Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Háháháháháh 😀 Kár lenne tettetni hogy nem örülök , A Legion of Boom megérdemelte 😀 Bár az MVP címet én Chancellornak adtam volna ,de így is király!

több mint 12 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Finom lesz majd játszani jövőre az alapszakaszban a Seahawks, Panthers, 49ers hármas ellen 😀 Csoporton belül hasítanunk kell majd.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 454 — Így remélem megfelelek nektek.....
| Srácok szólni kéne Csípnek hogy inkább a védelmet kezdje el építgetni de nagyon gyorsan 😛 bármennyire is önmarcangolás lenne a számára 😀 |
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Reuben Frank és Howie Roseman élőben a 94 WIP rádióban most  betaplayer.radio.com/player/sportsradio-94wipShawn84
mondott vmi érdekeset?Bébé
hímezett hámozott. Nem zárja ki hogy nagy nevet igazolunk, de felmérik a piacot, mert senkit nem fognak túlfizetni. Azt azért sikerült kihúzni hogy a safety poszttal nagyon komolyan melóznak majd, hogy végre Dawk után legyen megint egy használható egység itt is.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Reuben Frank és Howie Roseman élőben a 94 WIP rádióban most  betaplayer.radio.com/player/sportsradio-94wipShawn84
mondott vmi érdekeset?
több mint 12 éve
Úgyhogy ezért is örülnék a Foles jövőre végleg beválna.
Én személy szerint ennyire még nem szurkoltam egy játékos sikeréért. Régebben én is jobban szerettem a futkározós, látványos QB-kat de idővel beláttam, hogy hosszú távon nem feltétlen ez a kifizetődő. Persze manapság nem árt valamennyi mobilitás de többet ér a dolog ha van egy elit fal + egy eszes, pontos irányító némi mobilitással (lásd Rodgers). Bármennyire is vannak hibái Foles-nak, bőven fejlődhet jövőre, én látom benne a fantáziát. (mondjuk én Kolb-ban is bíztam, szóval ez nem mérvadó XD )
+ alapból rohadt szimpatikus. intelligens, szorgalmas embernek tűnik, nincsenek balhéi, igazi példakép lehet a későbbiekben ha összejön neki a dolog.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 454 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha lehet én nem kívánok megint azon idegeskedni egyben marad e a QB-nk vagy nem. Nagyon szerettem D-McNB-t ez nem kérdés, de azért nála is a szívbaj kerülgetett időnként rendesen pedig ő még a nyugisabb kategóriába tartozott. Ha lehet inkább kíméljenek meg ettől 8-10 évre, amellett, hogy látványos meg minden. RW, CN még bírják kérdés meddig, bár ők a keményebb kötésűek közé tartoznak. Úgyhogy ezért is örülnék a Foles jövőre végleg beválna.
több mint 12 éve
Közben a Jets és a Bucs is érdeklődik Vick iránt:
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/2/5371182/nfl-free-agency-2014-rumor-michael-vick-jets-buccaneersHighlander
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a QB állományunkkal.
Lurie is úgy nyilatkozott már, hogy Vick szinte 100%, hogy távozik tőlünk, meg nem számolunk vele. Colt McCoy-t szívesen látnám nálunk. Barkley-val csatázhatnának egy jót a back-up posztért. Tavaly 118,8-os QB-ratinget hozott össze, szal vmit tudhat. (Foles 119,2) 😉
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Foles-l a fiam ma futott!!!! Maddenben a Seahawks ellen egy több mint 50 yardos TD-t. Szerintetek PM-nek ha már itt tartunk ez ma összejön 😛 😀?dande
Azért PM-nek még gyúrnia kell h az idei Pro Bowl MVP szintjére kerüljön 😀 😛

www.bleedinggreennation.com/2014/2/2/5371182/nfl-free-agency-2014-rumor-michael-vick-jets-buccaneersHighlander
Megkapjuk Geno Smith-t dejó lenne, franchise qb, a következő 8-10 évre.ano92
A smiley lemaradt . Anélkül ez a kijelentés értelmezhetetlen 😀Shawn84
ÓÓÓÓÓ Direkt nem írtam smileyt, halál komolyan gondoltam xD

több mint 12 éve
Foles-l a fiam ma futott!!!! Maddenben a Seahawks ellen egy több mint 50 yardos TD-t. Szerintetek PM-nek ha már itt tartunk ez ma összejön 😛 😀?dande

