BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Seantrel Henderson bemutatkozott. El is érte, hogy lekerüljön a csapat draft boardjáról 😊  www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Senior-Bowl-practice-notes-Day-1.htmlShawn84
Aki nem érteni, csak annyi, hogy egy forrás szerint az interjú rosszul ment vele és ezért lekerült a draft bourdunkról. Bár lehet, hogy csak Roseman el akarja hitetni, hogy lekerült és közben meg behúzzuk majd. 😛 😀
Amúgy a CBS olyan 4-5. kör közé várja jelenleg. 6-7, 331, Kicsi a chargers-i Fluker-hez hasonlítják a játékát. Több pályán kívüli incidense is volt már és már nem egyszer felfüggesztették 1-1 meccsre.
2 meccse:
 www.youtube.com/watch?v=t4hl__3-XVA
 www.youtube.com/watch?v=8_BLti2jqiMBébé
És pont ezekre kérdeztek rá. nem kellett volna 😊
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Seantrel Henderson bemutatkozott. El is érte, hogy lekerüljön a csapat draft boardjáról 😊  www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Senior-Bowl-practice-notes-Day-1.htmlShawn84
Aki nem érteni, csak annyi, hogy egy forrás szerint az interjú rosszul ment vele és ezért lekerült a draft bourdunkról. Bár lehet, hogy csak Roseman el akarja hitetni, hogy lekerült és közben meg behúzzuk majd. 😛 😀
Amúgy a CBS olyan 4-5. kör közé várja jelenleg. 6-7, 331, Kicsi a chargers-i Fluker-hez hasonlítják a játékát. Több pályán kívüli incidense is volt már és már nem egyszer felfüggesztették 1-1 meccsre.
2 meccse:
 www.youtube.com/watch?v=t4hl__3-XVA
 www.youtube.com/watch?v=8_BLti2jqiM
több mint 11 éve
Seantrel Henderson bemutatkozott. El is érte, hogy lekerüljön a csapat draft boardjáról 😊  www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Senior-Bowl-practice-notes-Day-1.html
több mint 11 éve
BleedingGreen-nek hála az oldalon olvasható pár draftos írás, szóval ha vki elfeledkezett volna róla, akkor:
Szeptemberi támadós:
 philly.blog.hu/2013/09/17/2014_draft_eloretekinto_tamadok_i
Októberi védős:
 philly.blog.hu/2013/10/12/2014_nfl_draft_eloretekinto_vedelem_i
Decemberi védős:
 philly.blog.hu/2013/12/15/2014_nfl_draft_eloretekinto_vedelem_ii
több mint 11 éve
Josh Huff (WR, részt vesz a drafton) szavaival egy írás arról , amikor tavaly bejelentette a Kacsáknak, hogy az Eagles HC-ja lesz:
 www.phillymag.com/birds247/2014/01/21/eagles-wake-call-josh-huff-chip-kelly/
több mint 11 éve
Játákosok, akikkel biztos, hogy beszéltünk a Senior Bowl-on:

OLB Jeremiah Attaochu 6-3, 252
CB Aaron Colvin 5-11, 186
ILB Christian Jones 6-3, 234
DL Deandre Coleman 6-5, 315
DE Brent Urban 6-6, 298
ILB Lamin Barrow 6-1, 229
CB Stanley Jean-Baptiste 6-2, 215
ILB Chris Borland 5-11, 245
CB Dontae Johnon 6-2, 199
S Ahmad Dixon 5-11, 205

Valamint még éjszaka is beszéltünk pár játékossal a hotelben, szóval nem csak gyors pár perces találkozók voltak.

Roseman és Gus Bradley beszélgetnek. Gondolom a tavalyi edzőkeresés is szóba került. 😊 Mi lett volna, ha Chip marad egyetemen...
 twitter.com/Jeff_McLane/status/425394041216172033/photo/1/large
több mint 11 éve
3-4es DE az nem passrusher normál esetben.Janek
Általában nem, de Cox erőssége az lenne. Meg az is volt a szezon 3/4-ben.
És nem bánnám, ha Ő is tudná termelni a sack-eket, mint pl. C.Jordan, J.J Watt, Wilkerson vagy C.Campbell. Jó persze Ők elit-ek a saját posztjukon, de hát Cox-tól is azt várom, hogy Top 3-4es DE legyen.

