Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Állítólag érdeklődünk Malcolm Jenkins iránt. Nem egy Byrd, viszont jól hangzik a neve 😊 PFF-nél nem volt még plusszos éve.Játszani nem sűrűn láttam, de én mindig csak rosszat hallottam róla. 😀
fansided.com/2014/02/24/nfl-rumors-philadelphia-eagles-interested-malcolm-jenkins/#!xwS62Rataxes
Szal vki megmondhatná, hogy tényleg ennyire szar-e. 😀
Valamint a Szenteknél ha jól emlékszem volt pár cap-barát cut, szóval lehet, így meg tudják ha meg akarják tartani Jenkinst. Igaz ennek ellentmond egy espn-es szaki véleménye:
"ESPN Saints blogger Mike Triplett doesn't expect the team to pay very much to retain free agent FS Malcolm Jenkins.Triplett suggests anything above $3 million annually would price Jenkins out of the Saints' plans. The top safeties in the NFL are paid around $7-8 million per year. While Jenkins isn't in that tier, he should be able to get close to $4-5 million annually on a multi-year deal. Jenkins is our No. 7 free-agent safety."
több mint 12 éve
Állítólag érdeklődünk Malcolm Jenkins iránt. Nem egy Byrd, viszont jól hangzik a neve 😊 PFF-nél nem volt még plusszos éve.fansided.com/2014/02/24/nfl-rumors-philadelphia-eagles-interested-malcolm-jenkins/#!xwS62
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
CM az üdítő kivétel a 240 fontjával, de gyorsan felhízlalták 😊RataxesValamint a mi T.Cole-unk is csak 236-at mérlegelt (4,7-es 40 yard) aztán most az nfl.com szerint 270-et nyom. 😀 Versenysúlya neki is 260 fölött volt egy kicsivel.
De ott is volt nem kicsi tömegnövelés a draft után és azért a sebességéből nem hiszem, hogy vesztett, mert sztem 3-4 éve is megfutotta volna 4,7 körül a 40 yardot.
De jah Chipék nem véletlenül mérnek csuklót, térdet meg gondolom minden baromságot.
El fogják Ők tudni dönteni ezeket. Lane-ek is azt mondták h max 315-ig tud felmenni/mehet fel.
És most offseasonban fel is akar menni 310 fölé.
több mint 12 éve
CM az üdítő kivétel a 240 fontjával, de gyorsan felhízlalták 😊
.png)
több mint 12 éve
Combine adatok:Ware 262 font - 4,56os 40 yard
Aldon Smith 263 - 4,74 s
Hali 275 - 4,75 s
Justin Houston 270 - 4,62 s
több mint 12 éve
Itt van pl. CM akkor és most:(240 font, 4,67 40 yard)
(255 font)
Orakpo
(263 font, 4,7 sec)
(257 font)
Aldon Smith
(263 / 4,78)
(265)
.png)
több mint 12 éve
Azért meglesném, hogy ezek a jó 260 körüli LB-k milyen súllyal érkeztek a ligába. Szerintem a legtöbben utólag még bőven szedtek magukra.Figy. Aki nekünk kell annak baszott gyorsnak kell lennie, és meg kell tudnia csinálni a szerelést. Na most ehhez elég lehet a 247 is ha jó a technikája. De mint írtam, simán fel tud magára rakni pár fontot 1 nyáron ha szükséges. Egy újoncnál tökéletes, aztán majd a csapat úgy alakítja ahogy neki megfelel.Shawn84A tökéletes szóval még mindig bajom van (én máshogy értelmezem), de ok. 😀
Persze simán fel fog tudni menni 255-260-ra csak lehet, hogy akkor már csak 4,7 alatt tudná futni a 40-et és akkor annyi az általad is mondott baszott gyors sebességének. (Nah nem mintha a 4,63-as ideje alapból gyors lenne.)Bébé
több mint 12 éve
Figy. Aki nekünk kell annak baszott gyorsnak kell lennie, és meg kell tudnia csinálni a szerelést. Na most ehhez elég lehet a 247 is ha jó a technikája. De mint írtam, simán fel tud magára rakni pár fontot 1 nyáron ha szükséges. Egy újoncnál tökéletes, aztán majd a csapat úgy alakítja ahogy neki megfelel.Shawn84A tökéletes szóval még mindig bajom van (én máshogy értelmezem), de ok. 😀
Persze simán fel fog tudni menni 255-260-ra csak lehet, hogy akkor már csak 4,7 alatt tudná futni a 40-et és akkor annyi az általad is mondott baszott gyors sebességének. (Nah nem mintha a 4,63-as ideje alapból gyors lenne.)