Megkapjuk Geno Smith-t dejó lenne, franchise qb, a következő 8-10 évre.ano92
A smiley lemaradt . Anélkül ez a kijelentés értelmezhetetlen 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Megkapjuk Geno Smith-t dejó lenne, franchise qb, a következő 8-10 évre.

több mint 12 éve

www.bleedinggreennation.com/2014/2/2/5371182/nfl-free-agency-2014-rumor-michael-vick-jets-buccaneers

több mint 12 éve
Foles-l a fiam ma futott!!!! Maddenben a Seahawks ellen egy több mint 50 yardos TD-t. Szerintetek PM-nek ha már itt tartunk ez ma összejön 😛 😀?
több mint 12 éve
Reuben Frank és Howie Roseman élőben a 94 WIP rádióban most  betaplayer.radio.com/player/sportsradio-94wip
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 227 — Eagles fan
Végülis így is lehet konklúziót levonni, ja 😊

Bébé: azért az nem elhanyagolható hogy ~35 %-al kevesebb snapet kapott, és úgy hozott össze majdnem ugyanolyan ratinget.
 i.snag.gy/3Yz8Z.jpg

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 910 — Apu ökölbeszorított keze
Egyébként nem csak Ward és Byrd van a piacon jó safety. Mert Pollard és Whitner is erősen használható lenne számunkra 1-2 évig.Shawn84
Whitner idén nem volt túl jó...Janek
A PFF szerint jobb volt mint Byrd 😛 😀Bébé
tehát szarabb volt

több mint 12 éve
inkább a csapatnak kéne PM h jövőre legyen esélyünk 😀 na jó ez szar volt 😀 én is kíváncsi lennék egy ilyen oldalra 😊Highlander
Tudhatnád, hogy PM nem mobilis vagyis egyáltalán nem illik Chip rendszerébe valamint mi franchise QB-t akartunk és PM nem felel meg ennek. 😀Bébé
Ugyan, olvastam going deep blogon mikor PM et kérdezték, hogy rakja össze a tökéletes irányítót. Az egészre nem emlékszem csak a végére: "És fusson olyan gyorsan mint én" 😀

több mint 12 éve
Egyébként nem csak Ward és Byrd van a piacon jó safety. Mert Pollard és Whitner is erősen használható lenne számunkra 1-2 évig.Shawn84
Whitner idén nem volt túl jó...Janek
A PFF szerint jobb volt mint Byrd 😛 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 910 — Apu ökölbeszorított keze
Whitner idén nem volt túl jó...

több mint 12 éve
inkább a csapatnak kéne PM h jövőre legyen esélyünk 😀 na jó ez szar volt 😀 én is kíváncsi lennék egy ilyen oldalra 😊Highlander
Tudhatnád, hogy PM nem mobilis vagyis egyáltalán nem illik Chip rendszerébe valamint mi franchise QB-t akartunk és PM nem felel meg ennek. 😀
több mint 12 éve
inkább a csapatnak kéne PM h jövőre legyen esélyünk 😀 na jó ez szar volt 😀 én is kíváncsi lennék egy ilyen oldalra 😊

több mint 12 éve
Megy PM.Rataxes
ha ingyenes nekem is jöhet pm xD Írok majd válaszba egy köszi puszit. 😀

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 227 — Eagles fan
Megy PM.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
de arra elő kell fizetni, nem?Bébé
ja, sajnos.ano92
nah hát ez így nem buli 😀
több mint 12 éve
nfl.com 😀 gamepassen visszalehet nézni meccseket, ki van vágva minden. Végigpörgeti az összes playt, a snaptől a play végéig. Nincs szünet.ano92
de arra elő kell fizetni, nem?Bébé
ja, sajnos.