Eagles promoted Mike Dawson, previously defensive quality control, to assistant defensive line coach. He replaced Erik Chinander, who became Oregon OLBs coach.
több mint 11 éve
East-West Shrine Game-ről egy összefoglaló féleség:
 www.bleedinggreennation.com/2014/1/20/5327840/east-west-shrine-game-review-jimmy-garoppolo
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
3-4es DE az nem passrusher normál esetben.
Jó ez a 3fiatal megvan a sebességük és a méretük is

több mint 11 éve
Én megkövetem magam és elismerem, hogy idáig túlszárnyalta a várakozásaimat. Neki szerintem még pici izom kéne a fal szélére, egy kis rutin, és szerintem fejlődni fog. Persze könnyebb lesz neki ha mellette Thornton is jobb lesz, és főleg Logan szed magára pár font súlyt. De én így is úgy emlékszem majd vissza rá, mint aki jól játszott, és a fal vezére volt.Shawn84
Loganre nagyon kíváncsi leszek. Csakúgy mint Cox, Ő is összehozott egy reménykeltő rookie szezont és ha felszed olyan 10-15 fontot és fejlődik, akkor lehet belőle vmi. Mindenesetre futás ellen a 4. legjobb védelmünk volt (yards/carry) és ebben neki is nagyon nagy szerepe volt.
De azért persze az NT posztra is kell vkit hozni, mert minőségi depth az nem igazán van.
több mint 11 éve
Nagyon kíváncsi leszek, hogy ki lesz az új QB-coach. Lassan majd jöhetne vki. 😀

Valamint úgy tűnik, hogy Gamble marad velünk, ami kurvajó hír.

Amúgy Cox idei teljesítményéről meg úgy összességében mi a vélemény?
Emlékszem Shawn-nal nagyon nem akartuk, hogy hozzánk kerüljön, aztán végül csak így lett és DL-edző váltás meg minden ellenére elég jó kis, biztató rookie szezont hozott össze 4-3-as DT-ként. Aztán jött az átállás, 3-4-es DE és aránylag jól is kezdett, de szezon végére szinte teljesen eltűnt. Utolsó 5 meccsen 0 sack, 1 hurry. Azért ennél több kell a jövőben. Persze benne van, hogy új rendszer meg minden, de azért mégiscsak egy Top15ös pickről beszélünk, aki azért a tehetségét és az adottságait elnézve rendszeridegennek semmiképpen se nevezhető. Szóval remélem jövőre robbantani fog és jó kis 3-4es pass-rusher DE lesz belőle, mert ez így kevés.Bébé
Én megkövetem magam és elismerem, hogy idáig túlszárnyalta a várakozásaimat. Neki szerintem még pici izom kéne a fal szélére, egy kis rutin, és szerintem fejlődni fog. Persze könnyebb lesz neki ha mellette Thornton is jobb lesz, és főleg Logan szed magára pár font súlyt. De én így is úgy emlékszem majd vissza rá, mint aki jól játszott, és a fal vezére volt.
több mint 11 éve
Nagyon kíváncsi leszek, hogy ki lesz az új QB-coach. Lassan majd jöhetne vki. 😀

Valamint úgy tűnik, hogy Gamble marad velünk, ami kurvajó hír.

