Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Én annyival mondanék ellent,hogy nem az Oline a legfontosabb hanem a QB.De utána mondjuk tény,hogy az Oline minőségén sok múlik.
De ide kell venni a TE posztot is ami az egyik legnehezebb poszt.
Mert ismernie kell a blokkolási sémákat,blokkolni kell,elkapni,routot futni,a futónak segíteni....
több mint 11 éve
(Passprotban annyira már nemJavíts ki ha hülyeséget írok, de a pass prot statisztikát azért jócskán rontja az a jó néhány Foles által "beengedett" sack, amit akkor szerzett mikor több másodperces keresgélés után nem dobta ki a labdát, hanem inkább úgymond lecsüccsent a fűbe.
AP-val meg azért nem hasonlítanám össze Shady-t mert két különböző stílus teljesen. AP egy romboló, ledönteni alig lehet, McCoy meg inkább a villámgyors irányváltásokkal operál, persze ha nagyon arra törekszünk h egy sorrendet felállítsunk akkor én is egy picit előrébb rakom Petersont. Bár egy ilyen szezon után inkább nem agyalok azon, hogy Shadyt hova rakjam 😊 😛
több mint 11 éve
Így legalább kapott egy kis figyelmet, de akit zavar, az szülinapjára kap tőlem egy görgős egeret, azzal majd görget, ha ilyen hsz-t talál 😀eaglesmcnabbEngem ugyan nem zavar, de egy görgős egeret szeretnék a melóhelyre... Lehetőleg vezeték nélküli legyen! Február vége 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Hát azért én Nem mondanám hogy Shady a legjobb futó, talán top3-ban sincs, de ez csak az én véleményem. Egy ép AP vagy egy Charles bőven jobb nála, ezt szerintem bárki aláírja. Top játékos, nem vitatom de vannak nála jobbak. A mínuszról megoldja, inkább tavalyra volt igaz, akkor a totál OL kidőlt, meg is látszott az eredménye. Én Westbrookot még mindig jobb futónak tartom mint Shadyt, a sokoldalúsága miatt, ami NFL szinten a mai napig egyedülálló.
Emellé Idén a falunk összes tagja elit futásblokkoló, (Passprotban annyira már nem, pl. ligaszinten a 8. legtöbb sacket engedtük (46), valljuk be ez azért nem túl acélos.) ami hozzásegítette a kiugró számokhoz.
A Toddozáshoz meg annyit fűznék hozzá, hogy globálisan tapasztaltam ,hogy az OL emberkék alul vannak értékelve bizonyos posztokkal ellentétben. Holott az összes közül, ez a legfontosabb poszt, pl. Meg lehet nézni hogy hol jönnek ki a drafton a futók, és a a falemberek. Pl. Elkeserítő számomra hogy egy Joe Thomas, aki 7 éve a legjobb a posztján, soha nem fog még egy OPoY címet se kapni, bármennyire is dominálja szét a maga posztját. Shady meg lazán lehet OPoY. Tavaly 12 meccs alatt 5 összTD-t és 1213 összyardot hozott össze, idén 16 meccs alatt 2146 összyardot és 11 TD-t. És miért javult ennyit 1 év alatt? Mert tavaly fos volt előtte a fal.
Toddot jó pár éve választottam kedvencemnek, legfőképpen ezért, mert méltatlanul alul volt értékelve, mind NFL mind csapatszinten. Így legalább kapott egy kis figyelmet, de akit zavar, az szülinapjára kap tőlem egy görgős egeret, azzal majd görget, ha ilyen hsz-t talál 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Egy érdekes cikk Ertz idei teljestményéről:www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Zach-Ertz-I-want-to-be-one-of-the-best-tight-ends-ever-to-play.html
A lényeg: Összevetették több neves TE rookie szezonját az övével és második helyen végzett Ertz.
