BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Kelly abszolúte maximalista. Soha nem éri be a rosszabbal. Mindig a lehető legjobbat akarja.Shawn84
Nah azt hiszem ezt kerestem múltkor Kelly mentalitása kapcsán:
"He’s not going to let good enough be good enough."
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ha fixen megdobálná a kötelezőt
Ez világos, csak kérdés h Kellynek mennyire lesz az elég, ha Foles "csak" szimplán a kötelezőket dobálja meg.
Persze aláírom már az is óriási fejlődés lenne a játékunk szempontjából, mert számomra is az egyik legidegesítőbb dolog a sok 3&out.Highlander
Kelly abszolúte maximalista. Soha nem éri be a rosszabbal. Mindig a lehető legjobbat akarja.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Ha fixen megdobálná a kötelezőt
Ez világos, csak kérdés h Kellynek mennyire lesz az elég, ha Foles "csak" szimplán a kötelezőket dobálja meg.
Persze aláírom már az is óriási fejlődés lenne a játékunk szempontjából, mert számomra is az egyik legidegesítőbb dolog a sok 3&out.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Szóval ha jól értelmezem a többség úgy véli, hogy Foles-nak kiemelkedő szezon kell ahhoz jövőre, hogy egyáltalán legyen esélye a kezdő pozícióra, mivel Kelly rendszere kicsit sem tűri el a pocket passereket.
regon meccseket nem nézni meg kb. akkora hiba, mint 1994-ben kihagyni az a bizonyos tizenegyest
Sajnos az idő nagy úr év közben, örülök h az NFL-t tudom követni 😊Highlander
Nem értelmezed túl jól 😊 Simán jó az is ha valaki zsebirányító, de ennél több kell mindenképp mert ez a teljesítmény jövőre már nem lesz elég a 10-6-hoz. Ha fixen megdobálná a kötelezőt lehet ugyanúgy haladnánk, viszont az óra is jobban a kezünkben lehetne....stb. (lehet nem lenne annyi 3&out se meg a sok sack amikor csak elfekszik mert nincs elől üres célpont...bár fix 5re volt 😊 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Szóval ha jól értelmezem a többség úgy véli, hogy Foles-nak kiemelkedő szezon kell ahhoz jövőre, hogy egyáltalán legyen esélye a kezdő pozícióra, mivel Kelly rendszere kicsit sem tűri el a pocket passereket.
regon meccseket nem nézni meg kb. akkora hiba, mint 1994-ben kihagyni az a bizonyos tizenegyest
Az erős hogy kicsit se, mert láttuk idén is tudott rá szabni playbookot, de az idei meccsek közül a legelső Redskins elleni első félidő az ami Kelly rendszere. Ha azt visszanézed rájössz.Shawn84
Igen, tisztán emlékszem. Ecsetelték is a szakértők utána, hogy Vick-kel ez mennyire jól működhet, de aztán tudjuk mi lett... ebből a szempontból sajnáltam is eleinte, hogy Vick kidőlt.

több mint 11 éve
Az erős hogy kicsit se, mert láttuk idén is tudott rá szabni playbookot, de az idei meccsek közül a legelső Redskins elleni első félidő az ami Kelly rendszere. Ha azt visszanézed rájössz.
több mint 11 éve
Sajnos az idő nagy úr év közben, örülök h az NFL-t tudom követni 😊

több mint 11 éve
Három dolog. Jobban lássa át a pályát, fusson gyorsabban, és dobjon pontosabban távolra. ha ezeket megoldja hibátlan lesz. De gyorsulni a legnehezebb, távolra pedig egész pályafutása alatt nem sikerült pontosan dobnia.Shawn84
Azért ebbe se írnám le. (Sztem) javult tavalyhoz képest.

