BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Kelly gyorsan visszamenne NCAA be.ano92
ezt fél évig még biztos nem teheti meg, mert 2012 decemberében 18 hónapos "show cause" büntetést kapottbaggio
az úgy mit jelent? Lusta vagyok guglizni 😀

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Amúgy gondolj bele. Eli Manning hogy illene bele Kelly rendszerébe 😀😀😀 a rettentő jó döntéshozó képességeivel. Meg a labdaeladó fétisével. Kelly gyorsan visszamenne NCAA be.ano92
Jó hát Eli egyik NFL-es rendszerbe se illik bele. 😛 😀Bébé
Ennek ellenére lehúzzák a gyűrűk a nyezege ujjait 😊 Az élet igazságtalan 😊
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 423 — no es importante
Kelly gyorsan visszamenne NCAA be.ano92
ezt fél évig még biztos nem teheti meg, mert 2012 decemberében 18 hónapos "show-cause" büntetést kapott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jah, láttuk mennyire megérte felmenni Barkley-ért 😀 Akkor se értettem, most sem.Eazzy
És a 3. kör végére akartunk felmenni érte, csak nem találtunk trade-partnert, így jött a másnapi feltrade a 4/1-es helyre.
Ez is mutatja azt, hogy a döntéshozó képesség, a pontosság, csúnyán fogalmazva a fejben ott levés, fontosabb, mint a mobilitás.
Pl. sztem Foles inkább beleillik Kelly rendszerébe, mint Vick. Mert Vick jah le tudja futni 4,5 körül a 40 yardot, de a zsebet nem érzi, szereti eladni a labádt és nem tud gyorsan jó döntést hozni.Bébé
Szerintem még húzzuk be Falest is idén és teljes lesz a csapat 😛
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Amúgy gondolj bele. Eli Manning hogy illene bele Kelly rendszerébe 😀😀😀 a rettentő jó döntéshozó képességeivel. Meg a labdaeladó fétisével. Kelly gyorsan visszamenne NCAA be.ano92
Jó hát Eli egyik NFL-es rendszerbe se illik bele. 😛 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Jah, láttuk mennyire megérte felmenni Barkley-ért 😀 Akkor se értettem, most sem.Eazzy
És a 3. kör végére akartunk felmenni érte, csak nem találtunk trade-partnert, így jött a másnapi feltrade a 4/1-es helyre.
Ez is mutatja azt, hogy a döntéshozó képesség, a pontosság, csúnyán fogalmazva a fejben ott levés, fontosabb, mint a mobilitás.
Pl. sztem Foles inkább beleillik Kelly rendszerébe, mint Vick. Mert Vick jah le tudja futni 4,5 körül a 40 yardot, de a zsebet nem érzi, szereti eladni a labádt és nem tud gyorsan jó döntést hozni.Bébé
Azzal vitatkoznék, hogy szereti eladni a labdát, hiszen mindig olyan kis búskomor a fejecskéje mikor Intet dob xD

Amúgy gondolj bele. Eli Manning hogy illene bele Kelly rendszerébe 😀😀😀 a rettentő jó döntéshozó képességeivel. Meg a labdaeladó fétisével. Kelly gyorsan visszamenne NCAA be.

több mint 11 éve
Pl. sztem Foles inkább beleillik Kelly rendszerébe, mint Vick. Mert Vick jah le tudja futni 4,5 körül a 40 yardot, de a zsebet nem érzi, szereti eladni a labádt és nem tud gyorsan jó döntést hozni.
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Future HoF player.ano92
(a CFL-ben :p 😀 )

több mint 11 éve
Future HoF player.

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Janek, te másodállásban nem kc szurker vagy? 😀 alázás helyett szoros meccsen győzelem ide 😀ano92
de
azért vannak a döntőben.

több mint 11 éve
Janek, te másodállásban nem kc szurker vagy? 😀 alázás helyett szoros meccsen győzelem ide 😀

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Jah, láttuk mennyire megérte felmenni Barkley-ért 😀 Akkor se értettem, most sem.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
pl.

