Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
nemtom ki írta de Fullernek örülnék ha nálunk kötne ki, bár nem igazán látom hogy CB kéne nekünk első 2 körben.Szerintem CB poszton megvagyunk. Nem elit, egy erős közepes CB sor. Azért 2 ifjonc akik 2-3 év alatt tudnak sokat fejlődni, majd átvehetik Flecserék helyét az jó lenne úgy.
Safety nagyobb hiányposzteaglesmcnabb
A safety meg szerintem a legnagyobb hiányposzt xD Reactivate Dawkins!!!!!!
több mint 11 éve
Claude Humphrey személyében volt Eagles játékost is beválasztottak a Hall of Fame-be. 1979-1981 között játszott Phillyben Defensive End poszton.
több mint 11 éve
Castillo kinevezése+ócska secondary edző Greengomai napig nem értem mi alapján neveztük ki az OL-edzőt DC-nek 😀 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Safety szerintem mindenképp kell (Byrd vagy Ward jó volna, vagy mondjuk ha Clinton-Dix lecsúszna hozzánk). Chung nem kezdő szint, Allen ebben a szezonban rendben volt, de előtte ő is bizonyította, hogy tud inkompetens lenni. Wolff jó lehet, de ezen kívül Colemannek lejár a szerződése, meg ugye Allennek is, és ennyi. Kickert remélem hozunk, akár FA-ról, akár draftról tudnánk jobbat találni Henerynél.mustaineHA-HA -t sztem túlértékelik mint anno Kirkpatrickot...( persze ettől még beválhat, de korainak találom az első kört érte )
Ha jön safety akkor jöjjön FA-ről egy rutinos játékos.
Szóba került, hogy Allen nem mutatott itt sokat, de ha kicsit jobban megfigyeljük a profi karrierjét akkor észrevehető, hogy amikor idekerült ( alapvetően Ő ballhawkként érkezett ) akkor azonnal villantott (első hetekben ott volt a legjobb rookie védők között) , majd jött a sérülés. Mire visszatért jött az agyhalál a védelemben (Castillo kinevezése+ócska secondary edző és ezzel a secondary össze-vissza variálása) ami nem tett neki jót. Utolsó évében amikor új edzőket és új felfogást kapott a védelem újra ki tudott bontakozni és egész szezonban hozta a kötelezőt. Sztem még van benne bőven és ha elfogad egy szolidabb szerződést akkor simán a keretben lenne a helye.
A másik...szóba került , hogy kik lehetnek azok a játékosok akik a fiatalok közül sokra vihetik NFL szinten ( a csapatnál ) és sztem Wolff is ebbe a pakliba tartozhat . Fel kell szednie egy kis izmot/tömeget még mint anno Dawk és ha nem kopik emellett a sebessége akkor lehet keresnivalója a kezdőcsapatban.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Még egy korábbi ilyen draftjátékomban kb másfél hónapja én behúztam. Nem lenne rossz második-harmadik körben.
több mint 11 éve
nemtom ki írta de Fullernek örülnék ha nálunk kötne ki, bár nem igazán látom hogy CB kéne nekünk első 2 körben.Safety nagyobb hiányposzt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Folesnak jutott még egy díj: Greatness on the Road: Nick Foles, QB, Philadelphia EaglesGratula neki is Shadyvel és a csapattal együtt!!!
Jövőre most már tényleg a SB MVP díj kel hogy jöjjön 😛
több mint 11 éve
Picit most én is draftoltam. Elképzeltem, hogy Byrd vagy Ward már eagles játékos és draftoltam egy ilyet:22
OLB KYLE VAN NOY
BYU
54
CB BRADLEY ROBY
OHIO STATE
86
S CRAIG LOSTON
LSU
118
C TYLER LARSEN
UTAH STATE
150
WR CODY HOFFMAN
BYU
157
DT RYAN CARRETHERS
ARKANSAS STATE
214
CB AARON COLVIN
OKLAHOMA
Most azonnal aláírnám.
több mint 11 éve
Safety szerintem mindenképp kell (Byrd vagy Ward jó volna, vagy mondjuk ha Clinton-Dix lecsúszna hozzánk). Chung nem kezdő szint, Allen ebben a szezonban rendben volt, de előtte ő is bizonyította, hogy tud inkompetens lenni. Wolff jó lehet, de ezen kívül Colemannek lejár a szerződése, meg ugye Allennek is, és ennyi. Kickert remélem hozunk, akár FA-ról, akár draftról tudnánk jobbat találni Henerynél.
