BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Acho Foles Pro Bowl teljesítményéről 😀
"Just got off a plane and saw @NFoles_9 dominated the #ProBowl2014 #MVP.. In other news, water is wet!"
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pro Bowl:

| Na kérem Foles Pro Bowl támadó MVP van még kérdés 😛 😀 mondjuk sztem Gordon bizonyos szempontból jobban megérdemelte volt de azért nem bánom. Jövőre legyen ebből SB MVP 😀 |
több mint 11 éve
Nálam az első körös álom lista élén Calvin Pryor, C.J. Mosley, Jason Verrett a sorrend 😊 Ha pedig OLB és nem számolunk Mack, Barr csúszásával (nem látok rá esélyt) akkor Mosley, Shazier, Van NoyMirrMurr
Ahogy pár hsz-al feljebb is van Mosley ILB.
Shaziert nem vágom, de a méreteit megnézve: 6-2, 230 nem hiszem, hogy Ő 3-4-es OLB lesz az NFL-ben/Eagles-ben. De majd vmi NCAA-ben jártas ember megmondja a tutit ezzel kapcsolatban.
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Nálam az első körös álom lista élén Calvin Pryor, C.J. Mosley, Jason Verrett a sorrend 😊 Ha pedig OLB és nem számolunk Mack, Barr csúszásával (nem látok rá esélyt) akkor Mosley, Shazier, Van Noy
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem tudom te mit látsz benne. Néztem pár videót róla, és 2 dolog szembetűnő nekem. 1: futás ellen nagyon jó 2: nem tudja megveri a tacklet. nekem nem kéne 5. kör előtt.Shawn84
Ha 4,7 alatt tudja futni a 40-et 245 fonttal (meg jó a 10,20 yardos ideje is 😛) meg 20 yardos shuttle is jól megy neki, akkor én 2. kört lehet áldoznék rá, bár még az igazán nagynevű OLB-ket nem sikerült megnéznem, szal lehet, hogy majd lecsúszik 3. körbe.
Ha azonban ha lassú lesz meg nem teljesít jól a combine-on, akkor jóval lejjebb csúszik nálam is.Bébé
Nemtom, de a meccs videókban nekem nem igazán az jött le, hogy az induló sebessége olyan jó. Az adottságai tökéletesek lennének, de nem igazán tudom elképzelni nálunk 3-4 OLB-ben. Ahhoz kevés. Pláne, hogy ilyen korai picket adni érte. Nálam Van Noy van a kívánság lista élén. Persze eleve úgy számolok hogy Barr és Mack nem marad benn.
több mint 11 éve
Nem tudom te mit látsz benne. Néztem pár videót róla, és 2 dolog szembetűnő nekem. 1: futás ellen nagyon jó 2: nem tudja megveri a tacklet. nekem nem kéne 5. kör előtt.Shawn84
Ha 4,7 alatt tudja futni a 40-et 245 fonttal (meg jó a 10,20 yardos ideje is 😛) meg 20 yardos shuttle is jól megy neki, akkor én 2. kört lehet áldoznék rá, bár még az igazán nagynevű OLB-ket nem sikerült megnéznem, szal lehet, hogy majd lecsúszik 3. körbe.
Ha azonban ha lassú lesz meg nem teljesít jól a combine-on, akkor jóval lejjebb csúszik nálam is.
több mint 11 éve
Demarcus Lawrence 6-3, 245, Junior
2012-ben 9,5 sack 2013ban: 72 tackles, 20,5 TFL, 10,5 sack, 3 FF, 1 pdf
Egyetemen 4-3es DE volt.
Hajtós játékos, hosszú karjai vannak, kezeit aránylag jól használja így a blokkokról is le-le tud jönni.
Agilisnak tűnik, fér még el rajta izom, 255re is sztem simán fel tud menni.
Kérdés, hogy 40 yardon mit tud, meg passz ellen milyen mivel egyetemi karrierje során szinte sohasem volt zónázni. Ha combine-on a DE-kkel fog edzeni, akkor nyilván ez ott se fog kiderülni, de ha Rosemanéket érdekli, akkor egy workout-ra mindenképpen jó lehet.
Nagy eséllyel a 4-3as csapatok listáján bőven előrébb van, mint a 3-4esekén.
Mindenesetre egyelőre nekem tetszik a csávó (no homo), de a combine/pro day vagy egy esetleges workout nagyon fontos lesz a számára, hogy a 3-4-es csapatok miként néznek rá.Bébé
Nem tudom te mit látsz benne. Néztem pár videót róla, és 2 dolog szembetűnő nekem. 1: futás ellen nagyon jó 2: nem tudja megveri a tacklet. nekem nem kéne 5. kör előtt.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Sajnos most nincsen időm elolvasni, de azt mondják, hogy jóféle:
 fishduck.com/2014/01/different-league-same-package-how-the-oregon-offense-ran-through-the-nfl-in-2013/Bébé
Az bizony. Egy játék csomagot (package play) mutat be, amit Oregonban is így használnak (annyi különbséggel, hogy ott két RB-s a felállás, nálunk meg DeSean fut keresztbe).

