Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Jó de pl Shawn Andrews is azért bekaphatja, hogy depizett össze-vissza meg baszott játszani csak dj-skedett és közbe meg vette fel a milliókat. Majd ugye elment a Giantshez és lenyilatkozta, hogy nem volt elég családias a légkör nálunk, egyedül érezte magát. Végülis csak a tesója játszott nálunk meg az egyetemi szobatársa J.Peters. 😀 Nah hát Őt pl nem szeretem. 😀Olyan játékos akit a viselkedése miatt utálok szerintem nincs is. Mivel nem ismerem őket, nem is utálhatom és nem is szerethetem. A pályán mutatott játékuk és viselkedésük alapján kedvelek illetve kevésbé kedvelek embereket. De olyan igazán nagy geci, aki a pályán egy mocsok és utálnám szerintem nincs is. Csak aki éppen csúnyán nyilatkozik az eaglesről, vagy leüti valamelyik játékosunkat 😊
De pl. Vick-el se biztos, hogy leülnék vacsorázni egy asztalhoz. 😀 Azonban ezt magasról leszarom. A pályán legyen jó/lett volna jó 😀 és kész. 😀 Kicsit eltúlozva a többi nem érdekel. 😀Bébé
több mint 11 éve
Jó de pl Shawn Andrews is azért bekaphatja, hogy depizett össze-vissza meg baszott játszani csak dj-skedett és közbe meg vette fel a milliókat. Majd ugye elment a Giantshez és lenyilatkozta, hogy nem volt elég családias a légkör nálunk, egyedül érezte magát. Végülis csak a tesója játszott nálunk meg az egyetemi szobatársa J.Peters. 😀 Nah hát Őt pl nem szeretem. 😀 De pl. Vick-el se biztos, hogy leülnék vacsorázni egy asztalhoz. 😀 Azonban ezt magasról leszarom. A pályán legyen jó/lett volna jó 😀 és kész. 😀 Kicsit eltúlozva a többi nem érdekel. 😀
több mint 11 éve
vicc, utálom ezt az egészet. Míg leírtam miért utálom Wilsont, meg elolvastam vagy 2 szer, rájöttem hogy ez baromság xD a legjobb önterápia, najó Wilsont nem utálom, de Elit továbbra is.
több mint 11 éve
Amúgy hogy lehet ezeket a srácokat nem bírni? Nem kell szeretni őket vagy ilyesmi, de egy szót nem váltottatok se Wilsonnal, se Kaeppel, se senkivel, és nem bírjátok?Há me azt én döntöm el, hogy kit miért nem bírok.
DeSean-ra is mindenki azt mondja más csapatokból, hogy egy gyökér, aztán milyen jó fej már, rengeteget segít gyerekeknek, csak ugye ezt nem igen mondják el sehol.
Na mind1. Ez csak úgy jött.Eazzy
-Nem bírom Eli-t, mert több gyűrűje van mint a bátyjának, és tudjuk ki a jobb egyértelműen. (Nem fikázva Eli-t)
-Nem bírom Russelt, ugyanazért mint Flaccot sem, mert van egy jó védelme és nem kell olyan extra dolgokat hoznia amivel ő vállára tudja venni a csapatot, mégis a legnagyobb esélyesek az SB -ra. Nem feltétlen a személyiségét nem bírom, mert lehet ha életben ismerném a legnagyobb spanom lenne pl. Úgy magát a tényt nem bírom elviselni. Ez van egy kis irigy jampi vagyok, nem tehetek róla, belülről jön.
Akikre elcserélném Folest: Luck, Newton, Manziel. Ennyi xD
több mint 11 éve
Ha már így feljött ez a kérdés.Nálam Newton az abszolúte nyerő. Ő mocskosul illene ide.
Kire/hány QB-ra cserélnétek el Folest 1az1ben?