Valamint arról is beszélt h minek köszönhető a jelentős javulása a szezon második felére.
több mint 11 éve
Nah ennek rohadtul nem örülnék. Gamble-t nagyon meg kéne tartani:Nyugi:
www.bleedinggreennation.com/2014/1/8/5286998/report-eagles-vp-player-personnel-tom-gamble-top-candidate-dolphins-gm-jeff-ireland-rumors
Annyiban bízhatunk, hogy nagyon szereti az Eaglest. (Ezért hagyta ott a 49erst is tavaly) :
www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Tom-Gamble-explains-why-he-left-the-49ers-for-the-Eagles.html
"I wasn't looking to go anywhere. I was in a great situation ... as good as it gets in this business," Gamble said. "But it was Philadelphia. For me, that means something."Bébé
Jeff McLane - #Eagles GM Howie Roseman said on 94-WIP the #Dolphins have not reached out to talk to VP of Player personnel Tom Gamble for their GM job.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
hát ha Philadelphiában élnék, valószínűleg nem nyögnék ennyi hypot ide.Lehet, de annak a stadionban van inkább a helye. A fórum más terep.Shawn84Nem xDazé minuszosnak tűnő futásból hoz ő is minuszt xD na, viccet félretéve.Az elütött labdák, fumbleok és interceptionök már nem is számítanak? 😛Shawn84
Shady kurvajó futó. Top 3 simán. Idén ugyebár a legjobb. Nem egy erőfutó Lynch, kis technikás törpe. Future HoF
Bár a kvalitásai nem érik el CM szintjét, de azért elmegy. CM egy félvér. Zeusz és egy halandó fia. Ha kicsit jobb lenne, ő lehetne az istenek királya. Szerintem szabályoztatta az NFL a snapjeinek számát, mert amúgy olyan statokat hozott volna össze, amit senki nem dönt meg a büdös életben sem (talán az apja, ha leszáll közénk).
Mint azt a statjai mutatják, 9 Szerelést hozott össze egész szezonban, úgy hogy meccsenként 1-2 szer volt pályán. Barwin 44 vagy mennyi, úgy hogy ő stabil kezdő volt.................................. MIRŐL IS BESZÉLÜNK, WADDAFAKano92
Én teljesen értelmes vagyok 😀 A HYPBÓL MEG SOSEM ELÉG. A sztárokat megilletiano92
több mint 11 éve
Lehet, de annak a stadionban van inkább a helye. A fórum más terep.Nem xDazé minuszosnak tűnő futásból hoz ő is minuszt xD na, viccet félretéve.Az elütött labdák, fumbleok és interceptionök már nem is számítanak? 😛Shawn84
Shady kurvajó futó. Top 3 simán. Idén ugyebár a legjobb. Nem egy erőfutó Lynch, kis technikás törpe. Future HoF
Bár a kvalitásai nem érik el CM szintjét, de azért elmegy. CM egy félvér. Zeusz és egy halandó fia. Ha kicsit jobb lenne, ő lehetne az istenek királya. Szerintem szabályoztatta az NFL a snapjeinek számát, mert amúgy olyan statokat hozott volna össze, amit senki nem dönt meg a büdös életben sem (talán az apja, ha leszáll közénk).
Mint azt a statjai mutatják, 9 Szerelést hozott össze egész szezonban, úgy hogy meccsenként 1-2 szer volt pályán. Barwin 44 vagy mennyi, úgy hogy ő stabil kezdő volt.................................. MIRŐL IS BESZÉLÜNK, WADDAFAKano92
Én teljesen értelmes vagyok 😀 A HYPBÓL MEG SOSEM ELÉG. A sztárokat megilletiano92
több mint 11 éve
Nem xDazé minuszosnak tűnő futásból hoz ő is minuszt xD na, viccet félretéve.Az elütött labdák, fumbleok és interceptionök már nem is számítanak? 😛Shawn84
Én teljesen értelmes vagyok 😀 A HYPBÓL MEG SOSEM ELÉG. A sztárokat megilleti
több mint 11 éve
Lehet én öregszem, de nekem mán kicsit sok ez a CM-ezés, meg Todd-ozás. (másodiknál még érthető is 😀 ) Szóban, meccset nézve, amikor csinál valami állatot, akkor helyén van, meg néha el lehet lőni, csak ano esetében már úgy érzem felesleges komolyan írni bármit is, jön a hülyeség.Szívemből szóltál, igaz szerintem nem csak ano ebben az illetékes.