Azt emeli ki, amit eddig is tudtunk, hogy Chip szereti széthúzni a védelmet a pálya engedte legnagyobb mértékben. Erre ez a play egy nagyon jó példa. Három lehetőség van, vagy bubble screen megy DeSeannak balra, vagy Shady fut jobbra, avagy megtartja a lasztit Foles. A QB nézi, hogy a motionre hogyan reagál a védelem. Első esetben mivel embereznek, ezért a corner megy DeSeannal, így egy embert elvettek a jobb oldalról, ezért átadja a laszit Shadynek. A másik esetben cover 3-at játszik a D, szóval a corner nem megy DeSeannal, plusz két TE van a bubble screen oldalán, akik a kisebb védőket jól tudják blokkolni, így oda megy a laszti. Persze nem ilyen egyszerű a helyzet, közben a DE-t is olvasni kell. Illetve snap közben is folytatódik a védelem olvasása. Mariota esetén mutatják be, hogy pl hiába látszik snap előtt, hogy a bubble screen bukott, mert három védő van azon az oldalon, plusz a futásra is készülnek a boxban 6 emberrel, mégis a zona olvasás miatt befagy az egyik védő egy pillanatra a három baloldaliból, úgyhogy mégis jó a screen, és azt játsszák meg.

Azt próbálták még megvilágítani, hogy idén még a Chip által otthagyottak, és az Eaglesnél elkezdettek kb ugyanazok voltak, és érdekes lesz megnézni, hogyan fog a két csapat a későbbiekben változni, milyen irányokban térnek majd el.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
- @BenMitchell1024 why is football only popular in USA?
- I guess people in other countries just can't appreciate someone like Patrick Chung 😀

Sajnos most nincsen időm elolvasni, de azt mondják, hogy jóféle:
 fishduck.com/2014/01/different-league-same-package-how-the-oregon-offense-ran-through-the-nfl-in-2013/
több mint 11 éve
PFF egy nagy szar, abból kiindulni...Eazzy
ha én mondom ki vagyok röhögve 😛eaglesmcnabb
Ebben mindig is egyetértettünk szerintem.

