egy WR, esetleg egy QB a padra (Boydnak a közelmúltbeli hibái ellenére örülnék). Amúgy undisputedlyvel egyetértek, nem csak egy út van a bajnoki cím felé. Kelly tudja, mitől döglik a légy, és meg is fogjuk oldani a problémákat. Szerintem egy meccsen bárki ellen jók lehetünk a következő szezontól, és innentől fogva már csak a szerencse/sérülésfaktor kérdése a super bowl.mustaine
+ én idevenném az O fal mélyítését is. Ezt amúgy én is adom, hiba lenne úgy hozzáállni h egy az egybe le kell a bajnokot másolni, a rendelkezésre álló kerethez igazodva kell kialakítani a csapat saját játékát és azt tökélyre fejleszteni, ami persze nem jelenti azt h nem lehet átvenni ezt-azt az adott legjobbtól 😊 Am én hosszú idő után most érzem a legideálisabbnak a körülményeket ahhoz hogy megtörjük az átkot, még akkor is ha ez nem feltétlen a következő szezonban történik meg.
Ehhez még egy kis esélylatolgatás:
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/3/5374210/2015-super-bowl-odds-eagles-25-1
Ez már reálisabbnak tűnik a múltkori power rankingnél 😀

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
A Pantherst, Cardinalst, szerintem meg tudjuk oldani, ezen kívül a Hawks, 49ers tuti bukó, viszont a többin bármi lehet. Egy jó drafttal meg főleg. Kellyé a bizalom, és biztos nem kúrja el, mert nagyon érti a dolgát. 😊 Foles, Shady, DJax ügyesek lesznek.

Ahova szerintem mindenképp kell ember, az a LB sor, a secondary, a D falba depth, egy WR, esetleg egy QB a padra (Boydnak a közelmúltbeli hibái ellenére örülnék). Amúgy undisputedlyvel egyetértek, nem csak egy út van a bajnoki cím felé. Kelly tudja, mitől döglik a légy, és meg is fogjuk oldani a problémákat. Szerintem egy meccsen bárki ellen jók lehetünk a következő szezontól, és innentől fogva már csak a szerencse/sérülésfaktor kérdése a super bowl.

több mint 11 éve
Azért a Panthers, Seahawks esetében nem hátrány, hogy otthon játszunk. Viszont wild card helyre meg ne számítsunk szvsz mert 10-6-tal gyaníthatóan megint kell majd a csoportelsőség.

több mint 11 éve
Finom lesz majd játszani jövőre az alapszakaszban a Seahawks, Panthers, 49ers hármas ellen 😀 Csoporton belül hasítanunk kell majd.Highlander
szerencsére a csoportunk többi tagja is játszik velük, úgyhogy leszarom a nehéz sorsolást 😀
6 vereséget predesztinálok, remélem több nem lesz.eaglesmcnabb
Kik ellen lenne az a 6?
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/A-Look-At-The-2014-Opponents/7a43465c-53ee-4258-a292-3f0d07d164dc
Ha optimista vagyok és úgy veszem, hogy oda-vissza cibáljuk majd az összes csoportbeli ellenfelet akkor nálam ezeken a meccseken van nagyobb esély egy vereségre:
Panthers H
Seahawks H
Packers A
Cardinals A
Colts A
49ers A

Persze megjósolhatatlan, mert gőzünk nincs h ki milyen formában lesz, de azért jó ezzel eljátszogatni 😀
Ha képesek leszünk jelentősebb fejlődést mutatni, akkor nálam 6 vereség az nagyon max lenne. Igazából még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ütjük valamelyik nagyágyút.Highlander
panthers, niners, packers, seahawks-t vettem tuti bukóra, meg még 2 talán be fog csúszni, talán mindkettő csoportellenfél. Ha kevesebb nembaj, de max 6. Bár szezon előtt/után mindig optimista vagyok 😊 csak közbe nem. kibaszott nagy közhely, de +ba be-becsúszhat 1-1 vereség, de az is előfordulhat hogy megcsapjuk valamelyik nagyágyút. maradjunk a 6-nál

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Finom lesz majd játszani jövőre az alapszakaszban a Seahawks, Panthers, 49ers hármas ellen 😀 Csoporton belül hasítanunk kell majd.Highlander
szerencsére a csoportunk többi tagja is játszik velük, úgyhogy leszarom a nehéz sorsolást 😀
6 vereséget predesztinálok, remélem több nem lesz.eaglesmcnabb
Kik ellen lenne az a 6?
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/A-Look-At-The-2014-Opponents/7a43465c-53ee-4258-a292-3f0d07d164dc
Ha optimista vagyok és úgy veszem, hogy oda-vissza cibáljuk majd az összes csoportbeli ellenfelet akkor nálam ezeken a meccseken van nagyobb esély egy vereségre:
Panthers H
Seahawks H
Packers A
Cardinals A
Colts A
49ers A

Persze megjósolhatatlan, mert gőzünk nincs h ki milyen formában lesz, de azért jó ezzel eljátszogatni 😀
Ha képesek leszünk jelentősebb fejlődést mutatni, akkor nálam 6 vereség az nagyon max lenne. Igazából még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ütjük valamelyik nagyágyút.

több mint 11 éve
6 vereséget predesztinálok, remélem több nem lesz.

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Már most várjuk mit tud Kelly kitalálni a west kőkemény csapatai ellen.

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Na akkor most a SB után ki lehet mondani hogy az NFC erősebb mint az AFC? 😊 Vitaindító és trollkodó de eszembe jutott és nagyon messze van még a szezonkezdet 😕zsoeo
Habár nem nekem szól, de remélem nem lesz belőle baj,ha ide írok.
Szerintem idén kétségtelenül az NFC volt az erősebb. Sőt, ha egy kis hazabeszélést megengedtek, akkor még azt is mondom,hogy a liga legerősebb divíziója is egyértelműen meghatározható volt, ami az idei évet illeti (West)

Egészen egyszerűen ilyen a liga, a ciklikusság. Pár éve még mondjuk a West volt a leggyengébb, aztán mi lett belőle idénre. Ugyanez a folyamat kezd kialakulni szerintem az AFC-ben a Jax csoportjában is, ahol kezd koncentrálódni a szakmai tudás, és az egyre erősebb rosterek és jó FO munka.
Ennek ellenére szerintem idén vita nem férhet hozzá,hogy az NFC erősebb volt, azaz inkább mondom azt,hogy az NFC Top5 nagyágyúja teljesen más kategória volt idén mint az AFC Top5.

Biztos vagyok benne,hogy most mindenki a "Seattle-utat" próbálja másolni, mert ilyen a liga, de szerintem egy Kelly féle mentalitás is bőven hozhat gyűrűt, mert nincs olyan,hogy csak egy út. PC pont azt bizonyította idén,hogy lehet az árral szembe úszni, és mindenkinek bebizonyítani,hogy az eredményre vezet.
Pl liga utolsó körüli helyen voltunk passzkísérlet/meccs statisztikában egy olyan ligában ahol napról napra dőltek a pont rekordok.
Ami a lényeg,hogy a saját rendszerét vigye tökéletes közelire a csapat. Nálunk ez a brutál D# és a futásra építő hatékony 3rd down passz.
Nálatok lehet simán domináns O# vezette csapat,ha mondjuk a védelem jó a redzone és turnover mutatóban, vagy ami fontosabb, a 3rd downokon. Szóvl szerintem nincs olyan út, ami csak és kizárólag. Tiétek lett a legtöbb explozív játék az alapszakaszban ha jól tudom, ami a toxic szám alapja, és az idei év azt is bizonyította,hogy ez a szám elég jó értékmérő.