Amúgy Cox idei teljesítményéről meg úgy összességében mi a vélemény?
Emlékszem Shawn-nal nagyon nem akartuk, hogy hozzánk kerüljön, aztán végül csak így lett és DL-edző váltás meg minden ellenére elég jó kis, biztató rookie szezont hozott össze 4-3-as DT-ként. Aztán jött az átállás, 3-4-es DE és aránylag jól is kezdett, de szezon végére szinte teljesen eltűnt. Utolsó 5 meccsen 0 sack, 1 hurry. Azért ennél több kell a jövőben. Persze benne van, hogy új rendszer meg minden, de azért mégiscsak egy Top15ös pickről beszélünk, aki azért a tehetségét és az adottságait elnézve rendszeridegennek semmiképpen se nevezhető. Szóval remélem jövőre robbantani fog és jó kis 3-4es pass-rusher DE lesz belőle, mert ez így kevés.
több mint 11 éve
Én Lanet tartom Peters utódjának. Jobb oldalra pedig valamivel könnyebb lenne hozni egy OT-t megítélésem szerint. Modnjuk én nem Lewanban gondolkodom, sokkal inkább James Hurst, Wesley Johnson, Seantrel Henderson vagy Jack Mewhort az akit reális célpontnak tartanék a 3-5. körökben.Shawn84
Van nekünk egy Bamiro-nk is akit szintén 3. körre vártak az idei drafton, de azóta már edződhetett a PS-ben.Rataxes
Rá valamiért guardként emlékeztem. Akkor lehet ő is opció, vagy a Deny által az egyik hírösszefoglalóban említett Tobin is. De akiket korábban soroltam nevek közül a középső körökben szívesen látnék egyet. Falba soha nem elég az ember, és soha nem lehet elég erős a depth. 1-2 sérülés és széteshet a fal.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Én Lanet tartom Peters utódjának. Jobb oldalra pedig valamivel könnyebb lenne hozni egy OT-t megítélésem szerint. Modnjuk én nem Lewanban gondolkodom, sokkal inkább James Hurst, Wesley Johnson, Seantrel Henderson vagy Jack Mewhort az akit reális célpontnak tartanék a 3-5. körökben.Shawn84
Van nekünk egy Bamiro-nk is akit szintén 3. körre vártak az idei drafton, de azóta már edződhetett a PS-ben.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Akkor nem jött volna Mathis 😊Shawn84
hát ezaz hogy ugyanabban az évben jött 😀
csak kevésbé vált be mint Mathis 😀eaglesmcnabb
Akkor nem talált :😊 csak tippre mondtam. Felejtsük is el. Egy Baylor játékos aki pocsékba ment. Szörnyűséges még csak belegondolni is. 😀
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Akkor nem jött volna Mathis 😊Shawn84
hát ezaz hogy ugyanabban az évben jött 😀
csak kevésbé vált be mint Mathis 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Tíz dolog amit megtanultunk Chip Kelly-ről:  philly.blog.hu/2014/01/20/tiz_dolog_amit_megtanultunk_chip_kelly-rol
több mint 11 éve
Tackle poszton Dennis Kelly volt idén csalódás. Igaz az offseasonban sérülésekkel bajlódott, szóval remélem ez volt a fő oka annak, hogy nem tudta elsajátítani a dolgokat, nem pedig az mert tisztára rendszeridegen. De lehet, hogy inkább az utóbbi miatt, annak ellenére, hogy már tavaly Mudd alatt is hasonló rendszert játszott az Oline. De azért lemondani korai lenne róla elvégre még csak ez volt a második szezonja.

Arra kíváncsi leszek, hogy sikerül-e vmi jó kis no-name OT-t kinevelni. Jamaal Jackson óta nem sikerült ilyen, ha jól emékszem. (Nick Cole-t egy kicsit erős túlzásnak érezném. 😀 Herremans meg a nemtudom hányadosztályban -talán harmad - elég nagy név volt. 😀 )
Bár Kelce végülis 6. körös pickből lett elit center, de én úgy tényleg vmi UDFA-ra gondolok. 😀
Barbre, Tobin, Bamiro közül vki beválhatna úgy istenigazán.Bébé
de imádtam azt a falat 😊

Nick Colet viszont ki nem állhattam, maddenben is mindig ő volt a legszarabb 😀

veled ellentétben amúgy nekem nincsenek iylen nagy igényeim, hogy nonamekből sztárt csináljunk, csak akit elől húzunk legalább az ne legyen kuka mint pl Watkins. Bár j kérdés ha ő pl. bevált volna, akkor ki helyén játszanaeaglesmcnabb
Akkor nem jött volna Mathis 😊
több mint 11 éve
Tackle poszton Dennis Kelly volt idén csalódás. Igaz az offseasonban sérülésekkel bajlódott, szóval remélem ez volt a fő oka annak, hogy nem tudta elsajátítani a dolgokat, nem pedig az mert tisztára rendszeridegen. De lehet, hogy inkább az utóbbi miatt, annak ellenére, hogy már tavaly Mudd alatt is hasonló rendszert játszott az Oline. De azért lemondani korai lenne róla elvégre még csak ez volt a második szezonja.