Jah vén fasz vagyok 😀Eazzy
több mint 11 éve
Lehet én öregszem, de nekem mán kicsit sok ez a CM-ezés, meg Todd-ozás. (másodiknál még érthető is 😀 ) Szóban, meccset nézve, amikor csinál valami állatot, akkor helyén van, meg néha el lehet lőni, csak ano esetében már úgy érzem felesleges komolyan írni bármit is, jön a hülyeség. Jah vén fasz vagyok 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
azé minuszosnak tűnő futásból hoz ő is minuszt xD na, viccet félretéve.Az elütött labdák, fumbleok és interceptionök már nem is számítanak? 😛
több mint 11 éve
azé minuszosnak tűnő futásból hoz ő is minuszt xD na, viccet félretéve. Shady kurvajó futó. Top 3 simán. Idén ugyebár a legjobb. Nem egy erőfutó Lynch, kis technikás törpe. Future HoF
Mint azt a statjai mutatják, 9 Szerelést hozott össze egész szezonban, úgy hogy meccsenként 1-2 szer volt pályán. Barwin 44 vagy mennyi, úgy hogy ő stabil kezdő volt.................................. MIRŐL IS BESZÉLÜNK, WADDAFAK
több mint 11 éve
Akkor legyen TOP3 futó, lehet jobban lehúztam mint kellett volna. Sajnálom, hogy hitelemet vesztettem, de nekem már megtisztelő, hogy volt hitelem. 😊 Nézd el ezt, benyomásaim alapján írtam amit írtam, nem is akartam eladni szakmai szintű elemzésként.2. Shady - A nagy haszonélvezője Kelly rendszerének. Neki is csak akkor sikerült szétfutni az ellent, amikor már kellőképpen elfáradt a védelem vagy/és előnyben futtattuk a labdát. Így nálam semmiképpen sem MVP. Egy top futó, de vannak nála pár jobb futó is az NFL-ben. A nagy futásokat hasonló esetekben Brown és Polk is tudta. Szerintem széthasználjuk, rengeteg labdát kap, pár év múlva ronggyá lesz. 4 év van hátra a szerződéséből, aztán annyi lesz neki.picksixBár igazat is szóltál a megnyilvánulásodban, nekem ezzel totálisan hiteledet vesztetted. A 20 TD-s szezonjában kinek a haszonélvezője volt? Mert akkor mondhatjuk az összes futóra, akit 25-30-szor futtatnak, hogy haszonélvezője annak, hogy futó csapat. De nézed is a meccseinket egyébként? Az elmúlt évekre ha visszagondolok, és társítom Shady-vel, akkor mindig azok a momentumok ugranak be, amikor a minuszosnak kinéző playekből hoz plusz yardokat.
De beszédes statisztika a broken tackle, az aztán igazán a futón múlik, és semmi máson:
2012: 44 broken tackle, 199 futás, 55 elkapás alatt. Ligaelső ezzel Petersonnal, aki viszont 388szor ért laszithoz.
2011: 50 BT, 273 futás, 48 elkapás, ez is több mint 15%, Turner 42-vel a második.
A 2013-as broken tackle listát sehol nem találok még, aki tud segítsen, de bleacherreporton 72-t írnak neki, amivel második elvileg.
Egyébként teljesen felesleges védeni. Aki nézi évek óta, az tudja. TOP3 futó képességekben is.Eazzy
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
2. Shady - A nagy haszonélvezője Kelly rendszerének. Neki is csak akkor sikerült szétfutni az ellent, amikor már kellőképpen elfáradt a védelem vagy/és előnyben futtattuk a labdát. Így nálam semmiképpen sem MVP. Egy top futó, de vannak nála pár jobb futó is az NFL-ben. A nagy futásokat hasonló esetekben Brown és Polk is tudta. Szerintem széthasználjuk, rengeteg labdát kap, pár év múlva ronggyá lesz. 4 év van hátra a szerződéséből, aztán annyi lesz neki.picksixBár igazat is szóltál a megnyilvánulásodban, nekem ezzel totálisan hiteledet vesztetted. A 20 TD-s szezonjában kinek a haszonélvezője volt? Mert akkor mondhatjuk az összes futóra, akit 25-30-szor futtatnak, hogy haszonélvezője annak, hogy futó csapat. De nézed is a meccseinket egyébként? Az elmúlt évekre ha visszagondolok, és társítom Shady-vel, akkor mindig azok a momentumok ugranak be, amikor a minuszosnak kinéző playekből hoz plusz yardokat.