Tegyük fel, hogy P.Manning, Brady és Brees nem jöhet szóba. Bár nagy eséllyel egyikőjükre se cserélném el a koruk miatt. 😀
Akikre elcserélném: Rodgers, Luck, Kaep, RGIII, Newton, Wilson
Bár az utsó 4re csak azért, mert bennük ott van a futási hajlam. Nem azért mert jobban tudnak passzolni. 😀 Faszom, hogy Foles nem tud 4,6 alatt futni. 😀 Abban az esetben Ő lenne az istenQB-nk. 😀Bébé
több mint 11 éve
Amúgy hogy lehet ezeket a srácokat nem bírni? Nem kell szeretni őket vagy ilyesmi, de egy szót nem váltottatok se Wilsonnal, se Kaeppel, se senkivel, és nem bírjátok?Pont ezzel kapcsolatban írtam be egy nagyon jó amcsi kommentet pár hete, ami kb úgy szólt, hogy "Utálom a sportot. A sport miatt utálom Nnamdit és szeretem Vick-et."
DeSean-ra is mindenki azt mondja más csapatokból, hogy egy gyökér, aztán milyen jó fej már, rengeteget segít gyerekeknek, csak ugye ezt nem igen mondják el sehol.
Na mind1. Ez csak úgy jött.Eazzy
Pedig aztán emberileg ég és föld a két csávó.
Bradyt se szeretik sokan pedig hát emberileg sztem semmi baj nincsen vele. 😀
www.youtube.com/watch?v=R4sB2mtpphA
www.youtube.com/watch?v=HLlVHfdsOGs
Persze ez nem úgy utálom mint pl egy embert az ismeretségi körödben, hanem úgy utálom mert a pályán nagyképű és emellett még nagyon jól is játszik. 😀
Pl én ezért nem tudnám utálni soha Elit, mert hát a pályán mindig megnevetett. 😛 😀
több mint 11 éve
Amúgy hogy lehet ezeket a srácokat nem bírni? Nem kell szeretni őket vagy ilyesmi, de egy szót nem váltottatok se Wilsonnal, se Kaeppel, se senkivel, és nem bírjátok? DeSean-ra is mindenki azt mondja más csapatokból, hogy egy gyökér, aztán milyen jó fej már, rengeteget segít gyerekeknek, csak ugye ezt nem igen mondják el sehol.
Na mind1. Ez csak úgy jött.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ha már így feljött ez a kérdés. Kire/hány QB-ra cserélnétek el Folest 1az1ben?
Tegyük fel, hogy P.Manning, Brady és Brees nem jöhet szóba. Bár nagy eséllyel egyikőjükre se cserélném el a koruk miatt. 😀
Akikre elcserélném: Rodgers, Luck, Kaep, RGIII, Newton, Wilson
Bár az utsó 4re csak azért, mert bennük ott van a futási hajlam. Nem azért mert jobban tudnak passzolni. 😀 Faszom, hogy Foles nem tud 4,6 alatt futni. 😀 Abban az esetben Ő lenne az istenQB-nk. 😀
több mint 11 éve
😀 Mikor hátbadöfnek xD nem, amúgy Wilsont én sem bírom.Na pont te, én meg kiálltam érted 😀. Nem egy meccs alapján, oké, de Wilsonnak is sokkal jobbak a számai, mint amennyi extrát hoz (szvsz), Folest meg ezzel basztatják. Luckot már akkor sem bírtam, amikor draftolták -a hype miatt- ezért nem írok róla véleményt, mert nem tudnék elfogulatlan maradni, úgy meg nincs értelme.AttisAki Folest fikázza és jobb irányítónak tartja Luckot és/vagy Wilsont, remélem látta a meccseket. Luck egy darab szart nem ért (bár nagyon bevállalós és nagyon bátor, nem gm QB volt tegnap is), Wilson meg szintén semmi extrát nem tudott nyújtani, csak éppen a védelme képes volt 15 (de inkább 8) ponton tartani a NO offense-t. Gondolom most jönni fognak a kommentek, hogy esett az eső, de akkor is egy kalap szar volt tegnap mind a két ember.AttisMint ahogy Brees is egy rakat szar volt, még sem egy meccs alapján ítéljük meg 😀ano92
több mint 11 éve
