BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Legtöbb helyen nem is annak tartják. A 3.-4. körre írogatják leginkább. Ez a 10 font súly "felesleg" amúgy szerintem nem gond, hamar le tudja dobni. Egyébként is inkább 3-4-es OLB-nek tartják. Az látszik, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerekre. Még külön nem nézegettem róla vidiket, de nekem felkeltette az érdeklődésemet. na meg ha BleedingGreen betette az előretekintőbe, akkor valmait tud a srác 😊Shawn84
3-4-es OLB-ként nem hiszem, hogy hasznos lenne visszamennie 240-re. Sőt. Sztem az a minimum, hogy 250 fölött marad. Jah igen olvastam, hogy 3. körre teszik jelenleg, de aztán lehet, hogy 2 hónap múlva már első kör vége lesz belőle. 😀 Tavaly Ansah-t se sokan tartották Top5-ösnek január elején. 😀

Kíváncsi vagyok, hogy fog szerepelni a héten. Ha nem lesz elveszett zónázásban, meg emberfogásban, akkor simán jó lehet a számunkra.

(De jah vágom, hogy Ansah fizikailag egy állat és nyilván kedveztek neki a felmérők)Bébé
Szerintem Attaochuhoz nekünk legalább a 2. körös pickünk kéne, a 3. kör vége fele szerintem már nem lesz bent, ha nem bénázik nagyon a SB-on vagy a felmérőkön. Mivel atletikus játékos a különböző felmérők neki fognak kedvezni.

Akit még erősen nézegettünk az Aaron Colvin. Emberezésben tapasztalt corner, a Oklahomán jó elkapók ellen edződött a Big12-ben. Fizikális és jól küzd a labdáért, jó a sebessége, de nem extra. Illene hozzánk.BleedingGreen
Harmadiknak kéne, lenne lehetősége tanulni. De azért van még pár hasonló kaliber szerencsére.Shawn84
Colvin közben a 2. napi edzésen ACL-t szakított, szerencsétlen.BleedingGreen
jó kis UDFA prospect lesz.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chip mindig kitalál valamit Sport science hajrá 😛
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Senior Bowl 2. nap:

- Tegnap mindössze egy játékossal beszéltünk nyilvánosan, a safety Deone Bucannon-al.

- Amúgy az Eagles-ösök egy elég érdekes dolgot csináltak, mindenkinek megmérték a csuklóját és a térdét. Nagy eséllyel így mérik meg, hogy mennyi izmot lehet még rápakolni az emberünkre, testalkatra következtetnek (body frame-re)
 www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/imagepages/17182.htm
több mint 11 éve
Vagy ott van pont Lazor, aki előttünk olyan legendás Qb-k "kinevelésében" vett részt, mint Seneca Wallace vagy Jason Campbell, vagy esetleg a Virginiás Michael Rocco, és most meg van aki mégis hatalmas veszteségként éli meg Lazor távozását. Lazor nem végzett rossz munkát, de nem látom őt pótolhatatlannak, akár Musgrave által.BleedingGreen
Nekem annyi a bajom, hogy Foles lehozott egy átlagosnál egy kicsit jobb szezont, szóval Lazor munkájával egyelőre nincsen sok gond, meg olvasva a cikkeket is full értelmesnek tűnt, tudja mit csinál.
Foles ráadásul egy tök fiatal QB, akinek most megint új QB-edzője van. 3. szezonja lesz ez az NFL-ben és eddig 2 HC-je volt, 2 OC-je és 3 QB-coacha. De talán most ez a 3 személy több, mint egy évre marad együtt. Persze Chip az O# agya meg minden, de a QB-edzővel videózik Foles a hét elején és beszélnek át minden dobást. Szóval nekem csak annyi bajom volt Lazor távozásával, hogy megint egy új edzővel kell összeszoknia Folesnak.

