Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Újabb elismerések Shadynek, Mathisnek és Petersnek:www.bleedinggreennation.com/2014/1/13/5304694/lesean-mccoy-evan-mathis-named-to-pfwa-all-nfl-team
Itt pedig megint csak lehet szavazni Shadyre:
több mint 11 éve
Clemons azért jó volt. 😊GreengoAttól egy kicsit távol volt, de jah nem volt nagyon szar. Igaz sok lehetőséget nem is kapott a hibázásra. 😀 JJ azt hitte h megtalálta benne a Joker játékosunkat, de hát nem így volt. Legalábbis Philadelphiában. 😀
Azzal számoltam, hogy Tapp simán jobb lesz nála. Hát nem lett. 😀 És még egy 4. körös picket is adtunk mellé. 😀
Jah meg a visszahordás után volt az, hogy Clemons odaesett a közönséghez megpróbált lambeau leap-ezni egyet de nem bírta magát felhúzni annyira ki volt fáradva. 😀
több mint 11 éve
Clemons azért jó volt. 😊Egyik csapatnak se szurkolok, szal megnéztem, hogy ex-Eagle-ök vannak-e vhol hát így kialakul vmi szimpátia az egyik csapat felé 😀nahát DRC egy nagy határ szart sem ért nálunk, Clemons még annyit se. Ellenben a csapataikban remekelnek, nekik alapból nem. Sopoaga-t inkább meg már meg sem említem, ő tényleg szóra se érdemes 😀
Denver: Justice és DRC ... hát nem igazán 😀
Patriots: Amendola, Sopoaga .... itt se mondanám 😀
49ers: Celek öccse 😀
Seattle: Chris Clemons
Úgyhogy csak élvezem a meccseket. 😀
Bár talán még a Broncos győzelmének örülnék a legjobban.Bébé
Marad a kis celek. 😀eaglesmcnabb
Ez a jelenet meg is maradt örökre:
😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
én olyan szemmel nézem,hogy melyik QB típus nyer ?Tom,PM vagy az ifjú és futós RW ,Kaep?
De lehet az is,hogy a védelem vagy az O ?
tippre denver hox sb látszik ott meg nyer a rutin ...
több mint 11 éve
Egyik csapatnak se szurkolok, szal megnéztem, hogy ex-Eagle-ök vannak-e vhol hát így kialakul vmi szimpátia az egyik csapat felé 😀nahát DRC egy nagy határ szart sem ért nálunk, Clemons még annyit se. Ellenben a csapataikban remekelnek, nekik alapból nem. Sopoaga-t inkább meg már meg sem említem, ő tényleg szóra se érdemes 😀
Denver: Justice és DRC ... hát nem igazán 😀
Bár talán még a Broncos győzelmének örülnék a legjobban.Bébé
Marad a kis celek. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Egyik csapatnak se szurkolok, szal megnéztem, hogy ex-Eagle-ök vannak-e vhol hát így kialakul vmi szimpátia az egyik csapat felé 😀 Denver: Justice és DRC ... hát nem igazán 😀
Bár talán még a Broncos győzelmének örülnék a legjobban.
több mint 11 éve
megszakadt az "átok" 😀Newmanszomorú, most kereshetek új bandwagont 😀
több mint 11 éve
McNabb a playoffban:eaglesblog.net/2014/01/mcnabb-in-the-playoffs/
Több győzelme van mint Elinak (gyűrűből egy kicsit kevesebb) 😀
Ugyanannyi győzelme van mint P.Manningnek.
Szegény Jim Kelly....zsinórban 4 SB és zsinórban 4 vereség.