Foles:
20-30 yard fölötti passzoknál (levegőbe száll ennyit): 7/25, 28%, 153 yard, 5 TD, 0 INT
30-40 között: 5/12, 42%, 181 yard, 4 TD, 1 INT
40+ : 5/8, 63%, 269 yard, 4 TD, 0 INT

Tom Brady:
20-30: 9/39, 23% 3 TD 3 INT
30-40: 31% 5/16 31%, 1 TD, 0 INT
40+ : 1/6, 17%, 0 TD, 1 INT

Rivers:
37%, 43% és 1/1 40+ yard felett

Brees:
42%, 26%, 33%

P.Manning statjait inkább nem rakom be. 😛

Tavalyhoz képest nagyon sokat fejlődött Foles (18%, 25% és 1/6 40 yard felett) és sztem tud még. Karrerősségével sincsenek gondok.
több mint 11 éve
Nem tudom ki látott Kelly vezette Oregon Ducks meccset
Bevallom én nem láttam, így ennek hiányában tudom csak véleményezni a látottakat, de pótolni fogom, most úgyis több időm van 😊 Arra lennék kíváncsi, hogy Kellynél mi az a teljesítmény, mik azok a kritériumok, melyeknek meg kell felelnie Foles-nak abban az Offense-ben, amit a mester megálmodott. Ti hogy gondoljátok? Muszáj Foles-nak jövőre kiemelkedő, ligaelit teljesítményt nyújtani ahhoz, hogy ne nézzen új QB után Kelly?
Tudja vajon kompenzálni valamivel azt a hiányosságát Foles, hogy nem scrambling?Highlander
Ha a legegyszerűbben akarnék fogalmazni, akkor azt írnám, hogy az opciós játékokra építő támadóstratégiában Foles immobilitásával egy lehetőség már a snap előtt ugrik, ezt elkendőzni lehet, kompenzálni viszont kevésbé. A sokat használt misdirection play-ek példák az előbbire, ha ezeket se alkalmazzák, akkor válhat (válik?) olyan statikussá a játék, mint pl. a Saints ellen.

Oregon meccseket nem nézni meg kb. akkora hiba, mint 1994-ben kihagyni az a bizonyos tizenegyest 😊baggio
Akkor hivatalból mellé dobom az idei Baylort is, mert abból is lehet tanulni, az Auburnről nem is beszélve.
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 423 — no es importante
Bevallom én nem láttam, így ennek hiányában tudom csak véleményezni a látottakat, de pótolni fogom, most úgyis több időm van 😊 Arra lennék kíváncsi, hogy Kellynél mi az a teljesítmény, mik azok a kritériumok, melyeknek meg kell felelnie Foles-nak abban az Offense-ben, amit a mester megálmodott. Ti hogy gondoljátok? Muszáj Foles-nak jövőre kiemelkedő, ligaelit teljesítményt nyújtani ahhoz, hogy ne nézzen új QB után Kelly?
Tudja vajon kompenzálni valamivel azt a hiányosságát Foles, hogy nem scrambling?Highlander
Ha a legegyszerűbben akarnék fogalmazni, akkor azt írnám, hogy az opciós játékokra építő támadóstratégiában Foles immobilitásával egy lehetőség már a snap előtt ugrik, ezt elkendőzni lehet, kompenzálni viszont kevésbé. A sokat használt misdirection play-ek példák az előbbire, ha ezeket se alkalmazzák, akkor válhat (válik?) olyan statikussá a játék, mint pl. a Saints ellen.