Arra kíváncsi leszek, hogy sikerül-e vmi jó kis no-name OT-t kinevelni. Jamaal Jackson óta nem sikerült ilyen, ha jól emékszem. (Nick Cole-t egy kicsit erős túlzásnak érezném. 😀 Herremans meg a nemtudom hányadosztályban -talán harmad - elég nagy név volt. 😀 )
Bár Kelce végülis 6. körös pickből lett elit center, de én úgy tényleg vmi UDFA-ra gondolok. 😀
Barbre, Tobin, Bamiro közül vki beválhatna úgy istenigazán.Bébé
de imádtam azt a falat 😊

Nick Colet viszont ki nem állhattam, maddenben is mindig ő volt a legszarabb 😀

veled ellentétben amúgy nekem nincsenek iylen nagy igényeim, hogy nonamekből sztárt csináljunk, csak akit elől húzunk legalább az ne legyen kuka mint pl Watkins. Bár j kérdés ha ő pl. bevált volna, akkor ki helyén játszana

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve

Barbre, Tobin, Bamiro közül vki beválhatna úgy istenigazán.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Egyébként Foles ma 25 éves 😊

több mint 11 éve
Én Lanet tartom Peters utódjának. Shawn84
én is.
nagy luxus ilyen korai picket RTre áldozni. Hosszú távon ő lesz Peters utódja és elit lehet idővel ő is.
OT poszton sokat számít a tapasztalat pont annyit szerez addig hogy király lehet, a tavalyi classból meg egyértelműen ő volt a legjobb .(idáig)

több mint 11 éve
Thortonnak van még szerződése...
Peters tuti nem megy bele a cutba...Janek
Nincsen szerződése.
Exclusive-rights free agent, which means he can't negotiate with any other NFL team other than the Eagles.
Szóval nagy eséllyel jövőre is Eagle lesz.

Peters hülye is lenne belemenni egy sima cutba, Pro Bowl és All-Pro szezon után. 😀 (Amiket egy kicsit túlzásnak érzek.) Ugye Ő az idei szezon után FA, szóval max azt meg lehetne dumálni vele, hogy aláír egy 3 éves szerződést (3. évben cap-bünti nélkül cutolhatnánk) és akkor nyilván kevesebbet keresne jövőre.
Csak nyilván Ő se hülye, szal akkor kb olyan szerződést akarna, hogy minimum 2 évet még maradjon a csapatnál és 15 millát keresse meg, szóval jah nehéz szülés lesz. Meg talán az a malmunkra hajthatja a vizet, hogy a 2015ös FA szezon kezdetén Ő már 33 éves lesz. Ki tudja, hogy mennyire adnának neki hosszú távú szerződést, annak ellenére is, hogy fizikailag Ő egy mutáns. 😀Bébé
Látva az idei OT draftclasst nem tartom elképzelhetetlennek egy esetleg lecsúszó OT draftolását az első körben... Lewan fejlődhetne még annyit Peters mellett,mögött.Janek
Én Lanet tartom Peters utódjának. Jobb oldalra pedig valamivel könnyebb lenne hozni egy OT-t megítélésem szerint. Modnjuk én nem Lewanban gondolkodom, sokkal inkább James Hurst, Wesley Johnson, Seantrel Henderson vagy Jack Mewhort az akit reális célpontnak tartanék a 3-5. körökben.
több mint 11 éve
Jelenleg amúgy kb 20 milla a capspace, de nincs szerződése Vicknek, Maclinnek, Coopernek, Nate Allennek, Colt Andersonnak, Kurt Colemannek, Donnie Jonesnak és Clifton Gaethersnek.

Elsőre Vick az egyedüli, aki nem fog kapni szerződést biztosan. Akinek mindenképpen adnék, az Cooper, Allen és Donnie Jones és Colt Anderson. Maclinnek valami nagyon szotyit.

Akik szerintem sokat keresnek:
Avant: 3 960 000
Casey: 3,985 000
Peters: 10, 000 000
Cole: 6, 600 000
Chung: 3, 250 000

Akit innen ennek ellenére is megtartanék, az Avant, Peters és Cole. A többiek mehetnek. De Avanton valamit faragni kéne.

