Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
"On the Jackson "miss" I can't be too upset that he took what he considered to be a sure thing with Celek one-on-one against a linebacker (and if he hadn't blatantly interfered, would have been a nice pick-up). He never even got to Jackson because that was his next read. If he waits for Jackson, then you miss Celek. It's not like Jackson was running free, although he certainly has one step. "Nyilván a Celek-Avantos elnézés a fájóbb, de hát nem látta. Nem az van, hogy nem tudja odadobni vagy vmi. Szal sztem kisebb hiba nem észrevenni egy full üres elkapót (és azért ne állítsuk be úgy, mintha Foles-nál ez kirívóan sokszor fordulna elő), mintha nem tudja bedobni szűk helyekre. (láthattuk azért Foles be tudta varázsolni pár durva helyre a labdát). Mert utóbbira soha nem is leszel képes ha első éveidben nem megy az NFL-ben, az előbbi pedig hát bakker most pont így alakult. Ami persze ettől még rohadt idegesítő.
Valamint akkor szidjuk már Shadyt is, hogy nem vette észre a lyukakat és tök szarul futott, sztem Ő se franchise-RB, tradeljük el és hozzunk első körben egy futót.
Jah bár most látom, hogy ebben inkább a fal rossz blokkjait emelik ki. Akkor erről semmi. 😀
több mint 11 éve
Nem védeni akarom Se Folest se a falat, de ilyen összeállításokat bármelyik falról, és bármelyik irányítóról lehetne összeállítani. Nyilván minél kevesebb iylen van annál jobb, de még Rodgers, akit a legjobb QB-nak tartok is csinált ilyeneket a 49ers ellen, hogy nem vette észre a teljesen üresen álló receivert.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Teljesen egyetértek Bébé-vel. Ez 2 hiba Folestól, de minden egyes irányítónál találunk ilyet. Nem olyan egyszerű pár mp alatt végigmenni az összes célponton és észrevenni azt az 1-2 pillanatot amikor megjátszható a célpont.Ezt mindenkinek érdemes elolvasni, erről jártattam a számat, hogy hetven perce van Folesnak, és nem tudja megtalálni az üres embert:Igen hagyott bent nagy playeket amikből haladhattunk volna vagy Jackson esetében TD.
www.phillymag.com/birds247/2014/01/09/22-eagles-offense-stalled/
Ha igénylitek, akkor fordítom is, de a képek alapján is egyértelmű.Eazzy
2. éves QB, tanulni fog. Ha meg nem akkor az 2014-es szezonban reméljük kiderül.
De megnyugtatlak fog Ő még nem észrevenni üres WR-eket, szal emiatt ne idegeskedj. 😀
Komment:
"Ya, Foles missed some throws. It happens. It's easy to bring up the one time that Jackson got open and Foles didn't go there; most of the game, he was blanketed and Foles had understandably turned away from that match-up. How about showing the more representative part of the game where DJax couldn't get separation from a solid but certainly non-pro-bowl corner? "
DeSean hol volt, amíg nem jött be a csereCB?
Emlékszem McNabbet és Vick-et is hányszor szidtuk h nem tudta oldalra kipasszolni Westbrooknak, Shadynek amikor full üresek voltak. És erre van példa Folesnál is.
De sztem ilyen van másoknál is.
Pl Brees 2 intije ellenünk az mi volt? Túldobja aztán meg egyenesen bele Ryans kezébe? Full amatőr hiba, nem franchise QB.
Csak az kívánom, hogy 2014-ben dőljön el, hogy Folese a QB-nk a következő 7-8 évre.
2010-ben is ezt kértem, hogy kapjunk választ Kolb-ra. Ott elég gyorsan megkaptuk. 😀
Remélem Foles esetében is ki fog derülni.Bébé
Most nem tudom megkeresni, de volt egy hasonló elemzés szintén a Saints meccsről, hogy igen, Foles túl sokáig tartotta a labdát néhány esetben és nem találta meg néha az üres elkapót, de cserébe a RZ efficiency kiváló, ami nagyon nagy részben neki köszönhető.