Én csak jeleztem nincs olyan,hogy idén leszarom mi lesz majd jövőre behúzom a fr qb-t.

Adott a helyzet van egy Foles aki nem systemfitt tudjuk de mégis jó(Kelly miatt vagy a sors miatt ),fa qb nincs drafton hátul vagyunk.
Mást várni botorság szerintem sem mint azt,hogy a teljes nyarat rá építjük.
Hozunk egy fasza WR-t meg megtartjuk Maclint és Coopert .

a csoportot megnyerjük,Div roundban ütjük a Lionst aztán a hoxot nagy csatában,az sb-n meg simán alázzuk a kc-t.

Na iszom még egy söritalt

több mint 11 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Szerintem Foles irányába most van akkora bizalom, hogy ő fog kezdeni jövőre és nem úgy indulunk idén még neki a draftnak, hogy mindenképp kezdő QB kell. Aztán a többi meg akkor fog eldőlni, hogy ez miképpen alakul. Tavalyi esetet tudom felhozni, hogy Barkley annyira elől volt a boardunkon, hogy azon a ponton megérte felmenni érte és elvinni. Szerintem idén is hasonló a forgatókönyv, hogy nyilván nem fogunk kipakolni mindent senkiért, annál jobbnak tartják Kellyék Folest, de ha lőtávon belül van valaki, akiben Kelly lát elég fantáziát, akkor rá fogunk repülni.
több mint 11 éve
Én amúgy még most bedobnám Folest, meg pár picket egy Manzielért pl. És akkor nem kell arra várni, hogy jövőre megtudjuk, hogy Foles tényleg egy szar és a futójáték bevisz minket a PO ba. Mert akkor már Niki sem fog érni semmit, és újat sem tudunk hozni. Akkor aztán lehet reménykedni hogy ÓÓÓÓÓ BARKLEY te isten TÁMADJ FEL HAMVAIDBÓL SZÜLESS ÚJJÁ AZ NFLBEN.ano92
Azt mondják h a következő évi QB-class jobb lesz/jobbnak tűnik, mint a mostani.

Manziel meg egy másik nagyon jó téma, amiről majd rengeteget fogunk beszélgetni. 😀Bébé
Manzielt vagy szeretik, vagy utálják. Ennyi 😀 lesz még flamewar 😀ano92
Én olyan szinten utálom, hogy többé nem néznék eagles meccset az biztos. Én azt mondom hogy ha Kelly már idén direktbe rámegy erre a Qb dologra akkor reális esély van Boyd behúzására, aki egy jó prospect lehet számunkra.De most érdemesebb az ilyen dolgot a jövő évi draftra bízni. Lesz legalább 3-4 jó opció Qb poszton. Aztán hogy ki marad 1/32-re az majd kiderül 😊 Lehet hogy Foles mindenkinek bizonyítani fog és akkor csak egy használható backupot akarunk majd igazolni.
több mint 11 éve
Én amúgy még most bedobnám Folest, meg pár picket egy Manzielért pl. És akkor nem kell arra várni, hogy jövőre megtudjuk, hogy Foles tényleg egy szar és a futójáték bevisz minket a PO ba. Mert akkor már Niki sem fog érni semmit, és újat sem tudunk hozni. Akkor aztán lehet reménykedni hogy ÓÓÓÓÓ BARKLEY te isten TÁMADJ FEL HAMVAIDBÓL SZÜLESS ÚJJÁ AZ NFLBEN.ano92

Manziel meg egy másik nagyon jó téma, amiről majd rengeteget fogunk beszélgetni. 😀Bébé
Manzielt vagy szeretik, vagy utálják. Ennyi 😀 lesz még flamewar 😀

több mint 11 éve

Manziel meg egy másik nagyon jó téma, amiről majd rengeteget fogunk beszélgetni. 😀
több mint 11 éve
Én amúgy még most bedobnám Folest, meg pár picket egy Manzielért pl. És akkor nem kell arra várni, hogy jövőre megtudjuk, hogy Foles tényleg egy szar és a futójáték bevisz minket a PO ba. Mert akkor már Niki sem fog érni semmit, és újat sem tudunk hozni. Akkor aztán lehet reménykedni hogy ÓÓÓÓÓ BARKLEY te isten TÁMADJ FEL HAMVAIDBÓL SZÜLESS ÚJJÁ AZ NFLBEN.