.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Legtöbb helyen nem is annak tartják. A 3.-4. körre írogatják leginkább. Ez a 10 font súly "felesleg" amúgy szerintem nem gond, hamar le tudja dobni. Egyébként is inkább 3-4-es OLB-nek tartják. Az látszik, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerekre. Még külön nem nézegettem róla vidiket, de nekem felkeltette az érdeklődésemet. na meg ha BleedingGreen betette az előretekintőbe, akkor valmait tud a srác 😊Shawn84
3-4-es OLB-ként nem hiszem, hogy hasznos lenne visszamennie 240-re. Sőt. Sztem az a minimum, hogy 250 fölött marad. Jah igen olvastam, hogy 3. körre teszik jelenleg, de aztán lehet, hogy 2 hónap múlva már első kör vége lesz belőle. 😀 Tavaly Ansah-t se sokan tartották Top5-ösnek január elején. 😀

Kíváncsi vagyok, hogy fog szerepelni a héten. Ha nem lesz elveszett zónázásban, meg emberfogásban, akkor simán jó lehet a számunkra.

(De jah vágom, hogy Ansah fizikailag egy állat és nyilván kedveztek neki a felmérők)Bébé
Szerintem Attaochuhoz nekünk legalább a 2. körös pickünk kéne, a 3. kör vége fele szerintem már nem lesz bent, ha nem bénázik nagyon a SB-on vagy a felmérőkön. Mivel atletikus játékos a különböző felmérők neki fognak kedvezni.

Akit még erősen nézegettünk az Aaron Colvin. Emberezésben tapasztalt corner, a Oklahomán jó elkapók ellen edződött a Big12-ben. Fizikális és jól küzd a labdáért, jó a sebessége, de nem extra. Illene hozzánk.BleedingGreen
Harmadiknak kéne, lenne lehetősége tanulni. De azért van még pár hasonló kaliber szerencsére.Shawn84
Colvin közben a 2. napi edzésen ACL-t szakított, szerencsétlen.

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Én mondjuk nem dőltem a karomba Lazor elvesztésekor. Mindig úgy éreztem, hogy a legkisebb jelentőségű pozíciós edzőnk volt, mert Chip fokozottan rajta tartotta a szemét a támadókon és azon belül az irányítókon, ráadásul Shurmurnak is van köze a Qb coachinghoz.

Egyébiránt, attól, hogy valaki magasabb szintű edzőként sikertelen volt, nem jelenti, hogy ne lehetne jó pozíciós edző. Pont Shurmur jó példa erre, aki HC-ként, OC-ként béna volt, de Qb edzőként nálunk sokáig fontos szerepet játszott McNabb fejlődésében, elfogadható Qb coach volt. Vagy ott van pont Lazor, aki előttünk olyan legendás Qb-k "kinevelésében" vett részt, mint Seneca Wallace vagy Jason Campbell, vagy esetleg a Virginiás Michael Rocco, és most meg van aki mégis hatalmas veszteségként éli meg Lazor távozását. Lazor nem végzett rossz munkát, de nem látom őt pótolhatatlannak, akár Musgrave által.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legalább lesz mire mutogatnom ha Foles mégis sz.r lesz a fenébe kellett Lazort elengedni grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de valóban csak Chipben tudok reménykedni, hogy tudja mit csinál és a QBC pozíció mégis más mint az OCdande
Én úgy tudom, hogy az nem elengedés volt, hanem ha egy edzőnek jobb állást kínálnak, szal papíron előrelépés akkor nem tehet ellene semmit a csapat.
Pl ha Shurmurt vki el akarná vinni OC-nek, akkor tudnánk blokkolni, de ha HC-nek, akkor bele kell törődni.
Legalábbis 99%, hogy így van, de majd vki még megerősít vagy cáfol.Bébé
Igen tudom ez lehet mögötte, de kellett volna csinálni Shurmurral egy alibi poszt cserét, őt nem biztos, hogy el akarták volna vinni 😛
több mint 11 éve
Kelce indul a Wing Bowl-on 😀
 the700level.com/sports/jason-kelce-to-compete-at-wing-bowl/
több mint 11 éve
Legalább lesz mire mutogatnom ha Foles mégis sz.r lesz a fenébe kellett Lazort elengedni grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de valóban csak Chipben tudok reménykedni, hogy tudja mit csinál és a QBC pozíció mégis más mint az OCdande
Én úgy tudom, hogy az nem elengedés volt, hanem ha egy edzőnek jobb állást kínálnak, szal papíron előrelépés akkor nem tehet ellene semmit a csapat.
Pl ha Shurmurt vki el akarná vinni OC-nek, akkor tudnánk blokkolni, de ha HC-nek, akkor bele kell törődni.
Legalábbis 99%, hogy így van, de majd vki még megerősít vagy cáfol.
több mint 11 éve
Kis bemutatás:  www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/report-eagles-hire-musgrave-quarterbacks-coach
több mint 11 éve
Legalább lesz mire mutogatnom ha Foles mégis sz.r lesz a fenébe kellett Lazort elengedni grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de valóban csak Chipben tudok reménykedni, hogy tudja mit csinál és a QBC pozíció mégis más mint az OC
több mint 11 éve