De beszédes statisztika a broken tackle, az aztán igazán a futón múlik, és semmi máson:
2012: 44 broken tackle, 199 futás, 55 elkapás alatt. Ligaelső ezzel Petersonnal, aki viszont 388szor ért laszithoz.
2011: 50 BT, 273 futás, 48 elkapás, ez is több mint 15%, Turner 42-vel a második.
A 2013-as broken tackle listát sehol nem találok még, aki tud segítsen, de bleacherreporton 72-t írnak neki, amivel második elvileg.
Egyébként teljesen felesleges védeni. Aki nézi évek óta, az tudja. TOP3 futó képességekben is.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Nah ennek rohadtul nem örülnék. Gamble-t nagyon meg kéne tartani:www.bleedinggreennation.com/2014/1/8/5286998/report-eagles-vp-player-personnel-tom-gamble-top-candidate-dolphins-gm-jeff-ireland-rumors
Annyiban bízhatunk, hogy nagyon szereti az Eaglest. (Ezért hagyta ott a 49erst is tavaly) :
www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Tom-Gamble-explains-why-he-left-the-49ers-for-the-Eagles.html
"I wasn't looking to go anywhere. I was in a great situation ... as good as it gets in this business," Gamble said. "But it was Philadelphia. For me, that means something."
több mint 11 éve
Na miután mindenki higgadtabban értékel, én is megpróbálom szavakba önteni laikus véleményemet a szezonról és várakozásaimat a jövőről.1. Foles - Annak ellenére, hogy nem ő volt szezon elején a kezdő irányító, szerintem remekül szerepelt. Maradéktalanul nem vagyok elégedett, de szerintem minden okunk megvan a reménykedésre, hogy lesz a jövőben egy stabil minőségi irányítónk, Franchise QB-nk. Azt gondolom, hogy az offseason során neki főleg agyban, a védelmek olvasásában kell fejlődnie, amire Kelly komoly hangsúlyt fog fektetni. Nem tudom elképzelni, hogy ebből a következő évben ne lenne fejlődés. Ha még futni is megtanul pár yardot az már csak plusz, bár szerintem erre nincs feltétlenül szükség. Elvárom, hogy jövőre már tudja tizedmásodpercek alatt, ha ránéz a védelemre, hogy DJax a vak oldalon tök üresen várja a screent. Amúgy az angol közvetítésben nagyon méltatták, hogy a tekintetével, a kezével, amikor leveszi a labdáról a kezét többször egy passz előtt, milyen jól eladja a védelemnek és aztán megy a passz máshová. Ez nem ösztönös, nagyon jól képezték és képzik folyamatosan. Szerintem pár éven belül a legnagyobbak között emlegethetjük majd, ha csak a szellemi képességei nem korlátozzák be. Kelly is tudja jól, hogy ez az NFL, nem az egyetemi foci, ilyen típusú irányítóval hosszú távon többre lehet menni, mint egy futkosóval. A PO meccsen is megállta a helyét és továbbra is tartom, hogy nem lett volna olyan nagy művészet megnyerni a meccset.
2. Shady - A nagy haszonélvezője Kelly rendszerének. Neki is csak akkor sikerült szétfutni az ellent, amikor már kellőképpen elfáradt a védelem vagy/és előnyben futtattuk a labdát. Így nálam semmiképpen sem MVP. Egy top futó, de vannak nála pár jobb futó is az NFL-ben. A nagy futásokat hasonló esetekben Brown és Polk is tudta. Szerintem széthasználjuk, rengeteg labdát kap, pár év múlva ronggyá lesz. 4 év van hátra a szerződéséből, aztán annyi lesz neki.
3. Elkapók - Én Coopert már korábban is nagyon csíptem és örülök, hogy idénre így beért, újraszerződnék, de olcsóér. DJax-nek fasza éve volt, ennél többet nem várok tőle, jó lenne ha lenne egy igazi első WR és akkor DJax-nek juthatna kevesebb passz, több nagy játék. Az első körökben WR-t várok de nagyon.