Oregon meccseket nem nézni meg kb. akkora hiba, mint 1994-ben kihagyni az a bizonyos tizenegyest 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
ne érdekeljen ano hogyha másnak más a véleménye 😀 És ha ez számít nekem is picit elegem van abból hogy sokan 2. évében all-pro szintet vártak el tőle , na de hát ilyen egy fanatikus philly drukker ... 😀Petikievak01
All-Pro szint? Félreértitek.
Fordítsuk meg a dolgot. Mire menne Foles egy másik csapatban? Mondjuk a skinsnél.......(?)
Senki sem várt all-pro szintet idén tőle(persze az a cél....de senki sem mondta, hogy már idén..pláne úgy, hogy preseasonban még a snappet sem nézte/látta ! ) , de ennél sokkal több kell a jövőben, hogy legyen majd előrelépés a támadójátékunkban (elsősorban észrevenni a célpontokat...a(ll)pró dolgok ezek 😀 ). Szerintetek jövőre ugyanezzel a produkcióval meddig jutunk? Vagy az ellenfelek nem elemzik ki Folest és a O játékát?. Pillanatnyilag az van, hogy Kelly Foles képességeihez mérten hozzászabott egy offenset, de ebben az O-ban sokkal több lehetne egy jobb irányítóval vagy egy feljavuló Folessal. (arról már nem is beszélve, hogy további skill playerek várhatóak ebbe a rendszerbe) Mindenki bízik Folesban...mert miért ne fejlődhetne, de látni kell, hogy egyelőre ez egy beugró szezonra elég és nem több. Király, hogy nem adja el meg minden , de néha szar volt nézni a támadásainkat eredménytől függetlenül. Ahogy Baggio(ezt a nevet nem tudom megszokni😊 ) is írta régebben azért Folesnak megvannak a korlátai...kérdés, hogy át tud e ezeken lépni az offseasonban vagy sem...ha utóbbi egy percig se legyenek senkinek se kétségei afelől, hogy Kelly szívrebbenés nélkül hozni fogja az utódját. Azért bízom benne, hogy felnő a feladatához.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Három dolog. Jobban lássa át a pályát, fusson gyorsabban, és dobjon pontosabban távolra. ha ezeket megoldja hibátlan lesz. De gyorsulni a legnehezebb, távolra pedig egész pályafutása alatt nem sikerült pontosan dobnia.
több mint 11 éve
mit gondoltok az utolsó drive-unkról, és a hosszú passzról az EZ felé?
Szerintem Kelly egyrészt bízott az egész meccsen jól teljesítő D#-ben és úgy volt vele hogy mindegy hogyan, csak vegyük át a vezetést, mert nem biztos hogy meg tudtuk volna oldani csupán kisebb playekből a drive-ot anélkül hogy 4. down-ra is nekimenjünk 1-2-szer. Egy valamire nem számított, hogy ennyire gyatra lesz a ST munka a kickoffnál. Ha azt nem rontjuk el, és viszonylag gyenge vagy átlagos field position-ből támadhatott volna a Saints, és akkor még az is lehet, hogy megvan a meccs.
Foles-hoz meg annyi, hogy megértem mindkét oldal érvelését, bár én inkább a türelem mellett vagyok és nem nagyon bírálnám élesen az ismert hibái ellenére, ezeket bőven lehet korrigálni, majd ha a jövő szezonban is ez lesz akkor kijelenthetjük, hogy nem nekünk való. Picit úgy érzem, hogy már nagyon hozzászoktunk hogy egy scrambling QB irányítja az O#-t és nem tudunk mit kezdeni ezzel a Foles gyerekkel 😀 😛Highlander
Nem tudom ki látott Kelly vezette Oregon Ducks meccset. Aki nem annak ajánlom nézzen meg 2-3at legalább, és utána mondja el a véleményét. Én azt mondom hogy Foles nagyon jól teljesített, de vele soha nem lesz olyan eredményes az offense mint ami lehetne egy scrambling QB-val. Kelly rendszerét ismerni kell valamilyen szinten ahhoz hogy átlássa az ember ezt a szituációt is valamelyest.Shawn84
boccs hogy mertem következtetéseket levonni az olyan kommentekből mint hogy Foles sose lesz Franchise QB ezért meg azért .... Ez akkor volt leginkább amikor vesztettünk valaki ellen - melyből azt a következtetés vontam le , hogy mindenkinek hatalmas elvárásai vannak .Petikievak01
Ne linkelem ha gondolod keresd vissza, győztes meccsek után írtam.
több mint 11 éve
Tudja vajon kompenzálni valamivel azt a hiányosságát Foles, hogy nem scrambling?