több mint 11 éve
Chris Smith – Arkansas
Mindössze 6-1, 266, de nagyon hosszú karjai vannak. Senior Bowl-on neki volt a 2. leghosszabb a védők között.
A legjobbak ellen edződött.
2012: 52 tackles, 13 TFL, 9,5 sack, 1 FF, 4 pdf
2013: 36 tackles, 11,5 TFL, 8,5 sack, 1 pdf
4-3as DE, azonban volt, hogy álló helyzetből küldték a QB-ra. Futás ellen kevés. Meg kérdéses nála is a mozgékonyság hosszabb távon, a zónázás. Senior Bowl edzéseken nagyon jókat írtak róla. 3. körös pick, de a 6-1-es magassága miatt az se biztos, hogy számításba jön nálunk. Ha mégis akkor csakis, mint T.Cole helyettese. Zónázni nagy eséllyel nem igazán tud (mármint annyira, hogy 40-50%ban zónázzon), futás ellen meg ahogy mondtam elég kevés. Nem hiszem, hogy Ő nálunk meg tudná váltani a világot...Nem igazán tudom, hogy hogy érzek vele kapcsolatban.(Sajnos csak két idei meccse van fent/találtam meg 😛 ) Mert 6-1 csak, de egyáltalán nem úgy játszik, mint egy 6-1 magas játékos, mármint simán többnek tűnik. 4. körös pick-et ellőnék rá, de mivel a SB jól mozgott és ha a felmérőkön is jól fog mozogni szinte biztos, hogy első két nap csapatra talál. De az is kérdés, hogy milyen rendszerben. 4-3as underD#-ben DE-nek/LEO-nak el tudnám képzelni, de hogy nálunk mire menne az nagy kérdés. Mindenesetre Attaochu-nál jobbnak tartom. 😀

Ha már Attaochu, vhol már, mint 1/22-es picknél szóba jövő játékosként tekintenek rá. Hát nemtom. 😀 Remélem, hogy azért 1/22-nél nem Őt fogjuk húzni. 😀
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
CJ Mosley-t nézd inkább Chris Smith helyett. Smith ugyanis szerintem sima 4-3-as DE és soha nem lesz jó OLBnek. Mosley meg úgy tudom játszott már ezen a poszton is.Shawn84
Mosley 3-4 ILB volt egyetemen, legfeljebb 4-3-as sémában lehet OLB.
több mint 11 éve
Adrian Hubbard – Alabama
6-5, 255, Junior
A legerősebbek ellen játszott.
3-4es DE/OLB volt az egyetemen.
2012: 41 tackles, 11 TFL, 7 sack, 3 FF, 1 pdf
2013: 33 tackles, 5,5 TFL, 3 sack, 3 pdf

Senior Bowl edzéseken nem szerepelt vmi jól.
Hát nem az a szélvész gyors játékos. Őt se látom Eagles mezben, de úgy igazán 3-4-es OLB-nek sem. Késői körre jósolják, minden bizonnyal ott is fog elkelni. Nem hiszem, hogy annyira szükségünk lenne rá. Sokat kell vele foglalkozni és nagy eséllyel a sebessége, robbanékonysága nincs is meg ehhez a poszthoz. 2012-ben másnak (jobbnak) tűnt, bár olvastam, hogy idén más szerepkörben is volt. Ha tol egy jó combinet, akkor lehet, hogy utsó két körben behúznám. "IR-es rookie" potenciállal rendelkezik. 😀

A mentalitása ez alapján nem rossz, bár lehet, hogy csak jól tud nyilatkozni. 😛
"I think my game, if people will say it slipped this year, the only reason it slipped was because of Adrian Hubbard."
"My grandmother and my mom really pushed me to graduate," he said. "I could've easily left last year, but I would've left with nothing. I'm not getting paid right out of college. I don't even care about getting paid. I just love the game of football, and I would love to play for a team."
"But as for graduating, my grandmother is a literature teacher at Southern Miss. She harped on me about graduating. I would be the first male in my family to graduate, and I kind of wanted to start that tradition. So if my kids say they don't want to go to college I can say, ‘You're going' because I started that."