több mint 11 éve
Nálam a safety poszt minőségi feltöltése lenne elsődleges, szóval ha már FA akkor oda hoznék embert de érdekes lehet még, hogy kicker poszton mit kezdünk. Bár gyanítom, hogy arról inkább a drafton gondoskodunk majd.
több mint 11 éve
Szerintem nem kell Safety ... max draftról , ha nagy igazolás akkor már orakpo. Késői körben meg húzunk egy safetyt akiben lehet potenciál.Petikievak01Orakpo nem nagy igazolás hanem egy kockázatos dolog, ráadásul hasonló kalibert a dratfon is találni. Aki lehet nem is olyan sérülékeny mint ő.
több mint 11 éve
Háát nem tudom, Nate Allennek is lejár a szerződése, és annak ellenére hogy magához képest jó évet zárt azért nem nevezném kimondottan jó játékosnak, én nem biztos hogy megtartanám. A Wolff/Chung/Coleman hármas meg nem épp egy életbiztosítás, hogy elég lenne egy késői körös "majd beérik" safety. Szerintem kellene a secbe egy azonnal bevethető, minőségi játékos.Én pont az OLB kérdést oldanám meg inkább draftról, felőlem feltrédelhetünk Mackért 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Szerintem nem kell Safety ... max draftról , ha nagy igazolás akkor már orakpo. Késői körben meg húzunk egy safetyt akiben lehet potenciál.
több mint 11 éve
Én még mindig Byrd párti vagyok, és az oregoni kötődés miatt látok is benne rációt (igaz emlékeim szerint Chip még csak OC volt ott amikor Byrd kijött az egyetemről).
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Egyébként ti láttok valaki FA-t, akit ide tudnánk hozni és értelme is lenne?
több mint 11 éve
Sajna ő sérülékenyebb mint sem kéne.Ha nem lenne az akkor simán top 30 wr lehetne...
több mint 11 éve
Kérdés mennyiértJanekValószínű meg tudtak egyezni egy korrekt összegben, ha már erről szólnak a hírek, meg ugye Maclin is nyilatkozta korábban, hogy neki egy 1 éves szerződés is megfelelne hogy bizonyítson. Nem hiszem, h kockáztatnának komolyabb összeg fejében, akkor már ott van Cooper aki megbízhatóan produkált idén, bár róla meg egyáltalán nem írnak, amit kicsit furcsállok.
Őszintén szólva én nyugodtabb lennék, ha előbb RC-ről cikkeznének ilyeneket, nem tudni hogy Maclin mit fog tudni nyújtani egy ilyen sérülés után, viszont az biztos, hogy full motivált lesz a következő szezonra az emberünk ha tényleg megkapja ezt az új szerződést.
több mint 11 éve
Úgy tűnik h Maclinnek új, 2 éves szerződést kínálunk:www.bleedinggreennation.com/2014/1/31/5366408/rumor-jeremy-maclin-re-signs-eagles-contract
Bár egyelőre ez csak pletyka, de vannak erre utaló jelek. Én örülnék neki, fontos láncszem lehet a következő szezonban.
több mint 11 éve
Bevallom erre nem figyeltem, de Moncrief, Davis még játszik 😊 ha valamelyikük a csapatnál köt ki én elégedett leszekKedvelem Tevin Reese-t, de nem tűnik túl masszívnak, jó mélységi célpontnak. Jobban el tudnám képzelni Donte Moncrief (Ole Miss), Mike Davis (Texas), DeVante Parker (Louisville) hármas valamelyikét a csapatban.MirrMurrParker nem jelentkezett a draftra.vassadi
több mint 11 éve
Kedvelem Tevin Reese-t, de nem tűnik túl masszívnak, jó mélységi célpontnak. Jobban el tudnám képzelni Donte Moncrief (Ole Miss), Mike Davis (Texas), DeVante Parker (Louisville) hármas valamelyikét a csapatban.MirrMurrParker nem jelentkezett a draftra.
több mint 11 éve
3-4-es OLB listám: (combine után még biztos fog változni meg ahogy még nézek vidiket 😊 )1. Mack
2. Barr
3. Marcus Smith
4. KVN
5. Lawrence
6. Reilly
7. Chris Smith
8. Gayle
9. Attaochu
10. Dee Ford
11. Trent Murphy
12. Jeffcoat
13, Kareem Martin
14. Sam
15. Bradford
16. Crichton
17. Early
18. Hubbard
19. Webster
20. Lynch
12-17-ig vannak a tehetséges, de rendszeridegen játékosok. És nagy eséllyel Őket vmelyik 4-3-as csapat el fogja vinni az első két nap.
Hubbardot se igazán látom 3-4-es OLB-nek, de Webster-rel és Lynch-el egyetemben Ő is késői körös prospect, és utsó körökben egy próbát megérne ez a hármas.