Fejldőnie kell még és remélhetőleg fog is, de első playoff meccsén úgy ment le a pályáról hogy 24 pontot feltett az O a táblára és vezettünk, ami önmagában is nagy szó. Utólag nézve könnyű, de kíváncsi lettem volna mi történik ha Cary inkább hagyja Sprolest, aki TD-re visszaviszi, de marad az órán 5 p Foles-nak hogy megnyerje a meccset...
több mint 11 éve
Amúgy DeSean play-re ha jól emlékszem úgy volt, hogy nem full simán elszakadt, hanem a védő taszajtott rajta egyet, kiment egy kicsit oldalra és akkor gyorsult be, majd rázta le. Szóval nagy esély volt rá, hogy nem fogja tudni lerázni magáról. Ha az első read volt DeSean, akkor nem csoda h Foles nem dobta oda és úgy gondolta h nem tud elszakadni. Sajnos nincs meg a meccs meg gif-et se találok, de azt hiszem így volt.
Vki akinek megvan a meccs nézze meg aztán írja be, hogy jól emlékszem-e vagy sem. 😀
több mint 11 éve
Ezt mindenkinek érdemes elolvasni, erről jártattam a számat, hogy hetven perce van Folesnak, és nem tudja megtalálni az üres embert:Igen hagyott bent nagy playeket amikből haladhattunk volna vagy Jackson esetében TD.
www.phillymag.com/birds247/2014/01/09/22-eagles-offense-stalled/
Ha igénylitek, akkor fordítom is, de a képek alapján is egyértelmű.Eazzy
2. éves QB, tanulni fog. Ha meg nem akkor az 2014-es szezonban reméljük kiderül.
De megnyugtatlak fog Ő még nem észrevenni üres WR-eket, szal emiatt ne idegeskedj. 😀
Komment:
"Ya, Foles missed some throws. It happens. It's easy to bring up the one time that Jackson got open and Foles didn't go there; most of the game, he was blanketed and Foles had understandably turned away from that match-up. How about showing the more representative part of the game where DJax couldn't get separation from a solid but certainly non-pro-bowl corner? "
DeSean hol volt, amíg nem jött be a csereCB?
Emlékszem McNabbet és Vick-et is hányszor szidtuk h nem tudta oldalra kipasszolni Westbrooknak, Shadynek amikor full üresek voltak. És erre van példa Folesnál is.
De sztem ilyen van másoknál is.
Pl Brees 2 intije ellenünk az mi volt? Túldobja aztán meg egyenesen bele Ryans kezébe? Full amatőr hiba, nem franchise QB.
Csak az kívánom, hogy 2014-ben dőljön el, hogy Folese a QB-nk a következő 7-8 évre.
2010-ben is ezt kértem, hogy kapjunk választ Kolb-ra. Ott elég gyorsan megkaptuk. 😀
Remélem Foles esetében is ki fog derülni.
több mint 11 éve
Ezt mindenkinek érdemes elolvasni, erről jártattam a számat, hogy hetven perce van Folesnak, és nem tudja megtalálni az üres embert:www.phillymag.com/birds247/2014/01/09/22-eagles-offense-stalled/
Az is látszik, hogy az allpro és isten falunk is tud futásnál orbitálisat hibázni.
Ha igénylitek, akkor fordítom is, de a képek alapján is egyértelmű.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Én idén még semmiképp nem fizetnék túl senkit. Annyira nincs még rajtunk a na most már akkor SB run, mert 1-2 ember hiányzik, akiket túl is fizetünk ezért. Semmi értelme. Jöhet safety, de drágáért nem látom miért, amikor drafton is hozhatunk kb ahol csak kedvünk tartja, plusz ott van Wolff is.Az a nagyon jó, hogy most kifejezetten lehet BPA-zni. Nem tudok olyan posztot mondani, ahol nagyon néznék, hogy nah minek hoztuk őt ide. Persze azért kell valamelyest priorizálni posztokat, de ezt nyilván nálam ezerszer jobban tudják Rosemanék.
több mint 11 éve
Közben meg Gruden lett a Redskins HC-je. Garrett és Coughlin is maradt. Előreláthatólag olyan hűde kiugró nagy javulás egyik csapatnál se lesz, ami azért jó hír.
De nyilván RGIII-től és Eli-tól sok fog függni.
Vki szerint Kelly nem volt vmi nagy szám első évében:
www.phillymag.com/birds247/2014/01/09/keyshawn-kelly-fell-short-expectations/
Molk-nak (újonnan igazolt centerünk) nem kicsi arca van 😀
www.phillymag.com/birds247/2014/01/09/eagles-sign-c-molk-futures-contract/#more-2016591
2012-es draft előtt: “The fact they could consider any center better than me is pretty stupid,”
Végül 7. körben kelt el. 😀 Igaz a bowl meccsén megsérült a lába és műteni is kellett így a combine-on se tudott minden feladatban részt venni. De fekvenyomást csinált és Poe mögött Ő végzett a második helyen 41 kinyomással.