Jó kis lista, bár hiányzik 1-2 név (Ford, Van Noy, Murphy). Őket hová tennéd a rangsorban?Shilkor
Őket még nem néztem meg.
Remélem pár nap múlva már Őket is letudom. 😀
Akiket még tervezek megnézni: KVN, Chris Smith, Marcus Smith, Trent Murphy, Dee Ford, Kareem Martin, Michael SamBébé
CJ Mosley-t nézd inkább Chris Smith helyett. Smith ugyanis szerintem sima 4-3-as DE és soha nem lesz jó OLBnek. Mosley meg úgy tudom játszott már ezen a poszton is.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
PFF egy nagy szar, abból kiindulni...Eazzy
ha én mondom ki vagyok röhögve 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Adrian Hubbard – Alabama
6-5, 255, Junior
A legerősebbek ellen játszott.
3-4es DE/OLB volt az egyetemen.
2012: 41 tackles, 11 TFL, 7 sack, 3 FF, 1 pdf
2013: 33 tackles, 5,5 TFL, 3 sack, 3 pdf

Senior Bowl edzéseken nem szerepelt vmi jól.
Hát nem az a szélvész gyors játékos. Őt se látom Eagles mezben, de úgy igazán 3-4-es OLB-nek sem. Késői körre jósolják, minden bizonnyal ott is fog elkelni. Nem hiszem, hogy annyira szükségünk lenne rá. Sokat kell vele foglalkozni és nagy eséllyel a sebessége, robbanékonysága nincs is meg ehhez a poszthoz. 2012-ben másnak (jobbnak) tűnt, bár olvastam, hogy idén más szerepkörben is volt. Ha tol egy jó combinet, akkor lehet, hogy utsó két körben behúznám. "IR-es rookie" potenciállal rendelkezik. 😀

A mentalitása ez alapján nem rossz, bár lehet, hogy csak jól tud nyilatkozni. 😛
"I think my game, if people will say it slipped this year, the only reason it slipped was because of Adrian Hubbard."
"My grandmother and my mom really pushed me to graduate," he said. "I could've easily left last year, but I would've left with nothing. I'm not getting paid right out of college. I don't even care about getting paid. I just love the game of football, and I would love to play for a team."
"But as for graduating, my grandmother is a literature teacher at Southern Miss. She harped on me about graduating. I would be the first male in my family to graduate, and I kind of wanted to start that tradition. So if my kids say they don't want to go to college I can say, ‘You're going' because I started that."

Jó kis lista, bár hiányzik 1-2 név (Ford, Van Noy, Murphy). Őket hová tennéd a rangsorban?Shilkor
Őket még nem néztem meg.
Remélem pár nap múlva már Őket is letudom. 😀
Akiket még tervezek megnézni: KVN, Chris Smith, Marcus Smith, Trent Murphy, Dee Ford, Kareem Martin, Michael Sam
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
James Gayle – 23 éves
6-3, 255
2012: 43 tackles, 11 TFL, 5 sack, 1 pdf
2013: 44 tackles, 10,5 TFL, 6 sack, 1 FF, 1 pdf
Shaun Gayle a nagybácsija  www.nfl.com/player/shaungayle/2500780/profile
4-3as DE. Kezeit nem használja rosszul, mozgékony, még passz ellen is küldték néha védekezni. Talán lesz belőle vki. Kell még tanulnia, meg nem tűnik annak a hűde robbanékony fajtának, de örülnék, ha nálunk kötne ki egy középső körös pickel. Annyi, hogy egyetemen LDE-t játszott és nálunk lehet át kéne állnia a másik oldalra, de talán ezen túl tudna lendülni. Jelenleg 5. kör körül várják, ott nagyon simán behúznám.

Carl Bradford
6-1, 243, Junior
2012: 79 tackles, 11,5 sack, 1 INT, 4 pdf
2013: 61 tackles, 19 TFL, 8,5 sack, 1 INT, 3 FF, 4 pdf
4-3as DE volt egyetemen. Egyáltalán nem rossz játékos, bár kérdéses, hogy az NFL-ben meg fog-e élni ezzel a mérettel, de vhogy nagyon nem látom, mint 3-4es OLB. Túl kicsi ahhoz. Főleg, hogy Kelly amúgyis szereti a magas játékosokat. Plusz Kendricks se magas LB és vele úgy tűnik, hogy hosszútávon számolunk. Nézem, de egyszerűen nem tudom elképzelni Eagles mezben. Egy 4-3as csapat minden bizonnyal be fogja húzni a második nap.