több mint 11 éve
Mondjuk tudjatok mit kernek egy 1/2 ert ha nekunk van egy 1/2x?
Borzasztó sokat es nagyon ritkán valosul meg.
Aztán mi van ha a első 3 csapat is QB needes akkor mi a fa..ert cserélne...
PlJanek
1/x,2/x,3/x plus ha Foles hoz egy hasonló "gm" QB szintet, akkor nem feltétlen fog ott az 1/1,1/2,1/3 rizikózni egy újonccal. Ha kaphat egy stabil bár nem kiemelkedő QB-t. Véleményem szerint. Aztán hogy ennyi megérné e nekünk fingom sincs. Tényleg kicsit olyan a helyzet mint tavaly a Ravensnél. Mindenki tudta, de ha akartak volna sem hoznak jobbat xD

több mint 11 éve
Peters nem megy a Pro Bowlra, de Shady ott lesz.

Ha jól néztem, akkor úgy van, hogy ha csak nem Colt-49ers SB lesz, akkor Foles is bekerül a keretbe. Bár hülyeség, hogy így is ott lesz az életrajzán, hogy Pro Bowl-os volt, de legalább megismer pár új embert és láthatjuk másik rendszerben és talán ebből is nagy következtetést tudunk levonni, hogy franchise QB-e vagy sem.
több mint 11 éve
Mondjuk tudjatok mit kernek egy 1/2 ert ha nekunk van egy 1/2x?
Borzasztó sokat es nagyon ritkán valosul meg.
Aztán mi van ha a első 3 csapat is QB needes akkor mi a fa..ert cserélne...
Pl

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Ahhoz mit szóltok, hogy a jövő évet megadni Foles-nak, és teljesítménytől függően Mariota?
Annyit sztem mindenképp megérdemel Foles, hogy 1 évet kapjon, sztem nem reménytelen, és bizonyítani fog. Max. hozni mögé egy 3.-4. körös Kelly-féle QB-t.

Ha pedig Foles nem fejlődik, és nem tud kiemelkedőt hozni, akkor feltrade Mariotáért.Hulkeinstein
Leegyszerűsítve nagyjából én is így képzelem a dolgot, mondjuk ez függ majd sztem attól is h mennyit kell majd feltradelni Mariotáért. Bár ha róla van szó lehet Kelly nem fog tökölni.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Ahhoz mit szóltok, hogy a jövő évet megadni Foles-nak, és teljesítménytől függően Mariota?
Annyit sztem mindenképp megérdemel Foles, hogy 1 évet kapjon, sztem nem reménytelen, és bizonyítani fog. Max. hozni mögé egy 3.-4. körös Kelly-féle QB-t.

Ha pedig Foles nem fejlődik, és nem tud kiemelkedőt hozni, akkor feltrade Mariotáért.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
boccs hogy mertem következtetéseket levonni az olyan kommentekből mint hogy Foles sose lesz Franchise QB ezért meg azért .... Ez akkor volt leginkább amikor vesztettünk valaki ellen - melyből azt a következtetés vontam le , hogy mindenkinek hatalmas elvárásai vannak .Petikievak01
szövegértés 1-es...
Azt mondtuk hogy Foles még nem franchise QB, ami igaz, és ha nem változtat a mentalitáson nem is lesz az. Brian Westbrook kifejtette nagy vonalakban mire is gondolok( a videóban B-Westnek szólította a műsorvezető, ha véletlen nem tudnád kiről van szó).
Továbbá ahogy a tizit hibázó úr leírta fentebb: Kellynek kurva széles a repertoárja, de foles-szal nem tudja kiaknázni az összes lehetőséget. Ehhez sem kell agysebésznek lenni. Kérdés hogy megelégeli-e ezt a helyzetet vagy sem. Bár igazából nem kérdés.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
...előrelépés a támadójátékunkban...Greengo
Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen? 😀dD