Bár a mi 2001-2004 közti menetelésünk is majdnem így alakult. 😀
több mint 11 éve
Jó de hát ő Baylor nevelés, a kisujjából kiráz ezer yardot 😛Meg aztán irányító nélkül nehéz ám az élet az NFLben 😊Shawn84Josh Gordon. Ha én dobálnék neki akkor is 100 yard fölött átlagolna 😊Rataxes
több mint 11 éve
Manziel, Boyd, teddy-B vagy Logan jöhetne. Vagy egy 10 évvel fiatalabb D-Mac 😀Na, én egy 10 évvel fiatalabb McNabbért adnám oda a fél karomat, de most komolyan. AH
eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Akikre elcserélném: Rodgers, Luck, Kaep, RGIII, Newton, Wilsonennyi? ez nem túl sok 😀
Bár az utsó 4re csak azért, mert bennük ott van a futási hajlam. Nem azért mert jobban tudnak passzolni. 😀 Faszom, hogy Foles nem tud 4,6 alatt futni. 😀 Abban az esetben Ő lenne az istenQB-nk. 😀Bébé
most kelly rendszertől függetlenül, egy Rivers-szel már tuti lenne gyűrűnk az hót ziher. annak ellenére hogy nem mai gyerek, én érte elcserélném bármikor, és még a fél karomat is adná mmellé 😀, hihetetlen a fószer egyébként hogy bottom 5 csapatokból évről-évre miket hozott ki.
Kaepre viszont én nem cserélném el, ha tud futni ha nem. Luckra és Newtonra se, mert egyik sem szimpi (mondjuk kaep sem)
többieket elnézegetném nálunk, de még Genot is 😀
Manziel, Boyd, teddy-B vagy Logan jöhetne. Vagy egy 10 évvel fiatalabb D-Mac 😀
Igazából vickre is elcserélném, nem azért mert kiegyensúlyozottabb, nyilvánvalóan hosszú távon nem hozott volna ilyen számokat mint Foles, de benne inkább látom hogy egy meccsen meg tudnánk vele verni egy nálunk erősebb csapatot. Példának okáért utólag megnézve a No meccset, a pickjeink ellenére is úgy éreztem, hogy ezt a meccset jövőhétig is játszhattuk volna, vagy 10-szer újrajátszhattuk volna, a büdös életbe nem nyertünk volna.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ha én dobálnék neki... már nem dobálnék 😀 ugyanis bénultan zombiként ülnék egy székbenMeg aztán irányító nélkül nehéz ám az élet az NFLben 😊Shawn84Josh Gordon. Ha én dobálnék neki akkor is 100 yard fölött átlagolna 😊Rataxes
több mint 11 éve
Meg aztán irányító nélkül nehéz ám az élet az NFLben 😊Shawn84Josh Gordon. Ha én dobálnék neki akkor is 100 yard fölött átlagolna 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Arról nem is beszélve... 😀Meg aztán irányító nélkül nehéz ám az élet az NFLben 😊Shawn84Pl. Blackmon sem túl szimpatikus (a balhéi előtt sem volt az), ugyanezért, mert róla is ki lett rögtön kiáltva, hogy mekkora fegyver és hááát....mondjuk Jax-ben lehet az Owens-Moss duó sem tudna nagyot alkotni (10 évvel ezelőtt)AttisAzért ő elég faszán kapkodta a 100-200 yardokat, amikor játszott, csak hát nem hiába hívják a Jax topicban Alkesznek...mustaine
több mint 11 éve
Meg aztán irányító nélkül nehéz ám az élet az NFLben 😊Pl. Blackmon sem túl szimpatikus (a balhéi előtt sem volt az), ugyanezért, mert róla is ki lett rögtön kiáltva, hogy mekkora fegyver és hááát....mondjuk Jax-ben lehet az Owens-Moss duó sem tudna nagyot alkotni (10 évvel ezelőtt)AttisAzért ő elég faszán kapkodta a 100-200 yardokat, amikor játszott, csak hát nem hiába hívják a Jax topicban Alkesznek...mustaine
több mint 11 éve
Pl. Blackmon sem túl szimpatikus (a balhéi előtt sem volt az), ugyanezért, mert róla is ki lett rögtön kiáltva, hogy mekkora fegyver és hááát....mondjuk Jax-ben lehet az Owens-Moss duó sem tudna nagyot alkotni (10 évvel ezelőtt)AttisAzért ő elég faszán kapkodta a 100-200 yardokat, amikor játszott, csak hát nem hiába hívják a Jax topicban Alkesznek...
