Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát hogy ő se tetszett annyira hogy behúzzuk, aztán nem is örültél neki és most meg jó hogy van 😊 Mondj még Attachouról rosszat, aztán behúzzuk 2. körben és végül All Pro lesz 😊 Egy próbát megér, mint Picksix vedelése 😊Nem azért de Cox is így kezdte, szóval ez lehet jó ómen. Amúgy nekem 3-4-ben nem tűnt vészesnek, de biztos hogy sokat kell még melózni vele, viszont nem csak passrushra használható játékos lesz.Shawn84Mármint hogy?
Cox-al nekem az volt a bajom, hogy nem tartottam Top10/15-ös játékosnak. Szal második körben simán jöhetett volna hozzánk. 😀
De nagyon remélem, hogy jó kis 3-4-es DE lesz belőle.Bébé
több mint 12 éve
Nem azért de Cox is így kezdte, szóval ez lehet jó ómen. Amúgy nekem 3-4-ben nem tűnt vészesnek, de biztos hogy sokat kell még melózni vele, viszont nem csak passrushra használható játékos lesz.Shawn84Mármint hogy?
Cox-al nekem az volt a bajom, hogy nem tartottam Top10/15-ös játékosnak. Szal második körben simán jöhetett volna hozzánk. 😀
De nagyon remélem, hogy jó kis 3-4-es DE lesz belőle.
több mint 12 éve
Attaochu cikk:Nem azért de Cox is így kezdte, szóval ez lehet jó ómen. Amúgy nekem 3-4-ben nem tűnt vészesnek, de biztos hogy sokat kell még melózni vele, viszont nem csak passrushra használható játékos lesz.
www.phillymag.com/birds247/2014/01/23/senior-bowl-diary-attaochu-fit/
Megnéztem a bowl meccsét is (Ole Miss), hát itt se csinált lényegében semmit. Volt egy sack-je amit a futót megverve ért el. Combine-ját még megvárom, hátha villant vmit az atletikus képességeiből, de már 3. kört se áldoznék rá. 😀Bébé
több mint 12 éve
Csakúgy mint tavaly, idén sem tervezünk rossz karakterű játékosokat húzni a drafton:akkor Manziel se jön (szerencsére :p )
www.phillymag.com/birds247/2014/01/23/eagles-wake-call-rocking-boat/
"Right now we have a good culture, and that’s a fun part of it. You want to make sure that you continue that and you don’t bring anybody who’s gonna rock the boat.”
Tavaly ugye mindenki szinte kiváló volt ezen a téren, egyedül Poyer volt a kivétel, akit a 7. körben húztunk be.
És ugye idén elméletileg az OT Seantrel Henderson már le is került a draft boardunkról.Bébé
több mint 12 éve
Attaochu cikk:www.phillymag.com/birds247/2014/01/23/senior-bowl-diary-attaochu-fit/
Megnéztem a bowl meccsét is (Ole Miss), hát itt se csinált lényegében semmit. Volt egy sack-je amit a futót megverve ért el. Combine-ját még megvárom, hátha villant vmit az atletikus képességeiből, de már 3. kört se áldoznék rá. 😀
több mint 12 éve
Csakúgy mint tavaly, idén sem tervezünk rossz karakterű játékosokat húzni a drafton:www.phillymag.com/birds247/2014/01/23/eagles-wake-call-rocking-boat/
"Right now we have a good culture, and that’s a fun part of it. You want to make sure that you continue that and you don’t bring anybody who’s gonna rock the boat.”
Tavaly ugye mindenki szinte kiváló volt ezen a téren, egyedül Poyer volt a kivétel, akit a 7. körben húztunk be.
És ugye idén elméletileg az OT Seantrel Henderson már le is került a draft boardunkról.
több mint 12 éve
Chirs Polk vállműtéten esett át:www.bleedinggreennation.com/2014/1/22/5336350/chris-polk-surgery-eagles-rb-undergoes-successful-shoulder-operation
Még a 6. héten sérült meg a válla a Tampa ellen. Meg ugye neki a draft előtt is voltak gondjai a vállával. Ez volt az egyik fő oka annak, hogy UDFA lett.