több mint 12 éve
Figy. Aki nekünk kell annak baszott gyorsnak kell lennie, és meg kell tudnia csinálni a szerelést. Na most ehhez elég lehet a 247 is ha jó a technikája. De mint írtam, simán fel tud magára rakni pár fontot 1 nyáron ha szükséges. Egy újoncnál tökéletes, aztán majd a csapat úgy alakítja ahogy neki megfelel.Mihez? 😀- Jeffcoat (igaz "csak" 247 font)az a 247 az tökéletes.Shawn84
Bébé
Mathis-en kívül mondj egy (jó) 3-4-es OLB-t, aki 250 alatt van?
3-4-es OLB-k 90% 260 körül mozog.Bébé
több mint 12 éve
Mihez? 😀- Jeffcoat (igaz "csak" 247 font)az a 247 az tökéletes.Shawn84
Bébé
Mathis-en kívül mondj egy (jó) 3-4-es OLB-t, aki 250 alatt van?
3-4-es OLB-k 90% 260 körül mozog.
több mint 12 éve
Combine alapján (is), akik nagy eséllyel kiestek, mint 3-4es OLB:az a 247 az tökéletes. szeptemberig simán felmehet az 255ig is akár
- Lawrence
- Chrichton
- Ealy (igaz ment egy nagyon durva 3-cone-t, de 40 yardon lassú (10 yardja is), egyetemen DE volt, meg a meccsvidiken is látszik, hogy nincs meg az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz)
- Sam
- Bradford
Akik esetleg még oda is érhetnek:
- Jeffcoat (igaz "csak" 247 font)
- Kareem Martin
- HubbardBébé
több mint 12 éve
Combine alapján (is), akik nagy eséllyel kiestek, mint 3-4es OLB:- Lawrence
- Chrichton
- Ealy (igaz ment egy nagyon durva 3-cone-t, de 40 yardon lassú (10 yardja is), egyetemen DE volt, meg a meccsvidiken is látszik, hogy nincs meg az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz)
- Sam
- Bradford
Akik esetleg még oda is érhetnek:
- Jeffcoat (igaz "csak" 247 font)
- Kareem Martin
- Hubbard
több mint 12 éve
Jövő februárban kaphat egy másik gyűrűt 😛 Tudom unalmas már de ezeket nem bírom kihagyni, ígérem ez volt a utolsó SB-ra utalás 😉dandeA lájk a második mondatra megy 😊
.png)
több mint 12 éve
Foles eljegyezve: vagy Ő jegyzett el 😀 lényeg h menyasszonya van 😀Jövő februárban kaphat egy másik gyűrűt 😛 Tudom unalmas már de ezeket nem bírom kihagyni, ígérem ez volt a utolsó SB-ra utalás 😉
www.bleedinggreennation.com/2014/2/24/5443380/nick-foles-engaged-tori-moore-eaglesBébé
több mint 12 éve
Foles eljegyezve: vagy Ő jegyzett el 😀 lényeg h menyasszonya van 😀 www.bleedinggreennation.com/2014/2/24/5443380/nick-foles-engaged-tori-moore-eagles
több mint 12 éve
Attaochura de kíváncsi lennék. 😀 Így majd a Pro Day-én (gyorsabb pályán) fut egy 4,5-ös 40yardot és mindenki oda lesz érte... 😛
Akin még meglepődtem az Kareem Martin. Nagyon durva számokat tol.