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Szerintem Kelly egyrészt bízott az egész meccsen jól teljesítő D#-ben és úgy volt vele hogy mindegy hogyan, csak vegyük át a vezetést, mert nem biztos hogy meg tudtuk volna oldani csupán kisebb playekből a drive-ot anélkül hogy 4. down-ra is nekimenjünk 1-2-szer. Egy valamire nem számított, hogy ennyire gyatra lesz a ST munka a kickoffnál. Ha azt nem rontjuk el, és viszonylag gyenge vagy átlagos field position-ből támadhatott volna a Saints, és akkor még az is lehet, hogy megvan a meccs.
Foles-hoz meg annyi, hogy megértem mindkét oldal érvelését, bár én inkább a türelem mellett vagyok és nem nagyon bírálnám élesen az ismert hibái ellenére, ezeket bőven lehet korrigálni, majd ha a jövő szezonban is ez lesz akkor kijelenthetjük, hogy nem nekünk való. Picit úgy érzem, hogy már nagyon hozzászoktunk hogy egy scrambling QB irányítja az O#-t és nem tudunk mit kezdeni ezzel a Foles gyerekkel 😀 😛Highlander
Nem tudom ki látott Kelly vezette Oregon Ducks meccset. Aki nem annak ajánlom nézzen meg 2-3at legalább, és utána mondja el a véleményét. Én azt mondom hogy Foles nagyon jól teljesített, de vele soha nem lesz olyan eredményes az offense mint ami lehetne egy scrambling QB-val. Kelly rendszerét ismerni kell valamilyen szinten ahhoz hogy átlássa az ember ezt a szituációt is valamelyest.Shawn84
boccs hogy mertem következtetéseket levonni az olyan kommentekből mint hogy Foles sose lesz Franchise QB ezért meg azért .... Ez akkor volt leginkább amikor vesztettünk valaki ellen - melyből azt a következtetés vontam le , hogy mindenkinek hatalmas elvárásai vannak .