több mint 12 éve
Ha jól láttam egyetemen korábban nem volt sérült, meg nem láttam h vhol írták volna h esetleg gimiben szakadt-e már el neki, szal egy ACL szakadás annyira nem durva ma már. Sztem van lehet esélye 6., 7. körben. Lehet inkább biztosra megy egy csapat, minthogy megkockáztassa azt, hogy UDFA-ként nem hozzájuk kerül.Colvin közben a 2. napi edzésen ACL-t szakított, szerencsétlen.BleedingGreenjó kis UDFA prospect lesz.Shawn84
Ha Reid még itt lenne, akkor 100%, hogy behúznánk. 😀 (Ingram, Ikegwuonu)
több mint 12 éve
jó kis UDFA prospect lesz.Colvin közben a 2. napi edzésen ACL-t szakított, szerencsétlen.BleedingGreenHarmadiknak kéne, lenne lehetősége tanulni. De azért van még pár hasonló kaliber szerencsére.Shawn84Szerintem Attaochuhoz nekünk legalább a 2. körös pickünk kéne, a 3. kör vége fele szerintem már nem lesz bent, ha nem bénázik nagyon a SB-on vagy a felmérőkön. Mivel atletikus játékos a különböző felmérők neki fognak kedvezni.Legtöbb helyen nem is annak tartják. A 3.-4. körre írogatják leginkább. Ez a 10 font súly "felesleg" amúgy szerintem nem gond, hamar le tudja dobni. Egyébként is inkább 3-4-es OLB-nek tartják. Az látszik, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerekre. Még külön nem nézegettem róla vidiket, de nekem felkeltette az érdeklődésemet. na meg ha BleedingGreen betette az előretekintőbe, akkor valmait tud a srác 😊Shawn843-4-es OLB-ként nem hiszem, hogy hasznos lenne visszamennie 240-re. Sőt. Sztem az a minimum, hogy 250 fölött marad. Jah igen olvastam, hogy 3. körre teszik jelenleg, de aztán lehet, hogy 2 hónap múlva már első kör vége lesz belőle. 😀 Tavaly Ansah-t se sokan tartották Top5-ösnek január elején. 😀
Kíváncsi vagyok, hogy fog szerepelni a héten. Ha nem lesz elveszett zónázásban, meg emberfogásban, akkor simán jó lehet a számunkra.
(De jah vágom, hogy Ansah fizikailag egy állat és nyilván kedveztek neki a felmérők)Bébé
Akit még erősen nézegettünk az Aaron Colvin. Emberezésben tapasztalt corner, a Oklahomán jó elkapók ellen edződött a Big12-ben. Fizikális és jól küzd a labdáért, jó a sebessége, de nem extra. Illene hozzánk.BleedingGreen
több mint 12 éve
Chip mindig kitalál valamit Sport science hajrá 😛
több mint 12 éve
Senior Bowl 2. nap:- Tegnap mindössze egy játékossal beszéltünk nyilvánosan, a safety Deone Bucannon-al.
- Amúgy az Eagles-ösök egy elég érdekes dolgot csináltak, mindenkinek megmérték a csuklóját és a térdét. Nagy eséllyel így mérik meg, hogy mennyi izmot lehet még rápakolni az emberünkre, testalkatra következtetnek (body frame-re)
www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/imagepages/17182.htm
több mint 12 éve
Vagy ott van pont Lazor, aki előttünk olyan legendás Qb-k "kinevelésében" vett részt, mint Seneca Wallace vagy Jason Campbell, vagy esetleg a Virginiás Michael Rocco, és most meg van aki mégis hatalmas veszteségként éli meg Lazor távozását. Lazor nem végzett rossz munkát, de nem látom őt pótolhatatlannak, akár Musgrave által.BleedingGreenNekem annyi a bajom, hogy Foles lehozott egy átlagosnál egy kicsit jobb szezont, szóval Lazor munkájával egyelőre nincsen sok gond, meg olvasva a cikkeket is full értelmesnek tűnt, tudja mit csinál.
Foles ráadásul egy tök fiatal QB, akinek most megint új QB-edzője van. 3. szezonja lesz ez az NFL-ben és eddig 2 HC-je volt, 2 OC-je és 3 QB-coacha. De talán most ez a 3 személy több, mint egy évre marad együtt. Persze Chip az O# agya meg minden, de a QB-edzővel videózik Foles a hét elején és beszélnek át minden dobást. Szóval nekem csak annyi bajom volt Lazor távozásával, hogy megint egy új edzővel kell összeszoknia Folesnak.