Jelenleg így áll a 3-4es OLB rankingom:
1. Mack
2. Barr
3. Lawrence
4. Reilly
5. Gayle
6. Attaochu
7. Jeffcout
8. Bradford
9. Crichton
10. Early
11. Webster
12. Lynch

Mach, Barr más szint, bár Barr-nál a potenciál ebbe elég nagyot belenyom.

Lawrence-re a combine-on nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire mozgékony. Reilly nagyon szimpi, csak ugye 26 éves és inkább Barwin stílus, szóval második kört nem ér nekünk.

Attaochu és Gayle kb. egy szint nálam. Attaochuban én nem látok semmi különlegeset az idei játékában (2012-ben sokkal jobbnak tűnt), Senior Bowl-on se volt vmi nagy szám, igaz ott többnyire LB-ként játszott és pass-rush tudományát nem igazán tudta megmutatni. De amikor volt rá alkalom akkor se tudott élni vele. Nálam egyelőre 4. körös pick. Gayle meg egyszerűen szimpi és nem is hypeolják, szóval 4.-5. kör körül elméletileg elérhetőnek kéne lennie. Nálam inkább Gayle a 4. körben, mint Attaochu a 3.ban.

Jeffcout, Bradford, Crichton, Early sztem rendszeridegen. Közülük még leginkább Jeffcout illene 3-4-be, de Ő se igazán. 4-3-as csapatok a második nap ki fogják húzni Őket.

Webster és Lynch low risk, high reward játékosok, az utsó körökben behúznám Őket, ha úgy van.Bébé
Jó kis lista, bár hiányzik 1-2 név (Ford, Van Noy, Murphy). Őket hová tennéd a rangsorban?
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Végre van a D# nek vezére, már csak ezért sem kéne Ryans-t elcseszni...

több mint 11 éve
Egész pontosan ILB-ként. Ott nehéz passrush tudománnyal villogni.Shawn84
Itt meg lehet nézni 1-1-ben is (#45). 3-ból semmi volt, de igen ez se sok lehetőség azért:
 www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Senior-Bowl-O-Line-Takes-On-The-D-Line/9a9536de-92ba-44fd-8f1a-9fd77c257b44

Amúgy a Senior Bowl-on se írtak róla túl sok jót, de igen neki nem a coverezés a fő fegyvere. Ott bőven jó, ha csak elég jó benne. Combine-t még megvárom, hogy végítéletet mondjak felette. 😀
Jelenleg első három körben nem kéne. Egy kurvajó combine-al talán elérhetné, hogy 3. körben elvigyem. 😀
több mint 11 éve
James Gayle – 23 éves
6-3, 255
Shaun Gayle a nagybácsija  www.nfl.com/player/shaungayle/2500780/profile
4-3as DE. Kezeit nem használja rosszul, mozgékony, még passz ellen is küldték néha védekezni. Talán lesz belőle vki. Kell még tanulnia, meg nem tűnik annak a hűde robbanékony fajtának, de örülnék, ha nálunk kötne ki egy középső körös pickel. Annyi, hogy egyetemen LDE-t játszott és nálunk lehet át kéne állnia a másik oldalra, de talán ezen túl tudna lendülni. Jelenleg 5. kör körül várják, ott nagyon simán behúznám.

Carl Bradford
6-1, 243, Junior
4-3as DE volt egyetemen. Egyáltalán nem rossz játékos, bár kérdéses, hogy az NFL-ben meg fog-e élni ezzel a mérettel, de vhogy nagyon nem látom, mint 3-4es OLB. Túl kicsi ahhoz. Főleg, hogy Kelly amúgyis szereti a magas játékosokat. Plusz Kendricks se magas LB és vele úgy tűnik, hogy hosszútávon számolunk. Nézem, de egyszerűen nem tudom elképzelni Eagles mezben. Egy 4-3as csapat minden bizonnyal be fogja húzni a második nap.