Na pont te, én meg kiálltam érted 😀. Nem egy meccs alapján, oké, de Wilsonnak is sokkal jobbak a számai, mint amennyi extrát hoz (szvsz), Folest meg ezzel basztatják. Luckot már akkor sem bírtam, amikor draftolták -a hype miatt- ezért nem írok róla véleményt, mert nem tudnék elfogulatlan maradni, úgy meg nincs értelme.Aki Folest fikázza és jobb irányítónak tartja Luckot és/vagy Wilsont, remélem látta a meccseket. Luck egy darab szart nem ért (bár nagyon bevállalós és nagyon bátor, nem gm QB volt tegnap is), Wilson meg szintén semmi extrát nem tudott nyújtani, csak éppen a védelme képes volt 15 (de inkább 8) ponton tartani a NO offense-t. Gondolom most jönni fognak a kommentek, hogy esett az eső, de akkor is egy kalap szar volt tegnap mind a két ember.AttisMint ahogy Brees is egy rakat szar volt, még sem egy meccs alapján ítéljük meg 😀ano92
több mint 11 éve
Aki Folest fikázza és jobb irányítónak tartja Luckot és/vagy Wilsont, remélem látta a meccseket. Luck egy darab szart nem ért (bár nagyon bevállalós és nagyon bátor, nem gm QB volt tegnap is), Wilson meg szintén semmi extrát nem tudott nyújtani, csak éppen a védelme képes volt 15 (de inkább 8) ponton tartani a NO offense-t. Gondolom most jönni fognak a kommentek, hogy esett az eső, de akkor is egy kalap szar volt tegnap mind a két ember.AttisWilsonnál nem az eső ami a lényeg hanem hogy ő pont azokban a szituációkban tud yardokat hozni amiben Foles nem (futással), és amiből Kelly rendszerében meccsenként 8-10 simán lenne. Félreértés ne essék én nem vitatom Foles teljesítményét. Tavaly óta nagyot fejlődött, jól játszott. Engem az a rész érdekel ebből az egészből igazán, hogy Kelly kitart e mellette hosszabb távon, vagy egy a rendszerbe sokkal inkább beleillő, gyors irányítót hoz a nyakára, vagy idén vagy jövőre.Shawn84

"Yeah!"
xD
több mint 11 éve
Aki Folest fikázza és jobb irányítónak tartja Luckot és/vagy Wilsont, remélem látta a meccseket. Luck egy darab szart nem ért (bár nagyon bevállalós és nagyon bátor, nem gm QB volt tegnap is), Wilson meg szintén semmi extrát nem tudott nyújtani, csak éppen a védelme képes volt 15 (de inkább 8) ponton tartani a NO offense-t. Gondolom most jönni fognak a kommentek, hogy esett az eső, de akkor is egy kalap szar volt tegnap mind a két ember.AttisWilsonnál nem az eső ami a lényeg hanem hogy ő pont azokban a szituációkban tud yardokat hozni amiben Foles nem (futással), és amiből Kelly rendszerében meccsenként 8-10 simán lenne. Félreértés ne essék én nem vitatom Foles teljesítményét. Tavaly óta nagyot fejlődött, jól játszott. Engem az a rész érdekel ebből az egészből igazán, hogy Kelly kitart e mellette hosszabb távon, vagy egy a rendszerbe sokkal inkább beleillő, gyors irányítót hoz a nyakára, vagy idén vagy jövőre.
több mint 11 éve
Aki Folest fikázza és jobb irányítónak tartja Luckot és/vagy Wilsont, remélem látta a meccseket. Luck egy darab szart nem ért (bár nagyon bevállalós és nagyon bátor, nem gm QB volt tegnap is), Wilson meg szintén semmi extrát nem tudott nyújtani, csak éppen a védelme képes volt 15 (de inkább 8) ponton tartani a NO offense-t. Gondolom most jönni fognak a kommentek, hogy esett az eső, de akkor is egy kalap szar volt tegnap mind a két ember.AttisMint ahogy Brees is egy rakat szar volt, még sem egy meccs alapján ítéljük meg 😀
több mint 11 éve
Aki Folest fikázza és jobb irányítónak tartja Luckot és/vagy Wilsont, remélem látta a meccseket. Luck egy darab szart nem ért (bár nagyon bevállalós és nagyon bátor, nem gm QB volt tegnap is), Wilson meg szintén semmi extrát nem tudott nyújtani, csak éppen a védelme képes volt 15 (de inkább 8) ponton tartani a NO offense-t. Gondolom most jönni fognak a kommentek, hogy esett az eső, de akkor is egy kalap szar volt tegnap mind a két ember.