Harmadiknak kéne, lenne lehetősége tanulni. De azért van még pár hasonló kaliber szerencsére.
több mint 11 éve

Akit még erősen nézegettünk az Aaron Colvin. Emberezésben tapasztalt corner, a Oklahomán jó elkapók ellen edződött a Big12-ben. Fizikális és jól küzd a labdáért, jó a sebessége, de nem extra. Illene hozzánk.

több mint 11 éve
Hmm....kevés tapasztalattal rendelkező edzőt semmiképpen se akartam, szóval ez a része végül is teljesült. 😀
1997-től dolgozik az NFL-benm szinte végig vagy OC volt vagy QB-coach.
1998-ban dolgozott nálunk egy évet Offensive Assistant-ként.

6 évig volt az NFL-ben, mint játékos.
Egyetemre pedig az Oregonra járt. 😛
Elmúlt három szezonban a Vikings OC-je volt. 2006-2009 között Atlanta QB-coach.
Még Vick-nek is volt az edzője 2006-ban, amikor addigi legjobb szezonját hozta össze. Ryanből is lett vki. Ponderből nem csinált Pro Bowl QB-t, de legalább Ő is kevésszer adta el a labdát. 😀 Gondolom ezzel győzte meg Kellyt. 😛

Nekem semmi gondom ezzel a kinevezéssel.
Meg bízok Chipben is.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Musgrave az új QB edző.... háááááááááááááááááááááát

több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Bill Musgrave az új QB edzőtök, hát sok sikert hozzá! 😀😀
több mint 11 éve
Durva statjai vannak idén 😀 16 meccs, ebből 12 kezdő - 15 tackle 1 sack 😀mustaine
Jó de lehet, hogy végig triplázzák. 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Még ide hozzátenném, hogy OLB-be nem szabad ügynököt akarok, mert én nem látom senkiben, hogy annyira megérné idehozni. A drafton pedig 3-4 alkalmas játékos s lesz, és végső soron, nem kell azonnal mély vízbe dobni.Shawn84
Teo UFA lesz. (Daniel Te'o Nesheim) 😀 Én idehoznám, hátha 3-4-ben pusztítana. 😀
Plusz már nincs itt Washburn se aki leordibálná a fejét. 😀 Nah nem mintha Azzinaro olyan békés embernek tűnne. 😀Bébé
Durva statjai vannak idén 😀 16 meccs, ebből 12 kezdő - 15 tackle 1 sack 😀

több mint 11 éve
Még ide hozzátenném, hogy OLB-be nem szabad ügynököt akarok, mert én nem látom senkiben, hogy annyira megérné idehozni. A drafton pedig 3-4 alkalmas játékos s lesz, és végső soron, nem kell azonnal mély vízbe dobni.Shawn84
Teo UFA lesz. (Daniel Te'o Nesheim) 😀 Én idehoznám, hátha 3-4-ben pusztítana. 😀
Plusz már nincs itt Washburn se aki leordibálná a fejét. 😀 Nah nem mintha Azzinaro olyan békés embernek tűnne. 😀
több mint 11 éve
A senior bowl is sokat számít de majd a combine meg a pro day ami hasonló. A 10 mínuszt a sebessége miatt gondolom. Mert a méretei azok tökéletesek lennének. Mondjuk Barwin sem egy villámléptű gyerek, igaz a túloldalra valami komolyabb passrusher képességű játékos kéne. Attachou pedig 3. körben kiváló lehet, már persze ha addig hanyagoljuk a posztot.Shawn84
Hát jah pont ezaz, hogy Barwin se egy villámléptő, pedig Ő 4,5 alatt futotta a 40 yardot. Szal a 4,7 az elég kevés amire most teszik. Az olyan T.Cole-os idő. 😀 És Barwin 256 fonttal futott 4,47-et és 4,18-as short shuttlet, ami OLB/DE-nél elég durva eredmény.Bébé
Na ma este én is nézek pár meccsvideót róla. Van jó néhány szerencsére. Meghoztad a kedvem, meg aztán úgy jobban tudok beszélni róla én is 😊
több mint 11 éve
A senior bowl is sokat számít de majd a combine meg a pro day ami hasonló. A 10 mínuszt a sebessége miatt gondolom. Mert a méretei azok tökéletesek lennének. Mondjuk Barwin sem egy villámléptű gyerek, igaz a túloldalra valami komolyabb passrusher képességű játékos kéne. Attachou pedig 3. körben kiváló lehet, már persze ha addig hanyagoljuk a posztot.Shawn84
Hát jah pont ezaz, hogy Barwin se egy villámléptő, pedig Ő 4,5 alatt futotta a 40 yardot. Szal a 4,7 az elég kevés amire most teszik. Az olyan T.Cole-os idő. 😀 És Barwin 256 fonttal futott 4,47-et és 4,18-as short shuttlet, ami OLB/DE-nél elég durva eredmény.
több mint 11 éve