1. Mack
2. Barr
3. Lawrence
4. Reilly
5. Gayle
6. Attaochu
7. Jeffcout
8. Bradford
9. Crichton
10. Early
11. Webster
12. Lynch

Lawrence-re a combine-on nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire mozgékony. Reilly nagyon szimpi, csak ugye 26 éves és inkább Barwin stílus, szóval második kört nem ér nekünk.

Attaochu és Gayle kb. egy szint nálam. Attaochuban én nem látok semmi különlegeset az idei játékában (2012-ben sokkal jobbnak tűnt), Senior Bowl-on se volt vmi nagy szám, igaz ott többnyire LB-ként játszott és pass-rush tudományát nem igazán tudta megmutatni. De amikor volt rá alkalom akkor se tudott élni vele. Nálam egyelőre 4. körös pick. Gayle meg egyszerűen szimpi és nem is hypeolják, szóval 4.-5. kör körül elméletileg elérhetőnek kéne lennie. Nálam inkább Gayle a 4. körben, mint Attaochu a 3.ban.

Jeffcout, Bradford, Crichton, Early sztem rendszeridegen. Közülük még leginkább Jeffcout illene 3-4-be, de Ő se igazán. 4-3-as csapatok a második nap ki fogják húzni Őket.
Webster és Lynch low risk, high reward játékosok, az utsó körökben behúznám Őket, ha úgy van.Bébé
Egész pontosan ILB-ként. Ott nehéz passrush tudománnyal villogni.
több mint 11 éve
James Gayle – 23 éves
6-3, 255
Shaun Gayle a nagybácsija
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/fzizgglrdy7othzmiydu
Shaun Gayle Stats, News and Video - S | NFL.com
Latest on S Shaun Gayle including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Carl Bradford
6-1, 243, Junior

1. Mack
2. Barr
3. Lawrence
4. Reilly
5. Gayle
6. Attaochu
7. Jeffcout
8. Bradford
9. Crichton
10. Early
11. Webster
12. Lynch

Webster és Lynch low risk, high reward játékosok, az utsó körökben behúznám Őket, ha úgy van.
több mint 11 éve
PFF egy nagy szar, abból kiindulni...

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Nem Ryansen kéne spórolni basszus... 😕

több mint 11 éve
Jó csak azért képzeld el milyen az, hogy te belemész abba, hogy kevesebb pénzt kapj, azért hogy más többet kaphasson. Biztos jó érzés lehet. És lehet hogy később ez a dolog pl. felvetődik az öltözőben is.Shawn84
Hát ha zavarja, akkor ne menjen bele/nem megy bele és kész.
Senki se kötelezi, hogy belemenjen.

Valamint azért Roseman megoldja ezeket elég jól. Bannernél volt az, hogy játszotta az istent meg nem engedett az elveiből és szinte már utáltak vele tárgyalni a játékosok/ügynökök.
több mint 11 éve
Mondjuk ha tőle elvárjuk hogy engedjen a fizetési igényeiből, akkor Byrd meg Ward se reális hogy hozzánk kerül, mert nekik is simán meg kéne fizetni ezt a lóvét, sőt.Shawn84
Jó hát Ryans -2 millája megjelenhet vmi FA fizetésénél. 😊

Nyilván ha belemenne Ryans, Peters és Avant is a fizucsökkentésbe, akkor több helyünk lenne mozogni a FA piacon és lehet ebben az esetben áldoznának pénzt Rosemanék vmi nagy FA-ra.Bébé
Jó csak azért képzeld el milyen az, hogy te belemész abba, hogy kevesebb pénzt kapj, azért hogy más többet kaphasson. Biztos jó érzés lehet. És lehet hogy később ez a dolog pl. felvetődik az öltözőben is.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy két kivételtől eltekintve azért a legtöbb játékos közül sajnálnám ha bárki elmenne. Elég jól együtt van a társaság és jövőre egy-két erősítéssel ez még javulhat Persze hát igen, ez sajnos pénz kérdés, de Rózsiék ügyesek benne és el tudják majd rendezni 😀 remélem 😛