több mint 11 éve
Bassza meg, ez ki is ment a fejemből. Én nem írok fel neki semmit, én csak a Dallas első meccsen voltam dühös rá. A többi meccsen inkább többé mint kevésbé elégedett voltam vele.Attis
Jó hát a Dallas elleni meccs után mindenki full jogosan volt rá dühös.
Sztem QB annál szarabbul nem igazán tud játszani. 5 yardra nem tudta odadobni a labdát a full üres elkapóhoz, mellé dobta (nem az h nem vette észre 😛 ). Igaz eladott labdája még így sem volt. 😀
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Én olyanra emlékszem hogy kezdő szint de nem franchise szint. Top D#-el játszott, ez lett említve többször is. a Raiders, Tampa, Arizona, Kansas ezek mind top D#ek voltak.Shawn84
KC-től kikaptunk, a Raidersre meg a Tampára jónéhány ember írta h addig volt elit amíg velünk nem találkoztak, de mégsem olyan jók, az Arizonara meg h jók a számai de nem jó a teljesítménye. Lehet h te reálisan láttad az eseményeket és úgy írtál, de ebben tutira biztos vagyok h jópár ilyen vélemény volt.Attis
A Kansas ellen nem is Foles irányított. 😀
Nehogymár azt is felírjátok neki. 😀 Csakúgy mint a Giants elleni második meccset se. 😀Bébé
Bassza meg, ez ki is ment a fejemből. Én nem írok fel neki semmit, én csak a Dallas első meccsen voltam dühös rá. A többi meccsen inkább többé mint kevésbé elégedett voltam vele.
több mint 11 éve
Én olyanra emlékszem hogy kezdő szint de nem franchise szint. Top D#-el játszott, ez lett említve többször is. a Raiders, Tampa, Arizona, Kansas ezek mind top D#ek voltak.Shawn84
KC-től kikaptunk, a Raidersre meg a Tampára jónéhány ember írta h addig volt elit amíg velünk nem találkoztak, de mégsem olyan jók, az Arizonara meg h jók a számai de nem jó a teljesítménye. Lehet h te reálisan láttad az eseményeket és úgy írtál, de ebben tutira biztos vagyok h jópár ilyen vélemény volt.Attis
A Kansas ellen nem is Foles irányított. 😀
Nehogymár azt is felírjátok neki. 😀 Csakúgy mint a Giants elleni második meccset se. 😀
több mint 11 éve
ne érdekeljen ano hogyha másnak más a véleménye 😀 És ha ez számít nekem is picit elegem van abból hogy sokan 2. évében all-pro szintet vártak el tőle , na de hát ilyen egy fanatikus philly drukker ... 😀Petikievak01
Ezt amúgy nemtom hol olvastátok, mert már zavaró hogy ezt emlegetitek, és senki nem írt még hasonlót sem,Shawn84
Ilyet valóban nem, csak azt, hogy nem kezdő szint, hogy hiába jók a számai, ő nem jó, meg nem játszott top D-vel meg hasonló dumák jöttek.Attis
KC-től kikaptunk, a Raidersre meg a Tampára jónéhány ember írta h addig volt elit amíg velünk nem találkoztak, de mégsem olyan jók, az Arizonara meg h jók a számai de nem jó a teljesítménye. Lehet h te reálisan láttad az eseményeket és úgy írtál, de ebben tutira biztos vagyok h jópár ilyen vélemény volt.
több mint 11 éve
Nem tudom ki látott Kelly vezette Oregon Ducks meccset. Aki nem annak ajánlom nézzen meg 2-3at legalább, és utána mondja el a véleményét. Én azt mondom hogy Foles nagyon jól teljesített, de vele soha nem lesz olyan eredményes az offense mint ami lehetne egy scrambling QB-val. Kelly rendszerét ismerni kell valamilyen szinten ahhoz hogy átlássa az ember ezt a szituációt is valamelyest.
több mint 11 éve
Ezt amúgy nemtom hol olvastátok, mert már zavaró hogy ezt emlegetitek, és senki nem írt még hasonlót sem,Shawn84
Ilyet valóban nem, csak azt, hogy nem kezdő szint, hogy hiába jók a számai, ő nem jó, meg nem játszott top D-vel meg hasonló dumák jöttek.Attis
Én olyanra emlékszem hogy kezdő szint de nem franchise szint. Top D#-el játszott, ez lett említve többször is. a Raiders, Tampa, Arizona, Kansas ezek mind top D#ek voltak.
több mint 11 éve
Foles-hoz meg annyi, hogy megértem mindkét oldal érvelését, bár én inkább a türelem mellett vagyok és nem nagyon bírálnám élesen az ismert hibái ellenére, ezeket bőven lehet korrigálni, majd ha a jövő szezonban is ez lesz akkor kijelenthetjük, hogy nem nekünk való. Picit úgy érzem, hogy már nagyon hozzászoktunk hogy egy scrambling QB irányítja az O#-t és nem tudunk mit kezdeni ezzel a Foles gyerekkel 😀 😛
Azt meg h franchise szint, sztem nem lehet eldönteni egy töredék szezon alapján, ahol beugróként játszott, tök új edzővel, persze ti jobban vágjátok ezt nálam valószínűleg, de nekem ez jött le. A hibáira feltétlen rá kell világítani, de épp ezekből tanulhat a legtöbbet és én úgy vettem észre, hogy alázatos, intelligens játékosról van szó, aki megtesz mindent a siker érdekében és számomra ez szimpatikus. (nem mintha a többiek ne tennének meg mindent, de most Foles-ról van szó.)

több mint 11 éve
Ilyet valóban nem, csak azt, hogy nem kezdő szint, hogy hiába jók a számai, ő nem jó, meg nem játszott top D-vel meg hasonló dumák jöttek.
több mint 11 éve
Ezt amúgy nemtom hol olvastátok, mert már zavaró hogy ezt emlegetitek, és senki nem írt még hasonlót sem, Vagy csak nekem nem tűnt fel.
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
ne érdekeljen ano hogyha másnak más a véleménye 😀 És ha ez számít nekem is picit elegem van abból hogy sokan 2. évében all-pro szintet vártak el tőle , na de hát ilyen egy fanatikus philly drukker ... 😀