.
több mint 12 éve
Colvin közben a 2. napi edzésen ACL-t szakított, szerencsétlen.Harmadiknak kéne, lenne lehetősége tanulni. De azért van még pár hasonló kaliber szerencsére.Shawn84Szerintem Attaochuhoz nekünk legalább a 2. körös pickünk kéne, a 3. kör vége fele szerintem már nem lesz bent, ha nem bénázik nagyon a SB-on vagy a felmérőkön. Mivel atletikus játékos a különböző felmérők neki fognak kedvezni.Legtöbb helyen nem is annak tartják. A 3.-4. körre írogatják leginkább. Ez a 10 font súly "felesleg" amúgy szerintem nem gond, hamar le tudja dobni. Egyébként is inkább 3-4-es OLB-nek tartják. Az látszik, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerekre. Még külön nem nézegettem róla vidiket, de nekem felkeltette az érdeklődésemet. na meg ha BleedingGreen betette az előretekintőbe, akkor valmait tud a srác 😊Shawn843-4-es OLB-ként nem hiszem, hogy hasznos lenne visszamennie 240-re. Sőt. Sztem az a minimum, hogy 250 fölött marad. Jah igen olvastam, hogy 3. körre teszik jelenleg, de aztán lehet, hogy 2 hónap múlva már első kör vége lesz belőle. 😀 Tavaly Ansah-t se sokan tartották Top5-ösnek január elején. 😀
Kíváncsi vagyok, hogy fog szerepelni a héten. Ha nem lesz elveszett zónázásban, meg emberfogásban, akkor simán jó lehet a számunkra.
(De jah vágom, hogy Ansah fizikailag egy állat és nyilván kedveztek neki a felmérők)Bébé
Akit még erősen nézegettünk az Aaron Colvin. Emberezésben tapasztalt corner, a Oklahomán jó elkapók ellen edződött a Big12-ben. Fizikális és jól küzd a labdáért, jó a sebessége, de nem extra. Illene hozzánk.BleedingGreen

több mint 12 éve
Én mondjuk nem dőltem a karomba Lazor elvesztésekor. Mindig úgy éreztem, hogy a legkisebb jelentőségű pozíciós edzőnk volt, mert Chip fokozottan rajta tartotta a szemét a támadókon és azon belül az irányítókon, ráadásul Shurmurnak is van köze a Qb coachinghoz.Egyébiránt, attól, hogy valaki magasabb szintű edzőként sikertelen volt, nem jelenti, hogy ne lehetne jó pozíciós edző. Pont Shurmur jó példa erre, aki HC-ként, OC-ként béna volt, de Qb edzőként nálunk sokáig fontos szerepet játszott McNabb fejlődésében, elfogadható Qb coach volt. Vagy ott van pont Lazor, aki előttünk olyan legendás Qb-k "kinevelésében" vett részt, mint Seneca Wallace vagy Jason Campbell, vagy esetleg a Virginiás Michael Rocco, és most meg van aki mégis hatalmas veszteségként éli meg Lazor távozását. Lazor nem végzett rossz munkát, de nem látom őt pótolhatatlannak, akár Musgrave által.

több mint 12 éve
Igen tudom ez lehet mögötte, de kellett volna csinálni Shurmurral egy alibi poszt cserét, őt nem biztos, hogy el akarták volna vinni 😛Legalább lesz mire mutogatnom ha Foles mégis sz.r lesz a fenébe kellett Lazort elengedni grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de valóban csak Chipben tudok reménykedni, hogy tudja mit csinál és a QBC pozíció mégis más mint az OCdandeÉn úgy tudom, hogy az nem elengedés volt, hanem ha egy edzőnek jobb állást kínálnak, szal papíron előrelépés akkor nem tehet ellene semmit a csapat.
Pl ha Shurmurt vki el akarná vinni OC-nek, akkor tudnánk blokkolni, de ha HC-nek, akkor bele kell törődni.
Legalábbis 99%, hogy így van, de majd vki még megerősít vagy cáfol.Bébé
több mint 12 éve
Kelce indul a Wing Bowl-on 😀 the700level.com/sports/jason-kelce-to-compete-at-wing-bowl/
több mint 12 éve
Legalább lesz mire mutogatnom ha Foles mégis sz.r lesz a fenébe kellett Lazort elengedni grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de valóban csak Chipben tudok reménykedni, hogy tudja mit csinál és a QBC pozíció mégis más mint az OCdandeÉn úgy tudom, hogy az nem elengedés volt, hanem ha egy edzőnek jobb állást kínálnak, szal papíron előrelépés akkor nem tehet ellene semmit a csapat.
Pl ha Shurmurt vki el akarná vinni OC-nek, akkor tudnánk blokkolni, de ha HC-nek, akkor bele kell törődni.