2011-ben megnyerte a legjobb centernek járó díjat is a BigTenben. (Igaz nem ez a legerősebb divízió. 😀 ) Előtte 2008-ban A.Q. Shipley nyerte meg centerként. Ugye Ő is volt nálunk 2 évig de nem futott be vmi nagy karriert mindeddig. És mííí meglepő Ő is 7. körös pick volt. 😀
több mint 11 éve
Herremans fizetése egy átlag T fizetés, akkor kapta amikor átmozgatták RT-re. Mathis fizetése még magasabb, de Mathis játékszínvonala is magasabb véleményem szerint, plusz ő 29 éves kora előtt alig játszott, nem volt olyan terhelés alatt a teste.Fontos kérdés lesz, hogy kik fognak távozni a nagy fizetésű veteránok közül: Trent Cole, Herremans, Avant, Ryans, Celek. Igazából egyiket se szeretném ha elmenne, de egyik se éri meg igazán a fizetését, szóval jó lenne vmi átstruktúráláson gondolkodni.LOL.
Cooltiszo
herremans fizetése 4,2M 5,2M 5,2M ez átlag 4.86M
mathis pl 6M, 6,5M 7M-t keres ami évi 6,5M.
na most ez alapján nem értem miért olyan kirívóan magas toddnak. Főleg ha megnézzük hogy Cary vagy Barwin mennyit keresnek.
Reálisan nézve Trent Cole az akinél érdemes forszírozni, nagyon esetleg Celek.
Avantnak is magas a fizuja, de neki meg csak 1 éve van hátra nem tudom ott lehet-e strukturálgatni.eaglesmcnabb
Kirívóan egyiknek sem magas a fizuja az említettek közül, de ár/érték arányban szerintem igen.
A CB prémium poszt, nem igazán hasonlítanám össze G fizuval. Cary sokat keres, amire valamilyen szinten nem szolgál rá, de ő sztem tipikusan még kb 1-2. éves megoldás, tuti jön valaki fiatal alá fejlődni. És a ligában az átlagos cornerek fizetése is hasonló szinten van.
Nagyon remélem, hogy Celeket át lehet struktúrálni, mert példaértékű játékos, csak 4 M-ért nem feltétlen kell amikor remélhetőleg Ertz átveszi az elsőszámú TE szerepet. Viszont sok TE-et használunk, mind a kettőnek meglennének a szükséges snapjei. (Casey szerintem tuti megy, vagy átstruktúrálják őt is).
Szerencsére a cap-el jól állunk, tehát az összes említett játékos jelenlegi fizujával is teljesen jól elvagyunk, csak nem árt egy folyamatos előre gondolkodás.
több mint 11 éve
G posztra azért az szép fizetés de ugye az elitet meg is kell fizetni...
több mint 11 éve
Fontos kérdés lesz, hogy kik fognak távozni a nagy fizetésű veteránok közül: Trent Cole, Herremans, Avant, Ryans, Celek. Igazából egyiket se szeretném ha elmenne, de egyik se éri meg igazán a fizetését, szóval jó lenne vmi átstruktúráláson gondolkodni.LOL.
Cooltiszo
herremans fizetése 4,2M 5,2M 5,2M ez átlag 4.86M
mathis pl 6M, 6,5M 7M-t keres ami évi 6,5M.
na most ez alapján nem értem miért olyan kirívóan magas toddnak. Főleg ha megnézzük hogy Cary vagy Barwin mennyit keresnek.
Reálisan nézve Trent Cole az akinél érdemes forszírozni, nagyon esetleg Celek.
Avantnak is magas a fizuja, de neki meg csak 1 éve van hátra nem tudom ott lehet-e strukturálgatni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Érdekes kis offseason elé nézünk idén is (mikor nem mondjuk... 😊) Roseman szavaiból eléggé azt érezni, hogy tanult sokat Banner mellett, de próbálja az utolsó Reid évek hibáit elhagyni, ami papíron nagyon pozitív és tavaly sikerült is tökéletesen betartaniuk.