Kíváncsi vagyok, hogy fog szerepelni a héten. Ha nem lesz elveszett zónázásban, meg emberfogásban, akkor simán jó lehet a számunkra.Bébé
A senior bowl is sokat számít de majd a combine meg a pro day ami hasonló. A 10 mínuszt a sebessége miatt gondolom. Mert a méretei azok tökéletesek lennének. Mondjuk Barwin sem egy villámléptű gyerek, igaz a túloldalra valami komolyabb passrusher képességű játékos kéne. Attachou pedig 3. körben kiváló lehet, már persze ha addig hanyagoljuk a posztot.

Még ide hozzátenném, hogy OLB-be nem szabad ügynököt akarok, mert én nem látom senkiben, hogy annyira megérné idehozni. A drafton pedig 3-4 alkalmas játékos s lesz, és végső soron, nem kell azonnal mély vízbe dobni.
több mint 11 éve

(De jah vágom, hogy Ansah fizikailag egy állat és nyilván kedveztek neki a felmérők)
több mint 11 éve
Nézegettem vidiket Jeremiah Attaochu-ról (6-3, 252 OLB)
kb 4,7-es 40 yardra teszik, ez átlagosnak mondható...talán egy kicsit a rosszabbik végén van ennek 😀

A Georgia ellen 8 tackle, 4 sack, 1 labdaelütés (egyetemi karrierje során ebből összesen 4 van neki)
Első sack-je RB ellen volt, igaz előtte szépen megverte az OLmant belülről.
2. sack olyan semmilyen volt. Kívülről verte meg az OT-t, de szinte az OT már kivette a játékból szal olyan fura volt. Mert a QB meg elkezdett közbe futni is. Azért a QB is benne volt ebben a sack-ben.
3. sack egy QB-draw után jött egy kicsivel a LoS előtt, szal itt se az volt, hogy vkit szét alázott volna.
4. sack, megint csak egy RB-t vert meg.

Clemson ellen 5 tackle, 2 sack.
Első sacknél szépen befele húz, OL szarul osztja el az embereket és így szinte érintés nélkül megy a QB-ra. Inkább jó playhívás, minthogy az Ő érdeme.
2. sacknél azonban szépen megveri az OT-t kívülről.
Később egy szép QB-hit, 2 embert is megvert igaz az egyik TE volt, a másik pedig egy RB.
Megint a fal közepére húzva fejt ki nyomást.
Kívülről szépen megveri az OT-t, de Boydról lecsúszik így nincsen sack.

Futás ellen egyik meccsen se volt faktor. Ha már egyszer megblokkolják akkor nem tud leválni róla, meg úgy összességében se tűnt vmi erősnek. Szal ball-rushra sztem nem kell tőle számítani. Szabad területen lassúnak tűnt. Vagyis jobban mondva nem tűnt gyorsnak. Egyetemi szinten is full átlagosnak. De tegnap azt írták, hogy a Senior Bowl-on nem mozgott szarul cover-ben. (T.Colehoz és B.Grahamhez képest.)