több mint 11 éve
Feltörték DeSean lakását. 250ezer dollárt és 125ezer dollár értékben vittek ékszereket valamint két 9mm-est is: www.philly.com/philly/hp/news_update/239774941.htmlJah és így, hogy kiesett a Colts, Foles megy a Pro Bowl-ra.
több mint 11 éve
Reméljük, hogy ez nem csak duma (jó Folesnál biztos h nem 😀 ) és a pályán is látni fogjuk a javulást:www.philly.com/philly/sports/eagles/20140111_Foles_goes_right_back_to_work.html
"I don't look at this season as, I did good. I got a lot of stuff to work on. I got to do a lot better. We didn't win the last game, and a lot of that goes onto the quarterback."
Futásain is akar dolgozni 😀
"Maybe last year, it was 5 to 10 yards," he said. "Maybe next year, it's 15 to 20."
több mint 11 éve
maradjunk annyiban hogy ennél a bőven minuszos sacknél az is jobb lett volna ha kidobja oldalra valamelyik elkapó felé... legalább bement volna a FG. 😀eaglesmcnabbjó hát persze ennek tükrében, hogy tudjuk, hogy Henery kihagyta alap h ki kellett volna dobnia egyből a snap után vagy letérdelnie 😀
De azért Henerynél ez is túlontúl optimista kijelentés. 😛
több mint 11 éve
Komlyan nem értelek benneteket. 😀 Donovant pont azért szidtuk mert 3&10nél adott egy 7 yardos passzt. Foles itt ráment a 1st downra, ami az 5 yardoson van, de Ertzet és Coppert is leszedték a hosszú routon.maradjunk annyiban hogy ennél a bőven minuszos sacknél az is jobb lett volna ha kidobja oldalra valamelyik elkapó felé... legalább bement volna a FG. 😀
Bébé
egyébként ennél a playnél egyértelműen látszik, hogy bizony az ALL-pro Mathisnél és Petersnél is vannak gondok. Igaz az sem feladat hogy 20 mp-ig tartsuk az ellent, mert az lehetetlen
a meccs meg Kellyn ment el, ha a RZ-ban passzot hív Toddra meglett volna a meccs, így meg buktuk a 4.-et is. 😀
továbbá a sima FG-os szitunál nekimegy 4.-re és bukjuk, amikor meg neki kéne menni akkor nem meri bevállalni, holott tudja hogy Henery úgyis kihagyja 😀 igazából ott ment el a meccs hogy ezután a sack után nem ment neki 4.-re. mert azt mindenki tudta hogy Henery kihagyja. Egyedül az a bohóc hitte el hogy bemehet 😀 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Azt nem értem, hogy azzal véded itt, hogy hát nagy playt keresett. Akkor miért néz először DeSeanra, majd Avantra, majd vissza DeSeanra, amikor tudja jól, hogy mindketten rövid routot futnak. Ha nagy playt akarok, akkor nem a közelieket bámulom meg először. Persze lehet úgy ítéli meg, hogy nincs hosszú play, de akkor meg nem álldogálok várva a sackre, hanem eldobom a picsába a biztosabb FG-ért.EazzyElőször sztem Ertz-re név a bal oldalra majd jobbra ami egyben DeSean és Cooper is a hosszún, de jó mind1 hagyjuk. 😀 Ez már kicsit nagyon gyerekesnek tűnik. 😀
Sztetek hibázott itt, sztem nem. Full jó zseb volt ami egyszercsak összeomlott.
De jah így hogy Henery kihagyta van ez az egész, szal megint Shawnnak van igaza. 😀
több mint 11 éve
Igen. Hibázott.GreengoOk, akkor gyorsan is egy link. 😀
2008-as re-draft:
www.phillymag.com/birds247/2014/01/11/free-agency-2008-redraft-mcdermott/
DeSean a 8. helyen kimegy a Jax-nél, nekünk meg marad Carl Nicks.