Mack lenyűgözött. Barr-ról még fogok nézni vidiket, mert Ő egyelőre nálam project pick és csak a plafon miatt éri meg első körben draftolni. Benne lehet simán egy Dion Jordan-es rookie szezon. Marcus Smith játéka nagyon tetszik nekem. Az Ő érkezésének örülnék a 2. körben, de el tudom képzelni, hogy első körös lesz egy jó combine, pro day után.
Lawrence-nél a combine sokat fog számítani. Ha bizonyítja, hogy megvan a sebessége, robbanékonysága a 3-4-es OLB poszthoz, akkor 2. kört érhet sztem. Reilly játéka nagyon tetszik, csak inkább Barwin stílus és ami még jobban fáj, hogy már 26 éves. 4. körben nagyon örülnék neki, harmadik kérdéses már a kora miatt valamint, hogy nem az a sack-király akire nekünk szükségünk van.
Chris Smith nagy kérdőjel nálam. Mndössze 6-1, de nagyon hosszú karjai vannak. Azért a magasságán kívül még vannak hiányosságai. Nálam 4. kör jelenleg. Gayle játéka is nagyon tetszik nekem és jelenleg 5. körben nagyon-nagyon boldog lennék vele. De lehet, hogy Chris Smith előtt is behúznám, közöttük nem igazán tudok dönteni.
Attaochu-ért egyszerűen nem értem, hogy miért vannak annyira oda. Jó combine után a 3. körben elvinném, de ennyi. Sokaknál pedig az első körben is szóba jön nálunk. Tény, hogy 2012-ben elég jól mozgott, de 2013-ban elég kérdéses számomra az atletikussága. Combine majd választ ad erre. Nagyon kíváncsi leszek rá.
Dee Ford és Trent Murphy sztem egyszerűen nem ér számunkra 1-2. kört. De ha bent maradnának 3. körben akkor se húznám be Őket. Inkább akkor jöjjön más posztra vki. Nem rájuk van szükségünk.
Kyle Van Noy nagyon tehetséges és örülnék ha hozzánk kerülne, de inkább, mint ILB. Első évében nagy eséllyel első számú LB csere lenne nálunk mindhárom poszton. Ha tol egy jó combine-t, akkor nagyon szívesen áldoznék rá egy 1. körös pick-et, mert tényleg nagyon tehetséges és sokoldalú. Bár Ő se az a fiatal csikó. Idősebb Kendricksnél és Kendricks már túl van 2. NFL szezonján.
Szóval akik szóba jönnek nálam első körös pick-ként:
Mack, Barr, Marcus Smith és KVN.
Nagy eséllyel ez combine után is így fog maradni.
Lawrence sztem nem fogja magát felküzdeni a 3-4-es csapatok listáján magát az első körben, második is kérdéses ugye. És még ugye Attaochu jöhet szóba, de hát mondom én nagyon nem látom benne az első kört meg azt se, hogy Ő az a sack-mágus lesz az NFL-ben.
több mint 11 éve
Dee Ford – 23 éves6-2, 243
2012: 34 tackles, 6,5 TFL, 6 sack, 1 FF, 1 pdf
2013: 29 tackles, 14,5 TFL, 10,5 sack, 2 FF, 1 pdf
A legjobbak ellen játszott. A Senior Bowl egyik legjobbja volt egész héten. Meccs MVP.
Blokkról nem tud lejönni. Ha egyszer megblokkolják, akkor vége és ilyen aránylag sokszor van. Álló helyzetből rengetegszer ment a QB-ra. Nagyon robbanékony. Futás ellen semmit nem ér, full nulla a csávó. Folyamatosan szinte csak kívülről próbálja megverni az OT-t. Passz ellen szinte soha nem használták. Megnéztem 5 meccsét és csak az FSU ellen csinált egy pörgést meg az 5 meccs során talán, ha 5x próbálta belülről megverni az emberét. Szerintem nekünk nem rá van szükségünk. Nem tetszik a játéka. Rendszerünkbe se látom, hogy beleillene. Ráadásul első két körben biztos, hogy nem vinném el. Nagyon remélem, hogy nem fogjuk behúzni vmi korai körös pick-ünkkkel.
több mint 11 éve
Bevallom az általad említettek nem tudom bent voltak e még talán mintha Mike Davis neve rémlene. Mondjuk inkább posztra húztam. Igaz a megadott magassága miatt gondolkoztam rajta, de jó félének tűnt. Aztán meglátjuk. Az ötödik körök nekünk Trent Cole óta általában beválnak úgyhogy ott akit húzunk biztos jó lesz két pick is van ebben a körben 😛