Megnéztem két 2012-es meccsét is. Nah ott szinte teljesen más játékosnak tűnik. Első három egyetemi évében 3-4-es rendszerben játszott OLB-ként, majd 2013-ban 4-3-ra átálltak és itt DE-ként szerepelt. Tavaly tök mozgékonynak tűnt meg minden, szal lehet, hogy 3-4-ben jobban élne. Azonban lehet ez annak is betudható, hogy akkor könnyebb volt. Egyetemi adatbázisban 240 fonttal szerepelt, tegnap 252-vel mérlegelt. Nagy eséllyel ez a 10es az elmúlt egy évben került fel rá. Meg kérdéses lehet nála, hogy ha 260ra felmegy, akkor mennyit veszít a mozgékonyságából.

Kíváncsi leszek, hogy a combine-on mekkora lesz a súlya és mennyire lesz mozgékony.
Amit eddig láttam tőle (ami nyilván nem sok) nem áldoznék rá első két kört.Bébé
Legtöbb helyen nem is annak tartják. A 3.-4. körre írogatják leginkább. Ez a 10 font súly "felesleg" amúgy szerintem nem gond, hamar le tudja dobni. Egyébként is inkább 3-4-es OLB-nek tartják. Az látszik, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerekre. Még külön nem nézegettem róla vidiket, de nekem felkeltette az érdeklődésemet. na meg ha BleedingGreen betette az előretekintőbe, akkor valamit tud a srác 😊

Újabbak kedvéért: ajánlom figyelmetekbe ezt a topikot:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
2014-es prospect ismertetők - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 11 éve
Nézegettem vidiket Jeremiah Attaochu-ról (6-3, 252 OLB)
kb 4,7-es 40 yardra teszik, ez átlagosnak mondható...talán egy kicsit a rosszabbik végén van ennek 😀

A Georgia ellen 8 tackle, 4 sack, 1 labdaelütés (egyetemi karrierje során ebből összesen 4 van neki)
Első sack-je RB ellen volt, igaz előtte szépen megverte az OLmant belülről.
2. sack olyan semmilyen volt. Kívülről verte meg az OT-t, de szinte az OT már kivette a játékból szal olyan fura volt. Mert a QB meg elkezdett közbe futni is. Azért a QB is benne volt ebben a sack-ben.
3. sack egy QB-draw után jött egy kicsivel a LoS előtt, szal itt se az volt, hogy vkit szét alázott volna.
4. sack, megint csak egy RB-t vert meg.

Clemson ellen 5 tackle, 2 sack.
Első sacknél szépen befele húz, OL szarul osztja el az embereket és így szinte érintés nélkül megy a QB-ra. Inkább jó playhívás, minthogy az Ő érdeme.
2. sacknél azonban szépen megveri az OT-t kívülről.
Később egy szép QB-hit, 2 embert is megvert igaz az egyik TE volt, a másik pedig egy RB.
Megint a fal közepére húzva fejt ki nyomást.
Kívülről szépen megveri az OT-t, de Boydról lecsúszik így nincsen sack.

Futás ellen egyik meccsen se volt faktor. Ha már egyszer megblokkolják akkor nem tud leválni róla, meg úgy összességében se tűnt vmi erősnek. Szal ball-rushra sztem nem kell tőle számítani. Szabad területen lassúnak tűnt. Vagyis jobban mondva nem tűnt gyorsnak. Egyetemi szinten is full átlagosnak. De tegnap azt írták, hogy a Senior Bowl-on nem mozgott szarul cover-ben. (T.Colehoz és B.Grahamhez képest.)

Megnéztem két 2012-es meccsét is. Nah ott szinte teljesen más játékosnak tűnik. Első három egyetemi évében 3-4-es rendszerben játszott OLB-ként, majd 2013-ban 4-3-ra átálltak és itt DE-ként szerepelt. Tavaly tök mozgékonynak tűnt meg minden, szal lehet, hogy 3-4-ben jobban élne. Azonban lehet ez annak is betudható, hogy akkor könnyebb volt. Egyetemi adatbázisban 240 fonttal szerepelt, tegnap 252-vel mérlegelt. Nagy eséllyel ez a 10es az elmúlt egy évben került fel rá. Meg kérdéses lehet nála, hogy ha 260ra felmegy, akkor mennyit veszít a mozgékonyságából.

Kíváncsi leszek, hogy a combine-on mekkora lesz a súlya és mennyire lesz mozgékony.
Amit eddig láttam tőle (ami nyilván nem sok) nem áldoznék rá első két kört.

Jah és a Senior Bowl-on 4-3-es LB-ként edz, szóval ki fog derülni, hogy mozog üres területen.