Roseman véleménye:
- Hiba volt anno elengedni Dawkinst, azóta is keresik az utódját, de valószínűleg ez sose fog bekövetkezni mint egyedülálló játékos volt ----> ebből én azt a következtetést vonom le, hogy prémium pozíciónak tartják a safety-t, ezért ha valahova jöhet "impact" FA, az talán ide érkezhet, DE csak akkor ha tényleg fiatal és a csapatba tökéletesen illő játékost találunk. Nem tudom Ward vagy Byrd bele illenek-e a tervekbe (a Buffalo-i hisztiből sok mindent nem vonnék le, anno Peters nem is edzett kb a Billsnél, itt pedig példamutató).
FA:
Egyértelmű célnak fogja tekinteni a FO szerintem a need posztok megoldását, de nem túlfizett játékosok által. Nyilván szimbiózisban fog működni az FA és draft, ha látunk olyan prospectet, akit szeretnénk megszerezni, akkor nem valószínű hogy sok pénzt fogunk azért a posztért fizetni FA, bár ez idén nehezebben megoldható lesz mint tavaly (1/4 re tudták hogy 1 tackle bent lesz a top 3-ból).
Akiért sok pénzt is kiadnék FA piacon: Orakpo és Ward/Byrd. Mindkettő prémium pozíció nálam, de csak azért nem hoznék el valakit mert ő a legjobb a piacon, csak ha ide a legjobb.
Fontos kérdés lesz, hogy kik fognak távozni a nagy fizetésű veteránok közül: Trent Cole, Herremans, Avant, Ryans, Celek. Igazából egyiket se szeretném ha elmenne, de egyik se éri meg igazán a fizetését, szóval jó lenne vmi átstruktúráláson gondolkodni.
Draft:
Nagyon messze van, de ha maradunk a 20. pick környékén akkor nem csodálkoznék egy O húzáson, ha ott lesz BPA játékos. Amivel vitatkozni se tudnék, hiszen BPA-t kell húzni, a legtehetségesebb és a csapat által a poszttal szemben támasztott elvárásoknak leginkább megfelelő játékost kell húzni, vagy pedig fel/le tradelni egy adott poziban számunkra BPA játékosért.
több mint 11 éve
Számokról most kár beszélni...Jóhogy hisztizett. Közölte időben hogy semmiképpen nem akar tovább Buffaloban játszani. A szerződése lejárt. Erre tagelték. te nem lettél volna ideges?
Ward fiatalabb +Byrd ugye hisztizett is...Janek
több mint 11 éve
Számokról most kár beszélni...Ward fiatalabb +Byrd ugye hisztizett is...
több mint 11 éve
CB elég lenne drafton 2-3 körben, én Fullert hoznám. FAról Safety kéne, vagy 1. körben valaki.
több mint 11 éve
Az olcsóság most szerintem nem annyira fontos szempont, mivel bőven telik rá, és olyan poszton játszik ami évek óta nem megoldott. Évi 8-9 milliót simán megér.Szeretem csak ő drágább lenne.FA előtt kár mockolni 😊Byrdöt nem szereted vagy mi? Én Ward helyett bármikor őt választanám inkább.Shawn84
Nézzük én kiket szeretnék:
T.J Ward S idén nagyon jó volt kérdés mi lesz az ára és szeretné e a barnákat elhagyni?
Esetleg Whitner is megteszi.
szentségtörés de:
Brian Orakpo OLB sérülés utáni szezonjában megmutatta,hogy elit közeli passrusher.
Vontae Davis CBez mondjuk elég valószínűtlen hogy elengedi a colts...de ha mégis rohadt sokat fog kapni valahol...
Swartz G kell egy jó G is ő az és nem is drága.
Steven Hauschka K no comment....
ha ebből 2 itt köt ki már jó 😊Janek
kezdő CB ebben lehet valami ...
Swartz a KC be is cserének ment... fiatalJanek
több mint 11 éve
Szeretem csak ő drágább lenne.FA előtt kár mockolni 😊Byrdöt nem szereted vagy mi? Én Ward helyett bármikor őt választanám inkább.Shawn84
T.J Ward S idén nagyon jó volt kérdés mi lesz az ára és szeretné e a barnákat elhagyni?
szentségtörés de:
Brian Orakpo OLB sérülés utáni szezonjában megmutatta,hogy elit közeli passrusher.
Vontae Davis CBez mondjuk elég valószínűtlen hogy elengedi a colts...de ha mégis rohadt sokat fog kapni valahol...
kezdő CB ebben lehet valami ...
Swartz a KC be is cserének ment... fiatal
több mint 11 éve
Vontae Davis CBez mondjuk elég valószínűtlen hogy elengedi a colts...de ha mégis rohadt sokat fog kapni valahol...Kezdő CB-t nem hoznék ide FAról. Mármint aki egyértelműen csak kezdő akar lenni.