több mint 11 éve
Utálatra visszatérve: én Luckot nem saját maga miatt nem bírom, hanem, mert már a draft előtt mindenki leszopta a faszát, hogy ő az új Peyton Manning. Majd ugye jött a szezon, a sorsolás miatt meg tudott verni kutyaháznál kutyaházabb hulladék ellenfeleket, és tovább szopták a faszát, h akkor play-off. Tudom, az én hülyeségem, de nem bírom az ilyet. Pl. Blackmon sem túl szimpatikus (a balhéi előtt sem volt az), ugyanezért, mert róla is ki lett rögtön kiáltva, hogy mekkora fegyver és hááát....mondjuk Jax-ben lehet az Owens-Moss duó sem tudna nagyot alkotni (10 évvel ezelőtt)
több mint 11 éve
Jóhát, mondjuk olyan veszett sok snapet sem tölt a pályán hogy feltűnően hibázhasson/bizonyíthasson.Jah, lehet, én ott maradtam le, hogy valahol félidő körül Ő volt a legveszélyesebb a QBra százalékban. De szívesen látnám a teljes szezonos értékelésetEazzyA cikkben benne van az is, hogy egész szezonban ilyen hibákat követ el, és hogy ezekben a pre-season óta nem fejlődött semmit. Szóval szerintem ez nem csak egy, egy meccses megállapítás.ano92Curry-ről egy nem túl pozitív elemzés:Na most akkor ítélkezzünk egy meccs alapjan, vagy sem?Eazzy
chipwagon.typepad.com/eagles/2014/01/sadly-this-curry-isnt-hot.html
Kiderül, hogy mi lesz vele, mindenesetre nem lehet vmi nagy tradeértéke. Főleg h felszedett vagy 20 fontot h tudjon játszani 3-4-ben.Bébé
több mint 11 éve
Jah, lehet, én ott maradtam le, hogy valahol félidő körül Ő volt a legveszélyesebb a QBra százalékban. De szívesen látnám a teljes szezonos értékelésetA cikkben benne van az is, hogy egész szezonban ilyen hibákat követ el, és hogy ezekben a pre-season óta nem fejlődött semmit. Szóval szerintem ez nem csak egy, egy meccses megállapítás.ano92Curry-ről egy nem túl pozitív elemzés:Na most akkor ítélkezzünk egy meccs alapjan, vagy sem?Eazzy
Kiderül, hogy mi lesz vele, mindenesetre nem lehet vmi nagy tradeértéke. Főleg h felszedett vagy 20 fontot h tudjon játszani 3-4-ben.Bébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
mindenki mondja a sajátját 😀 Bízni kell Chipben és ennyi, ő valószínü tudja hogy jó lesz e Foles vagy sem. És ha annyira futós irányítóhoz ragaszkodott volna akkor visszacserélte volna Vicket szezon közben a kezdőbe.
több mint 11 éve
A cikkben benne van az is, hogy egész szezonban ilyen hibákat követ el, és hogy ezekben a pre-season óta nem fejlődött semmit. Szóval szerintem ez nem csak egy, egy meccses megállapítás.Curry-ről egy nem túl pozitív elemzés:Na most akkor ítélkezzünk egy meccs alapjan, vagy sem?Eazzy
több mint 11 éve
Curry-ről egy nem túl pozitív elemzés:Na most akkor ítélkezzünk egy meccs alapjan, vagy sem?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
chipwagon.typepad.com/eagles/2014/01/the-nose-in-the-coffin.htmlEZ az oldal jó, már év elején is azt pofáztam mennyire eltolják a falunkat állandóan, tthats it man, csak ennyi a probléma 😀
több mint 11 éve
Curry-ről egy nem túl pozitív elemzés:chipwagon.typepad.com/eagles/2014/01/sadly-this-curry-isnt-hot.html
Kiderül, hogy mi lesz vele, mindenesetre nem lehet vmi nagy tradeértéke. Főleg h felszedett vagy 20 fontot h tudjon játszani 3-4-ben.