4. OL - agyondicsérgettük őket jogosan, hihetetlen egyéniségek, őrizze meg őket a jó Isten épségben egészségben évről évre és a ez teljesítmény és hozzáállás legyen az etalon a jövőben.
5. Védelem - A kedvencem Barwin, nagyon gyorsan a védelem meghatározó alakja lett, hihetetlen pofa és látszik rajta, hogy minden belead. Pass rush kicsit gyengus, secondaryre ráfér az erősítés és kellene egy igazi tipikus NT. Fiatalok, ott a draft, ott az FA piac, nem tudom elképzelni itt sem, hogy ne lenne előrelépés és a szezon vége felé már láttunk reménykeltő felvillanásokat. Kell a mélység, mert ha lesérül valaki, a kispad szart sem ér. Vége felé már Williams-szel is megbékéltem, pedig nagyon-nagyon utáltam. Remélem Kelly kiöli a DB-inkből a Pass Interference hajlamot, mert számomra a leggyűlöltebb szabálytalanság amit elkövethet egy játékosunk (kivéve persze ha nincs más választása, vagy ha már csinálja, lehessen ráfogni, hogy a labdára ment, ha a bíró ennek kisebb jelét is látja, már megakad a keze a zászlóért nyúlva) Nálam Defensive Player of the year: Connor Barwin
Saints meccs:
Magamban a TD-nk után onside kickért könyörögtem, de a visszahordás után ki kellett volna nyitni a védelmünket, láttunk már ilyet sokszor nem értem Kelly mire gondolt, mit akart, persze könnyű innen ilyen kurva okosnak lennem, lett volna fél-egy perccel előrébb az óra, szerintem Kelly sem tett volna mást. Egy elszart onside kickkel is előrébb lettünk volna. A korábbi kritikámat a meccs utánról tartom azzal a megjegyzéssel, hogy a keserűség is szólt belőlem.
A Saints remek csapat, szerintem nem volt szégyen tőlük kikapni, most a sok mellettünk szóló körülményt nem tudtuk az előnyünkre váltani. A második félidőben egy kicsit hatékonyabb, fantáziadúsabb támadójátékot vártam, aztán Shady által szétfutott szenteket. Nem jött be.
A legnagyobb pozitívum: Úgy látom divat lett a csapatban szívből játszani, mindenkin látszik, hogy motivált, meg akarják csinálni. Látszik rajtuk, hogy szuper a hangulat az edzéseken, az öltözőben. Maradjon is mindig így. Reid papa utolsó éveiben végignéztem a csapatom és sírni támadt kedvem.
Látom szóba került Barwin is miközben az irományomat fogalmazgattam 😊
Kösz a türelmet! FLY EAGLES!!!
Ja TE-k. Ertz nagy király lesz 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Ha már az év legjobbjairól esett szó, szerintem Barwin legalább egy honorable mentiont megérdemel. Szerintem az egyik legfontosabb letéteményese volt a védelem javuló játékának. Új játékosként gyakorlatilag azonnal beilleszkedett a csapatba és a védelembe, a játékstílusa és a hozzáállása is abszolút illik a csapatba, és a városhoz társított képhez is. Az első meccstől kezdve hozza azt amit vártak tőle, míg a többi játékosnak a védelemben hullámzóbb volt a játéka.BleedingGreenÉs a kemisztri kiépítésében is hatalmas szerepe volt.
Ő alakította ki azt a szokást, hogy minden csütörtökön az LB közösen elmenjenek vacsorázni vhova:
www.delcotimes.com/sports/20131119/barwins-team-bonding-efforts-fuel-eagles-winning-defense
több mint 11 éve
Ha már az év legjobbjairól esett szó, szerintem Barwin legalább egy honorable mentiont megérdemel. Szerintem az egyik legfontosabb letéteményese volt a védelem javuló játékának. Új játékosként gyakorlatilag azonnal beilleszkedett a csapatba és a védelembe, a játékstílusa és a hozzáállása is abszolút illik a csapatba, és a városhoz társított képhez is. Az első meccstől kezdve hozza azt amit vártak tőle, míg a többi játékosnak a védelemben hullámzóbb volt a játéka.Futás ellen a tight endek és elkapók számára szinte blokkolhatatlan volt, az ő oldalán legtöbbször nem sok sikert ígértek a külső futások, és ha mégis meglódult ott valaki, akkor képes volt gyorsabb futókat is rövidebb yardokra limitálni (szöget nem nagyon hibázott). Passz védekezésben az egyetlen igazán használható OLB-nk, sokkal többször is volt coverben mint a többi OLB, és legtöbbször jól megoldotta a feladatát. Termetéhez (6'4, 264) képest nagyon jól mozog coverben, remekül érzi a helyezkedést a zónákban, amit pedig a nagyobb termetű elkapók ellen művelt (pl. Marshall, Bryant, Colson ellen) az egy LB-től példaértékű. A LOS közelében elütött passzokban pedig nemcsak a csapat, hanem szerintem a liga egyik legjobbja is (ez a képesség hosszú ideig hiányzott a front7-ünkből). Emellett pedig a passrushra is jutott energiája.