Van két jól teljesítő CB-nk, akik kiérdemelték a kezdő csapat tagságát és többen is lenyilatkozták, hogy nagyon jó az összhang meg az öltözői hangulat D# oldalon.
Nem kéne ezt szétbarmolni és sztem ilyen szezon után (mármint amit a Fletcher-Cary kettős nyomott), rossz üzenete lenne a többiek felé, ha idejönne sok pénzért vmi sztár CB.
Ellenben ahogy már korábban is írtam, felőlem akár az első két körben is jöhet CB.
Kezdő potenciállal rendelkező OG nem fog idejönni. Főleg nem olyanok akik most 26-29 évesek és most vannak toppon. Mathis és Herremans mellett a következő két évben csak akkor lenne esélyük a kezdőcsapatba kerülésre ha vmelyikük lesérülne (vagy kibaszott szarok lennének, de hát ez esélytelen 😀 ). Egy Mathis féle veterán igazolás aki később All-Pro lesz azonban jó lenne. 😀 Igaz az úgy lenne stílusos ha júliusban érkezne. 😀
több mint 11 éve
FA előtt kár mockolni 😊Byrdöt nem szereted vagy mi? Én Ward helyett bármikor őt választanám inkább.
szentségtörés de:
több mint 11 éve
FA előtt kár mockolni 😊Nézzük én kiket szeretnék:
szentségtörés de:
ha ebből 2 itt köt ki már jó 😊
több mint 11 éve
Kicsit bűvészkedtem first-pick.com draft oldalon és ez lett belőle:Ennyi safetyből vki csak beválik mentalitás? 😀
MirrMurr
Amúgy egy OL jöhetett volna ,ha vmikor is BPA közeli volt.
ILB-t nem húztam volna a 4. körben. Van abból elég, Goode meg idén talán bizonyította, hogy van benne potenciál és 2-3 meccsre jó.
Többi poszt stimmel, az egyetemi játékosokról pedig majd vmelyik NCAA-okos megmondja, hogy mennyire jók.
több mint 11 éve
Kicsit bűvészkedtem first-pick.com draft oldalon és ez lett belőle:Round 1 Pick 31 (DEN): Justin Gilbert, CB, Oklahoma State (A)
Round 2 Pick 22: Terrence Brooks, FS, Florida State (A-)
Round 2 Pick 31 (DEN): Adrian Hubbard, OLB, Alabama (A)
Round 3 Pick 22: Craig Loston, SS, LSU (A)
Round 3 Pick 31 (DEN): Brandon Coleman, WR, Rutgers (A)
Round 4 Pick 22: A.J. Johnson, ILB, Tennessee (A)
Round 5 Pick 22: Caraun Reid, DT, Princeton (A)
Round 5 Pick 28: Avery Patterson, FS, Oregon (A-)
Round 7 Pick 22: Aaron Murray, QB, Georgia (A)
több mint 11 éve
Én annyival mondanék ellent,hogy nem az Oline a legfontosabb hanem a QB.Nálunk a WR-eknek is kiemeltebben dolga a blokkolás.
De utána mondjuk tény,hogy az Oline minőségén sok múlik.
De ide kell venni a TE posztot is ami az egyik legnehezebb poszt.
Mert ismernie kell a blokkolási sémákat,blokkolni kell,elkapni,routot futni,a futónak segíteni....Janek
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-cheerleadereknel-is-megvan-a-pro-bowl-keret-galeria-2306127Vezetünk egyelőre nem kicsit, szavazzatok, szép a lányunk 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Lazor (QB-edző) megy OC interjúra Miamiba:www.phillymag.com/birds247/2014/01/08/lazor-interviews-dolphins/
Ha HC-nek akarják az ellen nem tehetünk semmit, de ha posztedzőnek vagy OC-nek azt blokkolhatjuk. Az interjúzásra is mi adtunk engedélyt. Ebben benne van az is, hogy tovább/feljebb akar lépni Lazor és ha úgy érzik Ő a megfelelő ember akkor elengedjük illetve az is, hogy nem akar még elmenni, csak tapasztalatot akar szerezni interjúzás terén. Nagyon remélem, hogy csak az utóbbi. (Vagy OC akar lenni, de nem benne látják a jövőt 😀 )
Újabb jó kis vidi:
www.bleedinggreennation.com/2014/1/8/5288638/video-thank-you-philadelphia-eagles-fans