Na de csak értenek hozzá Rosemanék, majd kisakkozzák.Eazzy
Avantot ennél kevesebb pénzért nem tudom, hogy meg lehetne e tartani. Egy kb. 5-6. körös csereértéke még lehet viszont nem biztos, hogy elcserélnék. Casey szerepeltetését nem igazán értettem. Ennyire rossz volt, hogy kevés lehetőséghez jutott, vagy csak Kelly elképzeléseibe nem fért bele miután Foles lett a kezdő? Bár előtte sem volt sokat pályán. Őt elengedném egy játékos-játékos cserében. Peters pénzét szezon előtt soknak éreztem mert nem gondoltam hogy ilyen teljesítményt tud letenni visszatérése után 30 felett. Viszont ha jól látom utolsó éve van a szerződéséből, és ezt még be kell vállalnunk, viszont fel kell készülni a pótlására, (Lane mellé még egy jó képességű OT kéne aki 1-2 év tanulás után kezdő lenne) mert 2015-re biztosan nem kap majd ennyit. Persze ha 5 millió körüli pénzel megelégszik akkor még 1-2 év lehet benne. Cole érdekes kérdés. Annak ellenére, hogy a szezon második fele tényleg jól sikerült neki, én nem fektetnék bele túl sok pénzt. A mostani keresete azért reálisnak mondható. Aztán megnéztem, hogy a következő 3 évben mennyit kapna. Na ez már nagyon nagy túlzás.
2015 - 11,625,000
2016 - 12,600,000
2017 - 14,000,000
Én azt várom, hogy jövőre elküldjük majd. 3,2 millióba lenne, de már megérné, hisz ő sem lesz fiatalabb, sem gyorsabb. Az ő új posztján pedig utóbbi nagyon fontos.

Chung hatalmas csalódás. Ráadásul idén is jól keres. Sőt kicsit jobban is mint tavaly. Most 1 millió lenne ha kivágnánk, jövőre nem kerülne pénzbe. Azt hiszem, hogy ha belefér a költségvetésbe akkor maradni fog, és ha nem bizonyít szezon végén kivágják mint macskát szarni.

Aztán itt van nekünk Brandon Graham is, akinek a 3-4 elég nagy kibaszás volt, pedig őt többen gondoltuk hasznos OLB-nek mint Colet. 3,386,120$-t keres idén, jövőre is hasonlót, de ennyibe kerülne is ha elküldenénk. Vele kapcsolatban én egy cserét meghúznék, de kivárnék vele a TC-ig. Valahogy én róla soha nem tudok lemondani, és Reid utolsó évében már bizonyított is, talán idén majd jobban bele fog illeszkedni a szerkezetbe.
Nekem amúgy Cary Williams 6,416,667$-os fizuja szúrja a szememet, az elmúlt évi játékát látva. Jövőre meg 8 millió körül fog keresni. nagyon remélem, hogy idén ő is mutatni fog egy konzisztensebb, hasznosabb játékot, mert az nekem kevés, ha 1-2 ütemmel később ér csak oda. A dolga az lenne, hogy a elüsse a labdát. Ebben nem volt akkora ász.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Thortonnak van még szerződése...
Peters tuti nem megy bele a cutba...Janek
Nincsen szerződése.
Exclusive-rights free agent, which means he can't negotiate with any other NFL team other than the Eagles.
Szóval nagy eséllyel jövőre is Eagle lesz.

Peters hülye is lenne belemenni egy sima cutba, Pro Bowl és All-Pro szezon után. 😀 (Amiket egy kicsit túlzásnak érzek.) Ugye Ő az idei szezon után FA, szóval max azt meg lehetne dumálni vele, hogy aláír egy 3 éves szerződést (3. évben cap-bünti nélkül cutolhatnánk) és akkor nyilván kevesebbet keresne jövőre.
Csak nyilván Ő se hülye, szal akkor kb olyan szerződést akarna, hogy minimum 2 évet még maradjon a csapatnál és 15 millát keresse meg, szóval jah nehéz szülés lesz. Meg talán az a malmunkra hajthatja a vizet, hogy a 2015ös FA szezon kezdetén Ő már 33 éves lesz. Ki tudja, hogy mennyire adnának neki hosszú távú szerződést, annak ellenére is, hogy fizikailag Ő egy mutáns. 😀Bébé
Látva az idei OT draftclasst nem tartom elképzelhetetlennek egy esetleg lecsúszó OT draftolását az első körben... Lewan fejlődhetne még annyit Peters mellett,mögött.