Legalábbis 99%, hogy így van, de majd vki még megerősít vagy cáfol.
több mint 12 éve
Kis bemutatás: www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/report-eagles-hire-musgrave-quarterbacks-coach
több mint 12 éve
Legalább lesz mire mutogatnom ha Foles mégis sz.r lesz a fenébe kellett Lazort elengedni grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de valóban csak Chipben tudok reménykedni, hogy tudja mit csinál és a QBC pozíció mégis más mint az OC
több mint 12 éve
Harmadiknak kéne, lenne lehetősége tanulni. De azért van még pár hasonló kaliber szerencsére.Szerintem Attaochuhoz nekünk legalább a 2. körös pickünk kéne, a 3. kör vége fele szerintem már nem lesz bent, ha nem bénázik nagyon a SB-on vagy a felmérőkön. Mivel atletikus játékos a különböző felmérők neki fognak kedvezni.Legtöbb helyen nem is annak tartják. A 3.-4. körre írogatják leginkább. Ez a 10 font súly "felesleg" amúgy szerintem nem gond, hamar le tudja dobni. Egyébként is inkább 3-4-es OLB-nek tartják. Az látszik, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerekre. Még külön nem nézegettem róla vidiket, de nekem felkeltette az érdeklődésemet. na meg ha BleedingGreen betette az előretekintőbe, akkor valmait tud a srác 😊Shawn843-4-es OLB-ként nem hiszem, hogy hasznos lenne visszamennie 240-re. Sőt. Sztem az a minimum, hogy 250 fölött marad. Jah igen olvastam, hogy 3. körre teszik jelenleg, de aztán lehet, hogy 2 hónap múlva már első kör vége lesz belőle. 😀 Tavaly Ansah-t se sokan tartották Top5-ösnek január elején. 😀
több mint 12 éve
Szerintem Attaochuhoz nekünk legalább a 2. körös pickünk kéne, a 3. kör vége fele szerintem már nem lesz bent, ha nem bénázik nagyon a SB-on vagy a felmérőkön. Mivel atletikus játékos a különböző felmérők neki fognak kedvezni.Legtöbb helyen nem is annak tartják. A 3.-4. körre írogatják leginkább. Ez a 10 font súly "felesleg" amúgy szerintem nem gond, hamar le tudja dobni. Egyébként is inkább 3-4-es OLB-nek tartják. Az látszik, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerekre. Még külön nem nézegettem róla vidiket, de nekem felkeltette az érdeklődésemet. na meg ha BleedingGreen betette az előretekintőbe, akkor valmait tud a srác 😊Shawn843-4-es OLB-ként nem hiszem, hogy hasznos lenne visszamennie 240-re. Sőt. Sztem az a minimum, hogy 250 fölött marad. Jah igen olvastam, hogy 3. körre teszik jelenleg, de aztán lehet, hogy 2 hónap múlva már első kör vége lesz belőle. 😀 Tavaly Ansah-t se sokan tartották Top5-ösnek január elején. 😀
Akit még erősen nézegettünk az Aaron Colvin. Emberezésben tapasztalt corner, a Oklahomán jó elkapók ellen edződött a Big12-ben. Fizikális és jól küzd a labdáért, jó a sebessége, de nem extra. Illene hozzánk.

több mint 12 éve
Hmm....kevés tapasztalattal rendelkező edzőt semmiképpen se akartam, szóval ez a része végül is teljesült. 😀 1997-től dolgozik az NFL-benm szinte végig vagy OC volt vagy QB-coach.
1998-ban dolgozott nálunk egy évet Offensive Assistant-ként.
6 évig volt az NFL-ben, mint játékos.
Egyetemre pedig az Oregonra járt. 😛
Elmúlt három szezonban a Vikings OC-je volt. 2006-2009 között Atlanta QB-coach.
Még Vick-nek is volt az edzője 2006-ban, amikor addigi legjobb szezonját hozta össze. Ryanből is lett vki. Ponderből nem csinált Pro Bowl QB-t, de legalább Ő is kevésszer adta el a labdát. 😀 Gondolom ezzel győzte meg Kellyt. 😛
Nekem semmi gondom ezzel a kinevezéssel.
Meg bízok Chipben is.
több mint 12 éve
Musgrave az új QB edző.... háááááááááááááááááááááát
több mint 12 éve
Bill Musgrave az új QB edzőtök, hát sok sikert hozzá! 😀😀
több mint 12 éve
Durva statjai vannak idén 😀 16 meccs, ebből 12 kezdő - 15 tackle 1 sack 😀mustaineJó de lehet, hogy végig triplázzák. 😀