Inkább DL-ban képzeltem, de ilyen számokkal akár még OLB is lehet belőle. (Bár a gyakorlatokat nem tudom nézni, csak a számokat látom. :S )
6-6, 272, 35-ös kar, 10-es tenyér, 4,72 40 yard (1,53 10 yard - jobb mint Clowney-é), 35,5 magasugrás, 129 távol, 7,2 3-cone ez se rossz.
több mint 12 éve
De drilleknél is elég jól mozogtak, engem azért érdekelnek.Shawn84Jahjah nem is azért meg úgy mondtam, csak ez a smiley félreérthető. 😀
Azért mondtam, hogy vmi elképzelés legyen, hogy combine előtt hol tartották Őket számon.
Smallwood (Ő is szimpi nekem) csak 5.01-át futott, de ILB-nek talán még belefér, meg egy jó 20 ss meg 3-cone-al simán be lehetne vállalni.
több mint 12 éve
De drilleknél is elég jól mozogtak, engem azért érdekelnek.Én most mozgásukat nézem gyakorlatok közben. Új név Avery Williamson nekem, Pierre-Louist meg fogom még lesni. KVN azt hittem gyorsabb lesz, de Barr is csalódás.Shawn84Barr-tól én is többet vártam.
Pierre-Louis-t és Avery Williams-et is 6-7. körre rakták a combine előtt. A 4,51-es és a 4,66-os 40 yard lehet egy kicsit feljebb tolja Őket. 😀Bébé
több mint 12 éve
Én most mozgásukat nézem gyakorlatok közben. Új név Avery Williamson nekem, Pierre-Louist meg fogom még lesni. KVN azt hittem gyorsabb lesz, de Barr is csalódás.Shawn84Barr-tól én is többet vártam.
Pierre-Louis-t és Avery Williams-et is 6-7. körre rakták a combine előtt. A 4,51-es és a 4,66-os 40 yard lehet egy kicsit feljebb tolja Őket. 😀
több mint 12 éve
LB-k hivatalos idejei:Én most mozgásukat nézem gyakorlatok közben. Új név Avery Williamson nekem, Hubbardot és Pierre-Louist meg fogom még lesni. KVN azt hittem gyorsabb lesz, de Barr is csalódás. A héten szűkítem kicsit a listát úgy 4-5 névre aztán majd őket fogom jobban figyelgetni.
Barr 4,66
Hubbard 4,69
Christian Jones 4,74
Mack 4,65
T.Murphy 4,86
KVN 4,71Bébé
több mint 12 éve
LB-k hivatalos idejei:Barr 4,66
Hubbard 4,69
Christian Jones 4,74
Mack 4,65
T.Murphy 4,86
KVN 4,71
több mint 12 éve
Nah megjöttek a hivatalos idők:Gayle 4,7
Jeffcoat 4,63
Lawrence 4,8
Kareem Martin 4,72
Chris Smith 4,71
Marcus Smith 4,68
Webster 4,58
Lawrence ennyi volt :S Szép karriert neki 4-3-ban.
több mint 12 éve
Donald se gyenge, igaz őt én DE-nek néztem ki.Shawn84Jah elég durva ekkora testtel ilyet futni. Nagy eséllyel el is kerül vmelyik 4-3as 1-gap-es csapathoz DT-nek és jó is lesz. A mi 2-gap-ünkben nem igazán tudná kamatoztatni a robbanékonyságát, gyorsaságát.
több mint 12 éve
- A másik kedvencem, Gayle elég jó kis időt ment. (4,6) 3. nap elején szóba jöhet.Donald se gyenge, igaz őt én DE-nek néztem ki.
- Jeffcoaton meglepődtem, hogy ilyen jót ment. Kimondottan róla 2013-as vidit nem találtam 1 hónapja, remélem hogy azóta már került fel pár és akkor meglesem.
- Marcus Smith idejére még kiv. leszek. Remélem a 4,6 körüli 40 yard meglesz neki.Bébé
több mint 12 éve
- A másik kedvencem, Gayle elég jó kis időt ment. (4,6) 3. nap elején szóba jöhet. - Jeffcoaton meglepődtem, hogy ilyen jót ment. Kimondottan róla 2013-as vidit nem találtam 1 hónapja, remélem hogy azóta már került fel pár és akkor meglesem.
- Marcus Smith idejére még kiv. leszek. Remélem a 4,6 körüli 40 yard meglesz neki.