2008as draftunk DeSean-on kívül: Laws, DE Bryan Smith, OL Mike McGlynn, safety Quintin Demps, CB Jack Ikegwuonu and OL Mike Gibson.
Hát jah nem ez volt a legjobb. 😀
több mint 11 éve
Hibázott. Azt nem értem, hogy azzal véded itt, hogy hát nagy playt keresett. Akkor miért néz először DeSeanra, majd Avantra, majd vissza DeSeanra, amikor tudja jól, hogy mindketten rövid routot futnak. Ha nagy playt akarok, akkor nem a közelieket bámulom meg először. Persze lehet úgy ítéli meg, hogy nincs hosszú play, de akkor meg nem álldogálok várva a sackre, hanem eldobom a picsába a biztosabb FG-ért.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Igen. Hibázott.Sztem senki sem akarja a nyakába varni a vereséget...nem is értem miről beszélsz. 😊Én csak erről a playről beszéltem/beszélek. Shawn hozta fel h Heneryn ment el a meccs. 😛
Ez a gif csak egy példa a sok millióból. Nem akarja senki ekézni tovább Folest...ezek a felvételek önmagukért beszélnek...Greengo
Akkor szerinted ebben a playben hibázott Foles?
Csak egy igen vagy nem nekem bőven elég, mert én is leírtam minden érvemet, meg sztem Te is, szóval fölösleges tovább vitáznunk ezen. Meg nem akarok kötekedőbe átmenni. 😀Bébé
A francba. 😀 Meg is indoklom miért.
Szval ha tényleg egy kritikus harmadik volt akkor az persze érthető, hogy rá akart menni a first downra, de mint minden ilyen szitunál arra is kell törekedni, hogy ha nem is jön be az első opció(first down vmelyik mélységi elkapónak) akkor törekedjen arra, hogy a kickert a lehető legjobb helyzetbe hozza. erre lett vna lehetősége és elbénázta. Remélem jövőre jobb lesz az ilyen szituknál és megtanulja a kellő sorrendben lepásztázni az előtte álló területet. : )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Sztem senki sem akarja a nyakába varni a vereséget...nem is értem miről beszélsz. 😊Én csak erről a playről beszéltem/beszélek. Shawn hozta fel h Heneryn ment el a meccs. 😛
Ez a gif csak egy példa a sok millióból. Nem akarja senki ekézni tovább Folest...ezek a felvételek önmagukért beszélnek...Greengo
Akkor szerinted ebben a playben hibázott Foles?
Csak egy igen vagy nem nekem bőven elég, mert én is leírtam minden érvemet, meg sztem Te is, szóval fölösleges tovább vitáznunk ezen. Meg nem akarok kötekedőbe átmenni. 😀
több mint 11 éve
Sztem senki sem akarja a nyakába varni a vereséget...nem is értem miről beszélsz. 😊Amúgy nem kell túllihegni. Heneryn ment el a meccs és ennyi.Shawn84Csak zavar ha Foles nyakába varrnak olyat ami nem az Ő hibája. Ő is hibázott mert vmi varázslatos módon biztos kihozhatott volna 1st downt belőle (ami szinte már TD). De előbb volt ez Chip, Peters, Mathis hibája mint az övé.
Valamint azért a Szentek is szépen leszedtek mindenkit meg jók voltak.Bébé
Ez a gif csak egy példa a sok millióból. Nem akarja senki ekézni tovább Folest...ezek a felvételek önmagukért beszélnek...

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Amúgy nem kell túllihegni. Heneryn ment el a meccs és ennyi.Shawn84Csak zavar ha Foles nyakába varrnak olyat ami nem az Ő hibája. Ő is hibázott mert vmi varázslatos módon biztos kihozhatott volna 1st downt belőle (ami szinte már TD). De előbb volt ez Chip, Peters, Mathis hibája mint az övé.
Valamint azért a Szentek is szépen leszedtek mindenkit meg jók voltak.