Szerintem a legnehezebben helyettesíthető játékos lett volna, ha esetleg kiesett volna a védelemből. Ő volt az az OLB aki nagyobb kiszámíthatatlanságot adott a védelemnek. Nála tényleg figyelni kellett, hogy passrushra megy vagy coverbe, mert mindkettőt jól meg tudta oldani, nem csak tessék-lássék módon. Nélküle jóval kevésbé hasonlítottunk volna egy működő 34-es védelemre. Telitalálat volt a leigazolása.

több mint 11 éve
Szegény Graham :S www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/be-starter-brandon-graham-will-have-go
Fasza rookie szezon, de szalagszakadás, aztán reménykeltő harmadik szezon és erre átállunk 3-4-re amiben nem tud érvényesülni. Ráadásul a szerződése is jó szar. :S
Elmúlt két évben JPP is 8,5 sack-et hozott össze, meg B.Graham is. 😛
Érkezett még pár játékos:
WRs Ifeanyi Momah & Will Murphy and LB Josh Kaddu.
több mint 11 éve
Shady, Mathis és Kelce a PFF All-Pro csapatában:www.profootballfocus.com/blog/2014/01/06/2013-pff-all-pro-team/
Offensive Player of the Year Mathis-el és Shady-vel:
www.profootballfocus.com/blog/2014/01/07/2013-pff-offensive-player-of-the-year/
több mint 11 éve
Kihagytad a legfontosabbat - Rihanna állítólag Kendricks után vágyódik 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Elmúlt napok hírei összefoglalva. Célkeresztben D-Jax és az új szerződése (?), Maclin és Cooper, valamint 10 új játékosunk. philly.blog.hu/2014/01/07/hirosszefoglalo_januar
több mint 11 éve
"Nate Allen talked with Howie Roseman today, said everything was very positive. He's hoping to return, but open to whatever happens."Nagyon remélem, hogy meg fogjuk tartani. Idén "kivirágzott", (nem mondom h Top10 safety, de nem volt szar) tud FS-t és SS-t is játszani, fiatal és végre úgy tudott aránylag jó teljesítményt nyújtani, hogy mellette minden volt csak rendszeres, normális safety játék nem. Még meg kéne kaparintani Jairus Byrd-ot (felőlem túl is fizethetjük) és mellette tökéletes lenne Allen. Valamint Wolff-al majd versenyezhet is. Szép álom. 😀
több mint 11 éve
MVP: Todd Herremans 
Még jó hogy Folesnak jó számai vannak:
Év támadója: Jason Kelce

bajszos herremans.
Év védője: Trent Cole

gyilok 2005-ös draft class. A korszakos zseniknek mindegy a séma, mindegy a poszt. Future HOF
Év special teamere: Donnie Jones

nem értem, miért nem ő rúgja a kickoffokat, meg a Field Goalokat.
Az év újonca: Bennie Logan
Amikor Elit földhöz vágta én már éreztem hogy kezdő lesz!
Az év meglepetésembere: Brandon Boykin

nálam már rég kezdene. több Intje van mint a többi CBnek összesen.
Az év csalódása: Patrick Chung

Őszintén megmondva, azt hittem hogy ő lesz a legjobb DB-nk idén, a fene se gondolta volna hogy ekkora balfasz.
AZ év mérkőzése: PHI-WAS
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!